Islamtieto.com Foorumin päävalikko
RekisteröidyHakuOhjeKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätKirjaudu sisään
alholilaiselle terrorisyyte kodinhoidosta Isis-alueella

 
Vastaa viestiin    Islamtieto.com Foorumin päävalikko » Yleinen Keskustelu Näytä edellinen aihe
Näytä seuraava aihe
alholilaiselle terrorisyyte kodinhoidosta Isis-alueella
Kirjoittaja Viesti
Abdullah RintalaLiittynyt: 05 Kes 2010
Viestejä: 479

Lähetä alholilaiselle terrorisyyte kodinhoidosta Isis-alueella Vastaa lainaamalla viestiä

Syyriassa ollut ja al-Hulin leiriltä Norjaan haettu musliminainen sai syytteen "Isisin toiminnan avustamisesta", vaikka häntä ei Norjassa epäillä aseelliseen toimintaan tms. väkivaltaisuuksiin osallistumisesta.

Norjassa syyttäjän mukaan syytteen saaneen naisen oleminen Isisin alueella pelkästään kotona on katsottava Isisin toiminnan avustamiseksi.

Vaikka syyttäjä yleensä onkin tietoinen lain soveltamisesta ja näytöstä ja oikeusprosessista, syyttäjä saattaa silti laatia syytelauselmat näyttöä vastaamatta vähän paksummalla tussilla. Vähän kuin syyttäisi "väärin sammuttamisesta."

Ikävää sikäli, että tämä syytetty nainen tuskin on tästä tietoinen, vaan todennäköisimmin uskoo käräjöinnin olevan hakemusasia. Samalla tavalla meillä Suomessakin media uutisoi rikosasioita vain syyttäjänäkökulman perusteella. Syytetylle naiselle tämä tosin vain vahvahvistaa vääräuskoisen yhteiskunnan sotaa Islamia ja muslimeita vastaan.

On siinä vähän tottakin:

Naurettava ja keksityn kuuloinen syyte on mahdollista monestakin syystä. Ensinnäkin valkoisilla on tapana kiivaastakin poliittisesta vastustamisesta huolimatta kuitenkin omaksua itselleen väkivaltaisen äärioikeiston prinsiippejä ja ihmiskuvaa sekä suhtautumista "vieraslajisiin" ihmisiin. Kun muslimeja on pitkään, jo vuosisatojen ajan mustamaalattu valkoisen länsimaailman keksimillä syillä ja näkemuksillä, heiltä on helppoa viedä myös länsidemkratian sinällään edellyttämät ihmisoikeusperiaatteet. Yhdysvalloissa afroamerikkalaisilla ja latinoilla ei ole juurikaan mahdollista saada oikeusvaltioperiaatteen mukaista rikostutkintaa yai oikeudenkäyntiä. Valkoisen identiteetin kyhäelmämäiseen konstruktioon kuitenkin ylivallasta huolimatta kuuluu korostaa "vierauden" uhkaa valkoisten ollessa muka voimattomina sen "vyöryn" edessä. Osa sortoa on tietenkin väittää, miten "muslimit kohta ottavat vallan ja valkoiset joutuvat dhimmi-asemaan". Tekaistu "väestönvaihto-ja islamisaatiosalaliitto" on vain valkoisen keino hakea lisää sortoa kohteelle, jonka kuvittelee olevan vallassa tai saavan siihen rinnastettavia etuoikeuksia ohi oikeusvaltion. Kaikki kohut pelkästään meillä Suomessa liittyvät yksistään siihen kuvitelmaan, että muslimit saavat yhteiskunnan etuja ohi kantaväestön tai sitten heidän löysästä rikosvastuusta. Supohan äskettäin syyllisti tuomioistuinjärjestelmää "terrorismirikosoikeuden toteutumattomuudesta" ja heti perään uutisoitiin, että Supo hakee terrorismirikoksissa syytteitä perustuen riittämättömään näyttöön. Eli suomeksi sanottuna Supo hakee muslimeille syytteitä tekaistuin perustein. Syylliselle yritetään keksiä edes nimellinen rikos.
Tanskassa muslimien hyysääjäksi nähdyt sosiaalidemokraatit esim. tekemään yhä vain demokratianvastaisempaa maahanmuuttopolitiikkaa pelkästään siksi, että maahanmuuttovastaisemmat puolueet eivät nousisi valtaan

Ilman Perussuomalaisten nousua Suomessakin tavattaisiin nykyistä kiivaampaa muslimivastaista politiikkaa, mutta maahanmuuttovastaisuutta suitsuttamalla takavasemmalta tulikin Perussuomalaisten poliittinen nousu.

Toisekseen koko Isis-asiassa kyse on myös valkoisten taipumusta vastakkainasetteluun: on helpompaa vähätellä valkoisten kaikkia rikoksia ja sotia ja ylikorostaa ei-valkoisten "julmuutta" niin kulttuurissaan kuin aseellisissakin asioissa. Tavallista nykyään on, että valkoisten kansanmurhaiset sometukset eivät merkitse juurikaan mitään, mutta sama somettaja teeskentelee kauhistelevansa maahanmuuttajan takapajuisia ja ihmisvihamielisiä näkemyksiä. Valkoisten väkivaltaiset näkemykset vähemmistöistä tekaistaan tekopyhästi "pelkäksi" sananvapausoikeudeksi.

Se nähdään meidänkin valtamediassa: äärioikeiston ujuttautumista valtakunnanpolitiikkaan ja sen varsin synkeitä väkivaltaisia visioita ei juurikaan oteta vakavasti, kun taas Isis on helppo kuitata "aikamme julmimmaksi järjestöksi".

Isis on helppo toiseuttaa, mutta Irakin, Syyrian (niiden hallitusten) ja Kiinan julmuutta suorastaan toivotaan. Isisin tapauksessa uhrit nähdään tästä syystä arvokkaampina, kun näiden hallitusten muu vähemmistöpolitiikka ei juurikaan kohota länsimaissa tietoisuutta. Saksan julmuutta 80 vuotta sitten on helppo korostaa, koska juutalaisista on sittemmin tullut arvokkaita uhreja. Samoin jesideistä Isisin aikana. Uhrien arvokkuus sanelee sortajan julmuuden: kun juutalaisia on ajan saatossa alettu arvostaa, natsien julmuus on alettu nähdä oikeasti julmuutena. Isisin kohdalla uhrit määritetään arvokkaiksi (ja ihmisoikeuksien piiriin kuuluviksi) nimenomaan siksi, että sortaja on selvästi ei-valkoinen ja kaikin tavoin ei-länsimainen taho. Valkoisten alistava suhtautuminen esim. kurdeihin palautuu välittömästi, jos kurdit tekevät jotain leimaavasti lähi-itäläistä kuten esim. väkivaltaisuuksia valkoisten omissa maissa. Jos sortajana on historian saatossa ollut joku muu, se ei nostata edelleenkään ihmisoikeuskysymyksiä. Muslimit ovat arvottomia uhreja, siksi ketään ei kiinnosta se, mitä Iranin ajavat tahot tekevät muslimeille Irakissa tai Syyriassa tai mitä Kiina tekee uiguureille.
Isisin näkeminen "aikamme julmimpana" on helpompaa kun siinä ei koeta olevan mitään yhtäläisyyttä mihinkään länsimaalaisittain omaan politiikkaan. Edes somettaja, joka päivittäin toivoo joukkomurhia ja kansanmurhaa vähemmistöille, ei näe itseään natsien tai Isisin kaltaisena.

Norjan tapauksessa naurettavat syyteperusteet nähdään meillä Suomessakin oikeusvaltioperiaatteen mukaisina, tätä se ehkä tarkoittaa se Supon päällikön peräänkuuluttama "muiden Pohjoismaiden rikosvastuun edistyksellisyys Suomeen verrattuna."

Aiemmin suomalaisten alholilaisten naisten tapauksessa kenellekään ei tullut edes mieleen, että heidän itsensä ilmoittama kotitalouden goito Raqqassa täyttäisi terroristisen toiminnan tunnusmerkit. Suomessa alholilaisille toivottiin syytettä ja tuomiota vain muuten vain vaikka mitään näyttöä ei edes olisi olemassa.
Valkoiseen ajatteluun kuuluu nimenomaan nähdä ei-valkoiset rikollisina kaikessa, kun taas samat rikokset valkoisilla ei nähtäisi rikoksina ollenkaan. Siksi valkoisten terrorismi pyritään näkemään ensisijaisesti maahanmuuttopolitiikan seurauksena, vaikka väkivalta ongelmanratkaisuna on valkoisella äärioikeistolla keskeisenä. Valkoisen väkivallan kielto on kuitenkin valkoisen kulttuurin sisäänrakennettu ominaisuus.

On myös kysytty, miksi muslimit eivät puhu uiguurien tilanteesta?

Kysymys on naurettava, koska valkoiset itse väheksyvät järjestelmällisesti muslimien kokemia ihmisoikeusongelmia kaikkialla ja kaikessa. Terrorismin tutkijat ovat poikkeuksetta vähätelleet muslimien kokemia ihmisoikeusloukkauksia Palestiinassa ja muualla pitäen niitä "al-Qaidan hyödyntämänä propagandana"; musliminaisten kohtaamaa ahdistelua valkoisten tekemänä pidetään muslimin "valehteluna ja "tarinankerrontaperinteenä". Muslimien kärsimyksiä Palestiinassa 70 vuoden ajan, Irakissa 2000-luvulla, Syyriassa arabikevään aikana ja Myanmarissa ja Kiinassa nyt ei ole sallittu olevan olemassa, valkoiset ovat suhtautuneet muslimien kärsimykseen kuin sitä ei olisi olemassa, muslimien keksimää ja terroristista propagandaa ja siitä puhuminenkin olisi vain tarkoittanut itsemurhapommitusta kauppatorin joulukuusella. Siksi "asiantuntijat" ja puhuvat päät uutisohjemissa korostivat länsimaissa jihadistisen iskun tekijöiden motiivina muslimien kärsimystä, mutta vain jihadistisen hyökkääjän perättömänä kuvitelmana ja propagandan uhrina, korostaen jihadistin "kokevan länsimaiden olevan muslimien hätään syypäitä."


Sun Hel 07, 2021 9:03 pm Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:    
Vastaa viestiin    Islamtieto.com Foorumin päävalikko » Yleinen Keskustelu Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry: 
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by TMCrea