Islamtieto.com Foorumin päävalikko
RekisteröidyHakuOhjeKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätKirjaudu sisään
"Yksinäisen suden" Jihad

 
Vastaa viestiin    Islamtieto.com Foorumin päävalikko » Islam Näytä edellinen aihe
Näytä seuraava aihe
"Yksinäisen suden" Jihad
Kirjoittaja Viesti
MzlmLiittynyt: 05 Kes 2010
Viestejä: 472

Lähetä "Yksinäisen suden" Jihad Vastaa lainaamalla viestiä

لاتكلف إلا نفسك Kutsu Yksilölliseen Jihadiin

لاتكلف إلا نفسك
["Etkä ole vastuussa paitsi itsestäsi"],

Tuotanto: al-Sahaab Media Foundation, Muharram 1435

لاتكلف إلا نفسك


"Vannon kautta Hänen, joka loi taivaan ilman pilareita, Amerikka ja Amerikassa asuvat eivät tule unelmoimaankaan rauhasta ennenkuin me koemme sitä oikeasti Palestiinassa ja kunnes kaikki uskottomien armeijat jättävät Muhammadin (S) maan." -Osama bin Laden, 2001.

{Joten taistele [Oi Muhammad] Allahin vuoksi; etkä ole vastuussa paitsi itsestäsi. Ja rohkaise uskovia [taistelemaan], ehkä Allah vähentää epäuskovien [sotilaallista] mahtia. Ja Allah on mahtava ja vahvempi rangaistuksessa.} [an-Nisa' 84]

"Kun se oli kulkemassa ylämäkeen, vaihdoin kiväärin lippaan ja muistin Allahin sanat:
{Ja sinä et heittänyt, vaan Allah heitti} [Surah al-Anfaal, 17].

Profeetta (S) sanoi Abu Bashiirista (Rd):

"Sodan sytyttäjä, jos hänellä vain olisi joku hänen kanssaan."

"Tekemällä niin [Yksilöllistä Jihadia] hän on kuin se, joka tunkeutuu vihollisten joukkoon taistelukentällä. Hänen ei tule ainoastaan noudattaa sydämessään vilpittömyyttä, vaan hänen tarkoituksensa on oltava myös ylistää Allahin Sanaa, rohkaista muslimeita, kohottaa heidän intoaan ja tuoda iloa heidän sydämiinsä." -Sheikh Attiyatullaah.

Nidal Hassanin asettama esimerkki on loistelias. Rukoilemme Allahia, että Nidal Hassanin asettamasta esimerkistä tulee innoituksen lähde kaikille muslimeille." -Anwar al-'Awlaqi, 2010.

"Tätä on hyvin vaikea Amerikan hyväksyä. Itse asiassa se on jopa korkeasti vaarallista Amerikalle ja sen liittolaisille." -'Abdullah 'Azzam.

Osama bin Laden:

"Lännen miehitys maissamme on ei ole äskettäinen, tänä aikana tullut ilmiö. Taistelu alkoi jo monta vuosisataa aiemmin. Tämä taistelu tulee jatkumaan, koska taistelu Totuuden ja valheellisuuden välillä tulee jatkumaan Tuomiopäivään saakka. Ihmisten tuominen Oikealle Tielle riippuu tästä prosessista.

{Mikäli ei olisi niin, että Allah koettelee ihmisiä toistensa kautta, koko maa olisi turmeltunut}.

Ibn Kathiir
sanoo:

'Mikäli ei olisi ollut niin, että uskovat olisivat taistelleet epäuskovia vastaan lyöden heidät, uskottomat olisivat saaneet ylemmän käden ja he olisivat turmelleet koko maan."


Siionistit ja Länsi ovat kääntäneet sodan muslimeita vastaan kokonaisvaltaiseksi, mitä eivät rajoita aika eikä paikka. Käyttämällä viitekehyksenä yhteistyöllistä "maailmanlaajuista taistelua ekstremismiä" ja al-Qa'idah'aa vastaan, he ovat toistuvasti ilmaisseet lausunnoissaan olemaan säästämättä mitään paikkaa mujahidiineille.


"Meidän on tehtävä yhteistyötä liittolaistemme kanssa osana kansainvälisen tiedusteluyhteistyön toimia näistä verkostoista eroon pääsemiseksi." -Barack Obama.

"Syy, miksi olen enemmän huolissani yksinäisistä susista tai pienistä terroriryhmistä on, että tiedustelu, turvallisuus ja lainvalta omaa varsin hyvät otteet suurista ryhmistä. Näin siksi, että suuret ryhmät pitävät melua itsestään. He puhuvat jäsenilleen, kun taas ihmiset pienissä kahden, kolmen ryhmissä eivät pidä samaa määrää melua. Se tekee niistä paljon vaikeammin paikallistettavia". -Australian liittovaltion poliisin Neil Gaughan.

Heidän [Yhdysvaltain] metodit ovat selkeä todiste siitä, että koko planeetta on heille metsästyspaikka Mujahidiinien metsästämiseksi ja tappamiseksi, kuten myös heidän kannattajiensa ja jopa tavallisten muslimien tappamiseksi.WikiLeaksin julkaisemat videoleikkeet osoittavat amerikkalaisten aiheuttaman tuhon määrän. Eräs leike esittää amerikkalaisten seuraavan tavallisia muslimeja kävelyllä, joukossa kaksi toimittajaa. Amerikkalaiset odottivat, että suuri määrä siviilejä olisi kokoontunut yhteen, minkä jälkeen he aloittavat kylmäverisen murhasarjan.

Toisessa videossa tavallisen siviilin omistama auto lähestyy kohdetta, ohikävelijät pyysivät autoa kuljettamaan loukkaantuneet sairaalaan. Vaikka kaksi pientä lasta näkyy selvästi auton etupenkillä, amerikkalaisten määräys on tappaa jokainen auton sisällä oleva.
Ainoat, jotka tästä verilöylystä selvisivät olivat lapset [poika ja tyttö], jotka haavoittuivat vakavasti ja kärsivät edelleen psykologisista ja fyysisistä haavoista tähän päivään saakka.

"He kärsivät haavoistaan, tytön vatsaan sattuu ja hän sai myös päähänsä vaurioita. Poikani leikattiin ja hän tuntee edelleen kipuja." -Lasten äiti.


"Se on totta. Siviilejä kuolee. Siviilejä kuolee aina kun ryhdytään sotilaallisiin toimiin ja sotaan."-Tony Blair

Haastattelija: Jos yritämme selvittää, kumpi tappoi enemmän siviilejä ja laitamme Bushin ja Blairin toiseen vaakakuppiin ja Bin Ladenin toiseen, kumman luulette tappaneen enemmän siviilejä?

Yhdysvaltain entinen apulaisvaltiosihteeri Richard Armitage:


"Selkeästi enemmän kuolonuhreja tuli sodassa, mutta meidän on katsottava myös poliittista päämäärää: Osama bin Laden tahtoi aiheuttaa maksimaalista vahinkoa amerikkalaisille ja amerikkalaisille ja ulkomaisille intresseille. Tähän päivään saakka hän on yrittänyt väheksyä Saudien kuningaskunnan hallitusta, kuten myös Persianlahden ja Amerikan hallituksia. Uskon, että George Bushin ja Tony Blairin tavoitteet ovat olennaisesti jaloja.

Läntisten johtajien lausunnot, että viattomien tappaminen heidän sodissaan on välttämätön sivuvahinko todistaa Lännen rumat kasvot ja kertoo heidän tekopyhyydestään. Näin länsi näkee verilöylyt, joissa sadat viattomat muslimit joutuvat uhreiksi. Mutta jos "taistelu on pyhää ja päämäärät ovat jalot, kuten Bushilla ja Blairilla, kaikki rikokset nähdään itsessään oikeutettuina, vaikka kyse olisi satojentuhansien muslimien tappamisesta."

Tämän sodan kamala luonne tekee Mujahidiineille välttämättömäksi käyttää kaikkia Shari'ah'n sallimia keinoja pysäyttämään tämä väkivaltainen aggressio, joka ei tunnusta mitään rajoja.
Siksi, jos Mujahidiinit kutsuvat muslimeja -jokaista muslimia kykyjensä ja tilaisuutensa mukaan- osallistumaan sotaan maita vastaan, jotka ovat julistaneet sodan muslimeille, on se heidän laillinen oikeutensa.

{Pyhä kuukausi on pyhälle kuukaudelle ja kielletyille asioille on tasapäinen laki: Kuka tahansa rikkoo kieltoa teitä vastaan, toimikaa samoin heitä vastaan}

"Allah mainitsee Jihadin Koraanissa 26 kertaa ja taistelun Hänen tiellään 79 kertaa. Taisteleminen tarkoittaa fyysistä taistelua." -Abu 'Abdullah 'Abdullah Hamza, Lontoo.

{Taistele Allahin tiellä etkä ole vastuussa paitsi itsestäsi}

Tarkoittaa -ja Allah tietää parhaiten- että vaikka se on kirjaimellisesti käsky Profeetalle (S), on se myös esimerkki käskystä suoraan jokaiselle yksilöllisesti, eli käsky Muhammedille ja jokaiselle ummah'stasi on 'Taistella Allahin tähden, ettekä ole velvollisia paitsi itsestänne'. Siksi on pakollista jokaiselle uskovalle ymmärtää, että hänen on tehtävä Jihadia, vaikka hänen olisi tehtävä sitä yksin. Esimerkkinä tästä on Profeetan (S) sanat: "Kautta Allahin, taistelen heitä vastaan loppuun saakka" sekä Abu Bakrin (Rd) sanat arabiheimojen luopiouden aikaan: "Jos vasen käteni vastustaa minua, taistelen oikealla kädelläni".

Tämä jalo säe selventää sen, että vihollista vastaan taisteleminen ei ole ainoastaan Jihad-ryhmien velvollisuus, vaan se on tämän Ummah'n jokaisen yksilön velvollisuus. Jos joku ei kykene liittymään näihin ryhmiin, on hänen tehtävä päätöksensä ja luotettava Allahiin, Korkeaan ja Ylistettyyn, toimittava vaikka olisi omillaan.
Toimiminen yksilöllisessä Jihadissa Shari'ah'n vaatimusten mukaisesti ei ole mitään uutta uskonnossamme.

Abu Bashiirin (Rd) ja muiden sahabien tarinoissa meille on selkeät esimerkit toteuttaa Jihadia yksilöllisesti ja kutsua muita siihen.

Hasan Qaid -Abu Yahya al-Libi (Rh):

"Yksilöllinen Jihad tarkoittaa, että kun tilanne vaatii että yksi henkilö tai pieni mujahidiinien ryhmä suorittavat sotilasoperaation yksin aiheuttamalla vahinkoa viholliselle ja antaen rohkeutta muslimeille tehden niin Shari'ah'n ohjeiden mukaisesti. Tämä ei ole mitään uutta eikä ennenkuulematonta. Yksilöllistä Jihadia toteutettiin Profeetan (S) aikana. Jotkut seuralaiset tekivät tätä velvoitetta joko saatuaan rohkaisua Profeetalta (S) tai suoraan hänen määräämänään. Valovoimaisen seuralaisen Abu Basiirin tarina, joka on kerrottu Sahih al-Bukhaarissa ja muissa hadiith-kirjoissa, on hyvin tunnettu. Hän aloitti operaationsa hyökkäämällä qureishilaisten karavaania kohtaan, katkaisten heidän taloudellisen reittinsä. Näin hän teki saatuaan rohkaisua Profeetalta (S), joka sanoi: "Sodan sytyttäjä, mikäli hänellä vain olisi joku mukanaan". Samaten, kun Profeetta (S) tuli tietämään, että Khaalid al-Ghusali keräsi joukkoa hyökätäkseen Medinaan, hän (S) sanoi 'Abdullah ibn Unaysin tappamaan al-Ghusalin yksin. 'Abdullah ibn Unays suoritti tehtävän parhaimmalla mahdollisella tavalla ja sai Profeetalta (S) kunniamerkin, jota kaikki muslimit tavoittelivat. -Siksi, mikäli henkilö tekee sotilasoperaation, erityisesti mikäli tilanne niin vaatii, hän ainoastaan seuraa Profeetan (S) jalanjälkiä ja ottaa johdatusta näiden Seuralaisten esimerkistä."

Islamin oikean ymmärtämisen pohjustukseksi ja Islamin tuoman kunniantunteen saamiseksi, muslimit ovat suorittaneet yksilöllisen Jihadin operaatiota aikalaishistoriassa: Nämä sankarilliset teot ovat asettaneet elävän esimerkin alistetulle muslimiummah'lle. Esimerkit rohkeudesta, korkeasta taisteluhalukkuudesta ja vakaasta ratkaisusta saavuttaa päämääränsä. He tekivät näin miellyttääkseen Herraansa. He hälvensivät apatian, pelon ja epätoivon tummat pilvet, jotka ovat luoneet tummaa varjoaan muslimiummah'n ylle.

Käymme läpi muutamia esimerkkejä herättääksemme Jihadin uhrautumisen hengen:
1800-luvulla Suleiman al-Halabi muutti pohjoisesta Syyriasta Kairoon opiskellakseen al-Azharissa. Kairossa hän suoritti operaation kenraali Klipperin -ranskalaisjoukkojen kommentajan- salamurhaamiseksi.

al-'Allamah Ahmad Shaakir (RH) sanoi tästä operaatiosta:

"Klipper uskoi koko Egyptin alistuneen hänelle, parissa kuukaudessa hän maksoi tästä harhastaan omalla hengellään.

Kaksi kuukautta sen jälkeen, kun oli suorittanut tämän sankarillisen operaationsa, joka tapahtumana oli merkittävä ranskalaisjoukkojen vetäytymisestä Egyptistä, Suleiman al-Halabi teloitettiin. Hänen päänsä vietiin Pariisiin, jossa se on edelleen näyttelyssä esillä tekstillä: "Rikollisen Souliman Al-Halabyn pää". Hänen kuolemansa on velka, joka on kuitattava. Pään irtileikkaaminen hänen ruumiistaan edelleen vaati meitä toimimaan. Hänen esilläoleva päänsä pariisilaisessa museossa on edelleen muistutus jokaiselle muslimille.

Shaykh, tohtori Ayman ath-Thawari (hafidhahullah):

Sankarien marssi al-Azharista, jotka vastustivat valloittajia ja heidän konniaan omilla käsillään ja kielillään ei ole keskeytynyt. Izzuddiin al-Qassam, Muhammad Farghali, Ahmad Shaakir, Muhammad al-Audan, 'Umar Abdul-Rahman, Salah Abu Isma'il ja 'Abdullah 'Azzam sekä muut leijonat jotka kantavat Sulaiman al-Halabin esimerkkiä. Siksi sekä maahantunkeutujat että tyrannihallitsijat ovat aina yrittäneet pakottaa al-Azharia ja kourallista niitä leijonia (oppineita), jotka ovat hallituksen palkkalistalla, palkkajuristit ja asemantavoittelijat, jotta he voisivat käyttää al-Azharia työkaluna oikeuttaakseen sortonsa ja hyväksikäyttönsä. Olemme nähneet heidän antavan uskonnollista oikeutusta rauhaan Israelin kanssa, antavan lämpimän vastaanoton Israelin suurlähettiläälle al-Azharissa, antavan oikeutuksen hijaab-kiellolle Ranskassa, kättelevän Shimon Pereziä, poistavan kasvohuivit musliminaisilta sekä viiimeisenä muttei vähäisimpinä ojentaneen juuri Islamiin kääntyneet nuoret tytöt luostarien vankiloihin ja kirkkojen pidätyskeskuksiin.

Joten tarttuvatko he tilaisuuteen ja seuraavatko Islamin nuoret ja al-Azharin opiskelijat tämän sankarin esimerkkiä puhdistaakseenal-Azharin sen harhaopeista ja ristiretkeläisten käsistä, joilla ei ole mitään muuta kuin vihaa sitä kohtaan? Vaikka nämä ristiretkeläiset eivät ole konkreettisesti häpäisseet al-Azharia, kuten heidän edeltäjänsä tekivät tallovilla hevosillaan, ovat ristiretkeläiset tehneet vielä pahempaa: He ovat häpäisseet sitä kohottamalla valtaan sellaisen henkilön, joka on myynyt uskontonsa ja julisti sallien muslimityttöjen huivien kieltämisen:

[Sayyid at-Tantawi:]"Mikäli viranomaiset Ranskassa aikovat säätä lain, joka estää musliminaisia pukemasta hijaabia, on heille oikeus tehdä niin. Tämä on heidän oikeutensa, heidän oikeutensa, heidän oikeutensa." [Samassa tilaisuudessa tämän julistuksen kanssa oli Ranskan tuolloinen presidentti Nicolas Sarkozy -Kääntäjä eli AR huom.]

Viimeisten vuosikymmenten aikana olemme todistaneet useita loistokkaita yksilöllisen Jihadin operaatioita:

New York, 1990: Ennennäkemättömän rohkeuden toimissaan Sayiid Nusair tulitti käsiaseellaan manhattanilaisen hotellin konferenssihuoneessa, jossa oli pitämässä luentoaan rasistisen Kath-siionistipuolueen johtaja rabbi Meir Kahane oikeuttamassa muslimien etnisen puhdistuksen Luvatussa Maassa olevan pyhitettyä:

[Meir Kahane:]
"Arabit saivat opetuksen, että mikäli [arabi] aikoo tappaa juutalaisia, arabi on tapettava ennenkuin hän tappaa juutalaisia. Ei tämä ole mitään Kahanen ideologiaa, vaan näin sanoo Kirja, Jumalan Kirja."

Konferenssin aikana egyptiläinen Sayyid Nusair lojaaliudestaan Ummah'lleen ja Uskonnolleen, laukaisi aseensa kohti tukijoidensa ympäröimänä ollutta rasistista rabbia, tappaen hänet välittömästi. Paetessaan Sayyid Nusairia ammuttiin jalkaan ja otettiin kiinni. Hän on edelleen vangittuna Amerikassa yhdessä jättimäisen vapautusvelvoitetun, tohtori 'Umar Abdul-Rahmaanin kanssa (Allah nopeuttakoon molempien vapauttamista). Tämä operaatio oli musta päivä siionistien historiassa. Tapaus rohkaisi käymään Jihad-operaatiota Pahan Imperiumin sydänmaassa -Amerikassa, siionistien turvasatamassa ja suurimassa tukijassa.

*Robert Baer, FBI:n terrorisminvastaisen yksikön päällikö vuosina 1996-1998:

"Tajusimme sen olleen ensimmäinen suuri välikohtaus Yhdysvaltain maaperällä, jonka toteuttaneet radikaalit islamistit tunnetaan nykyään al-Qaedana".

Tämäntyylinen Jihad-operaatio on esimerkki tunkeutumista vihollisen riveihin.
Profeetta (S) opetti rakkautta tällaiseen Jihadiin useissa hadiitheissa.

Shaykh Jamaal Ibrahim al-Masrati (Sheikh Attiyatullaah, olkoon Allah hänelle armollinen):

"Ei ole epäilystäkään, että tämänkaltainen Jihad josta keskustelemme tällä hetkellä, on esimerkki yksilön tunkeutumisesta vihollisen keskuuteen taistelujen aikana. Sitä tapahtuu yksilön taistellessa suurta määrää vihollisia vastaan täysin yksin. Tämä ilmiö on hyvin tunnettua ja monet hadiihit kertovat sen hyveistä.

Yksi esimerkki:

Viitaten Ibn Nuhaasin kirjoittamaan kirjaan Mashari al-Ashwaaq ila Masari al-Ushaaq, jossa on erillinen kappale omistettu sen hyveille ja legitiimiydelle Shari'ah'ssa ja ihmisten inspiroimisen tärkeydestä suorittaa yksilöllisiä operaatiota. Mikäli mujaahid-veli on asukkaana maassa, joka on sodassa muslimeita vastaan tai hän saapuu maahan laillisella tavalla suorittaakseen hyökkäyksen sitä vastaan tai tappamaan heitä, jonka tappaminen on luvallista. Hän on kuin vihollisen joukkoihin taistelukentällä tunkeutuva. Hänen on puhdistettava aikomuksensa yksin Allahille. Hänen aikomuksensa täytyy olla Allahin Sanaa ylistävä, rohkaista muslimeita, ilahduttaa muslimeita, kohottaa heidän moraaliaan. Pysäyttää uskottomien aggressiot, tuhota heidän taistelutahtonsa, murtaa heidän strategiansa ja tavoitteensa ja estää pahuutta leviämästä, Allahin Luvalla."


Onko Ummah'ssa ketään, joka pelastaisi sen siionistien ja Meir Kahanen veljien sorrolta ja epäoikeudenmukaisuudelta, jotka toteuttavat etnisen puhdistuksen politiikkaa ja pahinta mahdollista pakolaisiksi ajamista Palestiinan ihmisiä vastaan? Tältä rikoksilta ei ole edes säästetty lapsia.

1985, Siinain niemimaa: Marttyyri Suleiman Khaatir, egyptiläinen sotilas tappaa kaksi israelilaista sotilasta jotka yrittävät ylittää Egyptin rajan. Arabisiionistit tuomitsevat hänet 25 vuodeksi vankeuteen, rangaistukseksi kotimaansa puolustamisesta.
Oikeudenkäyntinsä aikana Suleiman al-Khaatir totesi itsepäisesti:

"En pelkää kuolemaa enkä sen uhkaa. Kyse on uskosta ja kohtalosta Allahin päättämänä."

Koska israelilaisten tappaminen on rikos, joka ei ole anteeksiannettavissa, he eivät lopettaneet tähän vaan tappoivat hänet selliinsä. Egyptin tyranni väitti myöhemmin hänen tehneen itsemurhan.
Hänen lankonsa Ahmad Abu Aasim:

"On mahdotonta, että Suleiman al-Khaatir teki itsemurhan. Järjestettiin tapaaminen minun ja hänen välille päivää ennen marttyriuttaan. Hän pyysi tuomaan hammastahnaa, lakikirjoja ja villavaatteita. Miksi itsemurhaa aikova tahtoisi tuotavan lakikirjoja?"

Suleimanin äiti sanoi poikansa kuoleman jälkeen, että hänet tapettiin Israelin ja Amerikan miellyttämiseksi.

Shaykh Ayman ath-Thawari:

"Suleiman Khaatir ja Ayman Hassan asettivat seuraamisen arvoisen esimerkin jokaiselle Egyptin ja miehitetyn Palestiinan rajalla olevalle sotilaalle. Egyptiläisen sotilaan ei tule olla sotilas Hosni Mubaarakille, arabisiionistien johtajalle. Sen sijaan hänen tulee olla sotilas Allahille ja Hänen Lähettiläälleen (S). Hänen täytyy olla veljiemme mujahidiinien auttaja, kuten myös Palestiinan kansan heidän vihollistensa auttamisen sijasta. Tämä velvollisuus Allahille on velvollisuus kunnioitettaville ja itsepintaisille Siinain heimoille ottamaan ensiaskeleet Palestiinan veljien auttamiseksi ja estämästä hallitusta muuttamasta siinaita rautaesiripuksi Palestiinan saartamiseksi tai metsästysmaaksi israelilaisille ihmiskauppiaille säädyttömiin tarkoituksiin. Ennemminkin heidän on muutettava Siinain tukileiriksi Jihadille Palestiinassa ja tukilähteeksi kansallemme ja veljillemme Bayt al-Maqdisissa."

1990, Sahra al-Naqab: Ayman Hassanin suoritti operaation israelilaisia sotilaita vastaan tunkeutumalla vihollislinjan läpi.

"Minun vaadittiin juosta viisi kilometriä, sitten kolme. Kun olin lopettanut kahdeksan kilometriä, aloin kävelemään ihmisten kanssa, Allah kirotkoon heidät.
Tämä vaati intensiivistä fyysistä harjoitusta. Operaatio oli äärimmäisen innovatiivinen, siekailematon ja ammattimainen.
Israelin puolustusvoimat ja tiedustelu käyttää jeepeillä kulkevaa yksikköään, joka oli tulossa ylämäkeä kohti. Ayman Hassan vaihtoi lippaansa ja toisti Allahin sanat:


{...Ja se et ollut sinä, joka heitti vaan Allah heitti...}

Jeepin tullessa tiellä Ayman Hassan avasi tulen sitä kohti sen ollessa neljän metrin etäisyydellä.
Ayman tuli positioistaan ja kulki jeeppiä kohti sen takaa kiertäen. Kaikki sotilaat olivat kuolleet. Apukuljettajan puolella istunut oli Israelin puolustusvoimien tiedusteluyksikön kapteeni. Aymen palasi positioonsa väijyttämään sotilaskuljetukseen tarkoitettuja linja-autoja. Ensimmäinen niistä oli sotilaille ja toinen upseereille. Ayman Hassan avasi tulen ensimmäistä bussia kohti ja sen jälkeen seuraavaa bussia kohti.
Motiivi tälle iskulle Israelin rajojen sisäpuolella oli juutalaisten suorittama joukkomurha siunatun al-Aqsa'an sisäpuolella.

"Isku oli luonnollinen reaktio sille, mitä israelilaiset tekevät meille."

1993, New York: Ensimmäinen operaatio kapitalismin taloutta ja kansainvälisten tiedusteluelinten päämajaa World Trade Centeriä vastaan.
Valmistuttuaan brittiläisestä yliopistosta ja osallistuttuaan Afganistanin Jihadiin, Ramzi Yousuf päätti kääntää huomionsa maailman pahuuden imperiumia kohti -Amerikkaa.
Ramzi Yusuf ymmärsi Amerikan olevan kaiken muslimien kohtaaman epäoikeudenmukaisuuden ja sorron lähde. Hän myös ymmärsi, ettei Amerikka ole ainoastaan valta joka suojelee muslimimaailmaa hallitsevien tyrannien valtaistuimia, vaan myös muslimiummah'n varantojen ja luonnonvarojen riistäjä. Hän myös katsoi Amerikan olevan muslimiummah'n moraalin ja arvojen rapauttamisen politiikan takana. Vielä vaarallisimmin: Amerikka myös käy näkymätöntä sotaansa Islamin perususkoa vastaan -Allahiin luottamista ja Jihadiin Hänen tiellään.

'Abdullah 'Azzam:

"Amerikka tahtoo heikentää uskoa Allahiin ja Tawakkulia Allahiin, mitä yhä on muslimien sydämissä afgaanijihadin takia. Amerikalle on vaikeaa tilanne, missä ihmiset laittavat luottonsa yksin Allahiin. Afgaanijihad todistaa, että se joka laittaa uskonsa Allahiin, on vahvempi kuin koko maailma. Tämän on Amerikan vaikeaa hyväksyä. Oikeastaan tämä asia on erittäin vaarallinen Amerikalle ja sen liittolaisille."

Luottaen yksin Allahiin, Ramzi Yusuf suunnitteli iskevänsä Amerikkaa vastaan. Hänen onnistui päästä kaikkien turvallisuustoimien läpi. Hän valmistautui operaatioon äärimmäisen tehokkaalla ja innovatiivisella tavalla: Tavoitteena oli tuhota World Trade Center käyttämällä räjähteillä täytettyä pakettiautoa pienen Amerikassa olevan veljien ryhmän avulla. Lopulta, operaation toteuttamiseksi suunniteltu päivämäärä saapui: Helmikuun 26. 1993. Mujahidiinit etenivät kohteeseensa pienessä saattuessa. Asetettuaan laukaisimet, he onnistuivat jättämään pakettiautonsa World Trade Centerin parkkialueelle.
Seitsemän minuuttia yli kaksitoista iltapäivällä voimakas räjähdys vavisutti rakennusta, jättäen jälkeensä lukuisia kuolleita ja haavoittuneita amerikkalaisia. Mikäli Ramzi Yusufilla ei olisi ollut puutetta tarvikkeista, World Trade Center olisi romahtanut kahdeksan vuotta ennen 9/11:ta. Hyökkäyksen jälkeen Ramzi Yusuf lähti Amerikasta. Hän kuitenkin jatkoi huomattavien kohteiden etsimistä täydellä omistautumisella ja salassa. Hän alkoi suunnitella suurta operaatiota koodinimellä Bujinka, operaation tavoitteena oli räjäyttää 12 lentokonetta Amerikan ilmatilassa ja iskemällä yhden CIA:n päämajaan. Ramzi Yusuf kehitti nestemäisen räjähteen, mitä lentokenttien turvallisuusjärjestelmät eivät havaitsisi. Hän kätki paristot, johdot ja laukaisimen kenkiin [Kantapohjan sisälle. -AR] Hän testasi suunnitelman läpäisemällä jonkin kansainvälisen lentokentän turvatarkastuksen. Suunnitelma kuitenkin paljastui jo aikaisessa vaiheessa vahingollisen virheen johdosta räjähteen testaamisessa Manillassa, Filippiineillä. Tämän jälkeen Ramzi Yusuf siirtyi Pakistaniin jatkamaan suunnitelmansa toteuttamista Amerikkaan hyökkäämiseksi.
Se, että hänestä tuli maailman etsityin henkilö, ei estänyt häntä jatkamasta Jihadiaan. Hänen kuviaan leviteltiin joka paikkaan ja hänen olinpaikkaansa johtavista tiedoista luvattiin kahden miljoonan dollarin palkkio. Pakistanin tiedustelupalvelu onnistui jäljittää hänet vasta sen jälkeen, kun eräs hänen liittolaisistaan johdatti heidät piilopaikkaansa. Hänet pidätettiin ja luovutettiin Amerikkaan.
Oikeusistunnossa hän myönsi kaikki häneen liitetyt tasokkaat toimet ja tunnusti olevansa terroristi ja ylpeä siitä niin kauan kuin niiden kohteena olisi Amerikka ja sen liittolainen Israel, sillä ne ovat todellisia terroristeja. Operaatio Manhattanilla ja sitä seuranneet uhkaukset olivat varoitus Amerikalle: Operaatio suoritettiin toivoen Amerikan palaavan järkiinsä, mutta näin ei käynyt. Amerikan rikoksilla Islamia ja muslimeita vastaan ei ole näkyvissä päättymistä. Joten ei ollut muuta mahdollisuutta kuin ottaa tämän ajan Faarao kohteeksi vielä kerran.

2004, Amsterdam. Muhammad Buyiiri suoritti operaation, josta on tullut suuri innoituksen lähde historian saatossa. Kun elokuvatuottaja Kevin [sic. Theo oikeasti. -AR] van Gogh ylitti kaikki rajat loukatessaan uskontoamme ja Koraania, Muhammad Buyiiri päätti laittaa lopun hänen pyhäinhäpäisyille. Hän odotti van Goghia tämän ollessa matkalla töihin ja puukotti tämän kuoliaaksi.
Oikeudenkäynnin aikana Muhammad Buyiirilla oli rohkaisun sanat tarjottavanaan. Hän kertoi tuomarille:

"Väite, että tein mitä tein olisi johtunut pohjoisafrikkalaisen identiteettini loukkaamisesta tai koska minua kuvattiin epäreilulla tavalla, ei ole mitään perusteita. Tein tämän uskoni vuoksi ja tahdon tehdä selväksi, että mikäli hänen tilallaan olisi ollut isäni tai veljeni, olisin tehnyt saman. Voitte tuoda kaikki psykiatrinne, lääkärinne ja asiantuntijanne, mutta ette milloinkaan voi ymmärtää, mitä tapahtui. Jos pääsisin vapaaksi ja saisin uuden tilaisuuden, toistaisin mitä tein marraskuun 2. Vannon kautta Allahin tekeväni saman.".

Anwar al-Awlaqi:

"Meidän tulee rakastaa Allahin Lähettilästä (S) enemmän kuin itseämme. Meidän tulee rakastaa Allahin Lähettilästä (S) enemmän kuin perhettämme, meidän tulee rakastaa häntä enemmän kuin maailmaa ja tällainen muslimin tulee olla, mitä tulee Allahin Lähettilääseen (S). Eräällä naisella, Asma bint Marwanilla, hän oli ansaareista, mutta hänellä oli tapana puhua Allahin Lähettilästä (S) ja Islamia vastaan, Hän yritti aiheuttaa fitnaa ihmisten kesken, hän sanoi, miten tämä mies ei kuulu meidän heimoomme joten miksi isännöimme häntä ja annamme hänen aiheuttaa meille kaikki nämä ongelmat, miksi annamme hänelle turvapaikan olla keskuudessamme. Karkottakaa hänet! Umair ibn 'Adi hänen perheestään vannoi, että mikäli Allahin Lähettiläs (S) palaisi Medinaan, Umair tappaisi sen naisen. Allahin Lähettiläs (S) oli tuolloin Badrissa. Kun Allahin Lähettiläs palasi, Umair meni naisen luo keskellä yötä, meni hänen huoneeseensa ja tämä oli lastensa ympäröimänä nukkumassa. Yksi heistä oli rintaruokinnalla ja hän kosketteli -koska tämä mies oli sokea- ja huomasi naisen pitelevän lasta sylissään, otti lapsen, laittoi sen viereen, otti miekan ja lävisti hänen rintakehänsä. Sen jälkeen hän meni rukoilemaan al-Fajrin Allahin Lähettilään (S) kanssa. Kun Allahin Lähettiläs (S) oli lopettanut rukouksensa, hän kääntyi 'Umairia kohti ja kysyi: 'Tapoitko sinä Marwanin tyttären?' Mies vastasi: 'Kyllä, Allahin Lähettiläs. Onko siinä, mitä tein mitään väärää, Allahin Lähettiläs (S)." Mitä Allahin Lähettiläs vastasi? Vastasiko, että olisi pitänyt kysyä häneltä lupaa? Allahin Lähettiläs (S) vastasi: 'Edes kahdella vuohella ei ole hänestä erimielisyyttä.' Tarkoittaen, että asia on niin selvä, ettei edes kahdella vuohella ole tästä erimielisyyttä, ei edes eläimillä ole tästä erimielisyyttä. Ja nyt Subhaan Allah näemme, että meillä on erimielisyyttä tästä! Allahin Lähettiläs (S) sanoi, että jopa eläimet ymmärtävät tämän. Se on niin selvä, ettei edes kahdella vuohella ole tästä erimielisyyttä, joten miten voi olla niin että älykkäät ihmiset vääntävät kättä tästä asiasta? Miten voi olla erimielisyyttä tästä asiasta, joka on niin selkeä, että siitä on oppineilla yksimielisyys, ijma'? Allahin Lähettiläs (S) otti 'Umairia kädestä ja sanoi ympärillään oleville: 'Jos tahdotte nähdä miehen, joka on tukenut ja antanut voiton Allahille ja Hänen Lähettiläälleen, katsokoon Umair ibn 'Adillaa.' Umar ibn al-Khattaab sanoi: 'Katsokaa tätä näkökyvytöntä miestä, joka on mennyt yöllä ulos talostaan Allahin tottelemisensa vuoksi.' Allahin Lähettiläs (S) sanoi: 'Älä sano hänen olevan sokea, sillä hän on mies, jolla on selkeä näkö.'"

Käännämme huomiomme miehitettyyn Palestiinaan, jossa on suoritettu monia tämäntapaisia operaatioita siionisteja vastaan kuten puukottamalla juutalaisia, ajamalla autoilla ja busseilla heidän päälleen jne.

Abu Yahya al-Libi:

"Ei ole epäilystäkään, että sellaisten ihmisten teot osoittavat rohkeutta. Heille Allah on luvannut suurimmat palkkiot, sillä he ovat vilpittömiä ja vastuullisia. He taistelevat muslimien uskontoa, vaurautta ja kunniaa hyökkäävää uskotonta vastaan. Vihollista joka tappaa, vangitsee, riistää, kiduttaa ja häpäisee ihmisten kunniaa. Vihollinen tekee tätä epäilemättä ilman oikeutusta, jättämättä meille muuta mahdollistaa kuin omaksua sotilasoperaatioiden keinot. Ja on uskon heikkoutta kuolla pelkurimaisesti. Tappamalla yksi taisteleva epäuskova suojelee Helvetin tulelta. Allahin Lähettiläs (S) sanoi: 'Kaksi toisiaan vahingoittavaa eivät tule olemaan yhdessä Helvetin Tulessa'. Kysyttiin, keitä he ovat. Allahin Lähettiläs (S) vastasi: 'Uskova, joka tappaa epäuskovan'. Hän sanoi myös: 'Epäuskova ja hänet tappava uskovat eivät milloinkaan tule olemaan yhdessä Helvetin Tulessa'. Joten, mitä ajattelette jos tämän epäuskovan tappaminen myös merkittävästi lopettaisi hänen muslimien vahingoittamisensa?"

2009, Fort Hood. Nidal Malik tappaa ja teloittaa lukuisia amerikkalaisia sotilaita valmiina matkustamaan Afganistaniin tappamaan mujahidiineja ja viattomia, tavallisia muslimeita.

Anwar al-Awlaqi:

"Kyllä, Nidal Hassan on yksi oppilaistani ja olen otettu tästä. Olen ylpeä Nidal Hassanin kaltaisista oppilaista. Mitä hän teki, oli sankarillista, loistava operaatio. Kehotan kaikki itseään muslimeiksi kutsuvia Amerikan armeijassa palvelevia seuraamaan Nidal Hassanin jalanjäljissä. Kehotan myös muslimeita yleensä seuraamaan hänen jalanjälkiään. Meidän on taisteleva joko kielellämme tai hengellämme.

Huhtikuun 15. 2013: Veronkeruun päivän aattona, amerikkalaiset saivat osansa siitä, mihin heidän verorahojaan vuosittain käytetään sotiin muslimimaailmaa vastaan. Vastauksessa muslimien tappamiseen 'Iraaqissa, Afganistanissa ja muualla muslimimaailmassa, Tamerlan ja Dzohar iskivät Bostonin maratoniin vain 400 dollarin arvoisen IED-varustuksen kanssa. He onnistuivat sulkemaan Amerikan 21. suurimman kaupungin tappamalla neljä ja haavoittaen 126:tta. Veljet onnistuvat sulkemaan kaupungin liiikennejäjestelmän 4,5 miljoonalta amerikkalaiselta, saamaan piirityksen Amerikan suurimpiin kaupunkeihin ja luoden turvallisuusmuurin Valkoisen talon ympärille.
Poliisin tappamisen jälkeen Tamerlain sai marttyyriuden tulitaistelussa poliisin kanssa. Hänen vangittu veljensä Dzohar jätti verellään kirjoitetun viestin viimeiseen piilopaikkaansa näiden iskujen olevan kosto amerikkalaisten murhaavista sodista 'Iraaqissa ja Afganistanissa tappamista lapsista. Hänen veljensä Dzohar kertoi kuulusteluissa saaneen innoituksen tähän tapahtumaan Inspire-lehdestä, verkossa olevasta eurooppalaisesta, Arabian Niemimaan al-Qa'idah'n tuottamasta lännessä elävien musliminuorten yksilöllistä Jihadia kannattavasta Jihad-lehdestä.
Bostonin isku toi kaukaisen sodan takaisin Amerikan sydänmaahan. Iskun jälkiseurauksena Dow Jones putosi 266 yksikköä, kun Lontoo, Pariisi, Frankfurt ja Zürich notkahtivat väliaikaisesti.
Nämä hyökkäykset jättivät amerikkalaisille viestin, että 60 miljardin dollarin budjetti kansalliseen tiedustelutoimintaan biljoonien dollarien veronmaksajien rahojen lisäksi Amerikan imperialistiin sotiin ulkomailla ja kotimaan turvallisuuteen eivät kyenneet suojelemaan heitä yksinkertaiselta iskulta kahdesta miehestä, jotka onnistuivat murtamaan Amerikan puolustuksen, vaikka olivat olleet FBI:n tarkkailussa vuodesta 2001 alkaen.

Bostonin hyökkäys myös hävitti myytin koskemattomasta 9/11:n jälkeisestä Amerikasta taivaan tuuliin.

Suunnat, jotka määräytyvät tämän kaltaisten sodankäynnin yksilön tai pienen yksilöiden ryhmän voimankäytöstä ovat moninaiset:
  Tämän tyylisen Jihadin hyveet uskonnossamme
  Hurskaiden edeltäjien seuraaminen
  Sodankäynnin näyttämön laajentaminen
  Vihollisen hyökkäyksen Ummah'aa vastaan torjuminen kaikilla suunnilla
  Vihollisen intressien tuhoaminen, joko vihollisen omassa maassa tai muslimimaassa
  Vihollisen intressien kohteisiin hyökkäyksen helppous ja sen suhteellisen suuri vaikutus


Sheykh Atiyatullah:

"Todellisuudessa tähän on varsin yksinkertainen kysymys: Uskottoman vihollisen ja koalition armeijat taistelevat sinua vastaan saartaen ja hyökäten kaikista suunnista. Samalla näillä vihollisilla on ilmeiset heikot kohtansa: Heidän intressinsä ovat levittäytyneinä kaikkialle, ei ainoastaan muslimimaihin vaan myös muualle maailmaan. Ne ovat tärkeitä kohteita. Niihin pääseminen on suhteellisen helppoa. On sopivaa sissisotaa käyvälle liikkeelle iskeä sellaisia vihollisen kohteita vastaan. Yleisesti ottaen sissisotaa käyvä on materiaalisesti sodan heikompi osapuoli. Kohdistamalla näihin intresseihin -ei ainoastaan hidasta vihollista ja vaikuttaa vallan tasapainoon. Minun on sanottava, että toisinaan kääntää sodan kulun. Joten miten voimme sivuuttaa tällaisen sodan muodon?"

On kysyttävä, miten voimme saattaa nämä operaatiot yhdenmukaisiksi globaalin Jihadin päämäärien kanssa?

Sheykh Atiyatullah:"On pakollista, että sen muotoinen Jihad josta keskustelemme ja iskut vihollisen kohteisiin ja intresseihin, vihollisen maaperällä tai ei, on oltava määritelty Shari'ah'n periaatteiden mukaisesti ja sen on palveltava Mujahidiinien yleistä strategiaa. Se on solmittava osaksi Mujahidiinien suurta strategiaa ja yhteensovitettava se kohteiden valinnan ja prioriteettien täsmällisen ymmärtämisen näkökulmasta. Esimerkiksi kaikki länsimaat eivät kuulu yhteen kategoriaan. Tähän on kiinnitettävä huomiota ja ymmärrettävä huolella: Yleisesti mujaahidin on otettava yhteyttä mujahidiinien johtajiin ja kysyttävä ohjeistusta ja tarvittavista tehtävistä. Ja sen jälkeen esitettävä oman suunnitelmansa, ideansa ja tietonsa. Mutta johtuen sodan tämänhetkisestä tilanteesta ei ole mahdollista monelle mujahdiinille tai monelle Jihadia suunnittelevalle tehdä niin, siksi se mitä tarvitaan on ymmärrys. Oikea ymmärrys ja luottaminen Allahiin. Siksi on oikeamielistä mujaahidille omata tietoisuutta, oikeaa ymmärrystä, vilpitöntä aikomusta ja ratkaisukykyä."

Musliminuorten suuri läsnäolo länsimaissa on Allahin jälkeen muslimimaailman toivo poistamaan muslimeihin kohdistuvat mustat epäoikeudenmukaisuuden ja sorron varjot. Tämä on jotain mitä vihollinen ei ainoastaan ymmärrä, vaan josta myös varoittaa:

*Politiikan professori Gilles Kepel:


"Musliminuoriso Lännessä muodostaa vakavan uhan, sillä heille on helppoa suorittaa operaatioita eivätkä he tarvitse edes viisumia, sillä he jo ovat Euroopan ja Amerikan kansalaisia."


Vielä tärkeämmin, näillä miehillä on Islamin usko joka yhdistää muslimit yhdeksi kehoksi.

*Veli Rizwan:

"Muslimien kärsimys oli sitten Palestiinassa, Kashmirissa tai 'Iraaqissa samalla tavalla tunnen tuskaa kuin joku hyökkäisi omaa äitiäni ja isääni, veljeäni ja sisartani kohtaan. Mohammad ad-Durrah on selvä esimerkki. Jos et näe, mitä tapahtuu on kuin olisit unessa tai eläisit zombien maassa, koska tämä on tavallisinta mitä näet kun isä suojelee poikaansa ja käskee niitä perääntymään ja näet tarkka-ampujan ampuvan kohti. Tiedän Mohammed Durrah'n tulevan ammutuksi joka päivä ja kaikkialla."


*Bilal Muhammad:

"Meillä on lojaalius huolimatta siitä, missä olemme syntyneet tai kasvaneet, on lojaalius Islamille ja muslimeille."


Mikä lisää tätä sitoutumista lännen muslimien välillä, on muslimimaailman kärsimys ja kokema sorto kaikkialla.

Lännen musliminuorten velvollisuus torjua tämä aggressio ummah'aa vastaan tulee entistäkin merkittävämmäksi heidän kyvystään iskeä vihollista vastaan pakottaen sitä muuttamaan politiikkaansa.

Adam Yahiye Gadahn:

"Muslimien lännessä on muistettava, että he ovat loistavassa sijainnissa näyttelemään tärkeää ja ratkaisevaa osaa Jihadissa siionisteja ja ristiretkeläisiä vastaan. Ja tekemään suurta vahinkoa Islamin vihollisille, jotka käyvät sotaa uskontoamme, pyhiä paikkojamme ja veljeyttä vastaan. Tämä on kultainen mahdollisuus ja siunaus Allahilta Korkeimmalta ja Ylistetyltä. Ja keino osoittaa arvostusta ja kiitollisuutta tästä siunauksesta on kiirehtiä toteuttamaan velvoitetta Ummah'aansa kohtaan ja taistelemaan sen puolesta kaikella mahdollisella tavalla. Ja lännessä sitä riittää. Otetaanpa vaikka Amerikka esimerkiksi: Amerikka on täynnä helposti käsiin saatavia tuliaseita. Voit mennä asenäyttelyyn paikallisessa näyttelykeskuksessa ja tulla ulos täysautomaattisen rynnäkkökiväärin kanssa ilman taustatietojen tarkastamista ja vielä todennäköisimmin ilman edes henkilökortin esittämistä. Joten mitä enää odotat?"


Kuitenkin tämä epäilys muslimin mielessä estäen Jihad-operaatioon kykenevää suorittamasta sitä asuinpaikassaan, on uskominen maastamuuton ja Jihadin olevan palkkioltaan suurempi kuin operaation suorittaminen lännessä.

Shaykh Hasan Qaid (Abu Yahya al-Libi):

"Kun suoritetaan yksilön operaatiota Amerikkassa, Britanniassa, Ranskassa tai missä tahansa muussa maassa, mikä on suoraan osallisena sotaan muslimeita vastaan hyökäten heitä vastaan, hänen on ymmärrettävä että hän osallistuu mujaahid-veljiensä kanssa Jihadiin. Hänen työnsä tärkeys, mikäli tekee sen tehokkaalla ja ammatillisella tavalla, ei ole yhtään vähemmän arvokasta kuin kaltaisensa tehdessä sitä avoimissa etulinjoissa. Tosiasiassa, ehkäpä yksilön huolellisesti suunnitellut operaatiot yhden yksilön suorittamina vihollismaan sydämessä ovat suurempia Islamille ja muslimeille kuin kymmenet operaatiot avoimilla etulinjoilla. Tämän hetken epäuskovien tilanne osoittaa, että he pyrkivät tarkoin pitämään taisteltavan sodan kaukana omista maistaan. He tekevät kaiken voitavansa pitääkseen sodat rajattuina muslimimaihin, jotta voisivat itse elää rauhassa ja turvassa. Ja tätä meidän ei tule sallia, ei milloinkaan. Siksi, rakas muslimiveljeni, sinulle on pakollista olla todellinen mujaahid, missä ikinä oletkin. Ja toteuta Jihadia kurinalaisuudella, järjestelmällisyydellä, suunnitelmallisuudella ja vilpittömästi Allahin tähden. Allahin Luvalla saatat nähdä työsi tulokset tässä maailmassa jo ennen Tuonpuoleista."

On olemassa tietynlaista Jihadia, jota ei voida pysäyttää: Kiristyvät turvatoimet ja vaikeudet saavuttaa aiottu taistelukenttä eivät pysäytä sellaista joka aikoo kohdata sisältyvät riskit vakaalla päättäväisyydellä ja varmuudella. Hänelle on mahdollista muuttaa paikka, missä on taistelukentäksi suorittamalla yksilöllistä Jihadia, mikäli hän toteuttaa tehtävänsä riittävällä ja ammattimaisella tavalla.

Esimerkki kahdesta nigerialaistaustaisesta muslimikäännynnäisestä Britanniassa:

Adeboyalo ja Adebowale -Allah vapauttakoon heidät- tappoivat Lee Rigbyn, brittisotilaan joka osallistui Afganistaniin ja 'Iraaqiin on loistelias esimerkki tästä. Aseistautuneena yksinkertaiseen teurastusveitseen Adebowale lähetti viestin muslimeita vastaan osallistuvien maiden sotilaille: "Niin kauan kuin muslimit eivät ole turvassa omissa maissaan, myöskin he elävät yhtäkkisen kuoleman pelossa omissa kodeissaan."

Michael Adeboyalo:

The only reason we have killed this man today is because Muslims are dying daily by British soldiers. And this British soldier is one … By Allah, we swear by the almighty Allah we will never stop fighting you until you leave us alone. So what if we want to live by the Sharia in Muslim lands? Why does that mean you must follow us and chase us and call us extremists and kill us? … when you drop a bomb do you think it hits one person? Or rather your bomb wipes out a whole family? … Through many passages in the Koran we must fight them as they fight us … I apologise that women had to witness this today but in our lands women have to see the same. You people will never be safe. Remove your governments, they don’t care about you. You think David Cameron is gonna get caught in the street when we start busting our guns? Do you think politicians are going to die? No, it's going to be the average guy, like you and your children. So get rid of them. Tell them to bring our troops back … leave our lands and you will live in peace.

Adam Yahiye Gadahn:

"Kenen tahansa, joka ajattelee lähtevänsä Jihadin areenoille tänään, on oltava tietoinen kohdattavista vaikeuksista ja vaaroista ja että lopultakin asiat eivät mene niin kuin hän toivoi. Mutta Allahin suosiosta vihollisen intressit ovat levittyneinä kaikkialle ja helposti saavutettavia, kuten Amerikan ulkoministeriön ulkomaiden asioiden verkosto itse tekee asian kristallinkirkkaaksi. Joten mahdollisuus suorittaa jumalainen velvollisuus taistella Allahin vihollisia vastaan on jokaisen saatavilla, jolla on tahtoa ja päättäväisyyttä huolimatta sijainnistaan. Se on vain valmistautumisen, salassa työskentelemisen ja kaikkien keinojen käyttämisen vihollisen vahingoittamiseksi. Ja sen jälkeen luottaminen Allahiin ja suunnitelma toimiseksi. Ja neuvon jokaista veljeä, joka tahtoo toimia uskontonsa vuoksi olla olemaan tekemättä mitään ennen ottamista selvää laajoista lähteistä, joita on saatavilla nykyään Internetissä. Erityisesti käsikirjoista, tietokirjoista ja kursseista, jotka käsittelevät mujahidiinin operatiivista ja elektronista turvallisuutta ja turvallisuutta yleensä."


Todellisuus, jonka jokaisen muslimin tulee ymmärtää on, että vihollisen tiedustelupalvelu ei tiedä näkymätöntä. Näiden tiedustelupalvelujen esittäminen kaikennäkevänä voimana on pelkkä Hollywood-elokuvien luoma myytti.

"Elokuvat, kuten Valtion vihollinen ovat varsin huvittavia. Koska ne luovat mielikuvan, että voimme kerätä mitä tahdomme eikä se ole lainkaan sellaista, ei ollenkaan. Voit kerätä mitä tahdot, mutta et tiedä mitä se on. Suurin teknologinen haaste oli yhdistellä pisteitä."
-Eric Halton, NSA:n tutkinnanjohtaja 2002-2005.

Jos tämä on todellisuus, niin miksi niin monet Jihad-operaatiot paljastuvat jo suunnitelman alkuvaiheessa?

Adam Yahiye Gadahn:

"Suurimmassa osissa tapauksia, syy on tässä [osoittaa suuta], tämä on syynä: Löysät suut, vihollisesi kantelevat eikä kyseessä ole tiedustelutiedon keruun taidot, kuten he väittävät. Sitä väitettä on jo pitkään valehdeltu lukuisten onnistuneiden operaatioiden onnistuttua vuosien ja vuosikymmenten ajan. Tosiasiassa veljeni, jos tahdot onnistua tässä, valmistaudu. Ja ensimmäiseksi on valmistauduttava pitämään toiminta salassa Profeetan صلى الله عليه وسلم antaman sunnan mukaisesti. Tämä on siirah'ssa ilmeistä: Katso hijrah'aa. Ja katso, miten hän toimi osallistuessaan sariyaan tai joukkojen lähettämiseen sotaan: On salattava suunnitelma jopa läheisimmiltäsi. Jos kysyt minulta keneen voi toiminnassa luottaa, vastaan yksinkertaisesti, että älä luota kehenkään, edes lähimpiin ystäviisi ja perheenjäseniisi. Jokainen joka tahtoo työskennellä uskontonsa eteen ja tehdäkseen muslimit onnelliseksi, on ymmärrettävä että valitsemallaan tiellä ei ole tunteille sijaa ja mikäli et kykene seuraamaan tällä periaatteella, älä tuhlaa aikaasi äläkä paljasta itseäsi vaaraan. Allah suojelkoon sinua, ohjatkoon ja taatkoon menestyksen."


Salassapitäminen tässä asiassa tulee yhä tärkeämmäksi, kun tiedämme vihollisen hallitusten yrittävän muuttaa lännessä olevat muslimiyhteisöt vakoojiksi ja ilmiantajaksi kaikista jotka ajattelevatkin osallistuvansa Jihadiin.

*Gerry Reget, Salaisen palvelun agentti, Iso-Britannia:


"Yritämme luoda tilanteen, missä muslimiyhteisö luottaa meihin ja jakaa tietoa meidän kanssamme tuntiessaan olevan uhkaa."


[Toimittaja Peter Taylor:]"Jos tunnet, että yksilö organisaatiossasi tai moskeijassa aiheuttaa uhkaa, otatko yhteyttä Gerryyn?"

[Yhdyskunnan edustaja:]"Kyllä, varmasti, epäilemättä otan."

[Taylor:]"Tiedätkö, että Gerry työskentelee salaiselle palvelulle?"

[Yhdyskunnan edustaja:]"Tietenkin! Kyllä me tiedämme."

On tärkeää, että näistä vaikeuksista ei tule syy jättäytyä pois Jihadista, vaan niiden on motivoitava käyttämään enemmän energiaa ja ylittämään näiden vaikeuksien esteet. Huolimatta siitä, miten tehokkaiksi ja teknologisesti hienostuneiksi nämä turvallisuusjärjestelyt ovat tulleet, niissä on kuitenkin inhimillisiä tekijöitä jotka eivät suojaa niitä virheiltä ja valuvioilta.
Syyt, miksi Jihad-operaatiot lännessä tarjoavat edustavan esimerkin on, että Mujahidiinien kapasiteettina on läpäistävä kaikki turvallisuusmenetelmät edellyttäen että he suorittavat kaiken, mitä valmistautumiseen tarvitaan ja asettavat luottamuksensa Herraansa.
Mitä tulee pidättämiseen ja vangitsemiseen -kuten veli Faizin tapauksessa- ne ovat koettelemus Allahilta, millä hän kohottaa ja puhdistaa uskovia palvelijoitaan. Näiden koettelemusten kautta hän kohottaa palvelijoidensa asemaa mikäli he pysyvät vakaina ja kärsivällisinä.

Allah Subhanahu wa t'Ala sanoo:

{Luuletteko pääsevänne Paratiisiin ilman Allahin tietäessä ketkä taistelivat Hänen vuokseen? Ja tietäen he, jotka olivat kärsivällisiä}

Adam Yahiye Gadahn:

"Lännen pelkääminen on ymmärrettävä pelko, jonka jakavat monet jotka käyvät Allahin Tielle. Mutta oltuaan Jihadin maassa ja nähneet taistelun luonteen, monet heistä vakuuttuvat että hyökkäysten suorittamisella maissa, jotka hyökkäävät uskovia vastaan, on merkittävä rooli vihollisen torjumisessa. Siksi monet ulkomailta tulleet veljet harkitsevat vakavasti palaamista ristiretkeläisten maihin laukaisemaan Jihadin velvollisuuden. Huolimatta vaarasta joutua kiinniotetuksi on oikeastaan suurempi heidän nyt oltua Jihadin areenoilla. Tahtoisin huomauttaa vakuuttamisesta ja rohkaisusta. Jos on Allahin tahto, että jää kiinni, niin se ei ole maailmanloppu. Eikä se myöskään välttämättä tarkoita, että joutuisit viettämään loppuelämäsi vankilassa. Ja tosiasiassa tahdon kertoa jotain: Näiden kuluneiden vuosien aikana olen nähnyt vapautettavan monia, monia Mujahidiineja, joiden en olisi voinut edes uneksia saavan vapautensa. Ja tällä hetkellä ovat joko perheidensä luona tai takaisin etulinjassa taistelemassa vihollista vastaan. Joten uskottomat juonittelevat ja Allah juonittelee ja Allah on paras juonittelijoista. Ja Hän on paras suojelijoista ja vartijoista. Ja Hän vastaa, joka Häntä kutsuu."


Ayman ath-Thawari:

"On tärkeää muslimille ja eritoten Mujaahidille täyttää sydämensä uskolla, että häntä ei kohtaa mikään mitä Allah ei ole määrännyt hänelle ja vaikka koko maailma asettuisi antamaan hänelle hyötyä, hän saa vain sen minkä Allah on jo määrännyt hänelle. Ja vaikka koko maailma kokoontuisi vahingoittamaan häntä, niin häntä vahingoittaisi vain se, minkä Allah on jo määrännyt hänelle. Mitä Allah tahtoo tapahtuu, ja mitä Hän ei tahdo ei tule tapahtumaan. Olen itse kokenut tästä merkillisiä esimerkkejä. Kun olin pidätettynä Dagestanissa, minut siirrettiin keskusvankilaan. Kun saavuin vankilaan, he ottivat sormenjälkeni ja kuvia edestä ja sivusta sekä ne, jotka olivat mukanani. Luulin tämän olevan lopun, koska Interpol saisi kuvani ja sormenjälkeni ja venäläisviranomaiset taatusti kysyisivät Interpolilta meistä. Kerroin pidätetylle kanssani, että kaikki toivo on hiipunut paitsi toivo Allahiin. Vietin kuusi kuukautta venäläisessä vankilassa ilman että he todellinen henkilöllisyyteni selvisi, vaikka he tiesivät joutuvansa lähettämään henkilökohtaiset tietoni Interpolille ennen kuin asiani esiteltäisiin tuomiioistuimen edessä. Samalla tavalla amerikkalaisten ristiretkeläisten (ensimmäisien päivien) hyökkäyksessä Afganistaniin kulkin vihollisen tukikohdan ohi muutaman Mujaahid-veljen kanssa yön pimeydessä, kun yhtäkkiä näimme osittain romahtaneen seinän ja auto sisäpuolella tuli kohti tätä aukkoa seinässä sen valojen loistaessa suoraan meihin. Auto pysähtyi muutaman metrin päähän meistä. Jokainen meistä meni suojaan. Olimme jo valmistautuneina taisteluun, missä meillä oli suuri alivoima. Mutta syistä, jotka vain Allah tietää, auton kuljettaja pysähtyi ja kääntyi takaisin tukikohtaan. Pidätimme henkeämme. Käveltyämme muutaman metrin pimeydessä, putosin tien laidalla olevaan kuoppaan ja aseeni putosi myös, aiheuttaen paljon melua yön hiljaisuudessa. Yksi Mujaahid-veljistä otti minusta lujasti kiinni ja auttoi minut ylös. Taas pidätimme henkeämme. Jälleen tukikohdasta tuli auto ulos ja pysähtyi keskellä ylittämäämme tietä, sitten yhtäkkiä se kulki kohti toista suuntaa."


Mieleen saattaa tulla, että tämä kutsu yksilölliseen Jihadiin riistäisi etulinjasta taistelijat. Ja ehkä tämä onkin ristiriidassa Jihadin johtajien toistuvasti kutsuessa muslimeita saapumaan taistelukentille.

Shaykh Jamal Ibrahim al-Masrati, Sheikh 'Atiyatullah olkoon Allah hänelle armollinen:

"Muslimien kutsuminen Jihadiin, kirjoittamalla ja kehottamalla Jihadiin Allahin Tiellä rajoittamatta. Se on rajoittamatta kutsua tiettyyn etulinjaan, osoittamatta tiettyä paikkaa Jihadin suorittamiseen on pakollinen velvollisuus Shari'assa. Allah Subhanahu wa t'Ala sanoo:
{Oi Profeetta! Määrää uskovia taistelemaan...}Ja Allah Subhanahu wa t'Ala sanoo:{Innoita uskovia (taistelemaan), sillä saattaa olla että Allah sammuttaa uskottomien pahaa valtaa} Mutta kohdatessamme kysymyksen kutsua muslimeita taistelemaan tietyllä areenalla, on se asia jota täytyy jatkuvasti arvioida, pysyen tietoisina kaikesta olennaisesta informaatiosta liittyen jokaisen areenan todellisuuteen. Esimerkiksi on harkittava, tarvitseeko tietty areena taistelijoita nyt vai ei. Tämän olemme päätelleet kokemuksistamme. Tämä on jotain, mihin muslimiveljien on kiinnitettävä huomiota: Palataksemme keskusteluumme, tahdon korostaa että kutsu yksilölliseen Jihadiin ei millään tavalla ole ristiriidassa kutsuun sodan avoimien yhteenottojen rintamille. Ja mitä tulee kutsuun Jihadiin yleisesti: Ihmisillä, joilla on mahdollisuus tulla eturintamille ja ihmisillä joille se ei ole mahdollista. On heitä, joita vaaditaan saapumaan ja on heitä, joita vaaditaan tekemään yksilöllistä Jihadia. Ja ne, joille on parempi tunkeutua vihollisen piiriin tai omaksuen yksilöllisen Jihadin muut menetelmät, on ymmärrettävä että on eri menetelmiä suorittaa Jihadia. Meidän on katsottava laajemmassa näkökulmassa ja vastattava muuttuvien olosuhteiden vaatimuksiin ja Allah antaa suosionsa sille, kenelle tahtoo."

{Ja rohkaise uskovia liittymään, ehkä Allah tukahduttaa epäuskovien (sotilaallisen) voiman ja Allah on voimakkaampi Vallassaan ja ankara rangaistuksessaan} [an-Nisa' 84]

--- Osa I päättyy ---

Tor Kes 11, 2015 9:19 pm Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
MzlmLiittynyt: 05 Kes 2010
Viestejä: 472

Lähetä Vastaa lainaamalla viestiä


--- Osa II ---

Jos Jihad on jokaisen velvollisuus tässä Ummah'ssa ja sen syyt, tärkeys ja tarve selvitetty, niin on kysyttävä, mitkä ovat ensisijaisiksi asetettavia kohteita?

Mutta ennen tätä keskustelua on osoitettava, että kutsulla Jihadiin ja vastarintaan vihollista vastaan ei ole mitään tekemistä sen kanssa, miten media esittää, sillä heille Mujahidiinit ovat rikollisia ja murhaajia joiden ainoa asia on vuodattaa viattomien verta. Todellisuus, mitä media on yrittänyt piilottaa vuosien aikana on, että epäoikeudenmukaisuudet todellinen uhri on muslimiummah ja todellisen verenhimoisen murhaajan ollessa ristiretkeläiset, siionistit ja islamilaisen maailman konnat. Nämä lännen proxyt eivät välitä salliessaan lännen vuodattamasta sorrettujen verta, vaan ottavat syyn niskoilleen isäntiensä tekemistä verilöylyistä.

Toisaalta, miksi Jihadin johtohahmot kehottavat torjumaan hyökkäystä ja vastustamaan valloittajia ja luopiotyranneja, he toisin kuin vihollisensa ottavat syvästi huomioon viattomien veren suojelemisen.

Shaykh Osama bin Laden -Olkoon Allah hänelle armollinen:

"Rohkaisen musliminuorisoa osallistumaan Jihadiin, erityisesti Palestiinassa ja 'Iraaqissa. Muistutan heitä olemaan kärsivällisiä ja Allahia pelkääviä ja iskemään vihollista täydellä voimalla samalla varoen muslimien verta. Heidän on oltava huolellisia toteuttaessaan säädöksiä liittyen 'tatarruus'iin [vihollisen käyttäminen muslimeita ihmiskilpenään] eikä ylittämään rajoja tässä asiassa. Ennemminkin jokainen operaatio on arvosteltava erikseen totuudellisten oppineiden valossa. Sillä me toivomme Allahin apua olemalla kärsivällisiä ja pelkäämään Allahia. Oi Allah, tee meistä kärsivällisiä ja Allahia pelkääviä."


Shaykh Jamal Ibrahim al-Masrati (Shaykh Attiyatullah, olkoon Allah hänelle armollinen):

"Mujaahidin halu suojella viattomien verta kaikissa operaatioissa ja aktiviteeteissa ei ole reaktio länsimaisen median disinformatiivisiin kampanjoihin. Kaikki nämä kisällit muslimimaissa, kuninkaan oppineet ja toimittajat levittävät perusteettomia syytöksiä. Pikemmin syyt tälle huomioonottavalle asenteelle on uskontonsa suurten arvojen kunnioitusta. He tietävät varmuudella, että avain onnellisuuteen tässä maailmassa ja kukoistukseen Tuonpuoleisessa on Uskontoon tiukasti kiinnipitämisessä. Säännellen käytöstään sen eettisten periaatteiden mukaisesti ja vahvistaen sen jaloja arvoja. Mujahidiinit aina korostavat näitä arvoja kirjallisuudessaan. Tosiasiassa tätä levitetään kerta toisensa jälkeen mediassa ja julkaisuissa. Kuten esimerkiksi erikoisoperaatio, mikä riippuu räjähdyksistä taktiikoilla, mitkä toteutuvat ilman diskriminointia, kuten marttyyrioperaatiot tai muut kuten mikä tunnetaan fiqhissä 'tatarrus'ina, Mujahidiinit ovat toistuvasti korostaneet säädöksistä kiinnipitämistä, mikä on otettava huomioon kaikissa näissä tapauksissa. Mujahidiinien on oltava tiukkoja tässä ja teoreettisella tasolla on palattava Abu Yahyan kirjaan 'at-Tatarrus fiil-Jihad al-mu'assir' ja muihin kirjoihin. Käytännöllisellä tasolla me al-Qa'idah'ssa noudatamme näitä periaatteita vanhempien oppineiden komitean kautta, jotka omaavat syvän ymmärryksen ja ovat korkeasti luotettavia. Jokaisessa operaatiossa näihin yksityiskohtiin näiden periaatteiden mukaan ja he joko hyväksyvät tai eivät vastustavat operaatiota."


Mitä tulee kohteisiin, joihin on keskityttävä yksilöllisessä Jihadissa, on erimielisyyttä mitä maita tulisi Mujahidiinien tulisi ottaa kohteiksi ja sen rooliin ja osallistumiseen sodassa Islamia vastaan. Muslimimaat, jotka ovat suoraan vihollisen miehittämiä sinun, muslimiveljeni ei tule tehdä muuta kuin iskeä lähimpään maassasi olevaan ristiretkeläisten tukikohtaan eikä muslimimaissa ole pulaa ristiretkeläisten tukikohdista. Ja mitä tulee muslimimaita suoraan miehittävien maiden suurlähetystöihin ja konsulaatteihin, niihin hyökkääminen on parhaimmista hyveistä, sillä näistä diplomatian päämajoista sotia ja salaliittoja muslimeita vastaan johdetaan ja näistä käsin muslimimaita todella johdetaan. Muslimihallitsijoiden ainoa rooli on toimeenpanna länsimaiden politiikkaa. Tässä on WikiLeaksin paljastamia esimerkkejä muslimimaiden hallitsijoiden alamaisuuden osoituksia isännälleen Amerikalla:

Jemenin tyranni kertoo Obaman sisäisen turvallisuuden sihteerille:


"Ovi on auki sille, mitä tahdotte taistelussanne Mujahidiineja vastaan."


Hän kertoo kenraali Petraeukselle jatkavansa olemaan kertomatta totuutta kansalleen, että heidän omat ohjuksensa tappavat heitä eikä amerikkalaisten.

Kolmanneksi: Amerikkalaisten joukkojen pyytäessä lupaa osallistua sotaan muslimeita vastaan Jemenissä, hän vastasi:


"Pelkään, että amerikkalaiset joukot joutuvat vaaraan ja heidän riveihinsä tulee kuolonuhreja"


Saudikuningas, joka ei osaa puhua selkeästi vaati amerikkalaisia asettamaan samanlaisia elektronisia siruja kuin kotkiin ja hevosiin asennettavan Guantanamo Bayn vankeihin, jotta heidän valvomisensa olisi mahdollista ja lopulta pääsemään heistä eroon heidän vapauduttuaan. Samaten saudiperhe tarjoutui avustamaan Amerikkaa Libanonin miehityksessä samalla tavalla kuin Afganistanin ja 'Iraaqin miehitykseen aiemmin.

Loputtomasti myös tyrannit omistautuvat kuten Pakistanin hallitus miljoonien muslimien tappamiseksi ja karkottamiseksi Islamabadissa olevan Amerikan suurlähettilään -Pakistanin todellisen hallitsijan- määräyksestä. WikiLeaks-dokumentit paljastivat Gilanin, Zahbadin ja Qijanin kilpailevan amerikkalaisten miellyttämisessä. Samaten oppositioksi itsensä kuvaamat myöskin kilpailevat palveluksien osoittamisessa Amerikalle. Nämä dokumentit myös paljastavat Pakistanin amerikkalaisten konsulien järjestäneen näytöksellisiä konsertteja pilaamaan pakistanilaisnuorten mielen, pilaamaan uskonnon ja moraalin ja kääntämään energiansa pois pelastamasta muslimiummah'aa siitä katastrofaalisesta tilasta, missä se on. WikiLeaks palasti amerikkalaiskonsulien Jeddah'ssa järjestämät näytöskonsertit. Hyvään kehottamisen ja pahasta kieltämisen-osastoon kuuluvat viranomaiset käänsivät katseensa pois näistä tapahtumista, koska ne nauttivat saudiperheen hyväksyntään sen jäsenten osallistuessa kyseisiin tapahtumiin. Dokumentit kertoivat myös suurimman osan muslimimaailman vauraudesta tulevan ryöstetyksi korruption ja lahjonnan kautta miljoonien muslimien eläessä samanaikaisesti äärimmäisessä köyhyydessä. WikiLeaks paljasti myöskin Persianlahden maiden käyvän kauppaa amerikkalaisista aseista miljardien dollarien volyymilla, mikä auttoi Amerikan ylös taloudellisesta kriisistä luoden 75 000 työpaikkaa Amerikan kansalaisille. Tämä samaan aikaan kun muslimit kärsivät nälästä ja suurin osa sen nuorista olivat hylättyjä ja työttömiä.
Ja mikäli kukaan osoittaa mieltä tämänhetkistä tilannetta vastaan, heitä vastaan suunnataan näillä kaupoilla hankitut aseet. Nämä kaupanteot osoittavat selvästi että amerikkalaiset ja muslimimaailman hallitsijat ovat saman kolikon eri puolet.

Shaykh Ayman ath-Thawari:

"Näiden korruptoituneiden hallitusten rikosten ei tule jäädä huomiotta yhdeltäkään Ummah'n vapaalta ja valistuneelta. Sillä nämä hallitukset sortavat Ummah'aamme ja taistelevat sen uskontoa vastaan. He riistävät tyttäriltämme heidän huivinsa ja ryöstävät Ummah'n resurssit korruptiolla. Nämä hallitukset kehottavat säädyttömään tuhlailun, kulutukseen ja moraaliseen ja sosiaaliseen turmelukseen. Ne ovat erottamaton osa Amerikan johtamaa maailmanlaajuista järjestelmää, jossa taistellaan Islamia ja muslimeita vastaan. Nämä hallitukset ovat maailmanvaltojen proxyja ja sen alueellisia konnia. Nämä hallitukset toteuttavat näiden valtojen politiikkaa vastustamalla Islamia ja huivia, muuttaen toimintojaan, luonnollistaen suhteita Israeliin, varastaen muslimien varallisuutta ja estämästä Shari'aa tulemasta maan laiksi. Maailmanvallat ovat syyllisiä näiden paikallisten hallintojen tukemisesta katsomalla sivuun niiden rikoksista, epäoikeudenmukaisuudesta, sorrosta, valheista, petoksesta ja varkauksista."


Lännen petoksellisesti kuvaa näitä hallituksia myönteisesti demokraattisina, positiivisina ja humanitaarisina, missä todellisuus on juurikin päinvastainen.

*Richard Armitage, Entinen USA:n ulkoministeri


"Saudikuningas on hyvin mukava mies. Hän työskentelee maansa edistyksen eteen. Sama pätee Hosni Mubarakiin, vallasta syöstyyn Egyptin presidenttiin."


Maat, jotka miehittävät muslimimaita suoraan asia on selvä: Miehitystä vastaan on hyökättävä kaikkiin sen muotoihin, aseellisiin, poliittisiin, taloudellisiin ja kulttuurisiin. Vastaan jokaista, joka avoimen selkeästi tukee tai avustaa miehittäjää on myös hyökättävä. Näissä maissa on käynnissä avoin sota. Mujahidiinien johto kutsuu ihmisiä joukkoihinsa taistelemaan vihollista vastaan näissä maissa ja yhdistymään lippunsa alle.

Shaykh Jamal Ibrahim al-Masrati (Shaykh Attiyatullah):

"Tämä seikka tarvitsee tietenkin selvennystä. Mutta lyhyesti voimme sanoa, että Mujaahidineille on velvollisuus tulla yhteen ja yhdistää rivinsä, koska Allahin määräys sanoo niin ja Hän kieltää eripuran ja konfliktin. Allah Subhanahu wa t'Ala sanoo:

{Ja pitäkää kiinni Allahin köydestä älkääkä hajaantuko...}

Ja Hän sanoo:


{Älkää kiistelkö, ettette menettäisi rohkeutta...}

Tämä on kerrottu monta kertaa Koraanissa ja Sunnassa ja se on myös selkeää. Jihad ei voi olla menestyksekästä eikä sen hedelmiä voi niittää paitsi yhtenäisyydellä. Joten milloin tahansa on mahdollista, että Mujahidiinit voivat toimia yhtenä ryhmänä, Mujahidiinien on pakollista tehdä niin. Joten jos muslimille on annettu onnea taistella Hänen vuokseen jossakin avoimen sodan maassa, on hänelle pakollista liittyä ryhmään, joka selvä tavoitteissaan ja Shari'an mukainen ja suorittaa tätä pakollisuutta."


Olisi hyödyllistä lännessä asuvien muslimien käydä läpi Allamah Ahmad Shaakirin fatwa, missä hän kehottaa muslimeja yleisesti ja erityisesti lännessä asuvia muslimeja taistelemaan brittejä vastaan, jotka miehittivät tuolloin muslimimaita. Britit tekivät samoja rikoksia kuin amerikkalaiset ja sen liittolaiset tekevät tänään.

Allamah Ahmad Shaakir sanoi fatwassaan:

"Olemme juuri sanoneet: Muslimille on pakollista missä tahansa päin maailmaa taistella heitä vastaan ja tappaa heitä mistä ikinä heitä löytääkin. Joten missä tahansa muslimi onkin, mihin tahansa rotuun tai kansaan kuuluukin, on hänelle yhtä pakollista taistella kuin on pakollista meille täällä Egyptissä ja Sudanissa. Jopa eurooppalaisten muslimien maissaan on yhtä pakollista taistella kykyjensä mukaan, kuin se on muille muslimeille."


Kaikkien musliminuorten, jotka elävät lännessä tai niiden liittolaismaissa on keskityttävä niiden talouden tukahduttamiseen hyökkäämällä niitä instituutioita vastaan, jotka muodostavat talouden selkäytimen.

Adam Yahiye Gadahn:

"Materialistisessa Euroopassa erityisesti nämä instituutiot ovat valtion elinehto ja sen talouden sydän. Ja ne edustavat keinoja, joilla hallitus ylläpitää kansansa tukea ja lojaliteettia. Ihmisille lännessä on tärkeää, että he elävät mukavasti ja turvassa, joten jos heidän mukavuutensa otetaan ja turvallisuudentunne tulee uhatuksi, tulevat he vastustamaan johtajiensa politiikkaa ja toimia jotka heidän elämänsä rapauttamiseen johtivat. Eivätkä he enää äänestä heitä, jotka sytyttävät sotia Islamia ja muslimeita vastaan."


Jotkut ihmiset tavallisesti epäilevät, että vaikka eripura meidän ja lännen hallitusten välillä on ymmärrettävä, mutta miksi hyökätä lännen tavallisia ihmisiä kohtaan?

Shaykh Osama bin Laden:

"Sota on yhteinen hallituksen ja kansan jakama vastuu. Sodan jatkuessa kansa muuttaa valaansa hallitsijoilleen ja politiikoilleen, lähettäen poikansa armeijaan taistelemaan meitä vastaan ja jatkamaan materiaalista ja moraalista tukea. Tämä tapahtuu, kun maamme sytytetään tuleen, kotejamme pommitetaan, ihmisiämme tapetaan...Eikä edelleenkään kukaan vaivaudu."


Tämä on yksinkertainen totuus, jota Mujahidiinien media, huolimatta sen rajoitetuista kyvyistä, on yrittänyt tuoda lännen ihmisille ilmi, että he lopettaisivat johtajiensa tukemisen sodissaan muslimeita vastaan.

"He eivät ole aloittelijoita propagandan taidossa, he tekevät hienoa työtä. Heidän viestinsä ei ole yksin selkeä, vaan jopa kanavat tämän viestin lähettämiseksi ovat varsin kehittyneitä, kuten videot. al-Qaedan mediasiiven as-Sahabin tuottamien videoiden laatu on vaikuttava. Niiden laatu on lähes yhtä hyvä kuin MTV:n tuotantojen. Heidän viestinsä on varsin selkeä: Muslimimaailma on länsimaalaisten ristiretkelijöiden hyökkäysten kohteena. Ja jos muslimit tahtovat palauttaa kunniansa ja vapautensa, heidän on annettava lännelle sen omaa lääkettä."
-Tom Quiggin.
"Kaikki, mitä yritin kirjassani tehdä oli laittaa yksinkertaiset sanat amerikkalaiselle yleisölle vihollisemme motiiveja. Tätä juuri Bin Laden on yrittänyt tehdä neljätoista vuotta. Hän sanoo, että mitä teette Pohjois-Amerikassa ei ole meidän huolenaiheemme, jos teillä on naisia toimistoissanne, juotte viiniä, on demokratia ja vaaleja ne eivät ole kiinnostuksemme kohteina. Vaan että 'olemme sodassa teitä vastaan sen takia, mitä teette muslimimaailmassa. Vastustamme tukeanne poliisivaltioille, tukeenne Israelille, läsnäoloonne Arabian niemimaalla, sotilaalliseen läsnäoloonne Irakissa, Afganistanissa ja muissa paikoissa kuten Jemenissä, Mindanaossa. Vastustamme hintakontrollointianne arabimaaimassa alle myyntihinnan, muslimeja sortavan maiden tukemistanne...'"
-Michael Scheuer, CIA:n entinen Bin Laden-yksikön päällikkö.

Noam Chomsky:

"Sillä, mitä tekee on seurauksensa. Ihmiset eivät vain pysy hiljaa sanoen 'kiitos, voitte nyt teuraustaa meidät' vaan ihmiset reagoivat siihen, mitä heille tehdään. Mitä tulee 9/11:een, ei ole vakavaa analyytikkoa, joka epäilisi etteikö se olisi ollut reaktio Amerikan politiikkaan Lähi-idässä."


Miksi lännen ihmiset eivät ole ymmärtäneet tätä yksinkertaista totuutta? Vastaus on median siionistisessa luonteessa ja länsimaiden koulutuksellisessa järjestelmässä. Media ja koulutusjärjestelmä ovat onnistuneesti kääntäneet tosiasian teloittajasta uhriksi ja uhrista teloittajaksi.

"Tiedätte varsin hyvin, että enemmistö Yhdysvaltojen uutismedian lähteistä ovat siionistisia, jokainen niistä. Samoin kaikki korkeamman koulutuksen instituutiot ovat orientoituneet siionistisesti siitä lähtien kun menin lukioon vuonna 1968."
-Francis Boyle, Kansainvälisten suhteiden professori, Georgetownin yliopisto.

Tämä siionistinen vaikutus ei rajoitu vain Amerikkaan, vaan se yltää kaikkiin länsimaihin.

Journalisti John Pilgerin ohjaama kuuluisa dokumentti "The War You Don't See" osoittaa siionistisen median vallan laajuuden:

"Kaikki liittyy perustietoon, mikä toimittajilla on, että mikäli he kritisoivat Israelia, tulee mahdollisesti ongelmia. Mikäli he kritisoivat palestiinalaisia, ongelmia tulee paljon vähemmän. Joten he voivat käyttää sanaa, mikä on 'miehitys', mutta he eivät käytä sanaa 'sotilasmiehitys', he eivät käytä 'sotilashallinto' eivätkä kerro yksityiskohtaisesti, mitä se tarkoittaa. He eivät myöskään säännöllisesti kerro, millaista on elää tuollaisen militaarimiehityksen alaisuudessa eivätkä miksi palestiinalaiset omalta kantiltaan yrittävät kaataa tuon sotilashallinnon. Julkaistuani kirjani keskustelin lukuisten toimittajien kanssa, BBC:n toimittajien kanssa ja vietin aikaa vanhempien toimittajien kanssa. Yksi toimittaja kertoi kiivaan keskustelun lomassa: 'Kuuntele, odotamme pelokkaina -ne olivat täsmälliset sanansa- odotamme pelokkaina puhelinsoittoa israelilaisilta ja ainoa kohtaamamme asia sen jälkeen on, miten korkealta heiltä se tulee, tarkkailuryhmältä, Israelin suurlähetystöstä sekä miten korkealle se yltää meidän organisaatiossa, päätoimittajalle vaiko ylemmälle taholle pääjohtajalle ja olen käynyt toimittajien kanssa puheluja minuutteja ennen lähetystä, että mitä hän voi sanoa, mitä sanoja hän voi käyttää.'" -Greg Philo, Glasgow'n yliopiston mediaryhmä.

Yleisö voi selvittää totuuden ja päästä eroon median petoksesta yleisön mielipiteen kontrolloimisesta kääntymällä Internetin vapaaseen mediaan.

"Tässä maassa ei enää ole vapaata mediaa, enää ei ole neljättä valtiomahtia tässä maassa [mediaa], mutta meillä on viides mikä on Internet, sillä se ei noudata hallitusten kontrollia. Amerikkalaisten tulisi kääntyä sen puoleen selvittääkseen totuuden mitä tapahtuu ja mitä kidutuksia poikamme ulkomailla suorittavat."
-Nimeämätön asiantuntija.
Ei ole salaisuus, että suurimmat hyötyjät median petoksesta ovat maiden johtajat, pankkien ja monikansallisten yritysten johtajat ja mediamafia.

Adam Yahiye Gadahn:

"On tärkeää, että heikennämme pelokkaiden vihollistemme halukkuutta taistella hyökkäämällä vaikutusvaltaisia julkisia hahmoja ja ristiretkeläis-siionistista hallitusta, teollisuutta ja mediaa vastaan. Meidän on muistettava, että näillä ihmisillä ei ole lainkaan ongelmaa tapattaa kansalaisiaan ja sotilaitaan aloittamissaan sodissa, joista he myöskin hyötyvät olemalla samalla kaikesta vahingosta mailien päässä. Mutta kun he alkavat tuntea olonsa tukalaksi, he menettävät kiinnostuksensa sodan jatkamisella. Eikä näiden rikollisten tavoittaminen ole lainkaan niin hankalaa, kuin kuvittelisi: Olemme nähneet, miten nainen tönäisi paavin lattialle kesken joulumessun ja miten Berlusconin naamaan lyötiin julkisessa tilaisuudessa. Joten kyse on vain asettamisesta luottamuksensa Allahiin, oikean paikan valitsemisesta, oikean ajan ja oikean metodin valitsemisesta."


On tärkeää musliminuorten lännessä vahvistaa toimiaan hyökkäyksissä niiden mediaorganisaatioiden päämajoja vastaan, jotka loukkaavat uskontoamme ja pilkkaavat Profeettaamme Rauha olkoon hänellä. He voivat hyökätä niitä henkilöitä vastaan, jotka tekevät karikatyyreja, pilkkaavia elokuvia tai kirjoittavat sellaisia kirjoja tai suorittavat tämäntyylisiä säädyttömiä toimia.

Shaykh Hasan Qaid (Abu Yahya al-Libi, olkoon Allah hänelle armollinen):

"Tänään maailma on täynnä epäuskon johtajia, jotka julistavat avoimesti pahimpia epäuskon muotoja. He julistavat sotia Allahia vastaan avoimesti ja he loukkaavat Profeettaa Sallallaahu 'alaihi wa sallam. Joten pian on asetettava heidän pahuudelleen ja sotilaalliselle kiihkolleen. Sellaisille ihmisille on annettava näyttävä rangaistus esimerkiksi niille, jotka seuraavat heidän jalanjäljissään. Siksi on välttämätöntä heille, jotka etsivät Paratiisia, noudattavat uskontoaan vakavasti ja rakastavat Allahia ja Hänen Lähettilästään sallallaahu 'alaihi wa sallam tekemään vakavasti toimia hyökkäämällä näitä epäuskovia vastaan, jotka julistavat sotia Allahin uskontoa vastaan, kuten Hurskaat Edeltäjät Seuralaisissa hyökkäsivät sellaisia ihmisiä vastaan. Allah subhanahu wa t'ala sanoo: {Mikäli he rikkovat sopimuksensa ja hyökkäävät uskontoanne vastaan, niin taistelkaa epäuskon johtajia vastaan, sillä heidän valansa eivät ole mitään heille ja että he lopettavat pahat toimensa.}"


Jokainen ristiretkeläisvihollisen suorittaman verilöylyn muslimeita kohtaan tulisi motivoida näiden hyökkääjien maissa eläviä muslimeita suorittamaan hyökkäyksiä epäuskon suuria kokoontumisia vastaan, jotka avoimesti tukevat uskontoamme vastaan aloitettuja sotia. Tämän päivän maailmassa on tilaisuuksia tuntemattomille Mujahidiineille, jotka tahtovat voittoa Allahin Uskonnolle, joko miehiä, naisia tai lapsia tehdä niin kaupungeista, kylistä ja kodeista yksilöllisenä aloitteena, mikäli heidän toimensa ovat yhteneviä Mujahidiinien yleisen politiikan kanssa. Tämä on elektronisen Jihadin mahdollistama tilaisuus.

"Meidän on oltava valveutuneita, mitä voi tapahtua tulevaisuudessa. Meidän on oltava psykologisesti valmistautuneita hakkereiden informaatiohyökkäykseen. He voivat suorittaa hyökkäyksen muutaman tunnin tai jopa muutaman päivän kestävän hyökkäyksen. Ajattele esimerkiksi Nymda-virusta: Tämä virus voidaan aktivoida kerran kolmessa kuukaudessa. Ajattele taloudellisia seuraamuksia. Jos minä perustaisin terroristiorganisaation tänään, keskittyisin tunkeutumaan elektronisiin virtoihin. Toiselta kannalta, tekisin jotain mikä aiheuttaisi taloudellisia menetyksiä miljardeissa dollareissa kenenkään tietämättä henkilöllisyyttäni. Miksi en käyttäisi sitä tavoitetta?"
-John Ercoela, informaatiosodankäynnin analyytikko.

Shaykh Abu Hamza al-Muhaajir (Olkoon Allah hänelle armollinen):

"Antakaa hakkeroinnille sen suoma huomio, rohkaise jokaista taidokasta ja rohkaise parantamaan taitojaan ja auttamaan kaikin mahdollisin tavoin."


Tämän Ummah'n nuorison osallistuminen elektroniseen Jihadiin ei ole ainoastaan mahdollista vaan myös helppoa. Hakkeroinnin historia on rikas esimerkeistä, jotka osoittavat tätä. Eräs näistä esimerkeistä on hyökkäykset amerikkalaisia suuryrityksiä vastaan, joita johti poika, jonka ikä ei tekohetkellä ollut edes seitsemäätoista. Hänen onnistui hakkeroida Yahoon, CNN:n ja Amazonin sivustot, eikä operointi ollut lainkaan monimutkaista. Hakkerointi on tärkeä Jihadin suorittamisen muoto. Neuvomme tällä alalla taitoja omaavia muslimeita hyökkäämään muslimeita vastaan sodassa olevan maan suuryhtiöiden ja hallituskohteiden palvelimia ja nettisivuja vastaan. Heidän on myös hyökättävä niiden maiden mediayhtiöitä vastaan, jotka ovat sodassa muslimeita vastaan. Hyökkäyksen -joka tunnetaan palvelunestohyökkäyksen nimellä- tavoitteena on pitää tiettyjen sivustojen Internet-toiminta lamaantuneena. Tämä hyökkäys aiheutti suurille korporaatioille mittavat menetykset. Kiinnostavaksi sen tekee sen, että ainoa mitä poika tähän hyökkäykseen tarvitsi oli Pentium 3, joka ei maksanut tuolloin kuin muutama sata dollaria.

"Ensiraporttien mukaan taloudellisiksi menetyksiksi arvioitiin miljardi ja seitsemänsataa miljoonaa dollaria. Kaikki tämä saavutettiin Pentium 3:lla."
-Nimeämätön asiantuntija.

Seuraavaksi Amerikan arkaluontoisimmat tietokonekohteet joutuivat hakkeroiduiksi eikä Amerikka kyennyt tekemään mitään tämän estämiseksi. Vaarallisimmat hyökkäykset tapahtuivat vuonna 2007:

"Vuonna 2007 meillä oli elektroninen Pearl Harborimme, vakoilun Pearl Harbor. Jokin ulkomainen valta -josta emme edelleenkään tiedä mikä- murtautui puolustusministeriöön, ulkoministeriöön, kauppakamariin, ehkä energiaministeriöön, ehkä Nasaan -he murtautuivat jokaiseen korkeateknologiseen kohteeseen ja sotilaskohteeseen ja latasivat terabittisen määrän informaatiota. Joten menetimme kongressikirjastollisen verran hallitustietoa."
-James Lewis, Strategisen tutkimuksen keskuksen johtaja.

Seurataan näitä viitteitä, joissa vihjataan mahdollisiin kohteisiin ja mitkä olisivat mahdollisuudet hyökätä näihin kohteisiin onnistuneesti?

"Jos olisin hakkeri ja tahtoisin aiheuttaa suurta strategista vahinkoa Yhdysvalloille, ottaisin joko kesän kuumuuden tai talven kylmyyden, ehkä katkaisisin sähköenergian ehkä länsirannalle, ehkä itärannikolle aiheuttaisin lamaannuttavan vaikutuksen. Kaikki nuo ovat mahdollisia." -Amiraali Mike McConnell, Entinen Amerikan kansallistiedustelun päällikkö.

Amerikan turvallisuustilanne informaatioverkostossa ei ole sen parempi kuin turvallisuustilanne 12 vuotta sitten, jolloin Allahin siunauksesta turvallisuusvajetta oli riittämiin toteuttamaan onnistuneesti 9/11-hyökkäyksen.

"Katson tätä kuin 9/11:ta edeltävänä, jossa tiedämme ongelman, tiedämme uhan, tiedämme sen olevan olemassa ja todellinen, mutta emme toimi tarpeeksi nopeasti ongelman korjaamiseksi."
-James Lan Jeffen, kongressiedustaja.

"Olen huolissani, että koska on niin paljon kilpailevia asioita ja niin paljon selvitettäviä asioita ettemme ehdi käsitellä tätä asiaa ennenkuin meillä on katastrofaalinen seuraus. Jos energiavoimala lamaanntetaan keskellä talvea ja aiheuttaa ihmiset kärsimään ja kuolemaan, en toivo sitä mutta on mahdollista, että joudumme."
-Mike McConnell.

Joten ottaako musliminuoriso tilaisuudesta kiinni ja suorittaa informaatiohyökkäyksen 9/11-hyökkäyksen mukaisesti pysäyttääkseen ajan faaraon Amerikan ja sen alaisten hyökkäykset Ummah'mme vastaan, pilkaten uskontoamme ja varastaen vaurautemme?

Shaykh Abu Hamza al-Muhajir -Olkoon Allah hänelle armollinen:

"Meidän on tunkeuduttava vihollisen huipputurvallisiin sotilas-, turvallisuus- ja poliittisiin kohteisiin ja tuhota niiden industrialisoinnit. Sen lisäksi meidän on huomattava heidän sijoituskohteensa ja tuhota heidän finanssikohteensa, jotta pelko syttyy osakkeenomistajien sydämiin ja he menettävät luottamuksensa näihin kohteisiin. Sillä uskomme, että informaatiosodankäynti on yksi tärkeimmistä tulevaisuuden sodankäynnin muodoista."


***
Muistiinpanot Shaykh Attiyatullahin Q&A:sta

Lopuksi Shaykh Attiyatullah Jamal Ibrahim al-Masrati vastaa kysymyksiin, joita individuaalista Jihadia aikovan mieleen saattaa nousta.

Yksi tavallisimmista on viisumin ja Shari'ah'n suhde. Mitä sanottavaa tästä on?*

Monille Mujahidiineille mieluisin mielipide, ehkä enemmistön ja jota me seuraamme on, että viisumi ei ole turvallisuussopimus. Jotkut tunnetut oppineet ovat muuttaneet kantaansa, mutta aiemmin viisumia ei katsottu turvallisuussopimukseksi, edes epäilty turvallisuussopimukseksi.

Muslimien ja ei-muslimien välisistä sopimuksista toisten suojelemiseksi on käsitelty lukuisissa kirjoissa. Mutta mikäli ei-muslimit rikkovat tätä sopimusta, se ei enää päde.
______________________________________________________________
* Kts. esim. Syyskuun 11. 2001 - Islamin Lain näkökulmasta tähän asiaan liittyen. -AR

Mitä vastaat syytökseen, että nämä toimet kutsuvat koko maailman kansat hyökkäämään muslimeita vastaan ja aloittaa uusia sodankäyntejä?

Ylistys Allahille, olen sanonut ennenkin, että Mujahidiinit ovat parhaimpia vihollisen arvioijia ja kykenevät hallitsemaan ajoituksia uusien rintamien avaamiseksi, täydellisen tietoisia seurauksista ja laatineet tarkasti suunnitelmat. Meillä ei ole kiirettä, kehotamme veljiä olemaan vakaita Totuudessa. Mitä tulee yksilölliseen Jihadiin, emme kehota Mujahidiineja hyökkäämään Brasiliaan tai Venezuelaan. Käytännöllisesti katsoen emme aseta epäuskovia kansoja samalle viivalle, emmekä kaikkia Euroopan maita vaan erottelemme ne sen mukaan mikä maa taistelee muslimeita vastaan yleisesti ja eritoten meitä vastaan, on eri asemassa kuin maa joka ei tee niin. Samaten maat, jotka pidättäytyvät taistelemasta muslimien maissa ja muslimien tappamisesta ovat eri kuin maat jotka tahtoen tekevät niin. Maa, joka ottaa osaa sotiin on eri kuin maa joka tekee niin vastentahtoisesti peläten liittolaisiaan.

Mikä on Jihad-median merkitys tässä?

Jihad-median rooli on hyvin merkittävä, olkoon se virallinen tai semi-virallinen toimisto, pyydämme Allahia hyväksymään heidän ponnistelunsa, heidän Jihadinsa, yöt jotka valvovat vaikuttaakseen tälle tielle. Neuvomme heitä aina varmistamaan kaiken informaation, joka heidät tavoittaa ja opettamaan muita tekemään samaa. Neuvomme heitä pitämään kiinni totuudellisuudesta, olemaan täydellisen tarkkoja uutisten ja tiedon välittämisessä ja hyveisiin käsitellä joka asia objektiivisesti ja rehellisellä tavalla.

Johtavan aseman otto ja ykkösuutiset eivät ole median eikä mediaorganisaation tarkoitus, eivätkä ole meidän tapamme toimia; Nämä ovat maineentavoittelun sairauksia, joista pyydämme Allahilta suojelusta näille sairauksille. Etsimme Johdatusta, Totuutta ja toteutamme oikeudenmukaisuutta.

Miten saada yksilöllinen Jihad koordinoitua palvelemaan Mujahidiinien laajempaa maailmanlaajuista tavoitetta?

Minun mielestäni yksilöllinen ja maailmanlaajuinen Jihad on koordinoitava ja synkronoitava Mujahidiinien strategian kanssa. Keskittymällä Jihadin ensisijaisiin motiiveihin, että olemme sorrettuja ja hyökkäyksen kohteena, että tavoittelemme vapautta ja vastustamme hyökkäyksiä ja torjumme niitä. Ensisijaisesti on mainittava miehitetty Palestiina, Amerikan loppumaton tuki sille ja Israelin valtion suojeleminen, joka on istutettu muslimimaihin. Samaa voi sanoa Britanniasta ja muista liittyen Israelille antamaan tukeen. Sen jälkeen voi mainita muita, kuten Afganistan.

Yksi tärkeimmistä on irtaantuminen Afganistanista.

***

Yhteenveto:

1. Tärkeimpiä palvonnan tekoa jotka on kohotettava muslimiummah'aan on kehottaminen ihmisiä Jihadiin selittämällä sen hyveitä ja muistuttamalla heitä sen kunniasta tässä maailmasta ja menestyksestä Tuonpuoleisessa, minkä Allah on luvannut Mujahdiineille.

2. Yksi Shari'ah'n määräämistä Jihadin muodoista, joita Ummah on harjoittanut läpi historiansa ajan ja joka on kohotettava tässä ajassa on yksilöllinen Jihad, missä muslimi tekee palvontaan kuuluvaa Jihadia yksilöllisesti missä tahansa onkin, kykynsä ja ympäristönsä mukaan; Eikä Allah anna enempää taakka kuin sielu kykenee kantamaan.

3. Ristiretkeläisvihollinen ja sen liittolaiset ovat selkeästi julistaneet koko maailman olevan heidän operaatioidensa näyttämönä ja että he eivät jätä ainoatakaan turvasatamaa maailmassa Mujahidiineille. Siksi Mujahidiinit ovat kohteena missä tahansa ovatkin. Turvallisuusyhteistyö suurvaltojen välillä muslimeja vastaan tappamisilla, pakotetuilla katoamisilla ja salaisilla kidutusluolilla kaikkialle levitettyinä todistavat riittävästi tästä todellisuudesta.

4. Näin tekemällä viholinen on julistanut kokonaisvaltaisen sodan, joka ei rajoitu aikaan eikä paikkaan tai keinorajoituksiin sen taistelemiseksi. Vihollinen ei epäröi tappaa kymmeniä ei-taistelevia muslimeita hyökätäkseen terroristiksi pitämäänsä yhtä henkilöä vastaan. Intressiensä turvaamiseksi Länsi ei epäröi raastamasta kokonaisia muslimimaita raunioiksi.

5. Tämä tilanne vaatii Mujahidiineilta, että heidän on kohdeltava vihollista samalla tavalla ja siksi on käännettävä heidän sotansa hyökkäävää vihollista vastaan kokonaisvaltaisessa sodassa, niin paljon kuin heidän vahvuutensa ja kyvykkyytensä sallii heidän tehdä niin. Täten on välttämätöntä tuoda yksilöllisen Jihadin konsepti voimaannuttamaan jokainen muslimi asuinpaikkaansa katsomatta, osallistumaan Jihadiin sortavaa vihollista vastaan.

6. Kehotus individuaaliseen Jihadiin ei millään tavalla tarkoita Mujahidiinien toimivan puhtaasti reaktiivisesti omaksuen uskottomien murhaavat keinot tai seuraten heidän suhtautumistaan sotaan, vaan Mujahidiineilla on heidän oma etiikkansa. Huolimatta Lännen rajoittamattomasta asenteesta, Mujahidiinien on pitäydyttävä Shari'ah'n pakottamissa ohjelinjoissa ja ehdoissa, joita ei voi vahingoittaa missään olosuhteissa.

7. Mujahidiinit ovat kaikista varovaisimpia ihmisiä mitä tulee viattomien vereen. He korostavat tätä seikkaa yhä uudelleen lausunnoissaan ja kirjoissaan kuin myös operaatioissaan. Mujahidiinit irtisanoutuvat kaikista toimista, missä verta vuodatetaan ilman oikeutusta.

8. Mujahidin individuaalisessa Jihadissa on yritettävä tehdä kaikkensa ylläpitääkseen salailua ja toimittava äärimmäisen varovaisesti ajattelun, suunnittelun, valmistautumisen ja operaation toimeenpanemisessa. Hän on pidettävä salaisuutensa sydämessään tehtävänsä päättämiseksi.

9. Mujahidiinin on keskityttävä huomattaviin kohteisiin, joilla on strateginen tärkeys maille taistelussa Islamia vastaan, olivat nämä kohteet sotilaallisia, taloudellisia tai diplomaattisia. Samaten epäuskon johtajien on myös oltava hyökkäysten kohteina, jotta he pidättäytyvät aiheuttamastaan turmeluksesta. Samaten on valjastettava käyttöön elektroninen sodankäynti.

10. Kaikki Jihad-toimintamme ja kohteiden valintamme on oltava koordinoitua ja synkronoitua Mujahidiinien yleiseen strategiaan. Täten Lännessä asuvien veljien on yritettävä ymmärtää Mujahidiinien strategia ja ensisijaisuudet seuraamalla Jihadin johtokunnan lausuntoja ja kirjoituksia. Lähellä avoimia rintamia elävien veljien tulisi liittyä näillä rintamalla suoraan taisteleviin Jihad-ryhmiin ja seurattava johtajiensa määräyksiä.

Asian keskiössä on, että palvomme Allahia. Työmme liittyy suoraan Häneen ja käymme hyödyllistä kauppaa Hänen kanssaan. Emme ole kuin vihollisemme, jotka ovat epäuskon ihmisiä ja tämän maailman orjia. Siksi työmme on kiinnityttävä kahteen perusperiaatteeseen:

Shari'ah'sta kiinnipitäminen ja vilpittömyys Allahille Subhanahu wa t'Ala

Joten lähde tiellesi korkealla motivaatiolla, vakaalla uskolla, rikkomattomalla päättäväisyydellä ja jatkuvasti ylistäen Allahia Subhanahu wa t'Ala.

{"Kun olet tehnyt päätöksen, luota Allahiin} [al-'Imraan 159]

{Joten taistele (Oi Muhammad) Allahin vuoksi etkä ole vastuussa kuin itsestäsi. Ja kehota uskovia (taisteluun), ehkä Allah tukahduttaa epäuskovien (sotilaallisen) mahdin. Ja Allah on suurempi mahdissa ja rankaisemisessa} [an-Nisa' 84]

--- Osa II päättyy ---

Kääntänyt 'Abdullah Rintala 2014-2015

Tor Kes 11, 2015 9:28 pm Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
MzlmLiittynyt: 05 Kes 2010
Viestejä: 472

Lähetä Vastaa lainaamalla viestiä


¤¤¤

Täyden arvosanan Jihad-suoritus: Charlie Hebdo

Julkaistu Arabian Niemimaan al-Qa'idah'n Inspire-lehdessä numero 14 Dhul-Qidah-kuussa 1436 eli syyskuussa 2015


Ensimmäinen osa: Qa'idatul-Jihad

Kirjoittanut Yahya Ibrahim, Khalid 'Umar al-Batrafi, Naasir al-Anisi sekä Abu Ibrahiim al-Asiri

Päätoimittajan esipuhe
Yahya Ibrahim

Muslimit jatkavat kohtaamistaan raivoisaa ristiretkeläishyökkäystä Islamia vastaan. Hyökkäys, joka selvästi ilmentyi siunatun 9/11-hyökkäyksen jälkeen paljastaen piilotetun ja todellisen vihan, mitä heillä oli muslimeita ja Islamia vastaan. Paljastaen itsensä eri hyökkäysten muodoissa: ryöväten muslimien maat, miehittäen heidän maat, vangiten miehet ja naiset, tappaen oppineita ja pahimpana kaikista hyökkäykset Islamin syvimpiä ytimiä kohtaan.

He menivät syvälle epäuskoonsa ryhtyen hyökkäämään suurimpia arvojamme ja periaatteitamme kohtaan pilkkaamalla ja loukkaamalla Pyhää Qur'aania ja Profeetta Muhammadia صلى الله عليه وسلم. Heidän länsimaiset hallituksensa ryhtyivät tukemaan näitä rikoksia kaikin mahdollisin tavoin, ylistäen niitä sekularisminsa syvimmäksi perusytimen symboleiksi. Virallisesti ja epävirallisesti tukien jokaista yritystä levittää moista hyökkäystä muslimeita kohtaan.

Ja siitä alkaen, kun he aloittivat hyökkäyksensä, Mujahidiinit antoivat valansa puolustaakseen Profeetta Muhammadin صلى الله عليه وسلم kunniaa ja lupautuivat antamaan heille läksytyksen, jota he eivät milloinkaan unohtaisi. Kuten Sheikh Usama sanoi suositussa sitaatissaan: "...Ja jääkäämme ilman äitejämme jos epäonnistumme auttamasta Allahin Lähettilästä -Rauha ja Siunaukset hänelle." Mujahidiinit väijyivät odottaen heitä ja hyökkäsivät sieltä, mistä he vähiten odottivat. Kouachin veljekset hyökkäsivät Charlie Hebdon jengiä vastaan, tappaen Stephanen ja julkaisutoimen keskiötä.
Länsi ei kunnolla laskelmoinut muslimien reaktiota päättäessään hyökätä Islamin pyhimpiä kohtaan. He luulivat voivansa tuhota ja turmella Islamin ydinperiaatteet muslimien sydämissä, mutta lopputulos oli täydellisesti päinvastoin heidän toiveitaan.

Tulevina päivinä odotamme suuren tapahtuman vuosijuhlaa: Tapahtuma, joka muutti historiaa ja paljasti monia eroja moraalissa, periaatteissa ja arvoissa Lännen ja Islamin välillä. Ne paljastivat Islamin vahvuuden ja sen kyvyn murtaa lännen sotilaallinen, poliittinen ja turvallisuuden mahti. Todellakin se on siunattu 9/11-operaatio. Operaatio, joka palautti Ummah'n toivon. Ja nähdessämme sellaisia siunattuja operaatioita, päättäväisyytemme vankistuu ja lisääntyy vahingoittamaan sortavaa Amerikkaa. Lisäämään toiveitamme uudelle aamunkoitolle, joka tuhoaa tämän imperialistisen valtion.

Me Inspiressa rohkaisemme muslimeita lännessä liittymään yksityisen Jihadin karavaaniin. Karavaaniin, joka on ja tulee aina hankaloittamaan ja tuomaan painajaisia lännelle.

Tässä julkaisussa esittelemme yksityisen Mujaahidin tapoja ja metodeita mahdollistamaan voiton uskonnolle ja Profeetalle صلى الله عليه وسلم. Samaa metodia Profeetan صلى الله عليه وسلم valitsemana, hänen lähettäessään Muhammad ibn Maslamahin saavuttamaan ja tappamaan erään Islamin pilkkaajan. Profeetta valitsi salamurhaamisen keinon.

Tässä julkaisussa selitämme, miten Kouachin veljekset suorittavat salamurhaoperaationsa ja onnistuivat tappamaan Islamin ja Profeetan aikamme pahimmat loukkaajat.

¤¤¤

Lausunto siunattuun Pariisin operaatioon - Kosto Profeetan puolesta
Sheikh Nasr al-Anisi

Allahin Armeliaan Armahtajan Nimeen...

Ylistys Allahille, joka sanoi: [

b]{Totisesti he, jotka loukkaavat Allahia ja Hänen Lähettilästään, on Allah kironnut tässä maailmassa ja Tuonpuoleisessa ja valmistanut heille nöyryyttävän kärsimyksen}[/b] [33:57]

Olkoon Rauha ja Siunaukset Lähettiläälle صلى الله عليه وسلم joka sanoi:

"Kautta Hänen, jonka käsissä elämäni on, kukaan teistä ei usko ennen kuin rakastaa minua enemmän kuin isäänsä ja lapsiaan."

Allah Ylistetty sanoo: {Uskovissa on miehiä, jotka pitävät kiinni liitostaan Allahin kanssa [esim. ovat lähteneet Jihadiin eivätkä käännä selkäänsä uskottomille (taistelussa), he ovat täyttäneet velvoitteensa [kuten tulemalla marttyyreiksi] ja eräät heistä vielä odottavat, mutta kertaakaan eivät ole vaihtaneet [kuten osoittaneet petosta liitolleen Allahin kanssa] vähiltäkään} [33:23]

Kyllä, he olivat totuudellisia ja Allah todensi heidän totuudellisuutensa -ja sellaiseksi heidät katsomme.

Nuo irstaat kuffarit loukkasivat Allahin Profeettojen valittua. He olivat itsepintaisia epäuskossaan kunnes he loukkasivat Allahin Ystävää ja Luomakuntansa parhainta, Muhammad ibn 'Abdillahia صلى الله عليه وسلم. Sen jälkeen muslimiummah heräsi ja karjui raivosta Allahin Profeetan kunnian puolesta. He tekivät du'aa ja rukoilivat Allah Kaikkivaltiasta kostamaan heille. Ja jos Allah tahtoisi, Hän olisi voinut kostaa heille, mutta oli Hänen toivomansa ja kärsivällisyyttään, että Hän koettelee eräitä teistä toisten avulla ja Hän tietää, kuka tukee Häntä ja Hänen Lähettiläitään silmiltä salassa.

Kun sankarit oli valittu, he lupasivat ja toteuttivat. Heidän kauttaan Allah paransi uskovien sydämet, otti vihan heidän sydämistään.

Onnittelut teille, Islamin Ummah, sillä tämä kosto on viilentänyt sydämiämme. Onnittelut teille näistä urheista miehistä, jotka puhalsivat häpäisyn lian pois ja sytyttivät kunnian soihdut häviön ja ahdingon pimeyteen.

Huolimatta moninaisista siionis-ristiretkeläisistä hyökkäyksistä Ummah'aamme kohtaan -kaikki sotilaalliset, taloudelliset, kulttuuriset ja moraaliset- kaikista julkeimmat ja vaarallisimmat ovat hyökkäyksensä Profeettaamme ja uskontoamme kohtaan. Kautta Allahin, jos menettäisimme molemmat, menettäisimme lopunkin.

Epäuskon päät ovat ymmärtäneet tämän jouduttuaan shokkiin tapahtumien johdosta. Katsokaa, miten he kokoontuivat, mielenosoittivat ja tukivat toisiaan, vahvistaen heikkouttaan ja sitoen haavojaan. Nuo haavat eivät ole parantuneet eivätkä parane, olkoon Pariisissa, New Yorkissa tai Washingtonissa, Lontoossa tai Espanjassa tai Palestiinassa, kunnian ja ylpeyden legendassa. Katsokaa tarkasti heidän kokoonajoaan. He ovat samat, jotka taistelivat meitä vastaan Afganistanissa ja Kaukasuksella, Gazassa, Syyriassa, 'Iraaqissa, Somaliassa ja Jemenissä.

Katsokaa sitä. Ranska on jakanut kaikki samat Amerikan rikokset. Ranska teki rikoksia Malissa ja Islamilaisessa Maghribissa. Ranskaa tukee muslimien hävittämistä Keski-Afrikassa rotupuhdistuksen nimissä. He ovat Sheitaanin puolue, Allah Kaikkivaltiaan vihollisia ja Hänen Profeettojensa vihollisia.

Muslimiummah! Tämä on uusi käänne vastakkainasettelun historiassa. Sillä on seurauksensa. Älkäämme antako uskottomien olla yhtenäisempiä epäuskossaan ja Profeettojen loukkaamisessaan kuin me uskonnomme ja Profeettamme tukemisessa. Nuo ovat veljiämme, he olivat jalomielisiä tukiessaan eläessään Profeettaamme صلى الله عليه وسلم. Joten mitä aiomme tehdä, muslimiummah?

Tukekaamme Profeettaamme, uskontoamme ja Ummah'mme. Jokainen kykejensä ja taitojensa mukaan. Tämä on Allahin Sunnah, joka ei muutu: Vastakkainasettelu totuuden ja valheen välillä Tuomiopäivään saakka. Nouskaa, musliminuoret tukemaan Profeettaanne. Olkaa jaloja elämässänne kuten edeltäjät olivat. Kostakaa vuodatettu muslimiveri, häväistyt kunniat ja revityt Qur'aanit.

Sorretut Ummah'mme pojat, heidän on käännyttävä Allahin puoleen ja rukoiltava, sillä voiton tuovat kansamme sorretut, kuten kerrottiin Profeetalta صلى الله عليه وسلم autenttisessa hadiithissa. Kutsumme heitä Jihadiin, jossa ei ole piikkejä eikä vaikeuksia. Kutsumme teitä muslimit tukemaan Allahin Uskontoa ja Hänen Profeettaansa صلى الله عليه وسلم .

Tänään, Allahin Suosiolla, Mujahidiinit ovat kostaneet Jalon Profeettansa puolesta. He lähettivät tällä operaatiolla viestin kaikille, jotka julkeavat loukata muslimien pyhimpiä.

Pariisin operaatiosta:

Me organisaatiossamme Qa'idatul-Jihad Arabian Niemimaalla otamme vastuun tästä operaatiosta kostosta Allahin Lähettilään puolesta. Selvennämme Ummah'lle, että kohteen valitsi, suunnitteli ja rahoitti organisaation johto. Teimme sen yhteensopivana Allahin käskyn ja Hänen Lähettiläänsä صلى الله عليه وسلم tukemiseksi, sitten emiirimme, jalon Sheikh Ayman ibn Muhammad ath-Thawarin määräyksestä -Allah suojelkoon häntä- ja Sheikh Usama bin Ladenin -Olkoon Allah hänelle armollinen- tahtoa seuraten.

Tämän siunatun taistelun suorittivat kaksi Islamin sankaria, Kouachin veljekset Sharif ja Sa'id -Olkoon Allah heille armollinen. Oli Allahin tawfiiq, että operaatio sattui samaan aikaan Mujaahid-veli Ahmed Koulibalin kanssa -Olkoon Allah hänelle armollinen. Pyydämme Allahia hyväksymään heidät marttyyreiksi ja siunaamaan heitä Profeettojen seuralla.

Operaation tuloksena tapettiin lukuisia lehden pilapiirtäjiä, työntekijöitä ja vartijoita. Alahin suosiolla, yksi heistä oli Inspire-lehden 'Etsintäkuulutus'-listalla kuvalla ja nimellä.

Kaikki ylistykset Allahille Hänen Suosiostaan.

Charlie Hebdo-henkilökunnan on ymmärrettävä, että korkea muuri, henkivartija, piikkilanka, hälytysjärjestelmä tai mikään muukaan suojakeino ei suojele heitä Mujahidiinien käsiltä ja vaikka jäisi yritykseksi, meille riittää heidän jatkuva turvattomuuden tunteensa. Joten veljet ja sisaret, jotka ovat uhranneet sen tähden, mitään ei katoa, sillä Allah ei anna oikeamielisten tekojen mennä hukkaan ja elämänsä uhraaminen Allahille ja Hänen Lähettiläälleen on arvokkaampaa kuin mitä mukavin elämä tässä maailmassa voi tarjota.

¤¤¤

"Jos te palaatte, mekin palaamme...
Sheikh Khalid 'Umar al-Batrafi

Allahin Suosiolla, yksilöllinen Jihad on osoittautunut olevan strateginen ase. Menestyksekkäästi iskien ja tunkeutuen vihollisen linnakkeeseen. Viimeisimmällä Muhammad 'Abdul-'Aziizin operaatiolla, mikä tapahtui Amerikan maaperän sydämessä on siitä selvä todiste. Hän tunkeutui tukikohtaan tappaen ja haavoittaen amerikkalaista merijalkaväkeä siunatussa Jihad-operaatiossa. Pyydämme Allahia hyväksymään hänet ja kohottamaan asemaansa marttyyrien keskellä. Jos länsimainen hallitus ei kykene suojelemaan sotilaitaan omalla maaperällään, miten se voisi suojella kansalaisiaan, jotka loukkaavat Islamia ja pilkkaavat Profeettoja? Ja kykeneekö Amerikka, Britannia ja Ranska suojelemaan taloudellisia intressejään? Kautta Allahin eivät voi eivätkä kykene siihen.

Maailmanlaajuinen tiedusteluyhteisö on myöntänyt epäonnistuneensa pysäyttämään Jihadin nousun leviämisen: Kykenemättä estämään lännen muslimien raivoa. Ja niin kauan kuin länsihallitukset Amerikan johtamina jatkavat uskontomme loukkaamista ja juutalaisvaltion [kansan] tukemista miehittämällä Palestiinaa, niin kauan kuin avustavat luopiohallitsijoita Islamilaisessa maailmassa, emme lopeta hyökkäyksiä heitä vastaan ja uhkaamasta heidän turvallisuuttaan. Ei ole oikeudenmukaista muslimien elävän kaikenlaisissa kauhuissa ja peloissa Gazassa, Afganistanissa, 'Iraaqissa, Somaliassa, ash-Shaamissa ja Jemenissä, kun Länsi nauttii turvaa.

Mujahidiinit kaikkialla maailman kulmilla! Määrään teitä keskittymään Amerikkaan, sillä totisesti se on epäuskon pää ja kaiken turmeluksen isännöitsijä. Kohdistakaa keihäänne heitä kohti. Kun pää romahtaa, vartalo romahtaa -Allahin tahdosta.
Huomioikaa, Mujahidiinit: Älkää keskittykö sisäisiin vihollisiin vaan pääviholliseen, sillä Amerikka on niiden syntypaikka.

Yksilöllisen Jihadin soturit! Allah siunatkoon ja ohjatkoon pyrkimyksiänne. Olette Allahin sotilaita vihollisen maissa. Ummah odottaa urheuttanne ja Mujahidiinit ylistävät ja juhlivat uhrauksianne.

¤¤¤

Charlie Hebdo - Sotilasanalyysi
Abu Ibrahim al-'Asiri

Charlie Hebdo-operaatio katsotaan erikoistiedusteluoperaationa kuuluvan salamurhien luokkaan. Suoritettu korkealla tarkkuudella ja erinomaisuudella, läpäisten onnistuneen salamurhaoperaation vaiheet ja askeleet. Sen onnistuminen oli poikkeuksellista. Ja ymmärtääksemme operatiivisen erinomaisuuden tason, meidän on tarkasteltava siihen johtaneita vaiheita.
Ensimmäiseksi keskeinen johto ryhtyi valitsemaan erityistä kohdetta -tässä tapauksessa uskontoa ja Profeetta Muhammadia صلى الله عليه وسلم pilkkaavat pilapiirtäjät- käyden läpi mahdollisuuksia ja päätyen kahteen metodiin tavoitteen saavuttamiseksi eli kohteiden eliminoimiseksi (salamurhaamalla).

Salamurhaaminen on huomattavan vihollisen tappamista, olkoon se sotilaallinen, turvallisuusalaan, poliittiseen, taloudelliseen tai mihin tahansa muuhun huomattavaan järjestöön liittyvää. Taktiikkaa käytettiin menneisyydessä ja myös nykyaikaisessa sodankäynnissä. Salamurhat luokitellaan tiedusteluoperaatioiksi. Niitä suoritetaan ryhmänä (kuten Charlie Hebdossa) tai organisaatioina (kuten hallitukset, Jihad-ryhmä jne). Organisaatioiden tapauksessa, salamurhat voivat liittyä suurempaan mittakaavaan, väijytykseen tai hyökkäykseen. Organisaatioiden salamurhat voi myös suorittaa yksittäinen henkilö, joka on riittävästi koulutettu suorittamaan operaation soveltuvine vaiheineen ja soveltuvalla tavalla.

Salamurhaoperaatiot voidaan luokitella sotilaallisiksi tai tiedustelullisiksi, useimmissa tapauksissa tiedustelullisiksi operaatioiksi. Näin siksi, että tahdotaan saavuttaa isoja tuloksia pienillä kustannuksilla. Ja tätä Amerikka on käyttänyt menetettyään taloudellisesti laajamittaisissa armeijaoperaatioissa, menettäen maailmanlaajuisen sotilaallisen ylivoimansa. Useimmat sen salamurhaoperaatioista suoritetaan miehittämättömin ohjuksin, paljastaen heikkoutensa ja kyvyttömyytensä saada kiinni ja 'tuoda oikeuden eteen', kuten väittävät. Menneisyydessä he toteuttivat suuren armeijakampanjan (Afganistanissa) miehittäen suuret määrät maita, menettäen miljoonia dollareita salamurhatakseen yhden henkilön. Ja tämä strategia epäonnistui surkeasti.

Ensimmäinen metodi - Yksilöllinen Jihad

Kohteet asetettiin etsintäkuulutettujen listalle ja jaettiin yksilöllisille mujahidiineille. Tällä ei ole suoraa yhteyttä Jihad-organisaatioon muuta kuin inspiraation keinona ja yksilöllisten mujahidiinien ohjastajana. Listan levittämisessä käytettiin välineenä Inspire-lehteä. Yksi kohteista listalla oli Stephane Charbonnier.

Toinen metodi - Jihad-ryhmän organisoima operaatio

Valitsemalla erityiset henkilöt kohteinaan pilapiirtäjät. Qa'idatul-Jihad koulutti Mujaahid Said Kouachin -Allah hyväksyköön hänet- tähän tehtävään. Antamalla hänelle tarvittava koulutus sotilaallisesti ja psykologisesti onnistuneesti suorittamaan operaatio. Koulutuksen jälkeen veli lähti suorittamaan tehtäväänsä.

Näin kohteen valinta suoritettiin, ensimmäisenä askeleena salamurhaoperaatiota kohti. Johto valitse sen jälkeen metodin ja sopivan henkilön suorittamaan tämä tärkeä operaatio. Ja koska kohde oli maantieteellisesti kaukana johdon komennoista, tieto kohteesta oli vaillinaista. Joten veli Said Kouachilla oli velvollisuus kerätä tarvittava tieto päämääränsä saavuttamiseksi. Hänen oli käytettävä omia keinojaan ja metodejaan tiedonkeruuseen. Palattuaan Ranskaan hän jatkoi valmistautumistaan operaatioon.

Hän suoritti fyysisiä harjoituksia pitkän aikaa ollakseen kunnossa suorittamaan operaatio. Mujaahid, Kouachi alkoi harjoituttaa tiimiä operaation suorittamiseksi, perustaen strategiansa keräämäänsä tietoon. Hän alkoi koota kaikkia välttämättömyyksiä operaation suorittamiseksi materiaalein ja salamurhastrategioin. Hän valitsi sopivan ajan operaation suorittamiseksi, joka oli päätoimituksen kokoushetki. Suorittaakseen operaation yllätyshyökkäyksenä ja saavuttaakseen korkeimman tason ja täydellisyyden. Ja näin operaatio ja rikollisen Stephanen salamurha päättyi. Ei ainoastaan tappamalla häntä, vaan myös lehden julkaisun osalliset. Operaation suorittaminen oli yksi parhaista ja hienoimmista salamurhaoperaatioista. Näin siksi, että se antoi voiton Profeetan صلى الله عليه وسلم kunnialle ja vaiensi loukkaavat suut. Operaatio hiillosti jokaista epäuskon kansakuntaa, jonka he luokittelivat Ranskan 9/11:ksi.

Operaation vaiheita tarkasteleva katsoo operaation olevan yksi vaikeimmista onnistuneesti suoritetuista. Kohteen valinta oli al-Qa'idah'n keskusjohdolta. Suunnittelu ja aloite tapahtui Arabian Niemimaalla. Kohde oli Ranskan tiedustelujärjestelmän sydämessä ja suojeluksessa. Ja mikä todella kärvensi länttä oli organisoidun ryhmän kyky suunnitella salamurhaoperaatio sellaisella tavalla. Ja sen vaatimat vuodet vihollisen odottamiseksi ja operaation suorittamiseksi. Ja kaikki tämä korkeimmalla mahdollisella salauksella, turvaamisella ja erinomaisuudella.

Salamurhaamisen tapa jäi suorittajan päätettäväksi. Perustuen hänen potentialisuuteensa ja olosuhteisiin operaation ympärillä. Antaen hänelle joustavuutta ja laajat valinnanmahdollisuudet tehtävän suorittamiseksi. Eikä organisaation tule luovuttaa avointa suunnitelmaa, paitsi operaation johtajalle ja suorittajalle sen yksityiskohdista, omata loistavat kyvyt ja poikkeukselliset taidot. Nämä kaksi ominaisuutta mahdollistivat hänelle lukuisista mahdollisuuksista valita. Tämä on mahdollista vain ollessa täydellisesti valmistautunut sen tason saavuttamiselle. Ja Kouachille, harjoittelu ja valmistautuminen olivat syitä operaation pitkittymiselle. Ja tästä syystä operaatio oli menestys.

Tämän kaltainen operaatio -perustuen sijaintiin- oli työpaikka. Tämän kaltaisen operaation suunnittelu on laaja ja monimutkainen, koska työpaikka on yleensä suljetussa ympäristössä. Ja ympäröivä alue oli turvallisuusvalvonnan kohteena, yksittäisiä sotilaita sijoiteltuina kaikkialle ja tämä eroaa rakennuksesta rakennukseen. Ja tämä oli tilanne Charlie Hebdon rakennuksen kohdalla. Siksi Kouachi valitsi nopean huoneratsauksen toimintatavan. Tämä taktiikka vaatii tuliasetta erityiskohteen erottamiseksi ja aseen, mikä aiheuttaa pelkoa, antaa suojaa ja tilaa onnistumiselle ja kohteen sattumanvaraiselle hävittämiselle -kuten kranaattia käyttäen. Veljemme Kouachi käytti ainoastaan tuliasetta, koska tilanne saneli aseen valinnan. Kouachin veljekset rikkoivat turvallisuustekijät käyttämällä aviointa hyökkäysstrategiaa. Taktiikkaa käyttämällä nopeasti päästään tarkoitettuun kohteeseen. Ja nopeasti eliminoimalla kohteen. Ja heidän vetäytymisensä oli avoin ja kovaääninen. Veljet "Avoimen koodin Jihadissa" antavat teknisiä yksityiskohtia, miten suorittaa samankaltainen operaatio ja yksilölliselle mujaahidille sopivaan tapaan. Kunnes hän on kyvykäs suorittamaan samanlaisen operaation, joka miellyttää muslimeita ja raivostuttaa epäuskovia.

Ja Allahille kuuluu Kaikki valta, Hänen Profeetalleen ja uskoville.

¤¤¤

Toinen osa: Kalašnikov on kynää vahvempi
Kirjoittanut 'Abdullah Rintala tammikuun 7. ja 8. 2015.

”Noin kello 11.30 kaksi Kalašnikoveilla aseistautunutta miestä hyökkäsivät Charlie Hebdo -lehden toimitukseen Pariisin 11. kaupunginosassa. Sitä seurasi laukaustenvaihto turvallisuusjoukkojen kanssa”, poliisilähde kertoi AFP:lle.

Hyökkääjien kuvailtiin toimineen rauhallisesti, määrätietoisesti ja tehokkaasti. Poliisilähde kertoi heidän saaneen sotilastyylisen koulutuksen.

Ampujien menettelytavat, heidän rauhallisuutensa, määrätietoisuutensa ja tehokkuutensa ovat merkkejä tehokkaasta ja luultavasti sotilastyylisestä koulutuksesta, kertoo ranskalaislehti Le Figaro poliisilähteisiin viitaten.

Silminnäkijöiden kertomukset ja heidän ottamat valokuvat sekä kännykkävideot osoittavat hyökkääjien ammattimaisuutta. Hyökkäys oli mitä todennäköisimmin huolellisesti suunniteltu, sanoivat entiset turvallisuuspalvelun ja rikospoliisin jäsenet Le Figarolle. Teko ei heidän arvionsa mukaan voinut olla päähänpisto.

"He olivat hyvin valmistautuneita, hyvin varusteltuja. Heillä oli sotilasaseet ja todennäköisesti luotiliivit. Eli nämä henkilöt olivat koulutettuja ja tekivät määrätietoisesti tämän terroriteon, joka on todennäköisesti pahin 30 vuoteen", kertoo ranskalainen asiantuntija Jean Charles Brisard.

Iltalehden toimittaja Anna-Kaisa Urpelainen torstain Iltalehden sivulla 4:

  "Hyökkäksen toteuttaneista henkilöistä huokui vaikutelma, että heillä saattaisi olla sotilaallista taustaa. Asemiehet olivat rauhallisia ja taitavia. He olivat pukeutuneet mustiin vaatteisiin, heillä oli armeijatyyliset saappaat ja sotilaskäyttöön tarkoitetut Kalashnikov-rynnäkkökiväärit mukanaan. Eräs silminnäkijä jopa luuli poliisin kommandojoukkojen olevan liikkeellä. Teko näytti kylmän suunnitelmalliselta. Ampujat eivät räiskineet ympäriinsä, vaan ampuivat uhrejaan tarkasti kaksi kertaa, säästäen ammuksia. Yhteensä [kymmenkunta minuuttia kestäneen] hyökkäyksen aikana ammuttiin poliisin mukaan vain noin 50 laukausta.
  Silminnäkijöiden kuvaamalla videolla näkyy myös hyökkääjien sotilaallinen tapa liikkua kadulla toimituksen ulkopuolella. Toinen hyökkääjistä etenee, samalla kun toinen suojaa häntä kauempaa."


Lehden tapettu päätoimittaja Stephane Courbonnier oli ollut poliisin suojeluksessa vuodesta 2011. Hän sai useita tappouhkauksia. Myös häntä suojellut poliisi kuoli hyökkäyksessä. Poliisi oli työskennellyt vuosia arvovaltaisten henkilöiden suojaamistehtävissä.

Ranskalaislehti Le Mondelle haastattelun antanut Charlie Hebdon toimittaja kertoo hyökkääjien selvästi tienneen milloin iskeä, sillä lehden toimituksessa on jokaviikkoinen kokous keskiviikkona kello kymmenen paikallista aikaa. Muulloin toimituksessa ei ole juurikaan ketään paikalla.
Yksi tapetuista oli erityisen merkittävä: Taloustieteilijä Bernard Maris, lehden osakas ja Ranskan keskuspankin yleisneuvoston jäsen.
Toinen tapettu oli taidetapahtuman johtaja, jonka kuratoimaan seuraavaan näyttelyyn yhden tapetun piirtäjän oli määrä osallistua.

Charlie Hebdo oli vain muutamia minuutteja ennen hyökkäystä julkaissut Twitterissä pilapiirroksen jihadistijärjestö Isisin johtajasta Abu Bakr al-Bagdadista, jossa al-Bagdad pitää uudenvuodenpuhetta. Kuvassa al-Baghdaadi toivottaa "hyviä vointeja", lehden viitatessa häntä uhkaaviin ohjusiskuihin.

Isku tapahtui Kalashnikov-kiväärein turvallisuusviranomaisten huomaamatta. Edes toimittajien suojelemiseksi asetetuista poliiseista ei ollut mitään turvaa. Isku on selvästi vaatinut pitkällistä harkintaa ja tiedustelua ja vaikka tekijöiden kerrotaan olleen tiedusteluviranomaisten seurannassa -ja saaneensa aseellisen koulutuksen Jemenissä Arabian Niemimaan al-Qa'idah'lta- niin tiedusteluviranomaiset eivät huolimatta väitteistään "maahan kohdistuvasta korkeasta terroriuhasta" olleet tietoisia suunnitelmasta eivätkä kyenneet sitä estämään. Iskun jälkeen mujahidiini-veljet Said ja Cherif Kouachi onnistuivat pakenemaan uinahtaneiden poliisiviranomaisten tavoittamattomiin yli kahdeksi vuorokaudeksi.

Isku on myös osoitus siitä, miten voimallaan, vahvuudellaan, turvallisuusmäärärahoillaan ja valvonnallaan ylpeilevän yhteiskunnan kaksi-kolme miestä kykenee laittamaan useiksi päiviksi polvilleen monikymmenmiljoonaisen valtion, yhden Euroopan keskeisimmistä. Kouachin veljesten Charlie Hebdo-operaatio todensi myös, miltä näyttää uutisista tutut 'Iraaqin ja Syyrian al-Qa'idah-operaatiot Eurooppaan siirrettyinä: al-Qa'idah-koulutuksen saaneiden iskut muslimien maita miehittäviä sotilaita ja heidän palvelijoitaan vastaan ovat suurimmalta osin toteutuneet vain näissä miehitetyissä maissa, mutta nyt saimme nähdä, miltä sotatilanteessa ja sotaolosuhteissa yleensä tapahtuvat, lukemattomuuteensa hukkuvat iskut näyttävät länsimaissa. On häkellyttävää nähdä, millaiselta Lähi-idän sotatantereihin sijoittuvan kaltainen toiminta näyttää turvallisuuteensa rutkasti panostavan länsimaan laittamisessa polvilleen.

Isku oli erinomainen esimerkki myös niistä huomioitavista asioista, joita Jihad edellyttää: Valtavaa ja huomattavaa henkistä kurinalaisuutta, yhdistettynä strategian toteuttamisen vaativuuteen ja häiriötekijöiden eliminointiin. Kouachin veljekset suunnittelivat, valitsivat ja toteuttivat. Heidän kerrotaan toimineen harkiten, nopeasti ja tehokkasti, mikä on tärkeää toteuttamisen aiheuttaman jännityksen ja adrenaliinin kohoamisen huomioon ottaen, säilyttää reaktio-ja toimintakyvyn tehokkuus ja määrätietoisuus hetkellä, jossa kaiken on tapahduttava nopeasti ja jossa virheiden mahdollisuus sekä arvaamattomat vastatoimet kasvavat.

Kohteiksi oli valittu henkilöt, joiden teloittamislaillisuudesta sekä -velvollisuudesta ei Islamissa ole kenelläkään erimielisyyttä: Profeetan (S) loukkaajat. Isku oli merkittävä myös siksi, että sen tuottama henkinen lamaannus kuffareille on mittaamaton: Islamofobian ja muslimivastaisuuden aikana ei voisi olla parempaa kohdetta kuin pilapiirtäjät ja toimittajat, joiden "ilmaisunvapaudella" länsi on rehvastellut vuodesta 2006 alkaen ja muslimit ovat joutuneet alistetusti nöyrtymään ja kärsimään lännen vihamielisyydestä Allahin Lähettilästä (S), Islamia ja muslimeita kohtaan. Nyt keskiviikkona pöydät kääntyivät: Vuoden 2006 Jyllands-Postenin tapauksen ja useiden muiden vastaavanlaisten tapausten jälkeen kaksi mujaahidia onnistuvat kääntämään pöydät niin, että nyt on lännen vuoro nöyrtyä ja alistua muslimien noustessa vahvoina sortajiensa yläpuolelle. Länsi ei voi tällä hetkellä mitään muuta kuin yrittää säilyttää ylpeytensä naurettavan impotenteilla puheilla ja teoilla: piirrellä naurettavia kuvia isoista lyijykynistä aseina terroristeja vastaan, kerätä pyhäkoulumaisia kiiltokuvia uhreista sekä seistä pakkasessa kynttilät käsissä. On mahtavaa nähdä voimillaan ylpeilevät länsimaat täysin lamaantuneina ja lyötyinä, muutaman yksilön tehokkaana vastalauseena laittamalla koko länsi polvilleen. Jotkut saattavat ajatella, että "nyt tulee vain lisää pilakuvia ja muslimivastaisuutta, ehkä vastaiskujakin": Pelko pilakuvista ja vastaiskuista on aiheetonta, sillä ne ovat vain lännen kokemaa kipuilua, sammuvan länsimaailman yrityksiä koettaa nostaa itseään alasajautumisestaan. On myös myhäiltävä tyytyväisenä, miten länsi kovista vastalauseistaan periksiantamattomuudesta huolimatta kuitenkin lisää valvontaa, kansalaisvapauksien rajoituksia ja tiedustelu-ja poliisimilitioiden rahoitusta, antamalla periksi häviten sotansa jo kättelyssä niille, joita se nimittää terroristeiksi. Lisäksi, lännen kosto- ja valvonnantehostamisreaktiot eivät ole luonnonlakeja, vaan heidän oma valintansa, kostoiskut valitessaan länsi vain todistaa olevansa inkivisitorinen valta ja valvontaa tehostaessaan monoliittista yhdenmukaisuutta tavoitteleva sotilasvalta. Kaiken näiden vuosien lännen muslimeihin kohdistaman "sananvapaus"piinan sekä vastaiskujen tapahtumattomuuden jälkeen on nyt iloittava lännen saamasta läimäytyksestä, joka kohdistui vielä siihen pyhimpään, jolla länsi yrittää lamaannuttaa muslimeita kokemaan itsensä ja uskontonsa heikoksi ja tappiolliseksi: Väittämäänsä oikeuteen pilkata Allahin Lähettilästä (S), tietäen siitä seuraavan Islamin Laissa kuolemanrangaistuksen ja nauraen muslimien kykenemättömyydelle toimeenpanna tätä rangaistusta Euroopan sisäpuolella. Kosto tuli ja se tuli kauniina ja henkeäsalpaavan uljaana.

Muslimi itselleen, mutta kaafir ryhmässään

On puhuttu myös siitä, miten Charlie Hebdon hyökkääjät ampuivat poliisina toimineen marokkolaistaustaisen, jonka teloittaminen tallentui ulkopuolisen katolta kuvaamalle videolle, ilmeisesti hieman Charlie Hebdon ydinjoukon teloittamisen jälkeen. Muslimit ja ei-muslimit ovat korostaneet miten "tapettiin toinen muslimi".

Kyseessä on Takfir taa'ifat ul-Kufr eli luopioksi julistaminen epäuskon ryhmän perusteella. Allah Subhanahu wa t'Ala ei jättänyt tätä muslimien ijtihadillä päätettäväksi ja kyse on uskon ja epäuskon asiasta. Samanlaisia tilanteita tapahtui Allahin Lähettilään (S) aikana. Kun ihmiset sortivat Islamia ja muslimeita, vaikka sanoivat La ilaha illa Allah, heidät tapettiin Allahin Lähettilään (S) ja heidän kuolemansa siunattiin Koraanilla ja Profeetan (S) esimerkillä. Allah SWT on tuominnut ihmisen ei ainoastaan itsensä, vaan myös ryhmänsä perusteella. Allah on luonut jokaiselle kaksi sääntöä uskontoonsa liittyen. Ensimmäinen koskee häntä yksilöllisesti, toinen koskee sitä ryhmää, mille yksilö on lojaali, minkä kanssa liikkuu, mihin käyttää energiansa ja aikansa.
Olemalla muslimi itselleen ja kaafir ryhmänsä perusteella on tavallisin khawaarijien, takfirien ja murji'ien kohdistama syytös. Tilanne ei ole Ummah'lle uusi, sillä sitä ilmeni myös Allahin Lähettilään (S) aikana sekä Seuralaisten aikana, kun luopioutta ilmeni. Sitä tapahtui myös tataarien aikana, kun nämä tulivat muslimien mihin ja muslimien sekoittuessa kuffarien kanssa ja kuffarien muslimien kanssa.

Tällaiset muslimit saattavat olla hyviä muslimeita, yksilönä palvonnan ja velvoitteiden suhteen. Hän voi jopa tehdä tahajjudia öisin, hajjin ja niin edelleen. Kuitenkin hän tukee ketä tahansa Shari'ah'aa vastaan taistelevaa, jotka tappavat uskovia ja estäen uskovia hyvään kehottamisesta ja pahaan kieltämisestä. Täten hän ponnistelee, kunnes luopiouden tai alkuperäinen epäusko on selkeä. Näin oli myös Lähettilään (S) aikana, kun hän vei uskovat taistelemaan Ta'ifin ihmisiä vastaan, jotka kävivät kauppaa korolla Islaminsa jälkeen. Kun Profeetta (S) kielsi, niin he tarttuivat miekkaan ja pitäytyivät korolla kaupankäymisessä Islaminsa lisäksi. Profeetta (S) taisteli heitä vastaan 21 päivää, piiritti ja käytti katapulttia kivien heittämiseen, tulen ja käärmeiden, vaikka kaupungissa oli naisia, lapsia, vanhuksia ja liikuntarajoitteisia, sillä katapulttia käyttämällä ei voi erotella kuka on kuka ja sodan on jatkuttava. Ta'ifin ihmisiä kohdeltiin epäuskon ihmisinä, vaikka he rukoilivat, paastosivat ja noudattivat kaikkea muutakin Islamin ilmiselviä merkkejä.

Tämä on myös sitä, mitä Koraani kertoo muslimeista, jotka elivät qureisihin epäuskovien kanssa. Kun qureishilaiset valmistautuivat Badrin taisteluun, he pakottivat vielä hijrah'aa tekemättömät muslimit tulemaan mukaansa, vain rehvastellakseen lukumäärällään seuralaisten ja muiden uskovien säikäyttämiseksi taistelemisesta pois. Näiden pakotettujen ihmisten joukossa oli Profeetan (S) setä Abbas (rd). Sen lisäksi Lähettiläs (S) mainitsi Seuralaisille, että eräät Bani Haashimin jäsenet liittyvät kaafirien joukkoihin pakotettuina. Hän määräsi Seuralaisia olemaan tappamatta ketään Bani Haashimista, sillä heidät oli pakotettu.

Silloin yksi seuralainen Ansaareista sanoi:

"Menemme tappamaan perheitämme ja jätämme vihollisemme emmekä tapa heitä". Allahin Lähettiläs (S) sanoi: "Tahdotko nähdä setäni 'Abbasin kasvoja läimäyteltävän?". Silloin 'Umar (rd) pyysi Profeetan (S) lupaa rankaista moisen kommentin esittänyttä sahabia. Kaikki tämä muuttuisi taistelujen edetessä. Kun taistelut alkoivat, nuolia lensi Profeetan (S) puolelta qureishilaisten mukana tulleiden muslimeiden kauloihin ja sydämiin. Muhaajirit ja Ansaarit olivat kauhuissaan ja huusivat: "Olemme tappaneet veljiämme".

Silloin Allah lähetti nämä jakeet:

{....Ne, joilta enkelit kysyvät kuoleman hetkellä jotka tekivät itselleen vahinkoa: Missä tilassa olitte? He vastaavat: 'Olimme heikkoja ja meitä sorrettiin maassa'. Enkelit kysyvät: 'Eikö Allahin maa ollut tarpeeksi tilava teille muuttaa pois?' Heidän päämääränsä on Helvetin tuli, mikä paha päämäärä. Paitsi todella heikot ja sorretut miehet ja naiset, jotka eivät kyenneet suunnittelemaan löytääkseen tien ulos.} [an-Nisa' 97-98]

Allah jätti pois heikot ja kyvyttömät ja heidän kaltaisensa Tuleen menemisestä, mikäli eivät maastamuuta. Mutta tässä tarinassa on muuta tärkeää tuomitessa epäuskon ryhmää ja miten heidän kanssaan menetellä. Ne ovat vahvoja sanoja Lähettiläältä (S) sedälleen 'Abbasille, kun hän väitti Profeetalle (S) olevansa muslimi, jätettävän maksamasta lunniat itsestään ja veljenpojastaan. Allahin Lähettiläs (S) sanoi:

"Jätä tuo väite sivuun. Tulit ryhmässä taistellen ja sinua kohdellaan sen ryhmän mukaan, jossa taistelit. Sinun on maksettava itsestäsi ja veljenpojastasi."

Sahih al-Bukharin hadiitihin mukaan Profeetta (S) sanoi:

"Se, mitä sinusta ulkoisesti ilmeni, annamme tuomion ja sisimpäsi kuuluu Allahille".

Allah on sanonut epäuskon ryhmä ja uskon ryhmä välisestä erosta:

{Ne, jotka uskovat taistelevat Allahin tähden ja ne jotka ovat kuffareita taistelevat taaghuutin tähden. Joten taistelkaa Shaitaanin ystäviä ja liittolaisia vastaan, totisesti Shaitaanin suunnitelmat ovat heikkoja.} [an-Nisa' 76]

Tässä Ayah'ssa kerrotaan kolme tärkeää sääntöä näistä kahdesta ryhmästä:

1 - Ne, jotka taistelevat Allahin tähden, ovat yleensä uskovia, vaikka heidän joukossaan olisi tekopyhiä, ovat he edelleen uskovia.

2 - Ne, jotka taistelevat Allahin vastaisen hyödyn tähden, toisin sanoen muun kuin Islamin ideologian tähden, ovat epäuskon ryhmä, vaikka heidän joukossaan olisi muslimeita. Ryhmänä he ovat edelleen epäuskon ryhmä, sen mukaan mikä heistä ilmenee.

3 - Allah osoittaa, minkä ryhmän kanssa meidän tulisi olla yhdessä ja mitä ryhmää vastaan tulisi taistella. Allah määräsi meitä muslimeita taistelemaan toista ryhmää vastaan sen mukaan, mitä he ilmentävät ja taistelun on jatkuttava.

Mikäli ryhmä tastelee pitääkseen Allahin lain ja järjestyksen, se on uskon ryhmä. Toinen ryhmä on epäuskon ryhmä, jonka motiivina on taistella taaghuutin vuoksi. Taaghuut on mitä tahansa ja kuka tahansa, mitä ihmiset käyttävät keskenään tuomitessaan muulla kuin Allahin lailla ja tunnetaan epäuskon ryhmänä ilman epäilyksiäkään.

Ahmadin, Tirmidhin ja Ibn Maajahin versioissa mainitaan, että "heidän joukoissan on pakotettuja ihmisiä", johon Allahin Lähettiläs (S) vastasi: "Heidät herätetään sen mukaan, mitä heidän sisimmässään on"..

Siksi tiedämme armeijan olevan epäuskon ryhmän, vaikka siinä olisi uskovia.

Sallallaahu 'ala Sayyidi Muhammad wa 'ala aalihi was-sahbihi ijmayn.

¤¤¤

Sun Syy 27, 2015 11:41 pm Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:    
Vastaa viestiin    Islamtieto.com Foorumin päävalikko » Islam Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry: 
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by TMCrea