Islamtieto.com Foorumin päävalikko
RekisteröidyHakuOhjeKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätKirjaudu sisään
Kidutuskeinoja

 
Vastaa viestiin    Islamtieto.com Foorumin päävalikko » Islamin vastainen sota, Guantanamo ja salaiset kidustusvankilat Näytä edellinen aihe
Näytä seuraava aihe
Kidutuskeinoja
Kirjoittaja Viesti
ummuyusufLiittynyt: 16 Syy 2004
Viestejä: 1551

Lähetä Kidutuskeinoja Vastaa lainaamalla viestiä
Käytettyjä kidutuskeinoja mm.salaisissa vankiloissa, Bagramissa, Kabulissa, Guantanamossa:

1. Seinään, lattiaan kahlitseminen. Tämä tarkoittaa, että käsistä ja jaloista sekä lantiosta sinut kytketään kiinni joko seinään pystyasentoon, venytettynä. Taikka vaihtoehtoisesti lattiaan. Yleisesti näissä tapauksissa vangin vaatteet myös riisutaan jotta saadaan aikaan maksimaalinen nöyryytys. Aika jonka vietät tässä asennossa saattaa olla päivistä kuukausiin. Sinua pakkosyötetään, koska luonnollisesti teet tarpeesi päällesi ja näin ollen vältät syömistä. Lisäksi samassa tilassa saattaa olla ja usein onkin muitakin vankeja, jolloin intimiteetin suojaa ei ole ja he saavuttavat maksimaalisen nöyryytyksen.

2. Kasvoille lyöminen. Vankia pidetään luonnollisesti tässä tilassa joko kahlittuna tai monen vartijan kiinnipitämänä.

3. Ahtaisiin, pimeisiin paikkoihin sulkeminen. Hyönteisten asettaminen, vaarallisten eläinten kuten skorpionien, hämähäkkejen käyttäminen. Näissä tiloissa ilman hyönteisiä saatetaan viettää kuukausia, puolia vuosia, jopa vuosia ilman päivän valoa. Näissä tiloissa on vaihtoehtoisesti joko tuskaisen kuuma tai jäätävän kylmä. Effektiä vauhditetaan riisumalla vankien vaatteet ja ilman että heille annetaan mitään suojautumis keinoja.

4. Dietti"hoitoinen" kidutus. Joko sitä ruokaa saa tai ei saa. Joko se on pilaantunutta tai myrkytettyä, huumattua tai sitten se on täysin syömäkelpoista. Luo epäluottamusta vankien kesken, koska koskaan ei voi tietää mitä suustaan sisään laittaa. Ja onko tuolloin kahlittuna, alasti, ei vessaa tai vettä tai wc paperia...

5. Alastomuus. Joudut tekemään tarpeesi allesi kaikkien muiden edessä, naisvangin vartioiden, jotka itseasiassa maksettuja huoria jotka tulevat koskettelemaan miesten sukupuolielimiä. Saattavat levittää kuukautisverta vartalollesi. Pyörittävät likaista olemustaan veljien edessä, tanssivat naureskellen kun veljet kahleissa. Puhumattakaan siskojen nöyryytyksestä kun 10 apinaa raiskaa peräkanaa...

6. Vatsaan lyöminen. Sekä muut fyysiset hakkaamiset ym.

7. Sähköiskut. Johdot isketään joko kiinni korvalehtiin, kieleen, sukupuolielimiin...

8. Sukupuolielinten koskettelu, raiskaus. Ja näin myös tapahtuu miehille. Vanginvartiat, kuulustelijat työntävät vieraita elementtejä vankien anuksesta sisään useita kertoja.

9. Unirytmin häiritseminen. Unen estäminen jatkuvan siirtelyn tilasta toiseen. Juuri kun olet saanut unenpäästä kiinni, sinut kahlitaan käsistä lantion ympärillä olevaan kahleeseen josta lähtee erilliset kahleet jalkoihin, jotka myös kytkettynä toisiinsa, jotta kävely on mahdollisimman hidasta, tuskaista ja vaikeaa. Lisäksi tila jossa yrität nukkua on aina valaistu. Nämäkin keinot saattavat kestää kuukausista puoleen vuoteen vähintään.

10. Äänien käyttäminen. Tässä esimerkiksi psykedeellisen musiikin kuten Marilyn Manson, ym. saatanan palvojien bändit tai pelkästään kovaäänisen metelin soittaminen ilman että pystyt sulkemaan korvasi, koska kätesi on kahlitut tai vaikka ei olisi niin et kykene sulkemaan meteliä pois.

11. Koirien usuttaminen kimppuun. Nämä koirat purevat ja he käyttävät mustia koiria koska tietävät muslimien pitävän mustia koiria saatanan ruumiillistumana.

12. Hampaiden kiskominen ilman puudutusta.

13. Ruuminosien pahoinpitely. Käsien paikoilta vieminen, murtaminen, sormien leikkaaminen. Erinäisten epämääräisten lääkeruiskujen antaminen turvottaakseen eri ruumiin osia, huumaaminen.

14. Psykologinen kidutus. Näitä muotoja on monia kuten tarinoiden kertominen perheenjäsenistä. Valheellisia tarinoita vapautuksesta. Toiveiden herättäminen vangissa jne.

15. Hukutus menetelmät. Joko vangin suuhun kaadetaan litra tolkulla vettä tai pääsi upotetaan veteen. Toisanaan olet hupun alla, jotta et näe mitä ympärilläsi tapahtuu tai toisanaan näet mitä tapahtuu.

16. Kaikkien näitten yhdistelmämuodot. Eli näitä kaikkia voidaan käyttää yhdessä.

Ja entäs sitten kuolleeksi kidutetut tai mitä he väittävät itsensä tappaneiksi:

http://www.youtube.com/watch?v=3seWD_m1xCA&feature=player_embedded

_________________
"The one who is (truly) imprisoned is the one whose heart is imprisoned from Allah, and the captivated one is the one whose desires have enslaved him." Ibn Taymiyah
Per Hei 10, 2009 11:26 pm Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:    
Vastaa viestiin    Islamtieto.com Foorumin päävalikko » Islamin vastainen sota, Guantanamo ja salaiset kidustusvankilat Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry: 
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by TMCrea