Islamtieto.com Foorumin päävalikko
RekisteröidyHakuOhjeKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätKirjaudu sisään
Islam, Jihad ja terrorismi: Isku Ruotsissa 11.12.2010

 
Vastaa viestiin    Islamtieto.com Foorumin päävalikko » Yleinen Keskustelu Näytä edellinen aihe
Näytä seuraava aihe
Islam, Jihad ja terrorismi: Isku Ruotsissa 11.12.2010
Kirjoittaja Viesti
Abdullah RintalaLiittynyt: 05 Kes 2010
Viestejä: 476

Lähetä Islam, Jihad ja terrorismi: Isku Ruotsissa 11.12.2010 Vastaa lainaamalla viestiä
TIEDOKSI - TÄMÄ ON UUSINTA VIIME VUODELTA!

Kun Ruotsissa viime joulukuussa räjähti, kirjoitin tämän, jonka poistin myöhemmin.
Sittemmin jossain toisella foorumilla epäiltiin tekstin poistamisen motiiveja, aloin harkita tämän tekstin uusintajulkaisua.

Tapahtuma Tukholmassa oli ja meni, mutta sorto ja väkivalta muslimeja kohtaan jatkuu.

Joku postasi vastauksena tähän tekstiin Totuudentie -foorumilta kopioidun tekstin, joka oli tyypillisen saudipatriarkaalinen sikäli, että samaan aikaan samat oppineet julistavat Jihadistä pidättäytymistä, ettei tulisi fitnaa ja verenvuodatusta, mutta sama "Mekan aika" ei päde hallitsijoihin, jotka vertavuodattamalla, häpäisemällä ja raiskaamalla tuhoavat muslimeja, omia kansalaisiaan.

Joku myös kyseli lopun salafi-viittauksesta: tarkoitin, että salafit syyttävät Allahin Tiellä aikomuksensa mukaan, Profeetan (S) esimerkkiä seuraten, miten tahansa ja missä tahansa taistelevia muslimeja siitä, että ei-muslimit vihaavat Islamia. Tämä on nifaaqia (tekopyhyyttä
).

Islam, Jihad ja "Terrorismi":Isku Ruotsissa

AsSalaam alaykum!

Ylitys Allahille, Rauha ja Siunaukset Profeetalle, hänen perheelleen ja seuraajilleen


Allah, Korkea ja Ylistetty, sanoo Koraanissa:

"He kysyvät sinulta taistelemisesta rauhoitetun kuukauden aikana. Sano: ' Taisteleminen silloin on suuri synti, mutta mutta suurempi synti Allahin edessä on estää palvomasta Allahia, epäusko Häneen, estää pääseminen Pyhään moskeijaan ja karkottaa sen asukkaat ja fitnah on suurempaa kuin tappaminen. Eivätkä he ikinä herkeä taistelemasta teitä vastaan, kunnes kääntävät teidät pois uskonnostanne, mikäli kykenenisivät" (al-Baqarah 217)

Allah lähetti tämän jakeen, kun Mekan monijumalaisten kauppakaravaanin liikkeitä seuraamaan lähetetty muslimiryhmä äityi taistelemaan karavaanareittein kanssa, tappaen osan heistä. Profeetta (Sallallahu alaihi wa Sallam) ei ollut määrännyt uskovia taistelemaan, ainoastaan tarkkailemaan monijumalaisten karavaanin liikkeitä. Mekan uskottomat tekivät asiasta ison numeron ja kuuluttivat kovaan ääneen miten muslimit taistelevat rauhoitetun kuukauden aikana (arabiheimoilla oli tapana pidättäytyä taistelemasta tiettyinä kuukausina, kyseessä ei tässä tapauksessa ollut Ramadhan- kuukaudesta). Rauhoitettu kuukausi oli juuri päättynyt, mutta monijumalaiset silti vättivät verenvuodatuksen tapahtuneen sen aikana.

Taistelleet muslimit, johtajanaan Abdullah Ibn Jahsh (Radhiallahu anhu) tunsivat olleensa hukassa, olivathan he tehneet toisin, mitä Profeetta (S) oli määrännyt ja lisäksi tappaneet. Erinomainen esimerkki siitä, miten parhaatkin muslimit voivat tehdä suuriakin virheitä ylittämällä Profeetan (S) määräykset (ts. sunnan) ja toimien väärin, vaikka kyseisellä kohtaamisella taisteleminen varmasti olikin heidän mielestään oikea ijtihad.

Silloin Allah, Korkea ja Ylistetty lähetti ayan, jossa Hän sanoi fitnan (jolla on useita merkityksiä, koettelemuksesta riitaan ja tappamiseen. Tässä ayah'ssä oppineet ja kielitieteillijät selittävän sen tarkoittavan shirkiä) pahempaa kuin tappaminen, kun Hän oli sanonut suuremman synnin olevan estäminen palvomasta Allahia, epäusko Allahiin (Shirk), estää pääseminen Pyhään Moskeijaan ja karkottaa Mekan asukkaat.

Fitnah ollen suurempaa kuin tappaminen tarkoitti tässä sitä, että Profeetan (S) ja muslimien ollessa Mekassa, kolmentoista vuoden ajan heitä sorrettiin, pahoinpideltiin, piestiin ja tapettiin sen vuoksi, että he palvoivat yksin Allahia ja hylkäsivät mekkalaisten korruptoituneen, monijumalaisen uskon ja heidän kulttuuriset tapansa. Tältä väkivallalta eivät uskottomat säästäneet ei lapsia, ei naisia. Muslimieita, niin miehiä, naisia kuin lapsiakin häväistiin, pilkattiin ja sorrettiin ja tapettiin. He joutuivat kohtaamansa väkivallan lisäksi kärsimään taloudellisesti ja kuten tiedämme, Profeetan (S) ennen Islamia niin vauras ja arvostettu vaimo Khadija (Radhiallau anhä) kuoli köyhyydessä, kaupantekomahdollisuutensa menettäneenä.

Mutta nyt kun muslimit kerran iskivät takaisin, niin mekkalaiset monijumalaiset unohtivat kolmentoista vuoden katkeran sorron ja väkivallan ja tekivät ison asian pienestä verenvuodatuksesta. Kolmetoista vuotta järjestelmällistä muslimien sortoa, boikotointia ja kauppasaartoa, elinkeinojen tukahduttamista, elämänmahdollisuuksien tukahduttamista, pilkkaamista ja tappamista, mutta iso ja maailmaa kaatava asia veripisarasta. Pienestä vastaiskusta.

Allahin Kirja, Hänen Lähettiläänsä (S) ja seuralaistensa (R) elämäkerta todistavat, että tappamista suurempi synti on estää palvomasta Allahia, epäuskoa Häneen, eivätkä "uskottomat herkeä taistelemasta uskovia vastaan, kunnes kääntävät heidät pois uskonnosta, mikäli kykenevät."

Uskottomien menetelmä on aina sama: vain muslimien tekemästä väkivallasta kannattaa ja pitää tehdä suuri numero kaikkialla kuuluttaa ja unohtaa tai olla näkemättä omaa rakenteellista, "veretöntä" väkivaltaa.

(...)

Kirjan Kansan kaikki filosofit ja teoreetikot ovat yhtä mieltä siitä, että rakenteellinen väkivalta luo suorasukaista väkivaltaa. Rakenteellisen väkivallan ollessa näkmättömämpää, salakavalampaa ja tuhoisampaa kuin se, mikä tunnistetaan väkivallaksi (pahoinpitely, aseellinen päällekarkaus ja terrorismi). Rakenteellinen väkivalta on muodoltaan organisoitua, industrialisoitua ja laajaa, ollen köyhien riistoa ja hyväksikäyttöä globalisaation muodossa, ihmiskauppaa, valtionarmeijan miehitystä (vastaavasti luoden verta vuodattavaa väkivaltaa), katuväkivallasta siihen mitä kutsutaan terrorismiksi. Ja teoreetikot ovat yhtä mieltä myöskin siitä, että demokratia ja sen liitännäinen, kapitalismi ja länsimainen kulutusvimma, luovat tuhoa, pakotteita, vapaudenriistoa ja sortoa samalla tavalla kuin muutkin autoritääriset yhteiskuntajärjestelmät, diktatuuri, monarkia ja kommunismi.

Samuel P. Huntington, Clash of Civilizations- käsitteestään tunnettu professori ja teoreetikko sanoi:

"Länsi voitti maailman ei ideoidensa, arvojensa tai uskontojensa ylivertaisuudella, vaan ylivertaisuudessaan käyttämällä organisoitua väkivaltaa. Länsimaalaiset usein unohtavan tämän tosiasian. Ei-länsimaalaiset eivät unohda sitä koskaan."

Edward Ndpou, Caprivi African National Unionin puheenjohtaja, sanoi:

"Niin kauan, kuin on olemassa sortoa ja epäoikeudenmukaisuutta, ihmisiä, joilta on riistetty vapaus, tulee olemaan vapaustaisteluita. Tämä on historian laki."

Rakenteellinen, organisoitu väkivalta on helppoa kieltää ja olla uskomatta siihen, naureskella epäuskoisena. Olla kääfir sanan kielellisessäkin merkityksessä, peittää, sulkea silmänsä eurooppalaisen ja amerikkalaisen demokratian muualla maailmassa ja omissaankin tekemältä ja vastavuoroisesti luomalta väkivallalta. Muslimin Euroopassa räjäyttämästä pommista, "terrori-iskusta" on suurempi asia, kuin vaikkapa se, että Yhdysvallat on viimeisen 65 vuoden aikana on suoraan tai epäsuorasti tappanut lukemattoman määrän eteläamerikkalaisia, vietnamilaisia, palestiinalaisia, irakilaisia, suurimman osan uhreista ollen niinsanottuja viattomia. Eikä se kiinnosta kuffareiden "ihmisoikeusjärjestöjä", Amnestyä, YK:ta. Amerikan tukemat hallitukset Israelissa, Saudi-Arabiassa ja vaikkapa Marokossa ovat antaneet hyväksyvän ja siunaavan sateenvarjonsa silmittömälle väkivallalle, joka ei säästä naisia, eikä lapsiakaan. Palestiinalainen sisaremme, aseettomana ja puolustuskyvyttömänä saa israelilaiselta, aseistautuneelta sotilaalta nyrkiniskun kasvoihin, kaatuen maahan ja puoli tusinaa juutalaissotilasta kerääntyy tytön ympärille potkimaan tätä maihinnousukenkineen. Saman kohtalon saa hänen äitinsä ja isoäitinsä. Ja tämä on pienintä, mitä muslimit saavat kokea.
Israelilaisilla on yllään paitoja, joissa on kuva aseen kiikaritähtäimessä olevasta mustaan abaayaan ja niqaabiin pukeutuneesta raskaana olevasta musliminaisesta ja kuvan alla on teksti: "ONE SHOT, TWO KILLS." Yksi laukaus, kaksi tappoa - nainen ja hänen syntymätön lapsensa.
Pelkästään tämä paidan kuva kertoo siitä, miten oman rakenteellisen väkivaltansa tunnustava väestö on pakotettu väkisinkin vääntämään toimintansa oman arvo- ja moraalikoodistonsa vastaisesti toimisen jollain raflaavallakin tavalla hyväksyttäväksi.
Amerikkalaisperäiset kristilliset karismaattiset lahkot saarnaavat täysin vapaasti, miten Islam on "perkeleestä" ja "Jumala tuhotkoon omaisuuskansansa Israelin viholliset - Haagarin jälkeläiset" - ja silti olla tulematta nimitetyksi ääri-ilmiöksi ja olla turvallisuusviranomaisten tarkkailun ulkopuolella. Ja miten suomalaisetkin helluntailaiset ja muut lahkolaiskristityt saavat avoimesti tukea, rahoittaa ja sijoittaa israelilaisten aseteollisuuteen tai muuten palestiinalaisten ahdigon edesauttamiseksi.

Tanskalainen veljemme repäisee Medinan yliopistolla Kuningas Abdullahin kuvan seinästä pois, saudipoliisi juoksee paikalle, iskien Islamiin palanneen veljemme maahan pampullaan ja lyöden pampullaan, muiden mitenkään estämättä ja opiskelutoveriensa seisten avuttomana etäällä, hakaten niin, että veljemme ei enää kykene nousemaan ylös ja paikalta kannetaan paareilla pois sinipunainen verimöykky, jota joskus ihmiseksi kutsuttiin.

Profeetta (S) sanoi roomalaisilla olevan yhden erittäin hyvän ominaisuuden, sen lisäksi että hän sanoi roomalaisten olevan vahvoja taistelijoita, toipuvan hävinneestä sodasta ja koettelemuksista nopeasti, huolehtien köyhistään, sanoi: "He eivät hyväksy sortoa hallitsijoiltaan."

Miltähän sitä tuntuisi, olla eurooppalainen muslimi, nimittää itseään salafiksi, jonka mukaan muslimihallitukset ovat laillisia, eikä jihad ole pakollista, ja kiristellä hampaita, kuullessaan, miten "nämä lailliset hallitsijat" systemaattisesti, kenenkään estämättä, sortavat muslimeita, omia kansalaisiaan?

Ja koska tätä rakenteellista, organisoitua, Euroopan, Yhdysvaltojen ja Israelin valtiollista väkivaltaa ei "ole olemassa", niin ei ole myöskään olemassa palestiinalaisilla mitään oikeutta tehdä yksinäisiä ja epätoivoisia iskuja Israelissa, muslimeilla Euroopassa tai Amerikassa. Eikä ole mitään syytä irakilaisten ja afgaanien lähteä pakolaisiksi minnekään, koska "mitäs rupeavat tappelemaan, vaikka demokratiaa ja vapautta tarjottiin." Ja, heidän väkivaltansa on aina, mikäli se tunnustetaan, aina oikeutettua. Muslimitkin, jopa Islamiin palanneet uskovat, että se johtuu vain meistä muslimeista, koska emme noudata uskontoa, joten jihad on ennenaikaista ja turhaa.

(...)

Merkitystä ei ole sillä, kuoliko Tukholmassa "siviilejä" vai ei, eikä silläkään räjähtikö Taimour al-Abdalin, mikäli hän teki iskun, kaikki pommit. Merkitystä on sillä, että hän onnistui räjäyttämään pommin Tukholmassa. Merkitystä ei olisi silläkään, uhraisiko hän itsensä vai ei. Merkitys on siinä, että hän onnistui. Useat toopet usein väittävät, että köyhyys ja koulutuksettomuus luovat pohjan "ääri-islamille", vaikka usein se on todistettu olevan toisin. Syyskuun 11. 2001 19 mujahidiinien johtaja Mohamed Atta oli korkeasti kouluttautunut arkkitehti ja kaupunkisuunnittelija Saksassa, kuten muutkin osalliset korkeakouluopiskelijoita. Taimour al-Abdali oli Lontoossakin opiskellut fysioterapeutti korkeakoulututkintoineen.

Puhuvat päät ja "asiantuntijat" aina väittävät, että muslimien länsimaissa tekemissä iskuissa on tarkoitus saada mahdollisimman paljon siviiliuhreja. Tämä todistaa, miten paljon he rakastavat tätä elämää ja pelkäävät kuolemaa. Uhrien lukumäärälläkään ei ole merkitystä. Tärkein on, että Taimour al-Abdali onnistui osoittamaan, että terrosrimin vastainen taistelu ja "valppaat turvallisuusviranomaiset" ovat pelkkä myytti. Samoin, kuten Mohamed Atta osoitti, että CIA ja kaikki Amerikan ylivertaisuus on pelkkä myytti, Taimour al-Abdali osoitti, että kaikki se häsläys ja lisärahoitukset ja röyhistely terrorismin ja "ääri-islamin" kitkemisessä on pelkkä myytti, rakennettu, iltasatuja kansalle. Hän osoitti, että "pohjoismainen terrorisminvastainen poliisiyhteistyö" on pelkkää teatteria ja turvallisuusviranomaisten rahanahneutta. Hän osoitti myös, miten heikkoja ja puolustuskyvyttömiä länsimaat ovat. Miten helppoa on taistella Allahin Tiellä vahvuudellaan ja turvallisuusviranomaisillaan pröystäileviä länsimaita vastaan. Hän myös osoitti, että mittava rahoitus, kohotettu valmiustila ja valppaat turvallisuusviranomaiset eivät voi estää jihadia tapahtumasta, vaikka kuinka rahoittaisi ja lisäisi turvallisuusviranomaisten määrää.

Presidentti Tarja Halonen osoitti Islamin vihamielisyytensä, kuten myös sen, että hän ei näe NATOn, Suomen ja Ruotsin Afganistaissa harjoittamaa rakenteellista väkivaltaa - eikä myöskään verisen väkivallan harjoittamista seurauksen syynä, vaan hän piti - kuten ruotsalaisetkin - muslimin harjoittamaa vastaiskua mielivaltaisena, ilman mitään kontekstia olevana irrationaalisena tapahtumana. Koska ei ole syytäkään eli länsimaisen harjoittamaa muslimien painostamista ja sotimista - niin ei voi olla seuraustaustakaan eli muslimien tekemää vastaiskua "rauhanturvajoukkoja" tai siviilejä kohtaan.

En nyt aio käydä läpi todisteita, miksi muslimien tekemät iskut Euroopassa tai Yhdysvalloissa ovat sallittuja tai mihin todisteisiin esim. al-Qa'idah perustaa toimintansa, joku muu kerta, eikä sen selvityksen tarvitse liittyä Tukholman iskuun.

Muslimit huutavat kuorossa, että isku ei ole Islamin mukainen, koska muslimit eivät kykene näkemään länsimaiden organisoitua väkivaltaa eli länsimaat "eivät ole tehneetkään mitään Islamia vastaan." Tänäkin viikonloppuna israelilaisten ajamat bulldozerit tuhosivat ilmeisesti seitsemän palestiinalaisten asuttamia taloja, mutta "sitä ei ole olemassa." Tai kuten salafit kehtaavat selittää, että muslimien nöyryytys ei johdu monijumalaisten vihasta Islamia kohtaan, vaan muslimeista itsestään - eli salafit syyttävät Islamia epäonnestaan - mikään on tekopyhyyden (al-nifaaq) eräs ominaisuus.

Ennenkaikkea on huomattava, että Tukholman isku, jossa ei kuollut paitsi tekijä on niin pieni ja mitätön, ettei se ole edes uutisarvoinen asia. Eikä toimittajien eikä "terrorismianalyytikkojen" kannattaisi käyttää aikaansa eikä palstamillimetrejä näin mitättömään hyttysen inahdukseen. Joka päivä pelkästään amerikkalaisten itsensä tai heidän ajamiensa toimien kautta kuolee joka päivä parikymmentä tuhatta ihmistä nälkään ja parannettavissa oleviin sairauksiin - ja kohdistuu myöskin niinsanottuihin viattomiin. Edes ruotsalaisetkaan - kuten amerikkalaisetkaan - eivät suostu, eivätkä usko näkemään vastaiskun olevan seurausta heidän omasta rakenteellisesta väkivallastaan Irakissa tai Afganistanissa - eivätkä he suostuisikaan pitämään itseään muun maailman sortajina.

Muharram 6 ja 7, 1432 / Joulukuu 12 ja 13, 2010

Maa Lok 17, 2011 7:43 pm Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:    
Vastaa viestiin    Islamtieto.com Foorumin päävalikko » Yleinen Keskustelu Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry: 
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by TMCrea