Islamtieto.com Foorumin päävalikko
RekisteröidyHakuOhjeKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätKirjaudu sisään
Islamin viholliset

 
Vastaa viestiin    Islamtieto.com Foorumin päävalikko » Yleinen Keskustelu Näytä edellinen aihe
Näytä seuraava aihe
Islamin viholliset
Kirjoittaja Viesti
ummuyusufLiittynyt: 16 Syy 2004
Viestejä: 1551

Lähetä Islamin viholliset Vastaa lainaamalla viestiä
Mitä Islamin viholliset haluavat sinulta?

On heitä, jotka haluavat harhauttaa sinua suorittamasta velvollisuuksiasi; Allaahin uskon puolustamista ja Hänen Sanojensa julistamista. Nämä viholliset käyttävät monia eri keinoja:

Ensimmäinen:
He harhauttavat sinut siitä, mihin Allaah on sinut luonut, palvonnasta, uskosta ja Da’wasta. He käyttävät tätä maallista elämää syöttinään. Korukauppoja, muoti-ilmiöitä, jotka ovat saaneet alkunsa epäislamilaisista maista, muodista joka uusiutuu jatkuvasti, tyydyttämättömistä haluista ja mieliteoista, jatkuvasta kilpailusta niiden saavuttamisesta ja loputtomista keinoista näiden halujen tyydyttämisestä. Allaah ei luonut meitä tätä varten. Itsensä hemmotteleminen näillä asioilla tarkoittaa yleensä ajan ja rahan hukkaan heittämistä sekä luo aikaan vihamielisyyttä ja kilpailua köyhien ja rikkaiden välillä.

Toiseksi:
He luovat vihamielisyyttä ihmisten välille. Näille syntisille, sinä olet alistettu tytär, nöyryytetty äiti, pahoinpidelty vaimo ja alistettu sisko! Miehet heille ovat epäoikeudenmukaisia, teeskentelijöitä, diktaattoreja, vapauden riistäjiä ja alistajia. Tämä tekaistu sota, jonka he ovat aloittaneet ilman syytä, ei aja takaa muuta kuin että nousisit kapinaan isääsi vastaan, olisit ylimielinen veljeäsi kohtaan ja tottelematon miestäsi kohtaan. He eivät aja takaa oikeudenmukaisuutta, armollisuutta tai yhtenäisyyttä. He kutsuvat vihamielisyyteen, ylimielisyyteen ja tuhoon.

Kolmanneksi:
He eivät pysähdy siihen, että ihmisten tulisi olla kapinallisia vanhempiaan, veljiään ja aviopuolisoja kohtaan vaan he juonittelevat Islamia vastaan. He kutsuvat sinua kapinoimaan Islamin velvollisuuksia kohtaan ja Kaikkitietävän Kuninkaan säädöksiä vastaan. Islam heille on epäoikeudenmukaista ja Islamin lait ovat epätäydellisiä ja rajoittavia. He yrittävät saada sinut luopumaan uskostasi. He yrittävät riistää sinulta mukavuuden ja turvallisuuden, jota antoisa vanhemmuus, onnellinen avioliitto ja hyvät ystävyyssuhteet tuovat.

Nämä paholaiset maalavat uskollisuudesta ja kunniasta kahleet vapaudelle. Heille hijab ei peitä päätä vaan se myös tukkii järjen. Rukous, paasto ja almujen anto on ajanhaaskausta ja aviomiehen totteleminen on orjuutta ja paluuta kivikaudelle. He vääristivät kaiken totuuden palvellakseen heidän pahoja päämääriään.

Rakas sisko,
Nämä asetetut päämääräät, jotka vihollisesi ja uskontosi viholliset ovat asettaneet ovat hyvin tunnettuja. He haluavat , että sinä olet heille käytettävissä heidän täyttääkseen heidän pahoja mielitekojaan milloin ikinä haluavat. He haluavat sinun olevan kuin rakastajatar, jolla ei ole mitään kunniaa. He haluavat löytää sinut kaikkialta, kaduilta ja synninteko paikoista, ilman kunniaa, uskontoa tai tapoja. He haluavat sinun tekevän vain sitä mitä he haluavat. Länsimainen maailma on jo tämän saavuttanut. Länsimaiset naiset ovat osa yhteisöä, jotka kohtaavat epäoikeudenmukaisuutta ja epäkunnioitusta. He kilvoittelevat miehen miellyttämisessä, joka vaihtaa kumppania ja etsii tyydytystä ja nautintoa mutta kenellä ei ole velvollisuuksia tai mitään vastuuta niistä pahoista seurauksista mitä heidän synnilliset teot aiheuttavat.

Oi muslimi sisko, lue näistä naisista, jotka vähät välittivät ujoudesta ja kunniasta ja seurasivat heidän halujaan, mikä oli tämän tulos? Oliko heidän tarinansa loppu kunnioitettava ja haluttava vai oliko se häpeällinen ja vihattu?

[käännös]

_________________
"The one who is (truly) imprisoned is the one whose heart is imprisoned from Allah, and the captivated one is the one whose desires have enslaved him." Ibn Taymiyah
Sun Jou 13, 2009 9:15 am Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:    
Vastaa viestiin    Islamtieto.com Foorumin päävalikko » Yleinen Keskustelu Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry: 
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by TMCrea