Islamtieto.com Foorumin päävalikko
RekisteröidyHakuOhjeKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätKirjaudu sisään
Nazi Bangladesh - 45 minuuttia ja 2 500 tapettua muslimia

 
Vastaa viestiin    Islamtieto.com Foorumin päävalikko » Islamin vastainen sota, Guantanamo ja salaiset kidustusvankilat Näytä edellinen aihe
Näytä seuraava aihe
Nazi Bangladesh - 45 minuuttia ja 2 500 tapettua muslimia
Kirjoittaja Viesti
Abdullah RintalaLiittynyt: 05 Kes 2010
Viestejä: 479

Lähetä Nazi Bangladesh - 45 minuuttia ja 2 500 tapettua muslimia Vastaa lainaamalla viestiä
__________________________________________________________________________________

Nazi Bangladesh

Nykyisen pääministerin Shaykh Hasinan poika osallistui vuonna 2008 artikkeliin, jonka otsikkona oli "Ääri-Islamin nousun tukahduttaminen Bangladeshissa," jonka mukaan
"edellisten viiden vuoden aikana burkhan myynti oli kasvanut 500%. Awami-hallituksen on tultava valtaan estääkseen burkhan myynnin Bangladeshissa."

"Näemme liian monen naisen pukeutuvan burkhaan. Naisten kuuluu olla vapaita liikkumaan. Miksi heidän pitää peittää itsensä? Burkhaan pukeutuminen lisääntyy kylissä. Naiset, joilla on rumat kasvot käyttävät uskontoa peittääkseen rumat naamansa." -Shawkat 'Ali, hallituksen apulaispuhemies tultuaan valtaan.

"Rehtorimme Madam Husne Ara kertoi meille, että mikäli olemme hyviä sairaanhoitajia, meidän ei tarvitse rukoilla. Meillä on vain yksi huone rukoiluun, jossa me kaikki rukoilemme, mutta heille tämä on ongelma ja he tahtovat sulkea sen." -Bangladeshilainen sairaanhoito-opiskelija.

"Ne, jotka eivät usko kansan suvereeniin valtaan, jakavat kansaa omilla uskonnon selityksillään. Mikäli heitä ei eliminoida ikuisesti, demokratiamme ei ole turvassa eikä taloudellinen kehitys mahdollista. Joten meidän on kiellettävä tämä fasistinen, fundamentaaliset voimat demokratian suojelemiseksi." -Bangladeshin "sotarikoskomitea" EGDNC.

Helmikuussa poliisi pidätti kaksikymmentä kasvohuivia käyttävää naista, jotka kuuluivat eri Islamilaisiin järjestöihin, pidätettiin ilman selvää syytä. Heidän toimistoonsa poliisin tehdessä ratsia "löytyi Koraaneja ja muuta islamilaista kirjallisuutta." Poliisi väitti, että kyseessä oli terroristinen kirjallisuus ja naiset olivat "suunnittelemassa terrori-iskua," joo.
Kuulostaa vuoden 2013 Saksalta ja Ranskalta.

Kaikki kaksikymmentä naista vietiin Ramnan vankilaan, jossa heidät tungettiin kaikki yhteen ainoaan selliin. Huolimatta sellin jäätävistä olosuhteista, naisille ei sallittu huopia, ei ruokaa eikä vettä. Naiset kertoivat mahdottomuudesta tehdä rukouspesua ja rukoilua, eikä heidän sukulaistensa annettu tavata heitä. Yksi naisista oli viidennellä kuulla raskaana. Hänet pakotettiin nousemaan kahdeksan kerroksen portaat oikeustalolle, vaikka lähellä oli hissi.


Kuulostaa Saksalta, joka joskus oli -ja joka vielä tulee.

"Olette nähneet, miten poliisi hyökkää tyttäriämme kohtaan, se on häpeällistä. Mihin onkaan maamme joutunut? Vaikka pääministeri itse on nainen, kuitenkin naisia kidutetaan julmasti. Olette nähneet, miten he pidättävät naisen burkhassa, ikäänkuin tämä ei riittäisi tarpeeksi, heidät pidetään vankeudessa ja heitä kidutetaan."

Kaikki 19 naista tuomittiin ilman todisteita, jolloin naisten oikeusliikkeet ja useat ihmisoikeusjärjestöt järjestivät konferenssin kansallisessa lehdistötalossa. Kun tähän tilaisuuteen koetti saapua 11 kasvohuiviin pukeutunutta naista, heidät kaikki pidätettiin ilman syytettä.
Kuulostaa vuoden 2013 Ranskalta.

Oikeudessa nämä naiset pakotettiin riisumaan hijaabinsa sekä burkhansa.

Sekin kuulostaa aikamme Ranskalta ja Saksalta. Tai sitten saarakkalalais-immoslaiselta maailmankäsitykseltä.


***

Bangladesh on muslimimaa, missä ateistien kokoontumisissa tarjoillaa ruokaa, vettä, turvallisuutta ja valtionkunniaa kun taas muslimien kokoontumisia terrorisoidaan kumiluodeilla, kyynelkaasulla, kuumalla vedellä ja brutaalilla hakkaamisella.

Bangladeshin Islamofobiset bloggaajat

Nuorten™ bangladeshilaisten ryhmä käyttää suosittuja teknologisia keinoja levittääkseen vihamielisyyttä ja uskontoihin kohdistuvaa vihaa. Ei-uskonnolliset ja ateistiset nuoret käyttävät erittäin kuvottavaa kieltä Allahista, Koraanista, Profeetta Muhammadista (S), rukouksesta, 'Iidistä, Hajjista, paastoamisesta hyökätessään muslimiuskoa ja opinkappaleita vastaan.

Eräs heistä oli Rajib Haidar, ThabaBabana tunnettu bloggaaja. Oikeuden miekka sivalsi perjantaina 19. helmikuuta 2013, kun tuntemattomat tekijät perjantaina illalla teurastivat Rajib Haidarin teräaseita käyttämällä.

Lokakuun 28. 2012 hänen Facebook-statuksessaan luki:


"Emme ole Jumalan äpäriä, synnymme vanhempiemme fyysisestä kanssakäymisestä. Minun luojani on geneettiset vanhempani ja minä ole heidän luomuksensa. Olen myös lasteni luoja ja ne ovat minun luomukseni. Tässä prosessissa mikäli jotakuta pitäisi kiittää, olisi kätilö, lääkärit ja sairaanhoitajat."

Pääministeri Sheikh Hasina syytti Jamaatia ja Shibriä ja julisti puolueiden kieltämistä. Tapaus aiheutti paljon jännitteitä Shahbagissa. Kostoa on peräänkuulutettu Rajib Haidarin julistettaessa "ensimmäiseksi marttyyriksi toisessa vapautussodassa." Jamaat virallisesti kertoi, ettei sillä ole yhteyttä murhaan ja tuomitsivat välikohtauksen.

Mielenosoittajat tulivat osoittamaan mieltä ateistien ja sekulaarien Islaminvastaisia loukkauksia vastaan, mutta luopiohallitus vastasi väkivallalla, kun taas Islamin häpäisijöitä ylistetään sankareiksi.

Usein kysytään, että "mikä uskonto tai jumala tarvitsee puolustautuakseen väkivaltaa?" Nyt voikin kysyä, että mikä onkaan sellainen "maallinen hallitus, joka tarvitsee puolustautuakseen väkivaltaa?

Bangladesh on maa, jossa suurin osa kansasta ei rukoile ja lisäksi se on muslimimaa, jossa on maailman suurin bordelli.

Huomataan jälleen bid'aahan kutsuvien ryhmien tehottomuus kun muistetaan, että Jama'at ut-Tabliighien miljoonainen vuotuinen konferenssi ja miten tabliighit itse väittävät olevansa "islamin ainoita suojelijoita ympäri maailmaa."

Muslimit tulivat perjantairukouksen jälkeen osoittamaan mieltä sankoin joukoin. Mieltä osoitettiin Rabin Haidarin artikkeleita julkaissutta "Amar Desh"-lehteä vastaan. Mielenosoittajat olivat tavallisia muslimeja, eikä koko tapauksella ollut mitään tekemistä Jama'at Shibrin kanssa.
Mellakkavarusteisiin pukeutuneet poliisit alkoivat ampua mielenosoittajia ja aikaisemmin vaitonaisena pysytellyt virallinen 'ulama alkoi puhua Islamin vihollisia vastaan, ja hallituksen ja sen liittolaisten likainen politiikka tuli kansan nähtäville.

Mielenosoitukset alkoivat helmikuun viidentenä 2013, jolloin Jama'at-e-Islamin johtaja Abdul Qader Molla tuomittiin elinkautiseen väitetystä osallistumisestaan sotarikoksiin itsenäisyystaistelussa vuonna 1971. Dhakan hallituskeskiöön Shahbagiin saapui mielenosoittajia vaatien sotarikollisille kuolemantuomiota.

Mikäli Abdul Qader Molla on väitetty "Mirpurin teurastaja," joka tappoi vuonna 1971 lähes 400, teloitti runoilijan ja raiskasi 11-vuotiaan tytön, niin miksi hän sitten opetti Udayanin koulussa Dhakan yliopistolla vuosina 1972-75, vaikka yli 90 000 ihmistä oli pidätetty tuolloin sotarikoksista epäiltyinä? Miten hänestä muka yhtäkkiä olisi tullut herrasmies, jota vastaan ei ollut ainoatakaan käräjää vuodesta 1971 vuoteen 2009.

Pathik Rasel blogissaan eritteli muutamia ristiriitaisuuksia Bangladeshin oikeusjärjestelmän ja kuolemantuomiota vaativien ateistien ja sekulaarien välillä, nimittäin:

*Bangladeshissa on laitonta vastustaa maan korkeimman oikeuden päätöksiä, joten mielenosoittajien vaatimukset eivät ole legitiimejä. Aikaisemmin hallitus pidätti, kidutti ja häiriköi useita opposition poliittisia johtajia näiden "oikeuden halventamiseen" vedoten, kun taas nämä mielenosoittajat (jotka ovat siis muita kuin harjoittavia muslimeja) voivat hyvin ja saavat turvaa ja suojelua samalta hallitukselta.

*Mielenosoittajat vaativat "oikeuden" toteutumista "epäoikeudella," viitaten heidän julisteisiinsa, joissa lukee: "Kuolemantuomio razakareille, ei enempää eikä vähempää. Kader Molla, Sayeedi...Hirttäkää heidät kaikki!"

*Koko korkeimman oikeuden päätöstä on laajalti kansainvälisesti kritisoitu laillisuus-ja ihmisoikeusasiantuntijoitse, kuten Yhdysvaltain kansainvälisen sotarikosasioiden lähettiläs Stephen Rapp ja useat muut järjestöt.

*Mielenosoittajat ovat koko ajan väittäneet olevansa Shahbagissa rauhanomaisella tarkoituksella, kuitenkin he ovat sytyttäneet tuleen Daily Nayadiganta-lehden pakettiauton tuleen kuin myös Bangladeshin Islamilaisen pankin konttorin.

Mielenosoituksia organisoi myöskin ryhmä vaatien Sheykh Syeedin vapauttamista, hallituksen vangitsemana sotarikossyytteistä, vaikka edelleenkään hallitus ei ole onnistunut näyttämään toteen syytteitä häntä vastaan. Mielenosoituskulkueen edetessä yhtäkkiä poliisi aloitti tulittaa mielenosoittajia kohti ja useita menehtyi.


"Veli, mikäli olisit näkemässä millaiseksi poliisi on muuttunut viime päivinä, et olettaisi heidän käyttävän kumiluoteja. He ovat kuin verenhimoisia petoja. Viime perjantaina ystäväni jäi loukkuun kadulle monien vanhempien ihmisten joukkoon poliisin aloitettua ampumisen. He eivät päässeet pois ja pian poliisin löytäessä heidät he pyysivät poliisia vain pidättämään heidät eikä ampumaan, mutta poliisi ampui heitä lähietäisyydeltä. Veljeä ammuttiin käteen ja vanhempaa, yli 60-vuotiasta miestä ammuttiin kolme kertaa vyötäröön. Hän kuoli eilen."

"Alkaa selvitä, miksi muslimienemmistöisen maan pääministeri puolueessaan, joka pudotti sanan muslimi pois nimestään, tahtoo poistaa basmalah'n, kieltää Islamilaiset poliittiset puolueet, laillistaa Islamissa kielletyt asiat -kuten prostituution- ja valitsee olemaan auttamatta kaltaisiaan kuten bengalimuslimeja Burmassa."


Helmikuun 28. 2013:

Bangladeshin laiton sotarikostuomioistuin tuomitsi Islamistijohtaja Delwar Hossain Sayeedin kuolemanrangaistuksella toteennäyttämättömistä rikoksistaan vuoden 1971 itsenäisyyssodassa. Joidenkin lähteiden mukaan Jama'at-e-Islamin johtajat vastustivat Bangladeshin itsenäistymistä Pakistanista vuonna 1971, vastustaen muslimimaan jakamista sekä tietoisina skenaariosta, miten itsenäistymisen jälkeen valta valuisi sekulaareille ja marxisteille.

Skenaario toteutui.

Bangladeshin hallitus väittää omaavan todisteista sotarikoksista, mutta kieltäytyy luovuttavansa niitä kansainvälisille sotarikostuomioistuimille.

Hallituksen tukeman Shahbag-liikkeen jäsenet ovat sekularisteja, ateisteja sekä hinduja, joiden tehtävänä on tukahduttaa Islamin leviäminen loukkaamalla Allahia ja Hänen Lähettilästään (S)

BBC uutisoi asiasta samana päivänä:

"Bangladeshin sotarikostuomiot sytyttävät kuolettavia yhteenottoja

...Kuolleiden lisäksi sadat ovat haavoittuneet yhteenotoissa poliisin ja Jama'atin kannattajien välillä läpi maan. Pohjoisella Gaibandhan alueella kolme poliisia hakattiin kuoliaiksi kun noin 2 000 Jama'atin kannattajaa hyökkäsi tuomiolauselman jälkeen poliisiasemalle. Poliisi kertoi myös hindutemppelin ja hinduperheille kuuluvien talojen tulleen hyökkäysten kohteiksi Noakhalissa. Väkivaltaa kerrotaan useilta alueilta läpi maan. Tuhansia poliiseja siirrettiin pääkaupunki Dhakaan ylläpitämään turvallisuutta."


Huomionarvoisinta BBC:n uutisoinnissa on, että siinä ei mainita mitään sekulaarin väkijoukon eikä poliisin väkivallasta, ainoastaan "Jama'atin kannattajat riehuvat."

Eräässä valokuvassa nuori mies repii vanhaa valkopartaista miestä parrasta:

Allahin Lähettiläs sanoi:


"Jolla ei ole armoa nuorille eikä kunnioita vanhempia, ei ole meistä."

Paikallaolleiden todistajien mukaan poliisivoimat, Bangladeshin rajavartiosto (BGB) ja nopean toiminnan joukot (RAB) ampuivat aseettomia joukkoja kovilla luodeilla sekä kumiluodeilla, suorittivat väkivaltaisia pidätyksiä ja muita ylimitoitetun voimankäytön muotoja sekä mielenosoitusten aikana että niiden jälkeen.

"Turvallisuusjoukot avasivat tulen väkijoukkoja kohti, usein ilman varoituksia, tappaen aseettomia mielenosoittajia sekä sivullisia."

Sairaalalähteiden mukaan enemmissä tapauksissa mielenosoittajia on ammuttu päähän, rintaan ja vatsaan. Ainakin kuudessa tapauksessa uhrit olivat lapsia. Perheenjäsen kertoo 17-vuotiaasta perheenjäsenestään:

"Näin hänen makaavan maassa veren vuotaessa hänen päästään. Yritin vetää hänen ruumistaan sivuun, mutta heidän edelleen ampuessa juoksin tietä pitkin pakoon. Kun Nopean toiminnan joukot lopettivat ampumisen, he vetivät hänen ruumiinsa kuin raadon ja heittivät autoon."

***

45 minuuttia ja 3 500 tapettua muslimia

"Nouse Bangladeshin hallitusta vastaan, koska se

    on murhannut satoja mielenosoittajia viime viikkojen aikana
    pidättänyt tuhansia hallitusta vastustavia mielenosoittajia
    loukannut uskontoa ja maan enemmistön uskoa
    pettänyt rohingya-pakolaiset, jotka kansanmurhattiin
    tukahduttanut vapaata lehdistöä ja pidättänyt laittomasti toimittajia


sunnuntaina viidentenä toukokuuta 2013 kello 13 eteenpäin.


"Uskovat ovat yhteisessä rakkaudessaan, armossa ja myötätunnossa kuin yksi keho: Jos yksi kehonosa valittaa, koko keho kärsii." [Bukhari & Muslim]"

-Mielenosoituksesta tiedottava juliste.

Toukokuun 5. 2013 Dhakassa järjestetyssä mielenosoituksessa yhdistetyt armeijan joukot tappoivat ainakin tuhat mielenosoittajaa

Lauantaina poliisi tappoi 25 mielenosoittajaa Dhakassa näiden ollessa mielenosoituksessa Motijhilissä. Mielenosoittajat päättivät jäädä kadulle Motijhilin Shapla-aukiolle, mutta yöllä kello 2:30 aikaan hallituksen joukot hyökkäsivät nukkuvien mielenosoittajien kimppuun avaamalla nukkuvia kohti tulen ja laukaisemalla kyynelkaasua. Yhdistetyt joukot ajoivat autoilla nukkuvien mielenosoittajien päälle tappaakseen nämä. Myös istuvan hallituksen Awwamin joukot liittyivät tappamaan aseettomia mielenosoittajia haulikoin ja kepein.

Joidenkin lähteiden mukaan joukot siivosivat näkyviltä viisi (5) kuorma-autollista ruumiita. Uhrien määrän arvellaan olevan peräti 2 500.

http://chairmanbd.blogspot.co.uk/2013/05/mass-killing-on-protesters-in-dhaka-at.html (accessed May 6. 2013)

Toukokuun 6. 2013 vastaisena yönä kello kolmen jälkeen poliisijoukot tappoivat 45 minuutin aikana 2 500 ihmistä.

YouTube-videopalveluun nimimerkki "Progressbd" kertoo lataamallaan videolla olleensa silminnäkijänä:


"Olin paikalla illasta tähän tähän hetkeen. Kello 2:45 paikkeilla kaikkien ollessa nukkumassa, kolme-neljä panssarivaunua lähestyivät Fakirapoorista tulittaen ja pommittaen. Kaupungin keskustasta tuli muutama tankki lisää, joita emme nähneet. Tankit ampuivat ja etenivät tulittaen. Alue oli täpötäynnä ihmisiä, tankit tulivat tappaen ihmisiä ja oli kuin ne olisivat kulkeneet läpi ylittäen ihmisiä. Tuhannet olivat kuolemaisillaan eikä kukaan puhu siitä mediassa. Sähkölinjat ja satelliitit ovat katkaistuina. He suorittavat tätä verilöylyä kaikella voimallaan ja sen lisäksi varmistaneet, ettei mikään asia pääse ulos medialle.

Kukaan ei tiedä montako on tapettu, lukemattomia. Tällä hetkellä ei ole mitään keinoa saada haavoittuneita sairaalaan. Tilanne on kamala. Tuskin sitä ymmärrät ellette näe omin silmin. Kukaan tervejärkinen ei sitä kestäisi.

Silmieni edessä oli ammuttuja ihmisiä tuskissaan eivätkä he päässeet sairaalaan. Tunnen syyllisyyttä jättäessäni heidät sinne. En voi tehdä mitään heidän hyväkseen. Teidän täytyy kertoa tästä, saada tieto medialle millä tahansa hinnalla.


K: Paljonko luulette heidän tuoneen joukkoja?

Useita tuhansia. Noin 10-12 tankkia ja useita tuhansia nopean toiminnan joukkoja, 3-4 aseistettua joukkoa yhdessä. Oli keskiyö, moni oli nukahtanut, nälkäisinä ja väsyneinä pitkän päivän jälkeen. He olivat nukkumassa eivätkä ajatelleet tulevan mitään ongelmia. Hefazatin tukijat tulivat ympäri maata. He eivät uskoneet poliisin voivan tehdä mitään tällaista.

K: Oliko paikalla yhtään mediaa?

Mediaa ei ollut, ei ainoatakaan. He sulkivat kaiken median keskiyön aikaan. Digitanta Television Live oli viimeinen, mikä suljettiin. Satelliittilinjat katkaistiin, sähkölinjat kaikki. Edes mikrofoneja ei voinut käyttää ihmisten varoittamiseen hyökkäyksen alkaessa.

K: Miksi uhreja on niin paljon?

Tässä kokoontumisessa ihmisille ei annettu mahdollisuutta paeta. Poliisi tulitti lähestyessään meitä. Olin Fakirapoorissa kello 23:30 jälkeen ja siitä lähtien poliisi hyökkäsi useita kertoja. He tulivat sellaisella voimalla, että ihmiset eivät kyenneet pakenemaan. He jatkoivat ampumista ja ajoivat tankeilla kuolleiden ruumiiden yli. Siksi useita tuhansia saattoi kuolla.

K: Kuulostaa siltä kuin tankit olisivat ajaneet ei ainoastaan kuolleiden yli vaan myöskin elävien yli?

Kyllä, he ajoivat myös elävien yli tankeillaan.

K: Hyökkäsivätkö he ainoastaan yhdestä suunnasta?

He hyökkäsivät useista suunnista: Fakirapoorista ja keskustasta. Aluksi Hefajotin leiri ulottui keskustaan asti. Lopulta he hyökkäsivät kaikista kolmesta suunnasta. Huhuttiin, että keskiyöllä tulisi hyökkäys, joten useat veljistä päättivät jäädä alueelle. Mutta miten? Meillä ei ollut muuta kuin kepit ja kivet itsepuolustukseksi. Kun hyökkäys alkoi ihmiset huusivat sloganeista ja takbiraat käyttäen keppejään, mutta kaikki tämä oli yhtä tyhjän kanssa armeijan tulitusta vastaan. Näin he tekivät verilöylyn.

K: Entä järjestäjät?

Hekään eivät kyenneet pakenemaan. Lavalla olleet olivat pääosin johtajia ja vanhempia...He eivät edes nähneet mitä oli tapahtumassa. He eivät kyenneet edes jättämään lavaa. Töniminen ja kahlaaminen kaaoksessa kaatoi heidät ja saattoivat loukkaantua tai jopa kuolla...Kukaan ei tiedä. Ja he ovat sulkeneet kaiken tiedonvälityksen varmistaakseen, ettei kukaan saisi tietää totuutta. He saattavat ehkä kuljettaa kaikki ruumiit pois yön aikana ja hävittää ne.

Se mitä tapahtui oli kauheampaa kuin maaliskuun 25. [1971, jolloin Pakistanin armeija hyökkäsi keskellä yötä] ja mikäli siitä ei kerrota mediassa, se jää historian pimentoon.

Hefazat E-Islamin vaatimuksena oli tuoda Islaminvastaiset bloggaajat oikeuden eteen. Aktivistit jopa sanoivat lavalla, etteivät he olleet siellä kaatakseen hallitusta tai ketään sieltä. Tulimme vaatimaan anti-Islamilaisia bloggaajia oikeuden eteen. Ja näitä ihmisia vastaan poliisi alkoi hyökkäyksensä aseinensa ja tankein.


K: Näitkö loukkaantuneita?

Paljon, paljon loukkaantuneita. Lukemattomat ihmiset olivat loukkaantuneina, eikä heitä voitu kuljettaa sairaalahoitoon. Oli riksoja ja autoja, mutta mitä tietä ne ajaisivat? Aseistettu poliisi oli tukkinut kaikki tiet ja ampui joka suuntaan. Haavoittuneilla ei ollut mitään ulospääsyä. Yhtä veljeä edessäni ammuttiin. Kun nostin hänen paitaansa, koko hänen ruumiinsa oli luodinreikien lävistämä ja veri vuoti pitkin hänen ruumistaan. Emme voineet muuta kuin vuodattaa kyyneliä. Tuskin hän selvisi.


http://www.youtube.com/watch?v=pl_S66Qzl1o&feature=youtu.be (accessed May 6. 2013)

Miten sitä uutisoitiin?

al-Arabiya'n mukaan uhreja oli "ainakin" 22 kovan linjan islamistien ja poliisin yhteenotoisssa Dhakassa. Poliisin puhemiehen Masudur Rahmanin mukaan:


"Meidän oli pakko toimia kun he laittomasti jatkoivat kokoontumistaan Motijheelissä. He hyökkäsivät kimppuumme tiilien, kivien, pamppujen ja bambukeppien kanssa..."

Komisario Mozammel Haq Dhakan lääketieteellisessä sairaalassa kertoi kahdelle eri klinikoille vietäneen yhteensä 11 luodeista loukkaantunutta loukkaantunutta sekä "yksi poliisi, jota mielenosoittajat olivat lyöneet päähän macheteilla."

Kuitenkin jostain löytyy sairaalaviranomainen, jonka mukaan "loukkaantuneita ihmisiä on sadoittain."

Bangladeshilainen sanomalehti The Daily Star antaa kuolonuhrien lukumääräksi ainoastaan viisi. Useat Internet-lähteet kuitenkin arvelevat uhreja olevan peräti 2 500 tai enemmän. Suurimmat uutiskanavat Bangladeshissa ovat vaienneet. Kaksi yksityisomisteista televisiokanavaa (Digitanta ja Islamic TV) lähettivät suorana lähetyksenä kuvaa hyökkäyksestä mielenosoittajia vastaan, kunnes nekin suljettiin. Turvallisuusjoukot käyttivät raskasta kalustoa, mitä tavallisesti käytetään ainoastaan taistelukentällä.

Bangladesh on äskettäin tullut äärimmäisen väkivaltaiseksi. Väkivalta alkoi Profeetta Muhammadia (S) koskevista kontroversiaalisista blogipostauksista, ja suuri joukko protestoijia kokoontui Dhakaan aikaisin toukokuun 5. 2013 päivän aamuna Hefazat-E Islam-nimisen ryhmän sateenvarjon alla vaatimaan rangaistusta ateistisille bloggareille, joiden väitetään olleen hallituksen agenttien suojeluksessa kirjoittamaan Islaminvastaista materiaalia.

Kommenttien esittäjien mukaan "mielenosoittajat polttivat ajoneuvoja, kirjakauppoja, rakennuksia ja hyökkäsivät monien kimppuun, joten he saivat mitä ansaitsivat...He vahingoittivat muiden ihmisten omaisuutta, polttivat Koraania ja muita islamilaisia kirjoja...Kun hallitus ryhtyy toimiin heitä vastaan siitä tulee massamurhaa."

Erään kommentoijan kommentti keskimmäiseen lauseeseen oli, että "sinun sankarisi awwami-ihmiset polttivat Koraanin ja sabotaasit. He tekivät tämän oikeuttaakseen tappamisen."

Kerrotaan, että sekulaarit tekevät julmuuksia voidakseen syyttää siitä muslimeja. Oli
mielenosoittajien taholta sabotaasia tai ei, vastapuoli korostaa oikeutusta väkivallalle, johon riittää syyksi pienikin tai tekaistu syy. Ottaen huomioon mielenosoitusten taustatekijät -hallituksen Islaminvastainen politiikka ja 250 000 mielenosoittajaa- on turhaa odottaa, että kaikki mielenosoittajat käyttäytyisivät nuhteettomasti, etenkin kun mielenosoitusta saapuu väkivaltaisesti vastustamaan tuhansia poliisijoukkoja. Hallitseva yhteiskunta armeijoineen, poliitikkoineen ja yleisöineen ohittaa väkivallan kääntämällä asetelman päälaelleen: väkivaltaa käyttävästä sortajasta tuleekin uhri, joka rynnäkkökivääreineen ja tankkeineen "joutuu puolustautumaan" kiviä ja keppejä heiluttelevia mielenosoittajia kohtaan. Ilmiö, missä väkivaltakoneistosta tuleekin uhri on päinvastainen ja ironinen voimaa ja vahvimman oikeutta korostavassa maailmankuvassa. Poliisi mellakkavarusteessaan, kypärä päässään, AK-47 kädessään puolustuskyvyttömiin kohdistettuna ja irvistys naamallaan, onkin "uhri."

Samalla logiikalla shi'at ja Venäjä-mieliset näkevät Syyrian hallituksen "länsimaiden al-Qa'idah-tukemisensa" uhrina, ei väkivallan käyttäjänä.

Kaikki videot ja kuvat Bangladeshin tämän vuoden mielenosoituksista todistavat juuri päinvastaista: poliisijoukot ja armeija käyttää väkivaltaa aseettomia mielenosoittajia ja muita ohikulkijoita kohtaan.

Videokuvaa tapahtumapaikalta:

http://www.youtube.com/watch?v=-JrVILUL6Pg&feature=youtu.be (Laukaukset alkavat kohdassa 1:58)

Jossain janusputkos-hosseinbahmanpourilaisessa hourekuvassa nämä aseettomat mielenosoittajat olisivat ehkä "lännen tukemia al-qaida terroristeja, jotka ampuvat poliiseja."

*
Bangladeshin suurimman Islamilaisen instituutin Hathazari Madrassah'n mufti Kifayatullah vahvisti, että yli 3 000 ulamaa ja tullaab on armottomasti tapettu.

Mufti Kifayatullah:

"Salamah. Soitin juuri Bangladeshiin. Kaikki sähkö on poikki ja kaikki media suljettu. Täydellisesti suljettu. Ihmiset kertovat heidän käyttäneen helikoptereita ampuakseen oppilaita ja uskonoppineita.
Viime yönä 50 ja sadan välillä uskonoppineita tapettiin Bangladeshissa. Heidän verensä tulvi 20 kilometrin päähän.

Tulitus jatkuu, kuolonuhreja 3 500."


***

'Abdullah Rintala... Maaliskuun 28. & toukokuun 6. 2013...


***
____________________________________________________________________


Viimeinen muokkaaja, Abdullah Rintala pvm Tor Tou 09, 2013 2:18 pm, muokattu 2 kertaa
Tii Tou 07, 2013 12:45 pm Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Littlefish
Vieras

Lähetä Re: Nazi Bangladesh - 45 minuuttia ja 2 500 tapettua muslimi Vastaa lainaamalla viestiä
mzlm kirjoitti:


Lokakuun 28. 2012 hänen Facebook-statuksessaan luki:[/color]

"Emme ole Jumalan äpäriä, synnymme vanhempiemme fyysisestä kanssakäymisestä. Minun luojani on geneettiset vanhempani ja minä ole heidän luomuksensa. Olen myös lasteni luoja ja ne ovat minun luomukseni. Tässä prosessissa mikäli jotakuta pitäisi kiittää, olisi kätilö, lääkärit ja sairaanhoitajat."

Nyt en saanut ihan selvää..siis kenen facebook-statuksessa luki näin??
____________________________________________________________________

Tor Tou 09, 2013 1:53 pm
Abdullah RintalaLiittynyt: 05 Kes 2010
Viestejä: 479

Lähetä Re: Nazi Bangladesh - 45 minuuttia ja 2 500 tapettua muslimi Vastaa lainaamalla viestiä
Littlefish kirjoitti:
mzlm kirjoitti:


Lokakuun 28. 2012 hänen Facebook-statuksessaan luki:[/color]

"Emme ole Jumalan äpäriä, synnymme vanhempiemme fyysisestä kanssakäymisestä. Minun luojani on geneettiset vanhempani ja minä ole heidän luomuksensa. Olen myös lasteni luoja ja ne ovat minun luomukseni. Tässä prosessissa mikäli jotakuta pitäisi kiittää, olisi kätilö, lääkärit ja sairaanhoitajat."

Nyt en saanut ihan selvää..siis kenen facebook-statuksessa luki näin??
____________________________________________________________________


ThabaBabana tunnetun bloggaajan Rajib Haidarin Facebook-statuksessa luki...Korjattu.
Tor Tou 09, 2013 2:33 pm Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:    
Vastaa viestiin    Islamtieto.com Foorumin päävalikko » Islamin vastainen sota, Guantanamo ja salaiset kidustusvankilat Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry: 
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by TMCrea