Islamtieto.com Foorumin päävalikko
RekisteröidyHakuOhjeKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätKirjaudu sisään
Taistelu Fallujah'sta 1437H/2016 CE

 
Vastaa viestiin    Islamtieto.com Foorumin päävalikko » Yleinen Keskustelu Näytä edellinen aihe
Näytä seuraava aihe
Taistelu Fallujah'sta 1437H/2016 CE
Kirjoittaja Viesti
Abdullah RintalaLiittynyt: 05 Kes 2010
Viestejä: 477

Lähetä Taistelu Fallujah'sta 1437H/2016 CE Vastaa lainaamalla viestiä
***

Avē, Suojelupoliisi! Moritūrī tē salūtant!


  Abu Muhammad al-'Adnaani ash-Shaamin puhe Sha'ban 1437

Kaikki ylistykset Allahille, Vahvalle ja Valtiaalle. Olkoon rauha sille, joka lähetettiin miekan kanssa armoksi luomakunnalle. Minkä jälkeen...

Allah sanoi: {Totisesti he, jotka vastustavat Allahia ja Hänen Lähettilästään ovat nöyryytettyjen joukossa. Allah on kirjoittanut: Minä voitan, Minä ja Lähettilääni. Totisesti Allah on Vahva ja Valtias} [al-Mujadilah 20-21]

Abu Hurairah (rd) kertoo Allahin Lähettilään (S) sanoneen: "Tunti ei tule ennenkuin muslimit ovat taistelleet juutalaisia vastaan. Muslimit tappavat heitä kunnes juutalaiset piiloutuvat kivien ja puiden taakse. Silloin kivi ja puu sanoo: 'Muslimi, Allahin palvelija, takanani on juutalainen, tule ja tapa hänet". [Muslim]. Hän myös kertoi Profeetan (S) sanoneen:

"Tunti ei tule ennenkuin roomalaiset [eurooppalaiset] laskeutuvat 'Amaqiin. Silloin kaupungin armeija, parhaiden tuon ajan maan ihmisten armeija aloittaa hyökkäyksen heitä
kohti..."
[Muslim]

Joten olkoon tuho ristiretkeläisille ja olkoon tuho juutalaisille. Missä ikinä nousettekin, juhlitte, sorratte ja tuhoatte, Allah tuleekin sieltä mistä vähinten odotitte, sillä Hänen palvelijansa tuovat heille pahimman ahdingon. Tämän on Herramme luvannut meille eikä Allah jätä lupaustaan, olkoon Hän ylistetty.

Amerikka on kyvytön yhdessä liittolaistensa kanssa, luullen voivansa pelotella uskovia tai käydä voittoon Mujahidiineista. Ristiretkeläisten koalitio tuli 'Iraaqiin 13 vuotta sitten, kuvitellen ettei kukaan kykenisi voittamaan heitä, että vahvuus on miesvahvuudessa ja välineissä. Ainoastaan päivien jälkeen idiootti Bush julisti sotilasoperaatiot päättyneeksi ja julistautui voittajaksi kaikissa houreissaan, rehvastellen ylimielisenä. Viestitimme hänelle, ettei hänen sotansa ollut vielä edes alkanut ja varsin pian Bushin valhe ja Mujahidiinien totuudellisuus ilmeni ja heidän sotansa Amerikkaa ja sen liittolaisia vastaan ryöpsähti alkaneeksi. Koalition armeija oli jalkautuneena ympäri Kaksoisvirtainmaata ja vajosi tuhon suohon, mistä se ei pääsisi ulos Allahin Luvalla.

Kahdeksan vuoden jälkeen tuhoisa sota näännytti Amerikan talouden ja uuvutti sen armeijan, muuli Obaman julistaessa ristiretkeläisarmeijan vetäytymisen 'Iraaqista, jälleen julistautuen uudeksi voittajaksi. Sanoimme hänelle jälleen, ettei taistelu ollut vielä voimistunut ja vannoimme sanoen: "Jos lähdette, palaatte". Niin Amerikka ja juutalaisten muuli valehteli Mujahidiinien puhuessa totta. Joten tässä on Islamilainen Valtio, pysyen Allahin Suosiolla ja tuolla on juutalaisten ja ristin puolustaja Amerikka, palanneena armeijoineen, syösten omat poikansa sotaan Mujahidiineja vastaan, lupaen itselleen ja liittolaisilleen Islamilaisen Valtion tuhoutumista ja Jihadin loppumista.
Joten kuulkaa Amerikka! Kuulkaa ristiretkeläiset, kuulkaa juutalaiset. Herramme Azza wa Jall sanoi:

{Taistelkaa heitä vastaan, Allah rankaisee heitä teidän käsillänne ja Hän häpäisee heitä ja antaa heistä voiton, tyydyttäen uskovien sydämiä ja poistaen kiukun heidän sydämistään.} [at-Tawbah 14-15]

Odotamme, mitä Hän on luvannut ja me luotamme Häneen, eikä teidän armeijanne eikä joukkonne meitä koskaan pelota. Uhkauksenne eikä kampanjanne eivät hajoita meitä. Milloinkaan ette tule olemaan voitokkaita, vaan häviäjiä. Luuletteko Amerikka, että on voittoa tappaa johtaja toisensa perään? Sellainen on vääristelty voitto. Olitteko voittokkaita tappaessanne Abu Mus'abin, Abu Hamzan, Abu 'Umarin tai Usamah'n? Olettekö voitokkaita jos tappaisitte ash-Shishanin, Abu Bakrin, Abu Zaydin tai Abu 'Amrin? Ei, vaan voitto on vastustajan lyöminen. Vai luuleeko Amerikka lyömisen olevan kaupungin tai maa-alueen menettämisen? Oliko meidät lyöty menetettyämme kaupunkeja 'Iraaqissa ja olimme erämaassa ilman yhtäkään kaupunkia tai maata? Olemmeko lyötyjä ja te voitokkaita, jos otatte Mosulin tai Sirten tai Raqqa'an tai jopa kaikki kaupungit ja me palaisimme lähtökohtaamme? Todellinen lyöminen on tahdonvoiman ja taistelutahdon menetys. Amerikka on voi olla voitokas ja Mujahidiinit lyötyjä vain yhdessä tilanteessa: Me häviämme ja te voitatte jos onnistutte hävittämään Qur'aanin muslimien sydämistä. MIten mahdotonta! Miten kaukainen tehtävä sekin olisi? Olemme Qur'aanin ihmisiä, jotka myyvät sielumme Paratiisille.

  Totisesti olemme tuo joukko, jonka ratsut laukkasivat Khosrowiin viileän, käyvän tuulen mukana, vieden Keisarin kruunun keihäin ja avasimme tien, käyden Roomaan
  Miten monta jaloa kasvatimme verisin käsin läpi keväiden täynnä sateita
  Sormet häällä muotoutuen miekkaa pitäen, jaloihin tekoihin kupolien yltä
  Kohdaten keihäät kasvotusten ja sydän eessä
  pitäen päätä korkealla, valmiina sotaan

Kuulkaa, amerikkalaiset ja ymmärtäkää: Mitä olette saavuttaneet näiden 13 sodan vuoden jälkeen taistelussa Kaksoisvirtainmaan Mujahidiineja vastaan. Tulitte 'Iraaqiin kymmenien, satojen tuhansien joukoin ja meitä oli vain muutama sata, ehkä vain kymmeniä enemmän tai vähemmän. Ja vain kolmen vuoden kuluttua Rumsfeld erosi, tappio ja häviö: ja Mujahidiinit julistivat Islamilaisen Valtion.

{Miten monasti pieni ryhmä on ollut voitokas isoa ryhmää vastaan, Allahin Luvalla ja Allah on kärsivällisten kanssa}[al-Baqarah 249].

Täten Amerikka joutui häviölle, sen armeija kohtasi tappion ja romahti, sen pelasti vain petoksen ja häpeän sahawaat.

Sen jälkeen alkoi Allahin Azza wa Jall sunnah koetella Mujahidiineja, joten koettelemukset alkoivat ja eripurat voimistuivat ja vakaus katosi kaupungeista, mutta tämä vain kasvatti Mujahidiinien kärsivällisyyttä ja varmuutta. Amerikasta näytti että oli kultainen tilaisuus paeta pois. Joten Obama Valehtelija julisti voiton ja vetäytymisen. Voi sinua epäonnistunutta, hävinnyttä muulia! Missä on väittämäsi voitto? Missä on Amerikan tuoma Uusi Lähi-idän kartta? Oletteko unohtaneet vai kieltäydyttekö muistamasta? Vai mekö sen kartan olemme piirtäneet teidän tuhonne ja loppunne tullessa vääjäämättä? MIssä on "vapaa, yhtenäinen" 'Iraaq? Missäs on demokratia? Oletteko pettäneet itsenne, kansanne ja maailmanne? Tunnustatteko nyt Islamilaisen Valtion? Missä on luvattu turva, kehitys ja edistys? Valehtelitteko, Amerikka vai ettekö yksinkertaisesti kykene täyttämään lupauksianne? Oletteko nyt tehneet maailman turvallisemmaksi julistamalla sodan meitä vastaan, Amerikka vai onko pelosta ja tuhosta tullut arkipäivää? Olkoot Kanada, Ranska, Tunisia, Turkki ja Belgia todisteina. Oletteko hävittäneet terrorismin ja sammuttaneet Jihadin tulen vai onko levinnyt ja noussut, saavuttaen jokaikisen maan? Oletteko onnistuneet Mujahidiineja vastaan vai olemmeko me julistaneet Khilaafah'n ja olemme siunattuja Allahin Suosiosta, rauhassa?

Saatte nähdä, Amerikka: sota ei ole ohi ja teidän on saatava voitto. Allahin luvalla teidät lyödään, joten odotelkaahan vain, sillä miekkojamme ei ole laskettu, aseemme eivät kuluneet eikä päättäväisyytemme heikentynyt. Emme ole tylsistyneet emmekä kyllästyneet, vaan Allahin Suosiosta vahvuutemme on moninkertaistunut eksponentiaalisesti Amerikkanne aloittaman sodan alkamisesta lähtien. Jokaisena kuluvana päivänä vahvistumme, Allahin Suosiolla ja te heikennytte. Otamme vakaita askeleita eteenpäin ja kautta Obaman epäonnistuneen suunnitelman, te kompuroitte.

Oi Muslimit, Muhammadin (Sallallaahu 'alaihi wa Sallam) Ummah! Syyria on paljastanut heidät, todellisuus on tullut teille selkeämmäksi nähdä kuin auringon. Joten joka vajoaa, vajoaa todistein ja joka elää, elää todistein. Tämä koko epäuskova maailma on kokoontunut, liittoutunut ja kiirehtinyt kiireisesti taistelemaan Islamilaista Valtiota vastaan. He ovat julistaneet käyvänsä sotaa, lyömällä ja tuhoamalla ensisijaisena tavoitteenaan, mutta millä keinoin? Mikä on heidän tavoitteensa? Miksi kymmenet uskottamat kansat ovat kokoontuneet sotaan Islamilaista Valtiota vastaan? Miksi Amerikka on laukaissut noin 20 000 ilmaiskua meitä vastaan? Miksi he käyttävät miljardeja varallisuuttaan sotaan meitä vastaan? Miksi he kouluttavat ja aseistavat armeijoita, jengejä, militioita? MIksi he huoletta lähettävät poikansa merten yli taistelemaan? Miksi he eivät kouluta, aseista ja tue muita taistelijoita paitsi veteraanejaan?`Kysy heiltä, jos he vaikka vastaisivat tai vastaa itse, jos ymmärrät.

Koko maailma ei ole kokoontunut sotaan meitä vastaan muuten kuin siksi, että me määräämme Allahin palvontaan ilman rinnakkaisia ja kehotamme muitakin tekemään niin. Me vannomme perustuen siihen ja julistamme epäuskoviksi jokaisen sen hylkäävän, teemme viholliset sen perusteella ja julistamme epäuskoviksi siihen liittyvät. Tämä on kutsumme, tämä on uskontomme. Yksin tästä syystä taistelemme koko maailma vastaan ja se taistelee meitä vastaan.
Ei pilkkaa ole se, että Amerikka väittää taistelevansa meitä vastaan tukeakseen sorrettuja ja auttaakseen hädänalaisia, tai puolustaakseen "ihmisten vapautta" tai "kansalaisuuksia". Ainoa pilkka on se, että tämän uskovat monet aivottomat, jotka liittävät itsensä Islamiin, erityisesti he jotka näkivät mitä muslimeille tapahtui Syyriassa. Ei ole pilkkaa, että Amerikka väittää taistelevansa meitä vastaan puolustaakseen Islamia tai suojellakseen sitä äärimmäisyyksiltä. Pilkka ja suurin koettelemus on tiedon aasit, jotka virheellisesti lasketaan Mujahidiineiksi, julistavat fatwoja Mujahidiineja vastaan, julistaen luopioiden olevan varsinaisesti Mujahidiineja Allahin tähden, taistellen khawaarijeja vastaan! Allah kirotkoon sortajat.

Muslimit! Totisesti Mujahidiinit ovat voitokkaita, voitokkaita miekoin ja jousin, todistein ja näytöin. Tämä pieni ryhmä iskee maailman armeijoita ja kansoja vastaan, kestäen nämä pitkät vuodet. Se astui mihin tahansa maahan laittaen tawaqhiiteille ilman, että tawaghiit kykenivät murskaamaan sen. Mikään armeija ei taistellut sitä vastaan ilman, etteikö se tullut heikoksi, vuoti verta ja itki. Ja totisesti Mujahidiinit ovat selättäneet epäilyksiä tuovat argumentit, huolimatta jokaisen pahuuden oppineen ryhtymisestä väittämiin heitä vastaan ja huolimatta mistä tahansa mediasta. Kenelläkään ei ole tekosyytä Syyrian sodan jälkeen. Totuus on ilmennyt selkeästi niin oppineille kuin maallikoille. On vain kaksi armeijaa, kaksi leiriä ja kaksi rintamaa, sota epäuskon ja uskon välillä, sota wala wal-bara'an välillä. Mikään muu sota on hölynpölyä, huolimatta mitä sloganeita epäuskovat nostavat sodissaan ja huolimatta mitä väittävät tavoitteikseen.

Missä on kaafirilännen väittämänsä puolustaa "siviilejä" ja suojelevansa "ihmisoikeuksia" ja "vapautta"? Totisesti valheellinen ja pettävä naamio jalomielisyydestä on pudonnut, näyttäen ruman naamansa nusairien kuoleman, tuhon ja kaasun alla. Amerikka eikä sen liittolaiset tunne särkyä eivätkä kipua, paitsi Mujahidiinien edetessä ja voittaessa. Maailma ei itke venäläisten eikä nusairien päivittäisistä muslimien joukkomurhista. Eivät Euroopan, Amerikan eikä muiden uskottomien kansojen tunteet liikutu eivätkä järise miljoonien pakolaisuudesta. Ei heitä häiritse tuhansien avuttomien ja saarrettujen lasten, naisten ja vanhusten nälät, taudit, kärsiminen eikä kuolema. Amerikka eivätkä sen liittolaiset välittäneet yhtään heistä Ghoutassa, Zabdanissa, Madayassa eikä Mu'addimiyyah'ssa. He väittivät vain saarretuista Khayrissa, joten heitä he kiireesti auttoivat, pudottaen päivittäin ruokaa nusaireille. Euroopan ja muiden epäuskon maiden kansat eivät kuohu venäläisten tuhoamista sairaaloista ja asutusalueista, vaikka kärsivät unettomuutta ja hulluutta Islamilaisen Valtion pudottaessa muutamien uskottomien päitä, leimahtaen pommituksiin ja mielenosoituksiin. Heidän korvansa ovat kuuroja ja silmänsä sokeita ristiretkeläisille, hinduille ja ateisteille näiden joukkomurhista, rikoksista ja julmuuksista muslimeita kohtaan Burmassa,Turkistanissa, Indonesiassa, Kashmirissa, Filippiineillä, Palestiinassa, Bosniassa, Keski-Afrikassa, Tsetseniassa, sunneille Iranissa ja kaikkialla muualla. MIkään ei ole rikollista, ihmisoikeusloukkausta eikä terrorismia ellei sitä tee muslimi, kuten ei ole rikollista, ihmisoikeusloukkausta eikä terrorismia, mikäli muslimi on uhri.

Mitä pahuuden oppineisiin tulee, dollarien ja dinaarien sheikkeihin ja velhojen, tekopyhien ja agenttien kokoontumiseen, niin heidän oksentamiensa fatwojen valheellisuus on tullut selväksi. Epäilykset, joita he jakavat on paljastettu ja todistettu valheellisiksi eivätkä he hyödytä mestareitaan tämän päivän jälkeen Allahin Luvalla. He epäonnistuvat, huolimatta miten aktiivisia olisivatkaan. Jokainen tietää heidän todellisuutensa. Heidän isäntänsä pitää ja kiristää otettaan kansojen kurkuilla, julistavat fatwoja pakollisuudesta totella heitä ja kiellosta olla tottelematta heitä ja tehdä Jihadia, ei merkitystä miten paljon he ovat langenneet kufriin, tyranniaan, vääryyksiin ja leviävään korruptioon. Kun Mujahidiinit saavat jossain kaupungissa jalansijaa, halliten Allahin lähettämällä, niin heidän verensä kiehuu ja ryöpsähtävät vihaan, oksentavat fatwoja olla tottelemattomia hallitseville Mujahidiineille ja taistelemaan heitä vastaan, karkottamaan ja kitkemään heidät piittaamatta lainkaan muslimiveren hinnasta ja tuhosta sallien, jopa suositellen etsiä tukea kuffareilta tässä suhteessa. Mutta mitä tahansa uskottomat tekevät muslimeille teurastaen, kiduttaen, karkottaen ja näännyttäen, niin nämä pahuuden oppineet ovat kuuroja, mykkiä ja sokeita. Silloin ei tule fatwaa, ei tuomitsemista eikä kritiikkiä. Mutta kun Mujahidiinit tappavat kääfirin kaukaisilla mailla tai vastaavat johonkin vääryyteen, tiedon aaseille tulee vipinää kinttuihin irtisanoutumaan, tuomitsemaan, kritisoimaan, suruvalittelemaan, pillittämään ja inisemään. Samalla kaikki muslimimaita riistävät tawaghiitit hallitsijat eivät ole jättäneet yhtäkään Islamin mitätöintiä ilman etteivätkö he olisi ne tehnyt eivätkä nämä pahuuden oppineet jättäneet yhtäkään "todistetta" heidän puolustamisekseen ilman, etteivätkö he olisi muuntaneet sen merkityksiä, valkopesseet ja hyväksikäyttääneet niitä. Mitään miten Mujahidiinit harjoittavat uskontoa, palauttavat sunnah'n, hallitsevat lailla, rankaisevat, niin palatsioppineet löytävät siitä vikaa, tuomitsevat ja kritisoivat ja kylvävät epäilyksiä saadakseen ihmiset käännytettyä Allahin Tieltä.

Voi menetystä teille, pahuuden oppineet, kun Kokoamisen Päivänä salatut paljastetaan eikä teillä ole yhtikäs mitään tekosyytä. Muuntelitte sanojen merkityksiä ja korvasitte totuuden valheilla. Laitoitte Islamin armon tarkoittamaan kuffarien, tawaghiitien ja mushrikiinien ottamista liittolaisiksi! Teitte vihollisemme sotilastukikohdissaan muslimimaissa Ahl al-Dhimmah'ksi ja turvapaikkaa nauttiviksi! Teitte demokratian epäuskon ja shirkin legitiimiksi shuuraksi! Vaikenitte totuudesta ja hyväksyitte valheen peläten sen kieltämistä tehden siitä ylistettävää kärsivällisyyttä! Teitte luopiohallitsijoista liittolaisia ja luotitte sortajien "viisauteen" ja "oikeamieliseen harkintaan"! Teitte totuuden puhumisen epäuskovalle tyrannille kapinointia hallitsijaa vastaan! Piilotitte, mitä Allah lähetti ja kielsitte Jihadin, tehden sen yhtäläiseksi turmeluksen levittämisen kanssa! Teitte viholliskuffarien tappamisesta yhtäläisen suojellun veren vuodattamisesta! Mujahidiinit, jotka seisovat oikeamielisinä te teitte heistä irtaantuneet khawaarijit! Ja luopiosekularistit, nationalistit, demokraatit, Amerikan agentit ja heidän rakkinsa te teitte mujahidiineiksi! Teitte epäuskomisen taaghuutiin suureksi fitnaksi, wala wal-bara''n rikokseksi ja teitte tyrannin, kääfirin ja luopiot hallitsijat johdattajaksi ja muslimihallitsijoiksi! Piilotitte Allahin Kirjan selkänne taakse, myitte Hänen Jakeensa mitättömällä hinnalla ja sivuutitte Allahin ja Hänen Uskontonsa merkit. Teidän kaltaisenne luopiot ovat yhtäläisiä koiran kanssa ja kirjoja kantavien aasien kanssa. Myitte johdatuksen eksytykseen ja anteeksiannon rangaistukseen. Teidän yllänne on Allahin, enkeleiden ja koko ihmiskunnan kirous.
  Tilintekijälle menemme tilinteon päivänä, kaikki Allahin eteen kootaan
  Tilinne katsotaan ja tulette tietämään kun huomenna tapaamme Herramme edessä, kenen on moite


Oi muslimit! Totisesti emme tee Jihadia puolustaaksemme maata, vapauttaaksemme sen tai hallitaksemme sitä. Emme taistele vallansaamiseksi tai väliaikaisten, horjuvien valtapaikkojen takia, emmekä alhaisen, katoavaisen maailman puolesta. Jos tavoitteemme olisivat nämä jäänteet, emme olisi taistelleet koko maailmaa vastaan kaikkine sekteineen, uskomuksineen ja kansoineen. Jos olisimme kyenneet kääntämään yhdenkin taistelijan taistelemasta meitä vastaan, olisimme tehneet niin pelastaen itsemme ongelmilta. Kuitenkin se on Qur'aan, joka vaatii meitä taistelemaan koko maailmaa vastaan, ilman poikkeuksia. Emme ole tehneet muuta kuin toimeenpanneet Herramme Lain. Siinä ei ole valinnanvapautta. Jos siinä olisi valintaa, olisimme muunnelleet sitä, korvanneet sen mielijohteesta, muuntanut perustuslakia tai kinastelleet varallisuuksista. Jos se ei olisi kohtalo, olisimme tyytyneet siihen, mutta se on Qur'aan ja Profeettamme (S) johdatus.

{Onko se, joka selkeällä todisteella kuin se, jonka paha teko on kaunistautunut hänelle? Ja he seuraavat halujaan} [Muhammad 14]

Mikä ajaa meitä tähän on Herramme sanat:

{Ja taisteleminen on määrätty teille pakolliseksi} [al-Baqarah 216], {Edetkää [sotaan]
kevyesti tai raskaasti [aseistettuina]} [at-Tawbah 41]

{Ja taistelkaa monijumalaisia vastaan kaikkiaan} [at-Tawbah 36] {Ja kun tapaatte uskottomat, lyökä heiltä niskat nurin} [Muhammad 4]

{Ja taistelkaa, kunnes ei ole enää fitnaa ja uskonto on kokonaan Allahille [al-Anfaal 39]

Taistelemme, taistelemme ja taistelemme kunnes uskonto kuuluu kokonaan Allahille. Emme kerjää ihmisiä hyväksymään Allahin uskontoa ja tulla hallituksia Allahin Shari'ah'lla. Tyytyvälle tämä on Allahin Shari'ah. Joka ei siitä pidä ja kieltää sen, niin jatkamme huolimatta hänestä. Tämä on Allahin uskonto. Julistamme luopiot uskottomiksi ja irtisanoudumme heistä kaikista. Otamme uskottomat ja monijumalaiset vihollisiksi ja vihaamme heitä.

{Totisesti hyvä esimerkki teille on Ibrahimissa ja hänen kanssaan olleille, kun he sanoivat kansalleen: 'Totisesti olemme viattomia teihin ja mitä te palvotte Allahin rinnalla. Epäuskomme teihin ja välillämme on viha ikuisesti, kunnes uskotte Allahiin yksin} [al-Mumtahanah 4]

Miten voisimme ottaa liittolaisia nationalistiryhmien uskottomista ja luopioista tai demokraattisista ja sekulaareista ryhmistä ja vahventaa heitä kuten Islamilaisille nimillä kulkevat luopioryhmät ovat tehneet? Allah sanoo: {Joka liittoutuu heidän kanssaan, on yksi heistä} [al-Ma'idah 51],

{Ja Hän lähetti teille Kirjan, jotta kun kuulisitte Allahin jakeita hylättävän tai pilkattavan, niin älkää istuko sellaisten kanssa kunnes he puhuvat muuta, ettet olisi heidän kaltaisensa. Totisesti Allah kokoaa tekopyhät ja uskottomat kaikkiaan Helvetin Tuleen}
[an-Nisa 141]

Emme voi imarrella ja ylenkatsoa heitä, hyläten heidän shirk jättäen julistamasta vihaamme heille ja näyttää heille veljeyttä, rakkautta ja liittolaisuutta -toisin kuten Syyrian al-Qa'idah, Jabhat ar-Riddah'n luuserit ovat tehneet. Jos emme osoita vihamielisyyttä ja vihaa kuffareita kohtaan, niin wala wal-bara' katoaa uskonnon mukana ja uskottomat sekoittuvat uskovien kanssa.

  Luulet uskonnon olevan suun tunnustusta, rukousta ja taistelua kenen tahansa rinnalla
  "Tee rauha ja liity mukaan"
  Hekö, joilla on uskoa?!
  Mitä on uskonto paitsi rakkautta, vihaa, walaa ja baraa kaikista harhautuvista syntisistä?

{Ja he, jotka epäuskovat ovat toistensa liittolaisia. Jos et irtisanoudu heistä, maassa tapahtuu fitnah ja suurta turmelusta} [al-Anfal 73]

Jos joku hurskaista edeltäjistä olisi antanut kädenmitankin maata kuffareille, vedoten yleisön tukeen tai suojellakseen rakennuksia tuholta tai välttääkseen verenvuotoa tai mitä tahansa muuta, niin olisimme tehneet samoin kuin niin-sanotun-umman-hölmöjen al-Qa'idah. Mutta tämä on kunniakas, Jalo Qur'aan, puhdas Sunnah ja oikeamilinen metodologia, monoteistinen uskonto, joka ei hyväksy kompromisseja eikä muuntelua. Taistelemme kuolemaamme saakka, vaikka sadot tuhoutuisivat, talot romahtaisivat, kunnia häpäistäisiin, ihmisiä tapettaisiin ja verta vuodatettaisiin. Joko elämme uskontomme mahdissa sen jaloina isäntinä tai kuolemme sen puolesta kunnialla.

Islamilaisen Valtion sotilaat! Teiltä ei ole piilossa ristiretkeläisen Amerikan ja sen liittolaisen, jokaisen kääfir-valtion sen takana ja omien kansojenne uskottomat sen edessä kokoontuneina ja liikekannallepanossa teitä vastaan, uhitellen teitä. Joka päivä he väittävät Dawlah'n lopun olevan lähellä ja tämän olevan "epäilemättä sen murskaava kampanja." He uhkailevat ja yrittävät pelotella teitä, mutta Herranne Azza wa Jall sanoi:

{Eikö Allahissa ole Hänen palvelijoilleen riittävästi? He yrittävät pelotella teitä epäjumalillaan. Ja jonka Allah eksyttää, ei koskaan löydä johdatusta. Ja jota Allah johdattaa ei kulje koskaan harhaan. Eikö Allah ole mahdikas ja kostava?} [az-Zumar 36-37]

Totisesti Allahissa on riittävästi Hänen palvelijoilleen ja Allah on mahti ja kostaa! Kaikki valta kuuluu Allahille. Jos uskotte Allahiin ja teette Hänen vuokseen, mikään ei pelota teitä, huolimatta mikä se on, muu kuin Allah. Kaikki muu kuin Allah on teidän alapuolellanne. Kaikki muu kuin Allah on häviävää, heikkoa ja horjuvaa. Kun julistimme Islamilaisen Valtion, luopiot, ristiretkeläiset ja ateistit toivoivat tuhoavansa sen muutamassa päivässä, aloittaen sodan toisensa jälkeen, kampanjan toisensa jälkeen, hyökkäyksen toisensa jälkeen, joten he uupuivat ja epäonnistuivat Allahin häpäistessä heidät joka kerta. Joten heidän uhkailunsa eivät ole uusia eikä heidän häpäisemisensä ole kaukana. Ja tilanteet muuttuvat päivä päivältä ja sota jatkuu. Joka luulee meidän taistelevan puolustaaksemme jotain maata tai hallintoa ja voitto mitataan sillä niin on kauempana totuudesta:

Taistelemme tottelevaisuudesta Allahia kohtaan ja lähentyäksemme Häntä. Ja voitto on, että elämme uskontomme mahdissa tai kuolemme sen puolesta. On sama, onko ni'yaamah Allahilta voitto tai erämaahan joutuminen. On sama, joutuuko joku meistä vangiksi tai viettää yönsä perheensä kanssa, turvassa. On sama, olemmeko vahingoittumattomia ja otamme ghaniimah tai haavoitumme ja kuolemme, sillä voitto -meidän mukaamme- on elää Muwahhidiinina, epäuskoa taaghuutiin, täyttää walaa wal-bara' ja toteuttaa uskontoa. Jos näin, olemme valmiita kaikissa tilanteissa, voitokkaina. Tämä on kautta Allahin todellisuutta eikä mitään tyhjiä mielenosoitushuutoja. Totuudelliset Valtion sotilaat ja johtajat kirjoittivat tämän verellään. Joka luulee toisin, vaikka olisikin riveissämme, ei ole meistä.

{Joten taistelkaa Allahin Tiellä, vaihtaen tämän maailman Tuonpuoleiseen. Joka taistelee Allahin tähden ja kuolee tai valloittaa, niin Annamme hänelle suuren palkkion} [an-Nisa' 74].

Allahin Lähettiläs (S) sanoi: "Ei ole hyökkäävää ryhmää, joka hyökkää, ottaa sotasaalista ja palaa turvallisesti saaden kolmanneksen palkkiostaan. Eikä ole hyökkäävää ryhmää, joka hyökkää, menettää maata ja haavoittuu, saaden kaiken palkkionsa." [Muslim]

Joten Islamilaisen Valtion sotilaat, tarkastakaa aikomuksenne ja korjatkaa ajatuksenne ja olkaa onnellisia, että meitä tukee Allah, sillä totisesti me olemme selvässä johdatuksessa emmekä sumutettuja. Kautta Allahin, meitä ei sumuteta. Ja antakaa uutiset as-Saluulille, mitä hän pian kohtaa Allahin Luvalla. Heidät lyödään ensimmäisenä, jos Allah tahtoo. Nafi' ibn 'Utbah (rd) kertoi Allahin Lähettilään (S) sanovan: "Te hyökkäätte Arabian Niemimaalle, jos Allah tahtoo teidän valtaavan sen; sitten te hyökkäätte Persiaan, jos Allah tahtoo teidän valloittavan sen; sitten te hyökkäätte Roomaan, jos Allah tahtoo teidän valloittavan sen. Sitten te hyökkäätte ad-Dajjalia vastaan, joten Allah lyö hänet". [Muslim]

Menneisyyden fuqahaa eriävi Arabian Niemimaan valloittamisesta, mutta tänään sen tarkoitus on hyvin selkeä! Profeettamme (S) puhui totta eikä valehdellut. Te -koko Ummah'n puolesta taistelette kaikkia kansoja vastaan. Jos nousette, voitatte. Muutoin häviätte. Edessänne on taisteluja, jollaisia sovinnollinen tai pelkuri ei kykene hallitsemaan ja on hyviä niitä, joilla ei ole muuta kuin taistelu ja sota. Allahin Luvalla olette sen ihmisiä. Ramadhaan lähestyy ja se on hyökkäysten ja Jihadin kuukausi, valloitusten kuukausi. Valmistautukaa ja olkaa valmiina. Toivokoon jokainen läpäisevänsä se taistellen Allahin tähden, etsien toivoa Allahin palkkiosta. Tehkää siitä Allahin luvalla kärsimysten kuukausi kuffareille kaikkialla ja etenkin osoitamme tämän Khilaafan sotilaille ja tukijoille Euroopassa ja Amerikassa.

Oi Allahin palvelijat, Muwahhidiinit! Jos tawaghiit ovat sulkeneet hijrah'n oven kasvojenne edestä, niin avatkaa heille Jihadin ovet. Tehkää teoistanne murhetta. Totisesti pienin teko heidän maissaan on rakkaampaa meille kuin suurin täällä tehty teko [, sillä] se on tehokkaampaa meille ja vahingollisempaa heille. Jos joku teistä toivoo pääsevänsä Islamilaisen Valtion maille, niin toivomme jokainen meistä olevamme sinun paikallasi tehden esimerkkejä ristiretkeläisistä, päivin ja öin pelotellen heitä terrorisoiden heitä, kunnes joka naapuri pelkää toistaan. Jos olette kyvyttömiä, niin älkää jättäkö heittämästä kiveäkään ristiretkeläistä kohti hänen maassaan, älkääkä aliarvioiko yhtäkään teko, sillä sen seuraukset ovat suuria Mujahidiineille ja sen teho lamauttava vääräuskoisille.

Olemme kuulleet, että jotkut teistä eivät toimi johtuen kyvyttömyydestään saavuttaa sotilaskohteita tai heidän nähdessä jotain väärää hyökkäämästä sellaisia kohti, joita kutsutaan "siviileiksi", joten he luopuvat vahingoittamasta, epäillen sen luvallisuutta. Tietäkää, että ristiretkeläisten maiden sisällä ei ole suojeltavaa verta eikä ole sellaisia, joita kutsua "viattomiksi". Lista todisteista on pitkä: vähiten sanoa on toimia heidän kanssaan oikeudenmukaisesti, sillä heidän sotilaskoneensa eivät erottele aseistettua eikä aseistamatonta, ei erottele miestä eikä naista. Tietäkää, että hyökätessänne sellaisia kohtaan, joita nimitetään "siviileiksi" on meille rakkaampaa ja tehokkaampaa ja vahingollisempaa, tuskallisempaa ja torjuvampaa heille. Joten käykää sotaan Muwahhidiinit kaikkialla! Voi olla, että saatte suuren palkkion tai jopa shahadah'n Ramadhaanin aikana.

Oi Allah! Emme pelkää ketään paitsi Sinua. Emme etsi muuta kuin Sinun Anteeksiantoasi ja suosiota. Oi Allah, koko maailma on liittoutunut ja rynnännyt meitä vastaan vain siksi että sanoimme Herramme olevan Allah! Joten suojele meitä heiltä, yaa Allah. Vain Sinun kauttasi haemme suojelusta ja apua. Oi Allah auta meitä Amerikkaa ja sen liittolaisia vastaan: juutalaisia, ristiretkeläisiä, raafidheja, ateisteja, ryhmiä, rintamia ja luopioryhmiä ja nusaireja ja heidän liittolaisia vastaan ja kaikki Vihollisiasi vastaan.
Mikään ei ole palvomisen arvoista paitsi Sinä, Ylistetty. Lähetä rukoukset Profeetalle, hänen perheelleen ja seuralaisilleen. Kaikki ylistykset kuuluvat Allahille, Luomakunnan Herralle.

al-Hayat Media

Kääntänyt turboahdetusti 'Abdullah Rintala


***Viimeinen muokkaaja, Abdullah Rintala pvm Maa Kes 13, 2016 12:56 pm, muokattu 2 kertaa
Maa Kes 13, 2016 11:31 am Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Abdullah RintalaLiittynyt: 05 Kes 2010
Viestejä: 477

Lähetä Vastaa lainaamalla viestiä
***

  Taistelu Fallujah'sta 1437

  Shi'a-militioiden väkivalta Salah ad-Diinin maakunnassa

'Iraaqin shi'a-hallitusta aseistaa ja sotilaskouluttaa yli 20 maata, mukana Yhdysvallat, Iran, Venäjä, Ukraina, Saksa, Puola ja Unkari sekä Turkki.Yhdysvallat on käyttänyt yli 20 miljardia 'Iraaqin turvallisuustoimiin vuoden 2003 jälkeen. Iran myy aseita 'Iraaqiin 195 miljoonan dollarin arvosta, aseistaen niin 'Iraaqin armeijaa, shi'a-militoita sekä kurdien Peshmerga-joukkoja venäläisvalmisteisilla muunnelluilla T72-taisteluvaunuilla, jeepeillä ja tarkkuuskiväärein. Yhdysvallat myy 'Iraaqiin ammuksia, hävittäjiä, sotilasajoneuvoja ja Abrams-taisteluvaunujen osia sekä kouluttanut 11 000 'iraaqilaisarmeijan sotilasta ja heimoista koostuneita taisteluryhmiä.

Shiiojen väkivalta on kuffari-instituuteille ja muille kääfiri-ihmisoikeusjärjestöille kova pala sietää. On naurettavaa, että Lähi-idän tutkijat impontenteissa lauselmissaan kehottavat
'iraaqilaisshiioja "pitäytymään moraalisessa ylemmyydessä taisteluissaan ISIS:stä vastaan. Useissa 'Iraaqin shi'a-militioiden Ahl al-Haqq (sic!), Kata'ib Hezbollah ja Abu Fadhl al-'Abbas tekemien ihmisoikeusrikkomusten raportoinneissa ja artikkeleissa länsimaalaiset(kin) toimijat pyrkivät "tasoittamaan" shiiojen väkivallan 'iraaqilaisia sunneja kohtaan "oikeutetuksi" vedoten teloitusten, kidutusten ja vangitsemisen ja sunnien omaisuuden kotien ja kauppojen tuhoamisen olleen "kosto", koska "eivät paenneet ISIS:in vallatessa kaupungin". Täten ali-ihmisoikeusjärjestöt luovat yleisölle ja medioille hyväksyttävää mielikuvaa shiiojen ihmisoikeusrikkomusten olevan ikäänkuin "oikeutettuja" sen jälkeen, mitä "ISIS on heille tehnyt" ja mitä Saddam Hussein sitä ennen.

Shi'a-militioiden ihmisoikeusloukkaukset 'Iraaqissa ovat asia, mitä on turha yrittää etsiä YLE:n tai tyhjäntoimittaja Jukka Huuskon artikkeleista -samaten niistä vaikenee myöskin täysin mediaa ja toimittajia manipuloitavina hyödyllisinä idiootteinaan pitävä shi'a Hussein al-Taee, joka ei hiisku sanallakaan shi'a-militoiden julmuuksista sunnisiviilejä kohtaan, mutta postaa kiireesti shiiojen MV-lehtien tekaistuja valheita ISIS:istä.

ISIS:in vetäydyttyä ad-Durista maaliskuussa 2015, shi'a-militiat tuhosivat Sheikh Malikin talon ja varastivat suuren määrän käteistä ja kultaa hänen kassakaapistaan.

Maaliskuussa 2015 shi'a-miltiat alkoivat tuhota ad-Durin kaupunginosaa maan tasalle kostaakseen asukkaille näiden tuen ISIS:ille ja mukana oli myös vanhaa kaunaa Saddam Husseinin ajan sunniupseereita kohtaan. Shi'a-militiat tekivät paljon tuhoa kaupungissa, sillä uskoivat asukkaiden olevan yhteisellä asialla ISIS:in kanssa. Ohiajavasta autosta kuvatulla videolla oleva henkilö sanoo paikallisen moskeijan olevan
"koirien moskeija" . Toisella videolla Abu Nimriksi esittäytyvä mies, joka ulvoo jotain 'Alista aikoo tuhota talon pommilla sanoen "Daeshilaisten talo".

Huhtikuussa 2015 "Kansallisen liikekannallepanon joukkojen" tikritiläisjäsen ylpeili, miten "poltimme ja tuhosimme ad-Durin, koska [asukkaat] ovat ISIS:tä ja baathisteja".

Shiiojen poliittinen retoriikka nivoo yhteen ISIS:in kannattajat ja entiset baathistit. Monet entiset baathistit kertovat, ettei heillä ole mitään yhteyksiä ISIS:iin.

Shiiojen sotilaskohteina on ad-Durissa on tuhota etenkin entisten 'Iraaqin armeijan henkilöstön taloja. Samaten hautausmaat ovat shi'a-militoiden kohteina, häpäisten hautoja Tikritissä, jos ovat tunnistaneet ne 'Iraaqin ja Iranin välisen 1980-luvun sodan veteraanien haudoiksi. Tuhon kohteeksi joutui myös Saddamin varapresidentin Izzat ad-Durin palatsi, joka videoitiin ja sen postasi YouTubeen nikki "Shi3i" maaliskuun 24.2015 otsikolla "Explosion of the House of Monkey Izzat al-Duri".

Shi'a-militoiden vallatessa kyliä ja kaupunkeja kautta Salah ad-Diinin maakunnan heidän kuullaan huutelevan shi(t)'a-sloganeita ya Zahraa, ya Husein.

ad-Durista kurdialueille paenneet asukkaat keräsivät listan shi'a-militioiden tuhoamista rakennuksista: shi'a-militiat olivat tuhonneet 520 taloa, tuhopolttaneet 430 taloa ja vaurioittaneet 95 kauppaa. Kaupunkiin palanneet poliisit laskivat 660 tuhottua taloa ja 450 kauppaa.

Väitteitä ei ole esitetty, että rakennukset olisi tuhottu jo ennen shi'a-militioiden tuloa ISIS:in vetäytymisen yhteydessä -ehkä siksi, että aihe ei ole kiinnostanut länsimediaa, joten valheellisia väitteitäkään ei ole shiioilla ja heidän larppaajillaan ollut tarvetta esittää- mutta niin paikallisten ottamat kuvat kuin satelliittikuvatkin osoittavat mittavan tuhon tapahtuneen viikkoina shi'a-militioiden valloituksen jälkeen.

Shi'a-militiat ovat toistuvasti vastuussa ad-Durin tuhoamisesta valloitettuaan kaupungin ISIS:iltä. Kaupunki oli koskematon ennen shi'a-joukkojen saapumista ja ainoastaan militiat ja paikalliset poliisit olivat läsnä tuhon tapahtuessa. Paikallinen poliisi ei ilmeisimmin osallistunut tuhotöihin johtuen heidän avoimuudestaan kertoa tapahtumista. Samaten televisiokuvat maaliskuun 8. 2015 osoittavat kaupungin olevan koskematon Hizbollah-prikaatien marssiessa kaupunkiin. Hizbollah-siat marssivat kaupunkiin kaksi päivää sen jälkeen, kun ISIS oli ne jättänyt, mikä ramiadhamilaisessa houremaailmassa tarkoittaa että ISIS ja shi'at tekevät yhteistyötä "vehkeillen sunneja vastaan". Mitenköhän paljon husseinaltaeelaisessa satutätimaailmassa tätäkin esitettiin ISIS:in "lyömisenä" ja "taistelujen voittamisena suvaitsematonta wahhabi-ideologiaa vastaan"?

'Iraaqin shi'a-militioiden tuhotöistä kertovissa raporteissa ja artikkeleissa yritetään ovelasti saada shiioja "syyttömiksi" vetoamalla näiden kokemuksiin Saddam Husseinin hallinnon alaisuudessa ja "kostona" 'Iraaqin ja Iranin välisestä sodasta.

al-Alamin kaupungissa shiiojen saavuttua maaliskuun 8. 2015 oli tuhottu 12 rakennusta, 16 tuhopoltettu ja tulevina kuukausina luku kohosi 45:een. Osan tuhoista teki shi'a-militioita tukevat vapaaehtoiset sunnitaistelijat, jotka tuhosivat omien naapureidensa talot shiiojen suojeluksessa.
Shi'a-viranomaiset myöntävät tuhonneensa omaisuutta al-Alamissa ja al-Alissa "kostona asukkaiden liittolaisuudesta ISIS:in kanssa". Vapaaehtoisista koostuvan paikallisen militian sunnijohtaja Khalil Jabbara kertoo hänen joukkojensa nähneen "monta Islamilaisen Valtion tuhoamaa taloa" ja "heimopäätöksellä" tuhottiin "ISIS-ihmisten taloja".

Monet al-Alamin asukkaista ei kyennyt palaamaan ennen maaliskuun kahdeksatta heidän paettuaan jo ennen ISIS:in valloitusta kesäkuussa 2014 ja tuho tapahtui viikko shi'a-militioiden valtauksen jälkeen, joten asukkaat eivät mitenkään voineet olla "ISIS-liittolaisia".

Tikritissä shi'a-militioiden on laskettu tuhonneen 279 taloa, yli 400 kauppaa ryöstämisen päätteeksi. Tikritin kriisipoliisijoukkojen jäsen kertoi nähneensä yhden militian Khorasaanin polttamassa talon Tikritissä, mitä hän kommentoi talon kuuluvan poliisille:

"He polttivat irakilaisen poliisin talon silmieni edessä. Sanoin heille talon kuuluvan poliisille, mutta he vastasivat:
'Pidä sinä huoli vain omista asioistasi'"

al-Qadisiyyan maakunnassa huhtikuun alettua tuhottiin 165 rakennusta.

Samaten Tikritissä shi'a-militiat suorittivat laajamittaisesti ryöstöjä ja kauppojen polttamisia ryöstöjen jälkeen.

Paikallinen poliisi löysi korkea-arvoisen armeijaupseerin Khaz'al al-Thuwainin ammuttuna kotinsa edustalle. Hänen poikansa oli samana päivänä soittanut isälleen ja Oikeamielisten (sic!) Liiton henkilön kerrottua isän olevan "nukkumassa ja voivan hyvin" ja vaatien saldoa puhelimeensa. Miehen ruumis jätettiin kadulle neljäksi päiväksi kieltäen ketään lähestymästä sitä. Human Rights Watch väistelee ovelasti shiiojen ihmisoikeusrikoksia luoden mielikuvaa, että shiiojen rikokset olisivat "oikeutettuja", vedoten "asumiseen ISIS-alueella" tai olevan "kostona ISIS-rikoksista".

al-Bu'ajil

Tikritin itäpuolella sijaitsevan al-Bu'ajilin shi'a-joukot valtasivat maaliskuun 8. 2015 niin ikään ISIS:in vallattua se edellisen vuoden kesäkuun 11. Maaliskuun 9. 2015 liikkuvasta autosta kuvaava henkilö huutaa toistuvasti univormuisille miehille kehotuksia polttaa talo ja sen jälkeen sanoo alueen kuuluvan nyt Oikeamielisten (sic!) Liiton hallintaan". Videolla näkyy lähes jokaisen ajoneuvon ohittaman rakennuksen olevan sankkaa savua tuottavassa tulessa.

Kolme päivää saapumisensa jälkeen shi'a-militiat alkoivat laajamittaisesti polttaa taloja maan tasolle.

Oikeamielisten (sic!) Liitto ja Hizbollah on myös pidättänyt massoittain siviilejä ja pitäen heitä pitkitetyssä vankeudessa. Jallamin alueelta maaliskuun 6. ja 8. välisenä aikana Hizbollah pidätti yli siviilihenkilöä ja näistä 160 miestä ja poikaa on kadoksissa. Maaliskuun 10. 2015 Hizbollah pidätti ad-Durin alueelta yhteensä 267 miestä ja naista.

al-Bu'ajilissa asuva Munir toivotti shi'a-militiat tervetulleeksi tarjoten näille ruokaa, mutta OIkeamielisten (sic!) Liiton johtaja sanoi vihamielisesti:
"Me tahdomme kostaa Camp Speicherin, olette kaikki al-Bu'ajil." Militiamiehet miehittivät hänen talonsa, kuulustelivat ja syyttivät ISIS:iin liittymisestä. Yksi löi Muniria kiväärinperällä, aiheuttaen verenvuotoa korvasta ja sanoi:

"Anna minun teurastaa hänet."

Munirin pelasti hänen henkilöllisyyskortissaan lukeneen hänen syntyneen Baghdadin shi'a-alueella. Kun Munirin serkkua oltiin teloittamassa, koska tämän puhelimessa oli kuva Saddam Husseinin tyttärestä Raghadista, Munir soitti tuntemalleen shi'a-sheikille, jolloin sheikin väliintulo pelasti serkun hengen.

Shi'a-militiamiesten syyttelyt ISIS:in jäsenyydestä jatkuivat, vaikka monet kylän miehet olivat kuuluneet ISIS:stä vastaan taistelleseen paikallisjoukkoon.

Maaliskuun 7. päivän aamuna shi'a-militia kokosi Jallam ad-Durista seitsemän miestä ja 50 muualta sitoen heidät kuormurin lavalle silmät sidottuina ja ajaen kohti Samarran kaupunkia. Siellä shi'a-militiat pahoinpitelivät heitä Munir mukaanlukien kuten 17 jo paikalla ollutta. Shi'a-militiaa tukenut shi'a-imaami pakotti miehet riviin ja ulos, jossa heitä esiteltiin 20 medialle "vastuullisina Camp Speicherista".

Heidät laitettiin seisomaan seinää vasten ja erään vangin puhelin alkoi soida. Mies vastasi ja kertoi tarkan sijainnin. Puhelu päättyi äkisti ja mies vietiin pois. Muut vangit kertoivat kuulleensa miehen kirkumisen illasta keskiyöhön.

Hizbollahin pidättämä 14-vuotias poika kertoo Hizbollah-militian pidättäneen hänet yhdessä 50 naisen ja lapsen kanssa. Militiamiehet "tutkivat" naiset ja lapset pitäen heitä talon yhdessä huoneessa kahden päivän ajan. Kun pojalta kysyttiin nimeä, hänen nimensä oli tyypillinen niin shiioille kuin sunneillekin, jolloin militiamies huusi hänelle:
"Ei, sinun nimesi on Umar!

Fatima palasi kolmen lapsensa kanssa ad-Durin kylään ja kolmen päivän kuluttua shi'alaiset Badr-joukot saapuivat pidättämään kaikki perheet ja erotellen heidät sukupuolen mukaan siten, että alle 13-vuotiaat pojat siirrettiin tyttöjen ja naisten kanssa samaan vankijoukkoon. Fatima oli 25 naisen vankiryhmässä, tytöt ja nuoret pojat eroteltu miehistä ja vanhemmista pojista. Hizbollahin saavuttua miehet kuljettiin Tikritin ja Tuz Khurmaton välistä tietä pois, eikä heistä ole kuulunut sen koommin.


  Shi'a-hallituksen Fallujah'n saarto näännyttää fallujalaiset nälkään

Hallituksen vallattua Ramadin kaupungin Anbarin maakunnassa joulukuussa 2015 ja al-Jaziran erämaan Fallujah'n pohjoispuolelle maaliskuussa 2016 hallitus on katkaissut huoltoreitin Fallujah'aan, jolloin ruoansaanti tyrehtyi. Mitään tietoa Fallujah'sta on vaikea saada Islamilaisen Valtion kiellettyä matkapuhelinten ja Internetin käytön.

'Iraaqin hallituksen joukot ja shi'a-militanteista ryhmistä Badr, Ali Akbar, Imam Ali, Ahlul-Haqq (sic!) ja Hezbollah koottu koalitio estää ruoan ja muiden tarvikkeiden pääsyn Fallujah'aan. 'Iraaqin puolustusministeriö ja sotilaalliset komiteat eivät olleet edes kiinnostuneita koko asiasta.
Fallujah'n asukkaat syövät rieskaa [(i]'iish[/i]) valmistettuna taatelikivistä jauhetusta jauhosta ja heinistä tehtyä keittoa. Jäljellä olevalla ruoalla on korkea hinta: 50 kilogramman jauhosäkki maskaa 750 dollaria ja sokeripaketti 500 dollaria, kun pääkaupungissa Baghdadissa shi'at syövät jauhoja 15 dollarilla ja sokeria 40 dollarilla. Nälkiintyneitä lapsia tuodaan Fallujah'n sairaalaan päivittäin eikä useimpia ruokatarvikkeita ole enää lainkaan tarjolla. Vanhuksia ja nuoria lapsia kuolee ruoan ja lääkkeiden puutteeseen.

Baghdadilaiset aktivistit ovat aloittaneet kampanjan فلوجة مدينتي (Fallujah Madinati, Fallujah, kaupunkini"), millä pyritään saamaan huomiota kaupungin kokemaan hallituksen asettamaan saartoon. Yksi videojulkaisussa esiintyvä nainen kertoo olevansa Fallujah'sta ja hänen lastensa kuolevan koska ei ole riisiä, jauhoja eikä edes enää paikallisia taateleita ja sairaalassa ei enää ole vauvanruokaa. Yhdellä videolla on kuvattuna äiti hukuttautuneena kahden lapsensa kanssa, koska äiti ei enää löytänyt ruokaa.

Maaliskuun 24. 2016 WFP:n (World Food Programme) 'Iraaqin osasto kertoi olevansa huolissaan ruoasta saarretussa Fallujah'ssa, mistä ei toreilta enää löydä useimpia ruoka-aineksia.

Fallujah'n siviilit kärsivät myös lukemattomista hallituksen ilmaiskuista, joissa kuolee monia siviilejä. Marraskuun 27.2015 pommituksissa kuoli 12 ihmistä, joista yhdeksän lapsia. Elokuun 13. 2015 ilmaiskut osuivat Fallujah'n lastensairaalaan tappaen useita.


  'Iraaqin shi'a-militiat pahoinpitelevät Fallujasta pakenevia siviilejä

'Iraaqin pääministeri Haider al-Abadi väitti hänen shi'a-hallituksensa joukkojen tekevän kaikkensa siviilien suojelemiseksi, mutta todellisuudessa 'Iraaqin armeija ja sitä tukevat militiat ovat toukokuun 23. ja kesäkuun 4. 2016 välisenä aikana teloittaneet siviilejä mielivaltaisesti, hakannut aseettomia miehiä, silponut ruumiita ja lukemattomia on kyyditetty katoamaan.

Toukokuun 25. 2016 'Iraaqin joukot tulittavat Fallujah'n yleissairaalaa osuen sen akuuttihuoneeseen ja muualle. Raportointi koettaa pehmittää "oikeutusta" tätä Lännen tukemien ryhmien ja armeijoiden iskuja siviilikohteita kohtaan huomauttamalla, että sairaalan toinen kerros oli varattu -tai käytössä- ISIS-taistelijoille. Eli tämän perusteella paikkaansa ei pidä sekään, että ISIS "siirtää potilaat ulos saadakseen sairaalat vain omaan käyttöönsä". Tuntematon määrä loukkaantuneita eikä tietoa kuolleista eikä sairaalan kärsimistä vahingoista. Henkilökunta kertoo, ettei 'Iraaqin armeija tai koalitio ollut varoittanut iskusta etukäteen.

Toukokuun 27. 2016 kuvatulla julkistetulla videolla 'Iraaqin hallituksen joukot pahoinpitelevät paikallisia asukkaita. Kahden lava-auton perässä vedetään ruumista, toisessa aseistetut miehet ovat ruumiskasojen ja irtileikattujen ympäröimänä.

Toukokuun 28. 2016 'Iraaqin pääministerin käskynalaisuudessa oleva liittovaltion poliisi ja shi'a-militoista (Badr, Ahlul-Haqq, Hezbollah, Khorasani, Ali Akbar, Imam Ali ym.) koottu pataljoona yhdessä kymmenien shi'alaisten Badr-joukkojen ja Kata'ib Hezbollahin taistelijat tulittivat kohti valkoista lippua heiluttavia ja hallitusjoukkoja lähestyviä siviilejä kohti. Käsky oli käynyt ylemmältä taholta ampua, siis ampua siviilejä nimenomaan. Samaisella Sajarin alueella ainakin kyseisen puolisotilaallisen shi'a-militian jäsenet puukottivat kymmeniä kyläläisiä kuoliaiksi.

Kesäkuun 3.2016 liittovaltion poliisi ja shi'a-militoiden koalitio ovat teloittaneet pitkälti toistakymmentä siviiliä Fallujah'n pohjoispuolella sijaitsevasta Sajarin kylästä paenneita siviilejä. Silminnäkijät kertovat poliisin ja militian erotelleen miehet naisista ja asettaneen riviin ja ampuneen ainakin 17 miestä, joukossa teini-ikäinen poika

Toiseen heimoon kuuluvia miehiä shi'a-joukot Hezbollah ja Badr pidättivät useita satoja näiden kodeista ja vapauduttuaan sadoilla vangituilla oli kidutuksen jälkiä, raiskauksen jälkiä, palovammoja, veitsenjälkiä ja hakkaamisesta aiheutuneita mustelmia.
Heidät pidätettiin kotikylässään Saqlawiyyassa Fallujan eteläpuolella shi'a-koalition vallattua kylä ja pidätettyä 1 700 miestä, joita hakattiin ja vedettiin liikkuvan auton vetokoukkuun sidotulla köydellä. Neljä miestä oli kuollut pahoinpitelyissä ja auton perässä vetämisistä.
Yaa 'Ali madani!

Kesäkuun 3. 2016 kuvatulla Facebookissa julkaistulla videolla armeijan univormuun pukeutunut mies lyö ainakin yhdeksää maassa makaavaa miestä isolla puisella kepillä.
Fallujah'n koillispuolella sijaitsevassa Karman kylässä 'Iraaqin turvallisuusjoukot, poliisi, shi'a-militioiden koalitio ja näitä tukevat sunniryhmät pakottivat siviilit lähtemään kodeistaan, minkä yhteydessä katosi ainakin 70 nuorta miestä.

Miten näihin vastaa 'Iraaqin pääministeri Haider al-Abadi:


"Oli virheitä, mutta ne eivät olleet systemaattisia emmekä tutki niitä."

'Iraaqissa tätä on tapahtunut niin kauan, kun shi'at toivottivat Amerikan joukot tervetulleeksi hyökkäämään 'Iraaqiin ja saivat kiduttaa sunneja Amerikan mediahiljaisen sateenvarjon alla. Ilmeisesti tämä al-Abadin mainitsema "systemaattisuus" on sitä kuuluisaa "laajempaa käsitystä".
Mainitulla shi'a-ryhmistä kootulla koalitiolla (eli Badr, Hezbollah, Ali Akbar ja Imam Ali) on myös lapsisotilaita riveissään, joten turha on Hussein al-Taeen puhua mitään paskaa ja kusettaa olevansa joku nuhteeton herran enkeli.

Shi'a-militioiden väkivalta huolestuttaa Fallujah'n asukkaita: Monet ihmiset Fallujah'ssa ovat turhautuneet nähtyään shi'a-militioiden väkivaltaa sunnipakolaisia kohtaan. Videoita on levinnyt sosiaalisessa mediassa ja vuotaneilla videoilla. Shi'a-militian Hashd ash-Shaabin vankeudesta selvinneet ovat kertoneet vangittuen joutuvan lukituiksi, kidutetuiksi, tapetuiksi ja salamurhatuiksi. Hashd ash-Shaabin kidutuksissa on kuollut vahvistetusti viisi, mutta luvun arvellaan olevan paljon korkeampi. Toiset 17 on kuollut verilöylyssä Sichrissä.


  Islamilaisen Valtion taistelu Fallujah'ssa

Toukokuun alussa ISIS määräsi kahden Fallujah'n eteläpuolisen kylän asukkaita evakuoitumaan Fallujah'aan, jolloin al-Bu Isa-heimo kokosi taistelijansa ja kieltäytyi lähtemästä. ISIS teloitti 25 heimon miestä.

Fallujah'ssa ISIS on määrännyt joukossaan vielä olevat 50 000 asukasta (joista 20 000 lapsia) evakuoitumaan kaupungin keskustaan, jossa taistelijatkin ovat.

'Iraaqin pohjoispuolella Makhmurissa Islamilaista Valtiota vastaan taistelevat hallituksen joukot, Peshmerga ja vapaaehtoismilitiat lähellä Qayyaraa. Paikalliset Mahanan, Kudilan, Khabarutin ja muista kylistä paenneet kertovat ISIS:in tulittaneet asuttujen talojen väleistä, jolloin nämä koalitiojoukot olivat vastanneet tykistötulella. Eli se puoli, joka väittää "ihmisoikeuksia, demokratiaa ja miesten ja naisten tasa-arvoa", ei länsimedian kameroiden ja toimittajien ulkopuolella juurikaan siviileistä piittaa.

Toukokuun viimeisenä tiistaina Islamilainen Valtio aloitti raivoisan vastahyökkäyksen maanantaina hyökkäyksen aloittanutta 'iraaqilaiskoalitiota vastaan Fallujah'n etelärajoilla hidastaen 'Iraaqin antiterrorismijoukkojen etenemistä. Ilmeisesti tässä vaihessa Islamilainen Valtio siirsi Fallujah'n kaikki asukkaat kaupungin keskustan yhteen kortteliin.

Kansainväliset peräänkuulutukset taistelujen molemmille osapuolille turvallisen reitin avaamiseksi fallujalaisten siviilien pääsemiseksi kaupungista ulos on sikälikin epätodennäköistä, että kukaan ei voi velvoittaa 'Iraaqin joukkojen ja ISIS:in istuvan neuvotteluihin tulitauon sopimisesta.

Toisekseen 'Iraaqin viranomaiset tahtovat estää ISIS:in pakenemisen kaupungista "sulautuneena siviiliväestöön."

Islamilainen Valtio käyttää tunneleita ja tarkka-ampujia. Arviolta yli kahden vuoden aikana kaivettujen tunnelien käytön odotetaan tuovan taisteluihin haastetta, epäilemättä miinoitettuja ja siviilien läsnäolo rajoittaa ilmatukea. Islamilainen Valtio on rakentanut laajan tunneliverkoston ilmaiskuilta piiloon. Samaten Mujahidiinit käyttävät savuharhautusta sytyttämällä tulia harhauttaakseen hävittäjiä paikantamasta heidän todellista sijaintiaan.

Kesäkuun ensimmäisellä viikolla M1 Abrams-taisteluvaunu räjähti ajettuaan joko isoon tienvarsipommiin tai räjähteillä viritetyn tunnelin ylitse.

"Abrams oli kolmessa osassa. Se oli suuri räjähdys, kaikki neljä miehistöä kuoli."

Sotilaat odottavat tällaisten helpottuvan kaupungin sisäpuolella, vaikka ei ole tietoa miten pitkälle tunneliverkostoa on rakennettu.

Edelleenkään kukaan ei odota kaupungin kaatuvan helposti. Siviilien läsnäolo ja sektariaaniset tendenssit monimutkaistavat prosessia.


  ISIS:in ei ole nähty ampuvan suoraan pakenevia siviilejä kohti

Saqlawiyyah'n kaupungissa Fallujah'n koillispuolella paenneet siviilit ovat paenneet kohti shi'a-militioiden asemapaikkoja kohti. ISIS on avannut tulen shi'a-militioiden tukikohtia kohti aina kun jotkut siviilit ovat niitä lähestyneet pakottaen heidät kääntymään takaisiin kylään. ISIS:in taistelijoiden ei ole nähty ampuvan suoraan siviilejä kohti:

Lainaus:
A foreign correspondent told Human Rights Watch that Shia militiamen holding positions in Saqlawiya, a town northwest of the city, said they witnessed civilians carrying white flags make several failed attempts to escape from areas still under ISIS control. In each instance, ISIS opened fire on the militia positions the civilians were attempting to reach, forcing them to turn back. They said they had not seen ISIS firing directly on the civilians. (Alleviivaus ja lihavointi kääntäjän)
https://www.hrw.org/news/2016/06/09/iraq-fallujah-abuses-test-control-militias


Länsimedia väittää sitkeästi Fallujah'n siviilejä käytettävän ihmiskilpinä. Ihmiskilpi on kätevä ilmaus kuffareille sen vuoksi, että väittämällä ihmiskilviksi kuffarit vetävät muslimisiviilien tappamisen vastuun itseltään pois: Kuffarit kykenevät näin väittämään, että pommitettavan kaupungin siviilien kuoleminen olisikin näiden siviilien omaa syytä.


  ISIS Syyriassa

Maailma riemuitsi sydänten ja mielten välisessä taistossa Syyrian puolella katkaistusta "huoltoreitistä" Turkkiin, mitä pitkin ISIS "kuljettaa aseita ja taistelijoita Turkista Kalifaatin puolelle." Tosiasiassa todellinen rajanylityspaikka on Jarabulus ja sieltä Manbijin kautta Khilaafan pääkaupunkiin Raqqa'an. On olemassa muistakin reittejä Turkista Raqqa'an kuin Manbij. Toisin kuin Fallujah'n saarrossa, kun tämä Manbijin saarto on länsimaailman ja sen vasallien tekemä, ei tietenkään puhuta mitään "mottiin jääneistä siviileistä" ilman "pakenemismahdollisuutta".

Uutisjakelu-ja uutisanalysointisivusto Antiwarin päätoimittajan Jason Ditzin mukaan Manbijin menetys tuskin uhkaa ISIS:in Jarabulusin käyttöä rajanylityspaikkana Turkkiin ja Turkki on myös varoittanut kurdiryhmien (joiden iskuja Turkin puolella kukaan ei jostain syystä pidä terrorismina eikä tuomitsemisia edes sosiaalisessa mediassa jaella) hyökkäysten Jarabulusiin olevan punainen viiva Turkin liittymiseksi Syyrian sotaan.

Kaupungista aiemmin paenneiden 20 000 jatkoksi Manbijista odotetaan yli 216 000 pakolaista. Aiemmat paenneet ovat menneet juuri ISIS:in hallitseman Jarabulusin alueelle, nykyisten kulkiessa arviolta kohti al-Babia ja Azazia.

Vaikka kurdien YPG on väittänyt Manbijin pysyvän paikallisten hallittavana, kurdien mukaantulo on kuitenkin aiheuttanut pajon pakolaisuutta, monien pelätessä kurdien suorittavan neuvostotyylisiä puhdistuksia paikallisia arabeja kohtaan, kuten muissakin YPG:n valtaamissa kaupungeissa on tapahtunut.

Sellaisista puhdistuksista on aivan turha kuvitellakaan löytävänsä jotain mainintaa Kamal Palani Jafilta ja Welat Nehriltä. Kurditerrori kun vain on kaikkea muuta terrorismia oikeutetumpaa.

Syyrian puolella Islamilainen Valtio aiheutti Keski-Syyriassa Palmyran länsipuolella mittavaa tuhoa venäläisjoukkojen käyttämässä strategisesti merkittävässä ilmatukikohdassa 24. toukokuuta 2016. Islamilainen Valtio tuhosi iskussa neljä helikopteria ja 20 kuorma-autoa tukikohdan sisäpuolella. Venäjä kiisti menettäneensä mitään, mutta satelliittikuvat todistivat Islamilaisen Valtion aiheuttaman mittavan tuhon.

Tutkija: "Venäläiset saivat aika pahasti takkiinsa!"

Tulipalon aiheuttamaan onnettomuuteenkin on vedottu:

"Mitä kuvasto kertoo meille on, että ensinnäkään tämä ei ollut räjähdysonnettomuus, kuten huhut sitkeästi kertovat", kertoo sotilasanalyytikko Sim Tack Stratforista.

"Se osoittaa selkeästi, että räjähdyksille on useita eri lähteitä läpi lentokentän ja näyttää siltä, että venäläiset ovat saaneet aika pahasti takkiinsa.
Koko taisteluhelikopterien yksikkö on pyyhkäisty pois -neljä kaiken kaikkiaan- kuin myös vaurioita lentokentän syyrialaiskoneille ja hyvin merkittävästi logistiselle varikolle, jollaista käytetään erityisten taistelukoptereiden huoltoon".


Sim Tackin mukaan Amaqin tukikohdan isku on "erittäin tarkka" mikä osoittaisi Islamilaisen Valtion olleen asialla.
http://www.bbc.com/news/world-middle-east-36368346

***

Maa Kes 13, 2016 12:18 pm Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Abdullah RintalaLiittynyt: 05 Kes 2010
Viestejä: 477

Lähetä Vastaa lainaamalla viestiä
***

Länsimaalaisessa toimintatavassa muslimien suhteen on tällä hetkellä vallalla kaksi näennäisesti ristiriitaista voimaa, jotka näennäisesti kumoavat toisensa, mutta käytännössä ovat tarkoituksella ristiriitaisia muslimien sekoittamiseksi:

Toisaalta koko länsimaailma politiikassaan ja mediassaan korostaa, miten "ääri-islamilainen uhka kasvaa", mutta toisaalta korostaa, miten "muslimit maallistuvat ja kyseenalaistavat oppejaan tullessaan länsimaihin" tai "kääntyvät kristityiksi". Kyse ei ole mistään muusta paitsi siitä, että muslimit on ajettava mahdollisimman ahtaalle, kuffarit käyttävät psykologisena (ja toisinaan terrorismilakien salliessa myöskin fyysisenä) kurituskeinona tarkoituksellista muslimien hämmentämistä. Kyse ei ole aina siitä, että muslimit halutaan jättävän uskontonsa, vaan myöskin siitä että länsimaalaiset nauttivat muslimien kärsimyksistä ja tahtovat myös koko maailman muslimien näkevän, että "missä heidän Allahinsa on, kun me likaiset vääräuskoiset näin voimme sydämiemme kyllyydestä kiduttaa, raiskata, pommittaa, vangita ja tappaa muslimeita? Eiköhän tämä ole CIA:n ja Mossadin tutkimushuoneissa jo mietitty valmiiksi vuosikymmeniä sitten.

Toisekseen, länsimaailman on samanaikaisten dissonanssien vuoksi korostettava kahta sellaistakin ristiriitaa, jotka näyttävät totuuden ja peittelyn paradoksilta, mutta eivät ole sitä: Länsimainen, "muslimi-ja maahanmuuttomyönteinen media" korostaa (etenkin tällä hetkellä) erityisesti, miten "Islam ei ole terrorismia eikä hyväksy terrorismia" ja miten "muslimimaailman enemmistö vastustaa esim. Shari'aa ja ISIS:in luomaa kalifaattia", jolla "ei ole mitään tekemistä muslimien ja islamin kanssa". Samaan aikaan ja samana päivänä kuitenkin suojelupoliisi ja heille työskentelevät suojatyöpaikkalaiset "tutkijat" kuitenkin käyttävät sanaa "islam" puhuessaan "vakavista, terroristista uhista", eivätkä he missään tapauksissa erota terrorismia jyrkästi islamista, ellei siinä ole kyseessä sanelupolitiikka muslimeita kohti: Puhuessaan "jihad-matkailusta" suojelupoliisiroskaväki korostaa, miten "lähtijöillä ei ole vahvaa uskonnollista vakaumusta" eivätkä "tiedä mitään uskonnosta". Samankaltaisia sanovat jotkut muslimitkin, jotka esim. Pariisin, Brysselin tai Amerikan vuoden sisällä tapahtuneiden iskujen tekijöistä toteavat, miten he "alkoivat rukoilla vasta niin-ja-niin-vähän aikaa sitten". On kyseenalaista ja globaalikolonisoivaa antaa Islamista sen vihollisia ja muita uskonnosta kiinnostumattomia hyödyttävä ja rohkaiseva kuva, että lähes välittömästi siihen kääntymisen ja harjoittamaan alkamisen jälkeen uskonto muuntaa yksilön ja ryhmät alkavat uudessa uskossaan vaahtosuisiksi kiihkoislamisteiksi.

Tämä liittyy toiseen samankaltaiseen lisäkysymyksiä herättävään muslimipolitiikkaan, jossa Syyriaan lähtemisen tai radikalisoitumisen syitä perustellaan "islam-tiedon vähäisyyden" lisäksi myöskin sosialidemokraattisilla tekijöillä: Usein korostetaan, miten "radikalisoituminen" tai "jihadiin lähtö" johtuu yhteiskunnan varallisuuden ja resurssien "epätasaisesta jakautumisesta", syrjäytymisestä, "rasismista" ja "väliinputoamisesta": Nämä kaikki syyt ovat todellisia sinällään das Ding an sich, mutta ne ovat myös kaikille yhteiskunnan jäsenille yhteisiä, joten miksi länsimaailma tahtoo luoda mielikuvaa, että nämä "epäkohdat" lyövät kaikista kovimmin juurikin muslimeihin?

Samalla on myöskin kysyttävä, että mikä perustelu se on jonkin muslimin tekemän iskun tuomitsemiselle, että "he eivät tienneet mitään, lukivat netistä ja kuulivat YouTube-imaameja" ja "aloittivat rukoilun pari kuukautta sitten gangsta-elämän jälkeen"?
Tahdommeko me oikeasti sanoa, että "länsimaisen elämäntyylin" hylkäävä jahiliyyah'ssä elänyt nuorukainen kiinnostuttuaan Islamista lähtee heti Syyriaan tai bläjäyttää jossain metron ja lentokentän taivaan tuuliin? Kenen narratiivia tämä oikeasti on? Muslimien vai orientalististen suojatyöpaikkateologien?

Länsimaiden kummallisuuksiin kuuluu täysin tietoisesti esittää itsensä kahden toisensa kumoavan ristiriidan vyöhykkeenä, samalla tavoin kuin he tarjoavat alistettavilleen ja häpäistävilleen eli muslimeille kahta täysin ristiriitaista ohjelmointia: Länsimaailman on samaan aikaan ylpeiltävä omalla voimankäytöllään ja vallallaan muslimeiden ja koko maailman suhteen, mutta samaan aikaan luotava ristiriitainen dystopia siitä, että länsimaailmat ovatkin heikkoja, horjuen fataalisti jokaisen jossain tapahtuvan terrori-iskun seurauksena tai romahtavansa onnettomien turvapaikanhakijoiden tuottaman "taloudellisen rasituksen" seurauksena.

Samasta syystä länsimedian on yhtäaikaisesti esitettävä esim. ISIS (ja sitä aiemmin al-Qaida) samanaikaisesti sekä heikkona, heikentyneenä että mitä suurimmassa määrin iskukykyisenä. Naurettavimmillaan tämä ilmenee siten, että kun jossain Euroopan pääkaupungissa räjähtää pommi kaikista turvallisuushömpötysten, radikalististen ajatusten eliminoimisen ja kaiken näihin käytettyjen hintavien resurssien huolimatta, suojatyöpaikkalaiset "tutkijat" ja turvallisuusviranomaiset kravattikaulat tulevatkin televisioon väittämään, että nämä iskut olisivatkin merkki ISIS:in "heikentymisestä". Eli tällä logiikalla: Kun ISIS on vahva ja iskukykyinen -> ei iskua länsimaihin. Kun ISIS on heikko -> iskuja länsimaihin. Mutta kun Hussein at-Taee näin sanoo, niin pakko se on sakarinkin tanssia kun soitetaan. Toinen naurettavuus on se, että ISIS:in tavoitteena olisi iskeä Euroopassa "rajojen sulkemiseksi", johon parasta vastauspolitiikkaa on pitää rajat sepposen selällään auki "Syyriaa ja Irakia kohti." Senhän me uskomme kaikki, että ISIS lopettaa taistelemisen länsivaltoja vastaan kun Eurooppa sulkee rajansa turvapaikanhakijoilta ja maahanmuuttajilta ja kun Euroopassa on riittävästi demonisoitu muslimeita. Juurikin näin.

Toisessa tapauksessa on suosittua vedota, että islamilainen "radikalisoituminen" ja "jihad-matkailu" olisivat seurausta joko sopeutumattomuudesta kahden kulttuurin väliin, työttömyydestä ja koulutusmahdollisuuksien puutteesta, syrjäytymisestä ja sosiaalisten resurssien epätasaisesta jakautumisesta. Länsimaailma pyrkii täten väittämään, että kaikille yhteiskuntaluokille yhteiset ongelmat, kuten työttömyys, näköalattomuus ja syrjäytyminen olisivatkin sellaisia, että jostain syystä niiden seuraukset iskisivät kaikista voimakkaimmin juuri muslimeihin?

Kolmannessa tapauksessa puhutaan turvapaikanhakijoille annettavasta "sosialisaatiokasvatuksesta"
suomalaisten naisten ja tyttöjen suhteen, missä aivan valtiolliset tahot opettavat, että vaikka "suomalainen nainen pukeutuu seksikkäästi, se ei tarkoita että saa raiskata ja ahdistella". Suomen valtio siis lähtökohtaisesti suhtautuu muslimeihin "raiskaajina" -ja koko metodi osoittaa myöskin millaiset ihmiset vastaanottokeskuksissa ovat toimeliaita. On mielenkiintoista, että seuratessa rasistisia some-ryhmiä mitä rasistisempi kommentti, sitä todennäköisimmin kommentoijan omassa profiilissa on kansikuvana tai tietueena jotain Jeesuksesta Vapahtajana. Mitä enemmän "rakastaa lähimmäistään kuten itseään" sitä todennäköisimmin vihaa muslimeita ja vertaa muslimeita eläimiin tai jätteisiin.

Neljännessä tapauksessa kuffarit esittävät, että Ramadhaan-paaston aikana vastaanottokeskuksissa varaudutaan muslimien "pinnan palamiseen" ja "välien kiristymiseen". Kuffarit täten ovelasti osoittavat, että paasto on "luonnotonta" ja "ihmisten keksintöä", mikä "luonnollisesti" aiheuttaa "luonnottomia" reaktioita.

Terrorismin määritelmä kuvastaa valtahierakiaa kuin toimintatapaa. Terrorismin määritelmä on siis lähtökohtaisesti fasistinen, sillä kyse on siitä mitä länsimaat pitävät terrorismina ja mitä eivät: Kaikki länsimaalaisiin kohdistuvat iskut on katsotaan terrorismiksi, mutta ei koskaan länsimaalaisten ei-länsimaalaisiin kohdistuvat iskut. Terrorismin määritelmä on vallanpitäjän sanelupolitiikkaa sorrettua kohtaan, sillä vallanpitäjän on helppo syyttää alistettaviaan terroristeiksi ja tahtovat myös alistettujen suhtautuvan itseensä terroristeina kunnes toisin todistavat. Sen sijaan alistettujen väite alistajan terrorismista ei ole legitiimiä, vaan "vihapuhetta" ja "länsivastaisuutta". Länsimaalaisen terrorin uhreilla ei ole omaa kieltä, koska vallitseva kieli on länsimaalaisen alistajan kieli -eikä muuta kieltä voi olla legitiimisti olemassa. Myöskään länsimaalaisen ei saa, eikä pidä syyttää toisia länsimaalaisia kanssaihmisiä tai liittolaisvaltioita terrorismista, koska terrorismia voi olla vain alistetun toiminta alistajaansa vastaan.
Terrorismi määritellään myöskin fasistisen yhteiskunnan kehkeytymänä siten, että fasismissa kielletään oma väkivaltainen alistaminen, vaikka se olisi miten ilmiselvää. Tähän liittyy läheisesti myöskin se, että fasistinen vallanpitäjä voi suuresti kauhistella toiseuttamansa osapuolen väkivallan vaikka käyttää itse samansuuruista tai vielä julmempaa ja systemaattisempaa väkivaltaa.

Aivopesu on täydellisintä, mikäli alistettu alkaa itse puhua alistajansa suulla määritellen itsensä vallanpitäjän ja alistajan määrittämillä sanamuodoilla. Kaikenlainen kyseenalaistaminen rankaistaan kieltävillä lainsäädännöillä tai pommittamalla -ja syyttämällä uhria väkivaltaiseksi, kiihkomieliseksi terroristiksi ja "länsimaiden arvoihin" sopeutumishaluttomaksi.

On olennaista, että puhuttaessa musliminaisen huiveista puhutaan mieluummin "länsimaisiin arvoihin" sopeutumishaluttomuudesta, koska toiminnan todellinen luonne on peiteltävä sen fasistiselta pakottamiselta: Länsimainen fasismi paljastuisi, jos länsimaailman niqaab-ja huivikieltäjät valitsisivat sanansa muslimien "länsiarvoista kieltäytymisen" aktiivimuodosta passiivimuotoon tai erehtyisivät käyttämään aktiivimuotoa pakottamisesta länsimaiden ominaisuutena. Pakottaminen huivittomuuteen toteutetaan siis väittämällä valheellisesti "reaktiona" muslimien "kieltäytymiseen" hyväksyä "ystävällismielisesti tarjottuja länsimaiden arvoja".

Länsimaiden mukaan muslimeilla ei tule olla omia arvoja, vaan ainoastaan länsimaalaiset arvot. Ja jos muslimit eivät niitä "vapaaehtoisesti" (eli pakotettuna ja suostuteltuna) hyväksy, on käytettävä rangaisevaa lainsäädäntöä eli muslimien alistamista käytännössä poliisivoimin. Kansanryhmä, jota poliisivoimin alistetaan, ei voisi koskaan nousta.

Koulujen ja yliopistojen niqab-ja huivikielloilla todellisuudessa pyritään estämään muslimien koulutus ja nouseminen yhteiskunnan täysivaltaisiksi jäseniksi pitämällä heidät köyhinä ja ghettoutuneina, johon tarjotaan "lääkkeeksi" pelkkää "katu-uhoavaa" ja väkivaltaista käytöstä ja sen hyväksymistä ruokkivaa räppiä ja gangsta-kulttuuria, jotta vastavuoroisesti voitaisiin muslimeita myöskin syyttää näistä ominaisuuksista, joita kuffarit itse muslimeille masinoivat.

Siksi niqaabeja ja huiveja kielletään taitavasti juuri yliopistoissa ja kouluissa sekä julkisilla paikoilla, sillä tarkoituksena on kiertää ihmisoikeuksia käyttämään sellaista lainsäädäntöä, joka ei kestäisi päivänvaloa muslimien kieltämiseksi yliopistoon pääsemiseksi. Alankomaissa niqaabin kieltämisellä jopa sairaaloissa ja julkisissa kulkuvälineissä on onnistuttu palauttamaan Eurooppa halajamaansa natsi-Saksan aikaan, jossa muslimeilta on kieltämään jopa sairaalahoito ja kulkeminen joukkoliikenteessä, kun juutalaisilla oli pelkästään istumiskielto 1930-ja 40-luvun kansallissosialistisessa Saksassa. Monet Euroopan maat kykenevät luomaan tilanteen muslimien koulutuksen eväämiseksi, mikä tarkoituksellista, sillä länsimaiden on muslimivastaisessa agendassaan pyrittävä pitämään muslimit alistettuina ja köyhinä (ja rikollisina niqaabiin pukeutujina) sekä samanaikaisesti syyttämään muslimeita heidän "köyhyydestään" ja "kouluttamattomuudestaan" ja "ala-arvoisuudestaan" eurooppalaiseen herrleuteeen nähden. Samalla onnistutaan pitämään yllä kehää, jossa länsimaiset voivat itse aiheuttamallaan toimilla siirtää toimintansa seuraukset muslimien "omaksi syyksi" osoituksena näiden "alhaisuudestaan" sekä pitämään hyvät pisa-tulokset länsimaalaisten herrarodun ominaisuutena ja siirtää "heikot oppimismenestykset" muslimien "geneettiseksi" syyksi.
"Hyväksyttävänä" esitettävä vasta-argumentti, että "kyllähän muslimimaatkin kieltävät niqaabeja ja huiveja kouluissa" osoittaa sen, että valtioiden välillä ei todellakaan ole mitään eroa: sortoa ja ihmisoikeusrikkomuksia tekevät niin stereotyyppisesti diktatoriset Lähi-idän valtiot kuin "ihmisoikeuksillaan" ja "vapauksillaan" retostelevat länsimaatkin, missä maiden välillä ei todellakaan ole mitään eroa.

Sinänsä on irvokkaan paradoksaalista, että nämä huivikiellon maat rankaisevat myöskin muslimimiehiä, jos nämä "pakottavat naisensa käyttämään huivia", ikäänkuin näiden paskakolovaltioiden mielestä heidän "rankaisemisensa" omasta tahdostaan huivia käyttävän naisen intentioita kyselemättä rankaiseminen olisi jotenkin hyväksyttävämpää ja muka täysin jotenkin eri asia.

Länsimainen fasismi kuvittelee, että on vain yksi ainoa oikea tapa elää ja olla, joten heidän on myöskin väistämättä kuviteltava, että musliminainen ei mitenkään voisi omasta tahdostaan pukeutua huiveihin vaan kyseessä on pakko olla "patriarkaalis-uskonnollinen misogynismi". Sen sijaan länsimaiden oma pakottaminen musliminaisia olemaan pukeutumatta haluamallaan tavalla ei jollain kumman taianomaisella ajattelulla olisi naisten alistamista lainkaan.

Niqaabien ja hijaabien kieltämisellä yliopistoissa tosiasiassa pyritään estämään musliminaisia kouluttautumasta, sillä kuffarit tietävät koulutuksen ja sen, ketkäkouluttautuvat johtavan ennenpitkää yhteiskunnan asetelmien muuntumiseen. Musliminaisten koulutusmahdollisuuksien rajoittamisella niqaabin ja huivin kieltävä yhteiskunta luo itse tilanteen, missä se voi omista toimistaan syyllistää muslimeita näiden "kouluttamattomuudesta" ja "integraatiohaluttomuudesta ja -kyvyttömyydestä".

Vuosien ajan shi'at tekivät kaikkensa peitelläkseen etenkin Syyrian Assadin hallinnon ja sen shi'a-tukijoiden mitä kauhistuttavampia julmuuksia Syyrian sunnienemmistöä kohtaan. Nusairit ja raafidhit tunkeutuivat sunnien koteihin, kiduttivat lapsia sähkötyökaluilla pakottaen näiden vanhempien katsomaan, raiskasivat tytöt (etenkin jos tytön nimi oli Aisha)ja naiset, kaivoivat lapsilta silmiä ulos, iskivät keittiöveitsiä ja sähköporakoneilla perheenjäsenten silmäkuopista sisään, kiduttavat lapsia sukuelimiin ja ties mitä. Lopuksi kaikki tapettiin. Tästä syystä Syyriaan on lähdetty taistelemaan, eikä mistään "seikkailunhalusta" tai että saisi Rolexin käsivarteen.
Niinpä näitä kuvaavia kertomuksia ja videoita shi'at peittelivät. Jos joku tällainen kohu nousi, shi'at sankoin joukoin ryhtyivät keksimään tekaistuja tarinoita uutiselle: tunnetuimpia peittelyjä ja valehteluja olivat että "nämä uhrit ovat itseasiassa al-Qaidan itsensä tappamia ja laittoivat shiiojen syyksi" sekä "tämä on israelilaisten tekosia Gazassa". Joskus sama kuva selitettiin kahdella täysin eri tavalla, mikä osoittaa heidän valheellisuutensa.

Shiioilla oli suoranainen kiirus ja hätä piilottaa länsimailta shiiojen väkivalta Syyriassa. 'Iraaqin kohdalla sitä ei tarvittu, koska shiiojen väkivaltaisuuksien yllä oli Amerikan siunaava ja suojeleva sateenvarjo, joten shi'at saivat rauhassa toimia luonteelleen sopivan raakalaismaisesti aivan vapaasti, koska Amerikka ei tietenkään raportoi koskaan omien liittolaistensa väkivaltaisuuksia. 'Iraaqilaiset sunnit maksoivat kalliin hinnan siitä, ettei amerikkalainen yleisö vain kääntyisi vastustamaan 'Iraaqin sotaa.

Media oli syyrialaissunnien kohtalosta täysin vaiti alkuaikojen kansannousun jälkeen, eikä ole koskaan raportoinut Assadin kemikaalihyökkäyksiä lukuunottamatta mitään, mitä assadiitit tekivät Syyriassa päivittäin eli juhlivat kiduttaen, raiskaten ja tappaen sunneja huudellen alia, zahraa ja huseinia.

Mutta välittömästi länsimaailma medioineen olikin olevinaan näistä samoista sunnisiviileistä (ja liittolaisistaan shiioista tietenkin) muka "huolissaan", kun Islamilainen Valtio perustettiin.
Keskittyessään ISIS:iin shiioilla ei enää ollut pelkoa, että heidän tukemansa toiminta paljastuisi missään: Media kestää vain yhden vihollisen kerrallaan, sen pienimpiäkin virheitä on suurenneltava niin, että holokaustinkin kokenut juutalainen kokee käyneensä Birkenaussa pelkkää pyhäkoulua.

Mahdettiin al-Taee'n ja Bahmanpourien perheissä myhistä tyytyväisnä!

Minua on MV-lehdessä moitittu siitä, että näen Islamilaisen Valtion (ISIS) ja al-Qa'idah'n väkivallan "puolusteltavampana" kuin muiden aatteellisten tai ei-aatteellisten ryhmien ja järjestöjen tai tahojen väkivallan. Selitys tähän on se, että Jihad-ryhmät eivät koskaan yritä vedota Amerikan, shiiojen tai kurdien -tai vasemmiston- tavoin mihinkään yleishumanistiseen ja universaaliin väkivallattomuuteen omina korkeina ja tavoiteltavina arvoinaan, toisin kuin länsimaat. Kyse on siis paradoksi-ja kaksinaismoralismierosta. Jihad-ryhmät kaikkialla eivät koe moraalista dissonanssipaniikkia tai väenväkisin väännettyä moraalista oikeutta väkivallalleen, vaan hyväksyvät väkivallan käytön kiinteästi ja peittelemättömästi omaksi toimintatavakseen.

Tässä mielessä länsimaalainen sota-ja globalisaatiopolitiikka pettää niin itseään kuin yleisöään peittelemällä, moralisoimalla tai oikeuttamalla oman väkivaltaisuutensa ja täten länsimaat ovat tässä myöntämättömyydessään esim. väkivaltaisuutensa myöntänyttä kansallissosialistista Saksaa huomattavasti jäljessä. Vaikka samaan aikaan länsimaalaiset paradoksaalisti käyttävät varsin väkivaltaa uhkuvaa poliittista retoriikkaa, t-paitoja ja tatuointeja ja kuuntelevat väkivaltaa ihannoivia sanoja heavy metal-ja rap-musiikista ja elokuvista, samalla tietenkin käyttäytyen julkisesti toisiaan ja esim. muslimeita kohtaan kuin olisivat minä hetkenä tahansa valmiita väkivaltaan.

Lainaus:
Kamal Palani Jafi
3 hrs
Oralandon iskut pistää todella surulliseksi ja vihaiseksi Humanistiset arvot ja pasifismi ei pysäytä Daesh (Isis) terroristijärjestöä. Viisikymmentä viatonta ihmistä on tapettu. Tähän ei löydy sanoja, mutta se on päivän selvä asia, että nämä terroristit pitää pyyhkäistä maan päältä pois. Näitä saastaisia hirviöitä vastaan kurdit taistelevat päivittäin Lähi-idässä.
Kamal Palani Jafi
June 11 at 4:07pm

Daesh islamistiset terroristit "isis" ovat polttaneet 19 Yazidityttöä. Tyttöjä poltettiin sen takia, koska he olivat kieltäytyneet harrastamasta seksiä näitten kanssa. Näitä saastaisia islamisteja vastaan ei voi taistella rauhanomaisin keinoin valitettavasti. Daesh toteuttaa näitä hirviömäisiä tekoja Koraanin ja Allahin nimen sanoitte te muut muslimit mitä vaan.


Keneltä ja mistä Kamal Palani Jafi sai "uutisen" 19 "poltetusta" [y]aziditytöstä? Ainoa uutislähde on sivusto nimeltä AhlulBayt News Agency. Nimi kertoo kaiken ja kertoo kaiken uutisen "todenperäisyydestä". Suomessa uutista jakeli, kukapa muu kuin satusetä Hussein al-Taee.

On merkillistä, että jostain syystä länsimediat kuten The Guardian, Vice ja CNN saavat yeziditytöiltä ja kurdeilta huomattavasti julmempia tarinoita ISIS:istä kuin kansainväliset ihmisoikeusjärjestöt.

Tässä yksi mahdollinen selitys:

Lainaus:
Bruno Jäntti
December 30, 2015 ·
Viranomaiset Irakin Kurdistanissa eivät ole tehneet journalismistamme helppoa. He penäävät toistuvasti vakuuttelua siitä, ettemme kysy vääriä kysymyksiä, emmekä esitä heitä huonossa valossa.


Tässä toinen:

Lainaus:
Airin Bahmani
December 29, 2015 ·
Jatkoimme Duhokissa ja tänään Suleimaniassa haastatteluja useilla eri pakolaisleireillä Isiksen tekemistä rikoksista. Euroopan pakolaispolitiikan muuttuessa yhä epäinhimmillisemmäksi ei myöskään Lähi-idän hallitusten toiminnassa ole kehumista. Usean Lähi-idän valtion viranomaiset eivät anna pakolaisten puhua vapaasti. Jouduimme eilen hyväksyttämään kaikki kysymyksemme paikallisella poliisilla saadaksemme luvan haastatteluillemme.


Jos Kurdistanin viranomaiset eivät anna pakolaisten puhua vapaasti ja haastattelukysymyksetkin on etukäteen tarkastutettava, niin miten paljon sitten varsinaisen haastateltavan on annettava mahdollisimman paljon kurdiagendaa ja heidän sotaansa hyödyttäviä "vastauksia" (lue: valheita)?

Parin vuoden ajan kurdeille olisi ollut koko maailma auki sen syödessä heidän kädestään ja he olisivat voineet päästä pitkälle. Mahdollisuuksia olisi ollut uhristatuksen turvin muokata maailmaa aivan kuten juutalaiset ovat onnistuneet tuotteistamaan holokaustinsa, mutta he möhlivät itse mahdollisuutensa, mitä tosin edisti vuoden ajan vellonut "pakolaiskriisi" -eikä viikko sitten kohuttu riihimäkeläinen kurdiperhe saanut toiselta laidalta juurikaan myötätuntoa. Sikäli se osoitti, että vaikka karkotuksen alla ollut kurdiäiti ei pitänyt huivia, niin se ei ollutkaan rasisteille signaali "valmiudesta sopeutua suomalaiseen kulttuuriin ja hyväksyä suomalaiset arvot", vaan koko perhe toivotettiin takaisin "paskastaniinsa" ja jopa vilppiä oleskeluluvan saamiseksi väitettiin.
Perussuomalaiset kansanedustajat Simon Elo ja Lea Meriläinen ottivat kannan, että kyseisen kurdiperheen karkotuspäätöksessä "viranomaiset vain noudattivat lakia". Paradoksaalisinta on, että silloin kun kyse on Islamin, Profeetan ja muslimien pilkkaamisesta, niin silloin samojen kansanedustajien mukaan viranomaisten ei tulisi noudattaa lakia.

Bruno Jäntti oikeastaan pilasi mahdollisuutensa kurdiasiassa suhtautumalla kriittisesti kurdien aseellisten ryhmien väkivaltaisuuksiin niin Turkissa kuin ISIS:in alueilla. Se, että hän on liian rehellinen, ei tarkoita että hänen julkisuudessa kertomansa jutut etenkin valtavirtanarratiiviin sopivista ISIS-asioista pitäisivät paikkaansa, mutta nykyisin totuudella ei ole mitään merkitystä, sillä aktuaalisesti tapahtuvan sodan lisäksi käydään aivan jotain muuta sotaa mediassa ja nettimaailmassa. Nettimaailmassa käytävässä sodassa "mielistä ja sydämistä" faktoilla ei ole merkitystä: Agendaa ja eri näkökulmiin sopivaa narratiivia ajetaan läpi vaikka sitten valheita levittämällä. Samaten on havaittavissa, että tästä agenda-ja näkökulmasidonnaisuudesta johtuen pyritään myös itselle epäedulliset uutiset selittämään jotenkin parhain päin, kuten Kamal Palani Jafi selittää "aseisiin tarttumisen" olevan "joissain tilanteissa oikeutettua" kun uutisoidaan kurdiryhmien terrori-iskuista Turkissa vetoamalla Turkin "kurdeihin kohdistuvaan sortoon", vaikka muussa tapauksessa puhutaan "wahhabistisestä terroristisaastasta".

Paradoksi on siinä, että kyseisen kaltaiset niin äärioikeistolaiset kuin Palanin tavoin vasemmistolaiset tahot kauhistelevat vastustamiensa väkivaltaa, vaikka hyväksyvät saman väkivallan omien viiteryhmiensä puitteissa. Samoin on fasistisessa ajattelussa, missä hyväksytään, propagoidaan ja hallitaan samanlaisella tai vielä pahemmalla väkivallalla, mitä vastapuolen taholta kauhistellaan. Ilmiö on tuttu etenkin muslimeille, kun länsimaailma kauhistelee muslimin tappamina muutamaa harvaa länsimaalaista, vaikka samaan aikaan sama länsimaailma tappaa ja tapattaa päivittäin kymmeniä ellei satoja muslimeita eri puolilla muslimimaailmaa. Fasistisessa ajattelussa viholliseksi propagoidun väkivaltaa on suurenneltava ja suuräänisesti kauhisteltava kuin omaa väkivaltaisuutta on peiteltävä tai oikeutettava. Siinä ajattelussa viholliseksi luetun väkivaltaisuudella ei ole pienintäkään oikeutusta, kun taas omalla väkivaltaisuudella on pienemmissäkin tapauksissa mitä suurempi oikeutus. Ja kun on oikeutus, väkivallan hyväksymisestäkin tulee helpompaa.


Maa Kes 13, 2016 12:54 pm Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:    
Vastaa viestiin    Islamtieto.com Foorumin päävalikko » Yleinen Keskustelu Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry: 
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by TMCrea