Islamtieto.com Foorumin päävalikko
RekisteröidyHakuOhjeKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätKirjaudu sisään
Imam Mahdi ja Khurasanin armeija

 
Vastaa viestiin    Islamtieto.com Foorumin päävalikko » Seuralaiset & siirah Näytä edellinen aihe
Näytä seuraava aihe
Imam Mahdi ja Khurasanin armeija
Kirjoittaja Viesti
ummuyusufLiittynyt: 16 Syy 2004
Viestejä: 1551

Lähetä Imam Mahdi ja Khurasanin armeija Vastaa lainaamalla viestiä

IMAM MAHDI ja KHURASANIN ARMEIJA

Yksi suurista Qiyaaman, lopun ajan merkeistä, on Imam Mahdin (rauha olkoon hänen kanssaan) tapahtumat. Lähettiläs (saws) ennusti Imam Mahdin saapuvaksi lopun aikoina, juuri ennen Tuomiopäivää.
Abu Hurairah (radiyallaahu anhu) kertoo Lähettilään (saws) sanoneen:
”Jos on vain yksi päivä jäljellä tässä maailmassa, Allaah tulee pidentämään sen päivän kunnes mies suvustani, jolla on sama nimi kuin minulla, tulee hallitsemaan maailmaa.” (Tirmidhi)
Tämä viittaa siihen, mitä Allaahin Lähettiläs (saws) viittasi Imam Mahdin saapumiseen. Tämä artikkeli kertoo yksityiskohtaisesti Imam Mahdin elämästä sekä häneen liittyvistä tapahtumista ja kaikki nämä ovat suoraan autenttisista ahaditheista, Profeetta Muhammadin (saws) perimätiedoista.

Nykyaikana spekuloidaan kovasti siitä, onko Imam Mahdi jo syntynyt ja jos näin on, niin mikä on hänen tämän hetkinen ikä ja koska hän tulee ilmestymään. Jotkut oppineista väittävät, että hän on jo syntynyt. Joka tapauksessa, muslimien tulisi ymmärtää, että vastaavanlainen spekulointi on vailla todisteita, johon mitään luotettavaa ja päivänselvää määräystä voitaisiin perustaa. Näin ollen, on parempi uskoa, että Imam Mahdi tulee ilmestymään ennen Qiyaamat, mutta milloin, sen Allaah yksin tietää. Sen päivämäärän ja ajan me jätämme KaikkiTietävälle Allaahille.
Kuitenkin, Allaahin Lähettiläs, saws, kertoi joitakin merkkejä, jotka viittaavat tämän suuren Imamin ilmestymiseen. Tästä aiheesta kertovat ahadithit eivät jätä ketään epäröimään tai kiistämään Imam Mahdin saapumista. Ne eivät myöskään jätä meitä epätiedon pimeyteen ettemmekö tunnistaisi tätä suurta Imamia kun hän aikanaan sitten saapuu.

IMAM MAHDIN YKSITYISKOHDAT
Seuraavat tosiseikat ovat peräisin Profeetan (saws) perimätiedosta, ahaditheista.

Nimi ja arvonimitys
Hänen nimi tulee olemaan sama mikä Allaahin Lähettilään, toisin sanoen Muhammad. Lisäksi hänen isänsä nimi tulee olemaan Abdullaah. Hänen arvonimi on Al-Mahdi, joka tarkoittaa johdatettua. Pyhä Profeetta (saws) kutsui häntä myös nimellä Khaliifatullaah, joka tarkoittaa ”Allaahin Valtuutettu” .
Sukupuu
Imam Mahdi kuuluu quraishilaisten heimoon ja on Fatiman (radiallaahu anha) sukua, Imam Hasanin (radiallaahu anhu) jälkeläisiä.
Luonne
Hänellä tulee olemaan Lähettilään (saws) luonne ja moraalitaso. Yhden yön aikana Allaah tulee antamaan hänelle ainutlaatuisia ominaisuuksia uskosta, hurskaudesta, johtajuudesta sekä tiedosta. Tästä arvonimitys Mahdi.

Synnyinsija
Hän tulee syntymään Madinah Shariifissa.

Fyysiset ominaisuudet

Hänellä tulee olemaan leveä otsa ja etuosassa hänen päätään ei tule olemaan paljon hiuksia. Hänen nenän kaarensa tulee olemaan korotettu, kaareva.

MERKKEJÄ, JOITA ESIINTYY ENNEN MAHDIN SAAPUMISTA
Maailma tulee olemaan paikka, jossa on hyvin paljon sortoa ja epäoikeudenmukaisuutta. Pahuus on levinnyt laajalti, johon ihmiset ovat hyvin sidoksissa. Muslimimaat ja heidän kansa tulee olemaan niin heikkoja, että jopa heidän eläimet tulevat voittamaan heidät taisteluissa.
Muslimit tulevat olemaan niin hajallaan, toisistaan erillään ja tästä johtuen heidän tilansa on heikko. Toisaalta, kuffaarit (juutalaiset, kristityt, hindut jne) tulevat liittoutumaan yhden johtajan alle. Heidän johtajuutensa yltää koko maailman aina Khaibariin asti, muutamia satoja kilometrejä Madinasta. Näin tulee olemaan epäuskovien ylivalta tuona aikana.

Muslimeita syytetään ja alistetaan tuon ajan Khaliifan toimesta ja heillä ei ole mitään paikkaa mihin paeta. Ahlul Bait (Profeetan, saws, suku) tulee kohtamaan suuria ongelmia sekä syytöksiä.

Kautta maapallon tullaan kokemaan useita maanjäristyksiä ja syyttömiä ihmisiä tuomitaan kuolemaan. Mies nimeltä Haarith Harraath tulee nousemaan Euphratin joen takaa ja häntä ennen saapuu toinen mies, nimeltä Mansuur. Ensimmäinen, Haarith, valmistaa muslimeita vastaanottamaan Imam Mahdin kun hän saapuu. Hän tulee tekemään samoja tehtäviä mitä Imam Mahdi, aivan kuten mitä quraishilaiset tekivät Lähettiläälle (saws) Medinassa ennen Hijraa. Mansuur tulee auttamaan häntä tässä asiassa. Muslimien on pakollista auttaa tätä Haarithiä tai vastata hänen kutsuunsa.
Abdaalit ja hurskaat johtajat tulevat odottamaan Imam Mahdia, tietäen, että hän ainoastaan pystyy tuomaan avun vajoavalle ummalle.
Mekassa tulee olemaan taistelu kolmen ihmisen välillä, joista jokainen on Khaliifan poika. He tulevat taistelemaan muslimien johtajuudesta. Kaikesta huolimatta kukaan heistä ei tule saamaan johtajuutta, khalifaattia. Taistelu tulee tapahtumaan Dhul-Qa’dahn kuukaudessa ja jopa Minalla, Hajjin aikana tulee olemaan kiistaa. Kaikki nämä tulee tapahtumaan samana vuonna kuin Imam Mahdi saapuu.

Armeija saapuu Arabian niemimaalta päin katsottuna idästä. Itä tässä viittaa Khurasaniin, koilliseen osaan Irania, Venäjän, Afganistanin ja luoteis-Pakistanin rajoihin. He raivaavat tietä Imam Mahdin kuningaskunnan perustamiselle. Tämä armeija tulee kantamaan mustia lippuja ja mikään ei heidän marssiaan pysäytä ja lopuksi he pystyttävät lippunsa Jerusalemin maille. Tämä armeija hakee Arabian johtajuutta, khalifaattia, jota sen hetkinen johtaja kieltäytyy antamasta heille. Erittäin ankara taistelu alkaa, jonka kaltaista muslimit eivät vielä kokeneet. Khurasanin armeija tulee voittamaan ja he tulevat saavuttamaan johtajuuden.

IMAM MAHDIN NOUSEMINEN UUTENA KHALIIFANA
Sen jälkeen kuin heille annetaan oikeus valita uusi Khaliifah, he ehdottavat armeijansa jäsentä, miestä, joka on Profeetan (saws) suvusta tähän tehtävään. Tämä mies tulee olemaan Mahdi, joka myös osallistuu tämän armeijan joukkoon kun he asettautuvat Arabiaan.

Hän ei tule vastaanottamaan tätä asemaa vaan pakenee Madinah Munawwarahista Makkah Mukarramahiin. Joka tapauksessa hänen kansansa ovat vakuuttuneita siitä, että hän on ainoa mies tähän tehtävään. Tästä johtuen joukko Mekan ihmisistä etsivät häntä Pyhästä Kaupungista (Mekasta) ja löytävät hänet tekemästä tawaaf Kaaban ympäri. He pakottavat hänet vastaanottamaan Khaliifin tehtävän. Imam Mahdi ottaa vastahakoisesti tehtävän vastaan. He itse asiassa vievät hänet kädestä pitäen Mustan Kiven, Hajr Aswadin, luokse, jossa ihmiset vannovat virallisesti luottamuksensa, bay’aa, hänelle uutena Khaliifana. Tämä vannominen tulee tapahtumaan aivan Pyhän Kaa’ban edessä, Mustan Kiven ja Maqam Ibrahiimin välissä Hajjin aikana tai siitä seuraavina päivinä.
Tämän vannomisen, bay’a, aikana taivaasta kuuluu ääni: ”Tämä on määrätty Allaahin Khaliifah, Mahdi!”
Ihmisiä, jotka alussa vannovat luottamuksensa hänelle tulee olemaan 313, joka on sama määrä mitä seuralaisia osallistui Badrin taisteluun. Imam Mahdi tulee olemaan 40-vuotias kun hänet nimitetään tähän tehtävään. .

ALLAAHIN HYVÄKSYNTÄ JA SUOJELUS

Välittömästi tämän nimityksen jälkeen Imam Mahdi tulee todistamaan suoran Allaahin avun. Mies Damaskoksen (Syyrian tämän hetkinen pääkaupunki) sydämestä, joka tunnetaan nimellä Sufyaani (Abu Sufyaanin suvusta) aloittaa valtavan verilöylyn, jossa mitään heimoa tai yhteisöä ei jätetä rauhaan. Jopa naiset ja lapset tullaan teurastamaan ilman minkäänlaista armoa. Tämän miehen tukijat ja seuraajat tulevat olemaan Kalbin heimosta.
Kun Sufyaani kuulee Imam Mahdista, hän välittömästi lähettää armeijan Mekkaan, jossa Mahdi on. Imamin armeija ja hänen kourallinen seuraajiaan tulee helposti voittamaan tämän hyökkäävän armeijan. Sen jälkeen itse Sufyaani lähtee johtamaan joukkuetta Syyriasta Mekkaan taistellakseen Imam Mahdia vastaan.
Valtava maanjäristys Baidassa, aivan Dhul Hulaifan läheisyydessä, tulee tuhoamaan tämän armeijan. Viimeiset tästä armeijasta tulee tuhoutumaan ja he, jotka ovat etummaisia mentyään tarkistamaan mitä tapahtui, heitä myös koittaa sama kohtalo. Tästä armeijasta jää henkiin vain yksi henkilö ja tämä ainoa selviytyjä lähtee takaisin kertomaan uutisia onnettomuudesta. Tähän armeijaan oli pakotettu monia osallistujia, ihmisiä, jotka eivät aikoneet vastustaa Imam Mahdia. Nämä ihmiset tullaan myös tuhoamaan toisten joukossa mutta Tuomiopäivänä heidät nostetaan ylös heidän aikomuksensa perusteella. Kun kertomus Imam Mahdille suodusta Jumallisesta Avusta leviää muslimimaailman läpi, Syyrian abdaalit sekä Irakin uskovat tulevat vannomaan lojaalisuutensa Imam Mahdille ja liittyvät hänen joukkoihin. Vastaavasti myös muslimi armeijoita Medinasta ja muualta tulevat Mekkaan ja tarjoavat heidän tukensa ja luottamuksensa myös Imam Mahdille.

Sen jälkeen quraishilainen mies tulee esiin ja vastustaa Imamia. Tällä miehellä tulee myös olemaan Kalbin heimon tuki ja hän tulee lähettämään armeijan Imam Mahdia vastaan, joka taas jälleen kerran Allaahin suosion avulla tuottaa raskaan tappion vihollisilleen.

Allaahin Profeetta (saws) on itse asiassa arvostellut heitä ankarasti, jotka eivät osallistu tähän taisteluun Kalbia vastaan. Taivaiden ja maiden asukkaat eivät tule olemaan heihin tyytyväisiä. Jokaisen, joka kuulee Imam Mahdista, tulee vannoa hänelle lojaalisuutensa ja tukea häntä täydellisesti. Tämä on pakollinen teko, waajib, jokaiselle muslimille.


_________________
"The one who is (truly) imprisoned is the one whose heart is imprisoned from Allah, and the captivated one is the one whose desires have enslaved him." Ibn Taymiyah
Tor Elo 19, 2010 8:30 pm Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
ummuyusufLiittynyt: 16 Syy 2004
Viestejä: 1551

Lähetä Vastaa lainaamalla viestiä
HÄNEN JOHTAJUUTENSA, TAISTELUT SEKÄ SAAVUTUKSET

Imam Mahdin armeijan näin saatuaan uskovaisten ja hurskaiden tuen, tulee kukistamaan vihollisensa, kuten olemme nyt nähneet edellä mainituista taisteluista. Hänestä tulee ylhäinen johtaja ja muslimi umman henkiinherättäjä. Tästä alkaa suuri islamin herätyskausi, elvytys ja tämä uskonto tulee olemaan vallitseva uskonto. Hän tulee täyttämään maailman oikeudenmukaisuudella kun maailma on ollut alistuksen alla. Hän tulee elämään ja johtamaan ihmisiä Muhammadin (saws) sunnan mukaisesti. Hän tulee johtamaan seitsemästä yhdeksään vuotta, täydellisen oikeudenmukaisesti ja hurskaasti ja koko tämän ajan Islam tulee olemaan vallitseva uskonto koko maailmassa.

Muslimit tulevat kokemaan valtavan ekonomisen rikastumisen hänen valtakautenaan. Tuona aikana ei tule olemaan tulvia ja maat tulevat olemaan poikkeuksellisen hedelmällisiä. Maa tulee niittämään/kasvattamaan runsaasti parasta laatuaan. Tämä maanviljelyn tuotto tulee takaamaan tukuittain rahaa ja ravintoa. Itse asiassa niin paljon, että ihmiset tulevat Baitul-Maaliin asti hakemaan apua ja he saavat mukaansa niin paljon kuin jaksavat ottaa mukanaan. Lyhyesti sanottuna muslimit tulevat elämään erittäin ylellistä ja kylläistä elämää, jotain mitä he eivät enää koskaan tämän jälkeen tule kokemaan tässä maailmassa.

Imam Mahdi tulee jakamaan maat tasa-arvoisesti ihmisten välillä. Muslimit tulevat elämään harmoniassa toistensa kanssa. Pois ovat päivät, jolloin taisteltiin ja eroavaisuudet vallitsi.

Ihmisten sydämet tulevat olemaan niin tyytyväisiä rikkaudestaan ja niin riippuvaisia Allaahista, että kun tiedotetaan apua tarvitseville tullakseen esiin, ainoastaan yksi henkilö nousee esiin. Kun tälle ihmiselle tullaan antamaan niin paljon rikkauksia, hän tulee häpeämään ja pyytää lupaa palauttaakseen rikkauksia mutta vastaus tulee olemaan: ”Me emme ota takaisin sitä mitä on annettu. Ne ovat kaikki sinulle omaksi.”
Muslimit tulevat myös valtaamaan Jerusalemin, kuten jo aikaisemmin mainittiin kohdassa ennen hänen ilmestymistä. Imam Mahdi tulee valtaaman Konstantinopolin, nykyisen Istanbulin. Tarina tästä valtauksesta menee seuraavasti:

Imam Mahdi lähtee Mekasta Medinaan sen jälkeen kun maanjäristykset ovat tuhonneet hänen viholliset ja suuri määrä muslimiarmeijoita ovat hänen määräysvallan alla. Siellä hän käy tervehtimässä Profeetta Muhammadin (saws) hautaa. Tämän jälkeen hän jatkaa Damaskokseen, johon joukko kristittyjen joukkoja ovat levittäytyneet. Imam tulee pystyttämään päämajansa Damaskokseen, josta hän johtaa sotilaallisia operaatioitaan Islamin vihollisia vastaan sekä johtaa khalifina.

960 000 kristittyä joukkoa, jonka alla 80 lippua (todennäköisesti maiden lippuja) liittoutuvat tuhoamaan muslimit. He kokoontuvat paikassa nimeltä A’maaq tai Daabiq, jossain Syyrian Allepon läheisyydessä.

Imam Mahdi tulee lähettämään heitä vastaan muslimitaistelijoiden pataljoonan parhaista ihmisistä mitä maan päällä on. Kun nämä kaksi joukkoa kohtaavat toisensa, roomalaiset tulevat pyytämään muslimeita luovuttamaan heidät, jotka ovat taistelleet ja vanginneet heidän roomalaisia veljiään. Muslimit tulevat kieltäytymään ja sanovat: “Me emme ikinä luovuta muslimiveljiämmme”. Tämä sytyttää raivoisan taistelun. Yksi kolmasosa muslimiarmeijasta pakenee ja Allaah ei tule koskaan hyväksymään heidän katumustaan. Yksi kolmasosa tulee kuolemaan ja he tulevat olemaan jaloimmat marttyyrit Allaahin edessä. Selviytyvä kolmannes tulee olemaan voittajia, jotka eivät koskaan tule kokemaan häviötä tämän jälkeen.

Tämä taistelu tulee kestämään neljä päivää ja joka päivä muslimijoukot päättävät vannoa valan etteivät palaa takaisin kuin voittajina. Kolmena päivän he eivät kykene kukistamaan vihollistaan ja monesta miehestä tulee marttyyri. Neljäntenä päivänä kristityt horjuvat ja menehtyvät jäljelle jääneiden muslimijoukkojen alle. Tämä verilöyly tulee olemaan ennennäkemätöntä historiassa ja tämä hävitys tulee horjuttamaan kristittyjen moraalia. Näin Imam Mahdi tulee tuhoamaan ei-muslimien eliittien joukot tuolta ajalta, joukot jotka kokoontuivat eri puolilta maailmaa.
Tästä seuraava kohde tulee olemaan Turkki. Syyrian rannikolta Imam Mahdi tulee lähettämään 70 000 sotilasta Ishaqin heimosta valloittamaan Konstantinopolin (Istanbulin). He menevät Välimeren halki, kohteena Turkki ja valloittavat Istanbulin ilman yhtään asetta. Osa kaupungista lankeaa näiden taistelijoiden takbiirista (Allaahu akbar) ja tahleelista (laa ilaaha illalLaah). He lausuvat ’Laa ilaaha illal-Laah wallaahu akbar’ ja yksinkertaisesti vain valtaavat kaupungin. Muaddhin (rukouskutsuja) tulee tekemään adhaanin (rukouskutsu) viisi kertaa päivässä läpi koko kaupungin. Tämä tulee tapahtumaan noin kuusi vuotta sen jälkeen kuin Imam Mahdi astuu valtaan.

Imam Mahdi tulee myös saapumaan Istanbuliin ja pystyttää sinne hallintonsa, nimittää johtavat ihmiset siellä. Kaikkein tärkeimpänä kuitenkin hän tulee tekemään järjestelyitä islamin lain, sharian toimeenpanemiseksi.
Tämä valloitus tulee tuomaan ennenkuulumattomia rikkauksia muslimeille. Kun hän ja hänen miehet ovat kiireisiä kootessaan ja laskiessaan näitä rikkauksia, huhupuheet leviävät, että ”Dajjaal on päässyt vapaaksi Syyriassa ja aiheuttaa tuhoa teidän perheiden keskuudessa”. Nämä epämiellyttävät uutiset tulevat olemaan erittäin vaikeat Imamille ja tästä johtuen hän lähtee kiireisesti Syyriaan. Sillä aikaan kymmenen miestä lähetetään etukäteen varmistamaan tätä todeksi. Profeetta (saws) on sanonut näistä kymmenestä: ”Tiedän heidän nimensä ja heidän isiensä nimet, he tulevat olemaan parhaita taistelijoita tuona aikana.” Profeetta (saws) tiesi jopa heidän hevostensa värin.
Yksi näistä tiedustelijoista tulee kertomaan, että koko tarina oli valhetta. Dajjaal ei ollut vielä tullut esiin. Tämä on Saatanan keksimä valheellinen yritys yrittää häiritä muslimien järjestäytymistä. Imam Mahdi jatkaa matkaansa takasin Syyriaan suuresti helpottuneena kun kuulee, ettei Dajjaal ole vielä vapaana. Hän pysähtyy matkansa aikana jokaisen kylän ja kaupungin kohdalla kuulostellakseen niiden tilannetta ja tehdäkseen mahdollisia vaativia järjestelyitä hallituksen suhteen. Sillä aikaa Istanbulin valloittajat marssivat eteenpäin ja valtaavat osan länsi-Eurooppaa (Kreikan, Italian jne.) samalla tavalla miten valloittivat Istanbulin, takbiirein ja kaliman avulla. Koko tämä alue tulee olemaan Imam Mahdin vallan alla.

Muutamia viikkoja sen jälkeen kun Imam Mahdi saapuu Damaskokseen, suuri valehtelija Dajjaal totisesti vapautuu ja aloittaa hänen korruption ja pahuuden kampanjan.

Koska Dajjaalilla tulee olemaan suuri joukko seuraajia, jotka ovat lähinnä juutalaisia ja äpäriä (heitä jotka ovat syntyneet avioliiton ulkopuolella), Imam Mahdin alaisuudessa olevat muslimit alkavat sotavalmistelut. He tulevat olemaan kiireisiä joukkojen järjestelyissä fajr-rukouksen aikaan. Yhteisrukous, jamaat, on juuri alkamassa kun yhtäkkiä Jeesus (’Iisa aleihi salaam) laskeutuu taivaasta ja liittyy muslimien joukkoon rukouksessa. Imam Mahdi tulee johtamaan Fajr rukouksen.
Imam Mahdi ei elä kovin kauan Jeesuksen tapettua Dajjaalin. Muutama kuukausi kuluu ja tämä suuri Imam, mies, joka toi täydellisen jatkon Allaahin jalolle uskonnolle, Islamille, astuu tuonpuoleiseen elämään. Muslimit rukoilevat hänen janaazah (hautaus) rukouksen ja hautaavat hänet. Jalo Profeetta (saws) varoitti, ettei Imam Mahdin jälkeen tule parempaa elämää.


_________________
"The one who is (truly) imprisoned is the one whose heart is imprisoned from Allah, and the captivated one is the one whose desires have enslaved him." Ibn Taymiyah
Tor Elo 19, 2010 8:30 pm Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:    
Vastaa viestiin    Islamtieto.com Foorumin päävalikko » Seuralaiset & siirah Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry: 
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by TMCrea