Islamtieto.com Foorumin päävalikko
RekisteröidyHakuOhjeKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätKirjaudu sisään
Muslimeille pimeä tulevaisuus Euroopassa

 
Vastaa viestiin    Islamtieto.com Foorumin päävalikko » Islamin vastainen sota, Guantanamo ja salaiset kidustusvankilat Näytä edellinen aihe
Näytä seuraava aihe
Muslimeille pimeä tulevaisuus Euroopassa
Kirjoittaja Viesti
Abdullah RintalaLiittynyt: 05 Kes 2010
Viestejä: 479

Lähetä Muslimeille pimeä tulevaisuus Euroopassa Vastaa lainaamalla viestiä
PIMEÄ TULEVAISUUS

Esipuhe

Suomen Suojelupoliisin viime viikkoisessa tilaisuudessa uutisoitua:

Suomessa on huolestuttu netin vihapuheesta ja poliittisen keskustelun kärjistymisestä.
[Terrorismin "tutkija" Thomas] Jokisen mielestä on kuitenkin hyvä, että näillekin mielipiteille on jokin purkautumistie.

- Meidät on säästänyt kaikkein väkivaltaisimmilta ääriliikkeiltä se, että liikkeillä on ollut aina joku kanava vaikuttaa laillisesti. Jos lailliset keinot kielletään, harppaus väkivallan käyttöön pienenee.

Jokisen mielestä pahin virhe olisikin kieltää kaikki vihapuhe nettipalstoilla, sillä silloin se siirtyisi jonnekin muualle.
Pahimmillaan kynnys siirtyä kielletyistä sanoista väkivallantekoihin voisi alentua. Samoilla linjoilla on Supon Knape.

- Poliittisen väkivallan ja radikalisoitumisen ehkäisemisen kannalta on erittäin tärkeää, että sallitaan joskus kärjekäskin vapaa keskustelu. Silloin radikaaliin toimintaan tai ajatteluun taipuvaiset ihmiset löytävät sen sijansa demokraattisesta järjestelmästä. Pikemminkin huolestuttaisi, jos keskustelulle olisi asetettu liian tiukat rajat.

Abdullah Rintala kommentoi:

On se hyvä, että Suomessa ja muualla Euroopassa "laillista kanavaa käyttävät" politiikkaan isolla ääni- ja kannattajamäärällä äänestetyt muslimivastaiset henkilöt ovat löytäneet "sijansa demokraattisesta järjestelmästä järjestelmästä" ja ovat todellakin siirtyneet "laillisia keinoja" käyttäen "sanoista tekoihin."


2004

Norjan edistyspuolue haluaa kieltää Islaminuskonnon vertaamalla sitä natsismiin.
Ranskassa kielletään musliminaisten huivit ja muut asusteet kouluissa.
Helsingissä somalinainen menettää syntyvän lapsensa, kun ambulanssimiehet "eivät löytäneet kyseiseen osoitteeseen." Kun he lopulta saapuivat, jokainen synnytyssairaala kieltäytyi vastaanottamasta "tilanpuutteeseen vedoten."

Helsingissä somalinainen soittaa lapsiveden tultua ambulanssia päästäkseen synnytyssairaalaan, saaden vastaukseksi "soita taksi."

Kommentti:
Kahta yllämainittua ei löydy Halla-ahon Scripta-blogilta, vaikka kovasti "sisäpiirin tietoa" on löytyvinään muutoin.

2005

Norjalainen evankelisti Runar Søgaard alkuvuodesta 2005 mainitsi saarnassaan Profeetan (S) olleen pedofiili.

2006

Ruotsalainen sosiologi Petra Åkesson julkaisee tutkimuksen Käymme sotaa ruotsalaisia vastaan, joka käsittelee malmölaista (maahanmuuttajataustaista) nuorisorikollisuutta.

2007

Norjassa ambulanssi ei suostunut ottamaan kyytiinsä perheensä nähden pahoinpideltyä maahanmuuttajamiestä. Kun ambulanssimiehet vapautettiin syytteistä, he vaativat julkista anteeksipyyntöä kaikilta heitä rasisteiksi haukkuneilta.

Ranskassa maahanmuuttajien on vuodesta 2007 alkaen täytynyt allekirjoittaa sopimus, jossa tulija sitoutuu noudattamaan ranskalaisia käytäntöjä. Sopimuksessa todetaan, etteivät pakotetut avioliitot tai moniavioisuus ole Ranskassa sallittuja.

2008

Ruotsissa tehtiin 4200 pelkästään muslimeihin kohdistunutta väkivaltaista rikosta
Venäjällä tehtiin 110 rasistista surmaa

Saksassa tehtiin tammi-lokakuun aikana 11 928 maahanmuuttajiin kohdistunutta rikosta.

Hollannissa Työväenpuolue vetoaa suvaitsevaisuuden lopettamiseksi: "Suvaitsevaisuuden tarjoamisen sijasta hallituksen täytyisi tuoda arvomme vastoin toisin ajattelevien ihmisten kanssa."

Hollannissa 187 väkivaltaista hyökkäystä muslimeja vastaan.

Irlannissa osteoporoosilääkäri kertoo burkhan olevan terveydelle haitallinen raskauden aikana auringosta saatavan D-vitamiinin puutteen takia.

Tanskan Jyllands-Posten julkaisee artikkelin suitsuttaen muslimeiden "rikollisuutta."

Hollannin edistyspuolue haluaa kieltää Koraanin.
Geert Wildersin mielestä islam ei ole mikään uskonto vaan fasistinen ideologia. "Koska Hitlerin teos Mein Kampf on kielletty, tulee koraanikin kieltää," Wilders perustelee.
Wilders sanoo haluavansa "vallata Hollannin takaisin muslimien käsistä".
Miehen oma tausta on tässä suhteessa varsin mielenkiintoinen. Hänen isänsä oli natseja paennut juutalainen ja äiti indonesialainen siirtolainen. Wildersin väitetään valkaisevan tukkaansa näyttääkseen aidommalta hollantilaiselta.
Wildersin rajut puheet ovat johtaneet siihen, että miestä vartioidaan kuin suurvallan johtajaa konsanaan. Tusina turvamiestä seuraa koko ajan hänen kintereillään, autot ovat panssaroituja ja asuintalo täydellisessä kameravalvonnassa.

Espanjassa on kolmentoista vuoden aikana jäädytetty 60 moskeijahanketta.

Ruotsin integraatioministeriön ministeriösihteeri vertaa Islamia natsismiin ja kommunismiin: "Hyviä muslimeja ei ole olemassa. Joka vuosi Ruotsissa nähdään enemmän huntua kantavia naisia, jotka ovat syrjittyjä sukupuolensa vuoksi. Syrjintä on luontainen osa islamia. Mikä muka tekee islamista vähemmän pahaa tai erilaista kuin natsismi tai kommunismi?"

2009

Ranskan presidentti Nicolas Sarkozy asettui puolustamaan ranskalaista käytäntöä, kieltää uskonnolliset asusteet.
58 ranskalaista kansanedustajaa sekä vasemmistosta että oikeistosta vaati, että parlamentin täytyy reagoida musliminaisten käyttämiin huntuihin, jotka "rikkovat yksilön vapauksia".
Ranskan teollisuusministeri, hallituksen tiedottaja Luc Chatel tuki kansanedustajien vaatimusta.
- Jos burkan käyttäminen määriteltäisiin alistavaksi ja tasavaltalaisten periaatteiden vastaiseksi teoksi, parlamentin täytyisi tietenkin vetää tarvittavat johtopäätökset, Chatel sanoi The Times -lehden mukaan.

Ranskan presidentti Sarkozy haluaa kieltää burka-asut.
Islamilaiset burka-asut eivät ole tervetulleita Ranskaan, täräytti presidentti Nicolas Sarkozy maanantaina.
Hänen mielestään päästä varpaisiin ulottuvat burkat kertovat naisten alistamisesta.
- Emme voi hyväksyä, että naisia pidetään maassamme vankina verkon takana, erotettuna sosiaalisesta elämästä ja identiteetti riistettynä, Sarkozy sanoi parlamentin istunnossa.
- Burka ei ole merkki uskonnosta vaan alistamisesta.
Sarkozyn mukaan kansanedustajien pitäisi selvittää, loukkaako burka maallisuuden periaatetta ja naisten oikeuksia.

Sveitsi: Oikeusministerin mukaan hallitus alkaa tutkia kieltoa, jos useampi musliminainen alkaa käyttää huivia.

Suomessa Helsingin Osuuskunnan (HOK-Elanto) työntekijät eivät saa käyttää mitään uskonnollisia symboleja vaatetuksessaan.

Suomen poliisin virkapukuun ei sisäministeriön mukaan pään peittävä huivi ole sallittu.

Belgia: burqa ja niqab kielto vaatii vielä senaatin hyväksynnän.

Ranska: Parlamentin päätöstä vajaa burqa-ja niqaabkielto.

Hollanti: Valmisteilla naamahuivikieltoja (sekä oikeistolta ja vasemmistolta)

Italia: Jo vuodesta 1975 julkinen naamioituminen on ollut kiellettyä, nyt burqa ja niqaab halutaan myös yksiselitteisesti liittää tähän lakiin.

Itävalta: Oikeistopuolueet vaativat naamahuivi-kieltoa, sosiaalidemokraattinen kansleri on ilmoittanut kannattavansa kiellon periaattetta.

Tanska: Enemmistö kansasta kannattaa kieltoa. Hallitus pyrkii välttämään kieltoa lakimuodossa, mutta kannattaa kieltoa kouluissa ja julkisensektorintöissä-

Sveitsi: Minareettikiellon jälkeen keskustelu on siirtynyt naamahuiveihin. Hallitus pyrkii kuitenkin välttämään aihetta.

Saksa: Saksanturkkilainen poliitikko Serkan Toeren vaatii Ranskan ja Belgian mallin mukaista naamahuivien kieltoa.

Tanskan ammattiliittojen keskusjärjestön raportissa väheksytään muslimien oikeuksia halal-teurastukseen ja rukoushuoneisiin.

Norjan edistyspuolue vertaa Islamia natsismiin:
"Olemme vuosien mittaan pystyneet taistelemaan natsismia ja sittemmin kommunismia vastaan. Liberalistina taistelen aina tällaisia ideoita ja liikkeitä vastaan. Radikaali islam on musta ja kauhea ideologia ja sen vastainen taistelu on aikamme tärkein taistelu."
Jensenin taistelu islamismia vastaan on nostanut edistyspuolueen kannatuksen ennätykselliseksi.

Suomalainen kansanedustaja, juutalainen Ben Zyskoqwicz vaatii hallitukselta kovempaa linjaa turvapaikkapolitiikassa "- Eivätkö ministeri ja hänen virkamiehensä ymmärrä, että nimenomaan emme halua Suomeen niitä ongelmia, joita naapurimaissa on nähty, kun turvapaikkapolitiikka on lähtenyt käsistä?"

Vårt Land-lehden teettämän tuoreen mittauksen mukaan edistyspuolueen kannatus nousi helmikuussa 6,3 prosenttia 29,4 prosenttiin.

Bulgariassa tuhansia osallistui mielenosoitukseen maan turkkilaisvähemmistöä vastaan.

Yhdysvaltalainen pankki hääti jonostaan huivia käyttäneen musliminaisen.

Joka seitsemäs saksalainen nuori suhtautuu vihamielisesti ulkomaalaisiin.

Skotlantilainen korukauppa kieltää muslimihuntuisilta asiakkailta pääsyn liikkeeseen. Kaupunginvaltuutettu totesi:"Jos pankit estävät moottoripyöräkypärää asiakkaat, miksi ei myöskin niqaabiin pukeutuneita?"

Tanskassa bussiyhtiöt eivät anna niqaabeihin pukeutuneille musliminaisille oikeutta käyttää kuukausikorttia, vaan ostamaan kertalipun tai alennuskupongin.

Tanskassa bussinkuljettajat eivät ota kyytiinsä niqaabia käyttäviä naisia.

Ruotsissa maahanmuuttajien kielikursseille osallistuville aikuisille pitäisi erään lääkärin mukaan olla pakollisena seksivalistus "kun suurin osa Ruotsiin tulevista tulee demokratiattomista maista, joissa on konservatiivisia asenteita."

Rosengårdiin tullut poliisi nimitti kaupunginosan nuoria "mutakuonoisiksi" ja "steriloitaviksi apinoiksi." Julkisuuteen asia tuli vasta, kun käräjöitiin erästä mellakoijaa vastaan.

Ranskan oikeusministeri katsoo, että islamilainen burka-asu riittää syyksi kansalaisuushakemuksen hylkäämiseen.
Oikeusministeri Michele Alliot-Marien mielestä kasvot peittävä puku sotii valtion arvoja vastaan.
- On tiettyjä perusasioita, joissa on pysyttävä lujana, Alliot-Marie sanoi torstaina.
Oikeusministerin mielestä kansalaisuus voidaan evätä miehiltä, joiden puolisot käyttävät burkaa.
Ranskalainen tuomioistuin esti viime vuonna marokkolaista naista saamasta Ranskan kansalaisuutta, koska hänen huntuaan pidettiin tasavallan periaatteiden vastaisena.

Itävaltalainen poliitikko puhuu "maahanmuuttotsunamista."

67% norjalaiseen mielipidemittaukseen osallistuneista eivät halua burqaa tai niqaabia Norjaan.

Itävaltalainen opettaja nimimerkillään netissä vaati Islamin kieltämistä uskontona.

Itävallan sisäministeri nimeää Islamistiset ääriliikkeet ja terrorismin Euroopan suurimmaksi turvallisuusuhiksi.

Tanskan kodinturvajoukoissa palvelleen musliminainen saa jatkaa, mikäli lopettaa huivin käytön. "Säännöt ovat sääntöjä."

Tanskan konservatiivipuolue haluaa burqa-kiellon, eikä sitä käyttävä musliminainen saa työskennellä julkisella sektorilla.

Tanskan varapääministeri kertoo muslimien olevan ilmasto-ongelmia suurempi uhka.

Italiassa musliminaisen uimapuku kielletään 500 euron sakonuhalla.

Lontoossa mielenosoitus moskeijan edessä muuttui väkivallaksi.

Hollannin edistypuolue haluaa huiville maksullisen luvan:1 000 euroa, joka suunnataan naisten "tasa-arvoistamisohjelmaan."

Tukholmalainen aikuislukio kielsi kahta niqaabiin pukeutunutta musliminaista osallistumasta opetukseen.

Amsterdamin pormestari sanoo työnhaussa epäonnistuneiden niqaabiin pukeutuvien naisten työttömyysturvan poistamista.

UNESCON johtaja virkaanastumispäivänään julistaa tahtovansa kieltää burqan.

Britanniassa Islamia vastustanut mielenosoitus muuttui kahakaksi.

Britanniassa erotettiin niqaabia käyttävä 18-vuotias nainen.

Saksalainen koulu järjesti koulunäytelmän nimeltä 'Pieni paholainen Fatima.'

Yhdysvaltalainen Roland Emmerich halusi 2012-elokuvaansa kohtauksen, jossa Ka'bah tuhoutuu.

Ruotsin Sverigedemokraternan puoluejohtaja julistaa Islamin olevan suurin uhka sitten toisen maailmansodan.
"Islamilla ei ole mitään vastinetta uudelle testamentille eikä mitään yleisinhimillistä rakkauden sanomaa. Nämä erot ovat aiheuttaneet sen, että islam ja muslimimaailma on aktiivisesti hylännyt valistuksen ja humanismin."

Tanskan folkparti tarjoaa jokaiselle pysyvän oleskeluluvan saaneelle 100 000 kruunua (13 400 €), mikäli muuttavat takaisin kotimaahansa. Sopimus säästää Pia Kjærsgaard:in mukaan Tanskaa suurilta summilta rahaa ja paljoilta ongelmilta. Rahat olisi tarkoitettu niille, jotka "eivät kykene integroitumaan tai eivät halua."

Saksassa musliminaista terroristiksi haukkunut mies puukotti tämän kuoliaaksi oikeudenkäynnissä.

Saksassa työministeriksi Islam-"kriittinen" Israel-partisaani.

Ruotsissa muslimit listataan asumisriskiksi metelin ja asbestin ohella.

Tanskan "sananvapausseuran" johtaja:
"Muslimit eivät tunne omantunnontuskia valehdellessaan. He raiskaavat omia lapsiaan ja katsovat omaavansa oikeuden joukkoraiskata tyttöjä ympäri Skandinaviaa."

Tanskan hallitus haluaa tiukentaa "maahanmuuttajien" liikkumisvapautta. Oleskeluluvan saaneet ja sosiaaliapua saavat voivat jatkossa asua vain rajoitetusti ulkomailla "miljonääreinä" ja joutuvat liikkumiskontrolliin.

Italia haluaa rajoittaa maahanmuuttajien määrää kouluissa. "Sopeutumiselle on tärkeää, että suurin osa oppilaista on italialaissyntyisiä ja koulujen on kuitenkin myös vaalittava ylpeästi omia perinteitään ja opetettava maamme kulttuuria."

Tanska määrää sosiaalitukia väärinkäyttäneille karkoitusperusteen. Ilmoitusvelvollisuus EU:n ulkopuolelle matkustaville ja pistokokeet käyttöön ilman rikosepäilyjäkin.

Itävallan vapauspuolue haluaa demokratiatestin, jossa "demokratian arvoihin" vastahakoinen maahanmuuttaja ei saisi valtionapua asunnolle.

Sveitsin kansanäänestys minareettien rakentamisesta. Kansanäänestyksen alullepanijoiden mukaan minareetit edustavat suurelle osalle sveitsiläisistä "takapajuisen, fundamentalistisen, keskiaikaisen elämäntavan ja kulttuurin" asettumista pysyvästi Sveitsiin.SVP:n Walter Wobmanin mukaan viesti on selvä:
”Islamisaatio muodostaa yhä isomman uhkan meille, sitä vastaan pitää puolustautua”.

Sveitsiläiset eivät halua minareetteja. Suomalaisella Hommaforumilla uutista kommentoidaan "muslimien tulee ymmärtää, että ihan jo muiden kunnioittamisen vuoksi heidän ei sovi mylviä siellä outoja, pakanallisia mantrojaan."

Suomessa kristillinen puolue haluaa vaaliliittoon muslimivastaisen puolueen kanssa.

Kielteisen turvapaikkapäätöksen saanut iranilaismies kääntyi kristityksi ja sai turvapaikkahakemuksensa uudelleen käsittelyyn.

2010

Ranskan perheministeri ehdottaa, että Ranskaan muuttavien ulkomaalaisten pitäisi allekirjoittaa sopimus, jossa tunnustetaan burkan käyttökielto.
Perheministeri Nadine Morano lisäisi sopimukseen burkan käyttöä ja naisten sukupuolielinten silpomista koskevat kiellot.

Britannian itsenäisyyspuolue haluaa burqan käyttökiellön.

Tanskan pääministeri haluaa niqaab-kiellon välittämättä siitä, miten paljon sitä puetaan:"Ei voisi vähempää kiinnostaa, onko niqaabia kolmella tai kolmesadalla. Yksikin niqaab on jo liikaa."

Ruotsin integraatio- ja tasa-arvoministeri julkaisee puolueensa sivuilla teesin, miten "tytöt vapaaksi kunniakulttuurista":
1. Rikoslakiin käsite kunniaväkivalta
2. Uskonnollisten koulujen julkisen rahoittamisen lopettaminen:
"Koulusta uhkaa tulla perhepohjainen ja yksilöllinen projekti, jossa on patriarkaalisia piirteitä, jotka ovat ristiriidassa kriittisen pedagogisen maailmankuvan kanssa. Uskonnolliset koulut eivät takaa sukupuolten tai kaikkien ihmisten tasa-arvoisuutta. Nämä koulut uhkaavat demokratiaa."
3. Otetaan käyttöön 15 vuoden ikäraja hunnun käytölle
4. Otetaan käyttöön tyttöjen pakolliset gynekologiset tarkastukset
10. Otetaan käyttöön maksimiraja myötäjäisille/ morsiusrahalle

Ruotsalainen liikemies Patrik Brinkmann lahjoittaa 5 000 000 euroa saksalaiselle Islamin vastaiselle puolueelle.

Ranska ei antanut kansalaisuutta "burqaan pakottavalle miehelle":"oli omaksunut naisia syrjivän asenteen niin pitkälle, että kieltäytyi kättelemästä naisia, halusi erottaa tytöt ja pojat, myös sisarukset, pikkulapsi-iästä alkaen", Le Figaro -sanomalehti lainasi asiakirjaa.
Päätös on tehty tammikuussa, mutta se tuli julki tiistai-iltana.
Päätöksen mukaan miehen asenne on ristiriidassa Ranskan arvojen, kuten sukupuolisen tasa-arvon, kanssa.

"Kansalaisuudenhakuprosessissa tuli ilmi, että hakija määräsi vaimonsa käyttämään kasvot peittävää huntua, esti häntä liikkumasta kasvot paljaina, ja torjui periaatteet uskonnon ja maallisen lain erottamisesta ja miesten ja naisten välisestä tasa-arvosta", maahanmuuttoministeri Eric Besson kommentoi päätöstä tiedotteessa.
Ranskan kansalaisuuslaki mahdollistaa kansalaisuuden epäämisen sillä perusteella, että hakija ei noudata Ranskan arvoja tai ei pyri sopeutumaan Ranskaan.

Tanskan kulttuuriministeriö huomautti, että "burka saattaa tehdä näyttelijäntyöstä erityisen hankalan."

Norjan edistyspuolue haluaa "ei-länsimaalaistaustaisen" raiskaajan henkilötiedot julkisuuteen:
Varapuheenjohtaja Per Sandberg ehdottaa huolestuttavan kehityksen pysäyttämiseksi käytäntöä, missä tekijöiden nimi, kuva, etnisyys ja osoite julkistettaisiin.
"Tämä olisi nykyaikainen versio häpeäpaalusta. Ehdotus on kieltämättä radikaali, mutta jos uhreista julkaistaan kuvia, niin miksei samaa voisi tehdä rikollisista. Käytäntö toimisi hyvänä pelotteena ja sillä varmasti olisi suuri ennaltaehkäisevä vaikutus"

Britanniassa hijaabia käyttävien koululaistyttöjen koulubussissa kiusaamisen ongelman ratkaisuksi bussikuski seuraavalla kerralla jätti tytöt pysäkille.

Britannian lentokentän turvatarkastuksen läpivalaisusta kieltäytyneet naiset eivät päässeet lennolle.

Ruotsi aikoo karkottaa kuolemansairaan 2,5-vuotiaan libanonilaistytön karkotuksesta.
Tyttö sairastaa perinnöllistä välimerenkuumetta. Sairaus aiheuttaa jatkuvia kuumetiloja, ripulia, oksentelua ja kipuja rintaan, vatsaan ja niveliin. 2,5-vuotias tyttö painaa vain viisi kiloa, eikä hänen ruumiinsa ota vastaan kiinteää ravintoa. Tytön tila on heikentynyt karkotuspäätöksen jälkeen.
Hommaforumin Eino P. Keravalta kommentoi:
"Tottakai perhe pitää karkottaa, ellei ole perusteita turvapaikkaan. Ei jonkun sairaus voi olla mikään syy harkita uudelleen turvapaikkaa, sillä sairaita maailma on täynnä, Tietysti on inhimillisesti katsoen tragedia, jos tyttö ei saa hoitoa, mutta Ruotsin kannalta taas on tragedia, jos se päästää sisään kaikki kallista hoitoa vaativat. Perimmäinen kysymys kuuluukin, pitääkö Ruotsi tuhota ja lakkauttaa näennäisen humanismin vuoksi?"

Itävallan, Saksan ja Hollannin Islaminvastaiset puolueet suunnittelevat yhdessä EU-laajuista minareettikieltoa.

Englantilainen hotelliyrittäjäpariskunta haukkuu asiakkaaksi tulleelle musliminaiselle Profeettaa (S) sotapäälliköksi ja hijaabia bondageksi naisille (bondage=erotiikan alalaji, jossa kumppani sidotaan käsistä ja jaloista pilkattavaksi ja ruoskittavaksi -tekijä).

Antewerpenin yliopistolla järjestettiin vapaa-ajattelijoiden luento otsikolla 'Long live god, away with Allah!'

Ruotsin sairaanhoidon piirin lääkäreistä kaksi kolmasosaa kieltäytyy uskonnollisista syistä tehtävästä poikien ympärileikkauksesta -sen jälkeen kun se siirtyi julkiselle sektorille.

Tanska myönsi sananvapauspalkinnon Hirsi Alille. Häntä arvostavat lukemattomat kansalaiset ja poliitikot ympäri Euroopan ja Amerikan (ja Israelissa tietenkin). Hirsi Alin mukaan islamilaisessa yhteisössä "naisen seksuaalisuutta vartioidaan vainoharhaisesti. Tytöt ja äidit alistetaan ja eristetään siivous- ja lastentekokoneiksi. Tämä ei suosi sivistystä, vaan tekee myös pojista ja miehistä pieniä ja isoja despootteja. Lopulta päästään siihen, että islamilaisesta maailmasta ainakin arabimaat ovat surkeassa tilassa sosiaalisesti, sivistyksellisesti ja taloudellisesti".

Suomen poliittisen puolueen Kristillisdemokraattien puheenjohtaja julistaa maahanmuuton epäonnistuneen:
"Pitäisikö Suomen maahanmuuttopolitiikkaa muuttaa?'
- Pitäisi. Nykyinen on monella tavoin epäonnistunutta. Suomen tulisi valita tarkemmin ne pakolaiset, joita tänne otetaan. Etsittäisiin niitä ryhmiä, joiden integroituminen kulttuurisesti ja uskonnollisesti on helpompaa, esimerkiksi vainotuttuja kristittyjä. Kun esimerkiksi vainotut kristityt sijoitetaan ympäri Suomea, he löytävät sieltä myös seurakuntayhteyden, jossa pääsevät kontaktiin kantasuomalaisten kanssa - ihan eri tavalla kuin jos pieni muslimien joukko olisi sijoitettu jonnekin periferiaan. Meillä turvapaikanhakijoiden etuudet, kuten toimeentulotuki, ovat olleet suurempia kuin monissa muissa Euroopan maissa. Tämän vuoksi on syntynyt jopa turvapaikanhakuturismia, mikä ärsyttää ihmisiä. Tuet täytyy saada samalle tasolle kuin vertailumaissa."

Helsingissä muslimiäiti tuomittiin 40 päiväsakkoon (noin 800€) ja 500€ vahingonkorvauksiin poikavauvansa ympärileikkauksesta: Käräjäoikeuden mukaan äiti syyllistyi pahoinpitelyn yllytykseen tilaamalla noin puolen vuoden ikäisen poikansa ympärileikkauksen. Syyttäjän mukaan lapsen sukuelimen iho oli kaltattu alapuolelta melkein kokonaan.

Ranskassa poliisit suuttuivat saatuaan tietää syöneensä halal-ruokaa kahden vuoden ajan. Poliisiammattiliiton edustajan mukaan "on vieras eikä edusta arvojamme."

Göteborgissa mielenosoittajat vastustivat moskeijan rakentamista - vastamielenosoittajia poliisi kaasutti pippurisumuttimella.

Pietarissa Islamilaisessa ruokakaupassa räjähti käsikranaatti.

Italiassa poliisi sakottaa niqaabia käyttänyttä naista.

Berliiniläinen oikeusistuin kielsi muslimien rukoushuoneet kouluissa.

Hollannin oikeusministeriö aloittaa muslimien shari'an noudattamisen kitkemisen:
"Koraanissa on kohta, jonka mukaan naista on lyötävä, jos pelkää, että tämä ei ole samaa mieltä. Näin on tehtävä, kunnes hän on samaa mieltä. Tällöin naisten on pakko sanoa, että he suostuvat shariaan", sanoo tunnettu islamkriitikko ja professori Hans Jansen."

Ranskan juutalaisten opiskelijoiden tekemän tutkimuksen mukaan ranskalaisista:miltei puolet oli samaa mieltä väittämän "ulkomaalaiset osaavat muita paremmin paremmin hyödytää sosiaaliturva järjestelmään" kanssa.
Yli neljäsosa vastaajista oli sitä mieltä, että arabit syyllistyvät todennäköisemmin rikoksiin kuin muut.

New Yorkissa bussien kyljissä toteutetaan mainoskampanja, jossa kehotetaan hylkäämään Islam ja lupaamaan näille "suojelua:"
"Fatwa on your head?";"Is your community or family threatening you? Leaving Islam?"

Lleidassa kaupunginvaltuusto sulkee moskeijan vetoamalla turvallisuussyihin - myöskin niqaabin ja burqan käyttö kiellettiin jo aiemmin.

Baselissa muslimivanhemmat saivat sakkoa 260 € per lapsi kieltäessään näitä osallistumasta koulun uimatunneille - Baselin kaupungin edustajan Christoph Eymannin mukaan lasten sekauimatunneille on myös uskonnollisten yhdistysten siunaus.

Ruotsin opetusministeriö antaa kouluille luvan kieltää niqaab.

Hampurissa suljetaan moskeija.

Norjan lääkäriliiton neuvosto vaatii kieltoa poikien ympärileikkauksille: "Silpominen on silpomista, oli silvottava sitten tyttö tai poika"

Britanniassa professori Richard Dawkins vertaa musliminaisten vaatetusta jätesäkkiin.

Floridalainen kristitty seurakunta aikoo polttaa Koraaneja.

Tanskalaisen kyselyn mukaan 59,4 prosenttia vastaajista on vahvasti tai jonkin verran sitä mieltä, että islamin läsnäolo Tanskassa on ongelma tanskalaiselle yhteiskunnalle.

Ruotsalainen poliittinen puolue julkaisee vaalivideon, jossa lastenvaunuja työntävät musliminaiset kiilaavat mummon ohi hakemaan valtionavustusta.

Tanskan oikeistolainen kansanpuolue on ilmoittanut, että se haluaa naisten alastomia rintoja näytettävän kansalaisuutta tai oleskelulupaa hakeville maahanmuuttajille.

Ala-Saksin sisäministeri Uwe Schünemannin mukaan lisää poliiseja tarvitaan muslimienemmistöisillealueille, lisäksi islamisteilta tulisi kieltää kännykät ja tietokoneet. Lisäksi tunneteilta islamisteilta pitäisi kieltää pääsy radikaaleihin moskeijoihin ja ongelma-alueille.

Tanskan hallitus on ilmoittanut rajoittavansa ulkomaalaisten pääsyä terveyspalveluihin, opetukseen ja sosiaalitukiin. Lisäksi komitea selvittää miten pitkälle voidaan mennä ennen kuin rikotaan EU:n tai muita kansainvälisiä lakeja.

Berliinissä tehdään viisi polttopulloiskua moskeijoita vastaan.

Suomen Seinäjoella kolme miestä meni ulkomaalaisravintolaan pahoinpitelemään henkilökuntaa ja särkemään paikkoja mukanaan olleilla rautaputkilla.
Myöhemmin samana yönä kaksi miestä pahoinpiteli ulkomaalaisseurueen. Yhden tajuttomaksi. Maassa maan tavalla.

Saksalaisista suurin osa on sitä mieltä, että Saksan muslimiväestö on maalle taloudellinen taakka.

Ruotsalainen kunnallispoliitikko "soluttautui" moskeijaan ja kertoi "kuulleensa suunnitelmista iskeä ydinvoimaloihin."

Itävallan oikeisto vaatii maahanmuuton kieltämistä muslimimaista.

Ranskan presidentin Sarkozyn mukaan täyshuntu loukkaa naisten ihmisarvoa eikä ole ranskalaisessa yhteiskunnassa hyväksyttävissä. Täyshuntuun pukeutuminen on merkki sulkeutuneesta yhteisöstä ja ranskalaisten arvojen torjumisesta, presidentti sanoi edustajansa mukaan.

Ranskassa 60-vuotias naispuolinen asianajaja raivostui viikonloppuna Nantesin lähellä samassa liikkeessä asioineelle naiselle, koska tällä oli yllään islamilainen huntu. Asianajaja repi burkan pois naisen päältä.
Poliisin mukaan 26-vuotias musliminainen oli kuullut asianajajanaisen kommentoivan "häijysti" hänen burkaansa ja sanoneen haluavansa burka-kiellon mahdollisimman nopeasti voimaan.

Ranskassa hallitus on hyväksynyt lakiesityksen, joka kieltää islamilaisten huntujen käytön julkisilla paikoilla. Esitys menee parlamentin käsittelyyn heinäkuussa.
Lakiesityksen mukaan kukaan ei saa Ranskassa käyttää vaatekappaletta, jonka tarkoitus on peittää kasvot. Rikkureita odottaa 150 euron sakko tai passitus kurssille, jolla opetetaan ranskalaisia arvoja.
Kovempi rangaistus uhkaa sitä, joka pakottaa naisen peittämään kasvonsa. Luvassa on vuosi vankeutta ja 15 000 euron sakot.

Ranskan parlamentti hyväksyy burkakiellon.

Englannissa suomalainen, nyt jo veivinsä heittänyt toimittaja Erkki Toivanen kirjoittaa Uusisuomi-verkkolehden blogissaan "Väärin ymmärretty "yhteisöllisyys" - eli erioikeuksien myöntäminen etnisille tai uskonnollisille ryhmille - merkitsee demokratian loppua. Olisimmeko valmiit palaamaan henkiseen keskiaikaan vain miellyttääksemme sinne juuttuneita islamisteja"

Ranskassa kaksi musliminaista käännytettiin uima-altaalta, koska olivat pukeutuneet islamilaisiin uimapukuihin eli burkineihin. Naisille todettiin, että takaisin voi palata bikineiden tai yksiosaisen uimapuvun kanssa.
Uutisen linkittäjä kommentoi:
"Kenellekkään ei lienee yllätys, että episodissa tarvittiin lopulta poliisia. Naisten aviomiehet kun suivaantuivat asiasta ja uimamalan henkilökuntaa vähän uhkailtiin."
Minä kommentoin: Niin sitä pitää.

Disneylandin ravintolatyöntekijä on järkyttynyt, koska ei saa käyttää työssään hijabia.
Hommaforumilla kommentti:
"Vai niin. Jos Imane työskentelisi Naantalin Muumimaassa muumina, hänen ei tarvitsisi näyttää kenellekään kasvojaan."

Hollantikin aikoo kieltää musliminaisten burkakaavun. Burkakielto on yksi islamvastaisen vapauspuolueen vaatimuksista tulevalle vähemmistöhallitukselle.
Ranskassa kielto on hyväksytty parlamentin molemmista huoneissa ja se astuu voimaan, mikäli maan perustuslakituomioistuin ei totea kieltoa laittomaksi.

Hollannissa oikeisto-keskustalaiset puolueet hyväksyivät naamahuivikiellon ajamista hallitusohjelmassa.

Ruotsissa Ruotsidemokraatit pääsivät vaaleissa vaa'ankielen asemaan ja mm. Ruotsin opetusministeri Jan Bjorklund kannattaa naamahuivien kieltämistä opetussektorilla.

Italia: 3 päivää Ranskassa hyväksytyn lain jälkeen populistinen Pohjoisen liitto esitti oman vaatimuksensa naamahuivikiellosta.

Espanjan sosialistinen hallitus ei ole halunnut kansallista naamahuivikieltoa, mutta etenkin Katalonian kaupungeissa on julistettu paikallisia naamahuivikieltoja.

Belgiassa naamahuivikielto hyväksyttiin, mutta hallituksen kaatuminen on siirtänyt kiellon voimaantuloa siihen kunnes uusi hallitus on muodostettu.

Sveitsi: Minareettikiellon jälkeen oikeistolaiset puolueet ovat alkaneet vaatimaan naamahuivikieltoa, mutta toistaiseksi mitään oleellista ei ole tehty asian tiimoilta.

Saksa: Kyselyn mukaan 61% saksalaisista kannattaa naamahuivikieltoa.

Lisää tukea muslimimaista:

Egyptiläinen lehtinainen liberaalina muslimina itseään pitävä Mona al-Tahawi (Eltahawy) vaatii maailmanlaajuista naamahuivikieltoa.

Egyptin al-Azhar-yliopistossa annetaan fatwa, jonka mukaan musliminaisten ei Ranskassa tarvitse pitää hijaabia: "Pitää noudattaa Ranskan lakia."
alHamdulillah, fatwan antaneelta pääsi jo kylmä pieru.

Albaania: Albaaniassa ollaan valmistelemassa lakia joka kieltäisi kaikenlaiset muslimihuivit kouluissa.

Pariisissa eläkkeellä oleva englanninopettaja repi naamahuivin pois kaupassa musliminaiselta. Syyksi hän sanoo naamahuivin olevan hyökkäys naisia vastaan.

Suomessa onneksi järki päitä pakottaa:

Jaakko Hämeen-Anttila:
- Täytyy erottaa uskonto ja heimoperinne. Esimerkiksi täyttä hunnuttautumista ei voida vaatia islamin tärkeimpien lähteitten nojalla.

Sylvia Akar pitää islamilaisen pukeutumisen nykyistä yhdenmukaistumista huolestuttavana.
- Ajatus siitä, että "oikea" muslimi pukeutuu tietyllä tavalla, on vallannut alaa nopeasti.
- Kasvojen peittämiselle ei uskonnossa ole minkäänlaisia perusteita, Akar sanoo.
Tätä ennen naiset pukeutuivat paikallisten konventioiden mukaisesti.
- Eurooppalaista huntukeskustelua käydään kaikkein tiukkapipoisimpien muslimien kanssa, niiden jotka saarnaavat naisten täydellisen näkymättömyyden puolesta. Keskusteluissa syrjäytetään täysin ne naiset, joiden mielestä on musliminaisen oma asia päättää, mitä ruumiinosiaan hän haluaa peittää, Dahlgren huomauttaa.

Hollanti: Utrectiläinen peruskoulu on päättänyt islamilaisten päähuivien rajoittamisesta. Kesällä voimaan tulevien sääntöjen mukaan 90% naamasta pulee olla näkyvillä. Opettajat eivät puhu niille tytöille joiden huivi ei ole 2 senttimetriä kulmakarvojen yläpuolella.

Saksa, Hessen: Hessenin osavaltio kielsi naamahuivit valtion työntekijöiltä (virastoaikoina). Päätös tapahtui sen jälkeen, kun Frankfurtin kaupungin työntekijä halusi tehdä töitä burqhassa.
Nainen yritti sovitella asiaa rahallista korvausta vastaan, mutta Frankfurtin kaupungin henkilöstöjohtaja totesi, että tähän tapaukseen ei laiteta penniäkään veronmaksajien rahoja.
Hessenin esimerkki kiinnostaa myös Ala-Saksissa. mm. Ala-Saksin integratioministeri Aygül Özkan (itsekin "muslimi" Lainausmerkit ja fontti minun) virkamiesten naamahuivikieltoa.
Norjan edistyspuolue tuo päähuivien (ei niqaab) kieltämisen kouluissa parlamentin käsiteltäväksi. Myös minareettikiellosta ja naamahuivien kieltämisestä on vihjailtu.

Sveitsi: Ticinon kanttonissa on kerätty riittävä määrä allekirjoituksia, jotta kanttonissa voidaan äänestää naamioiden kieltämisestä (samalla kiellettäisiin myös islamilaiset naamahuivit).

Sveitsi: Valtiollinen komitea suosittelee osittaista naamahuivikieltoa eli burqhan ja niqabin kieltämistä valtion virastoissa ja julkisissakouluissa

2011

Ranskan naamahuivikielto astuu voimaan 11.4. Laki tulee kieltämään naamahuivin käytön julkisella paikalla. Julkisiksi paikoiksi katsotaan paikat jotka ovat avoinna yleisölle, parkkipaikat, kaupat, elokuvateatterit, ravintolat ja joukkoliikenne.
Naamahuivia saa kuitenkin käyttää kotona, hotellihuoneissa, yritysten tiloissa, yksityisissä ajoneuvoissa ja uskonnollisissa paikoissa.
Kommentti Hommaforumilla:
"Hiljaisen ja tuijottavan kaaputädin kohtaaminen rappukäytävässä tai hississä voi olla etenkin lapselle pelottava kokemus.
Mutta niinhän se on, että:
"Muhammed on Jumalan lähettiläs ja ne, jotka seuraavat häntä, ovat uskottomille pelottavia, mutta toisilleen armahtavaisia."
Kor. 48:29"

Ranskassa tulee tänään voimaan burkakielto.
Kiistelty laki kieltää julkisilla paikoilla musliminaisten käyttämät kokopeittävät burkat ja vain silmät paljastavat niqabit.
Lain rikkomisesta voi seurata 150 euron sakot. Miehet, jotka pakottavat naisväkensä käyttämään huntua, voivat saada jopa 30 000 euron sakot tai vankeusrangaistuksen.

Saksan sisäministeri sanoo, että "Islam ei kuulu Saksaan."

Belgia kieltää kohta burkat julkisilla paikoilla.
Maan senaatti hyväksyi kiellon vaivihkaa viime viikolla, ja parlamentin alahuone oli tehnyt vastaavan päätöksen jo aiemmin. Vain vihreät äänestivät lakia vastaan.
Lakitekstin laatijan mukaan uusi laki kieltää kaiken sellaisen vaatetuksen, joka piilottaa kasvot.
- Laki ottaa huomioon perusperiaatteen, naisten ja miesten tasa-arvon, sanoi Daniel Bacquelaine.
- Sitä paitsi jos haluamme avoimen yhteiskunnan, kasvojen näkyminen on olennaista, hän lisäsi.

Hollanti: Sisäministeri Piet Hein Donnerin mukaan burqha on ristiriidassa hyvien tapojan kanssa, vähän niinkuin alastomuuskin.

Tanskan maahanmuuttoministeri kehottaa maahanmuuttajia muuttumaan tanskalaisten kaltaisiksi tai häipymään maasta.

Suomessa vastavalittu kansanedustaja käy suomalaisessa moskeijassa ja kauhistelee muslimilasten Koraanin lukua "aivopesuna pienestä alkaen."

Ranskan poliisi pidätti kaksi musliminaisten burkakieltoa uhmannutta naista Pariisissa maanantaina.

Ranskassa poliisi on pidättänyt musliminaisten peittävän vaatetuksen kieltoa uhmanneita naisia.
Poliisi on ottanut kiinni kaksi vain silmät paljastavaan niqabiin sonnustautunutta naista Pariisissa.

Norjassa maahanmuuttaja julistaa "- Muslimit tulevat valloittamaan Norjan jonain päivänä. Se ei tule tapahtumaan väkivalloin tai pistoolein. Ellei Norja ota maahan katolilaisia meksikolaisia, jotka lisääntyvät yhtä nopeasti kun muslimit, muslimit tulevat valloittamaan Norjan lisääntymisvauhtinsa takia. Luulen, että se on suunnitelmana koko Euroopassa."

Ranskan sisäministeri Claude Gueant hakee kieltoa rukoilla kaduilla.

Norjassa "Ei-Länsimaiset maahanmuuttajat ovat puhdasta netto-tappiota", toteaa miljonääri Jens Ulltveit-Moe, joka on sijoittaja ja Umoen konsernijohtaja. Konserni omistaa mm. Peppes Pizzan, Burger Kingin ja T.G.I. Fridaysin, jotka käyttävät paljolti ulkomaista työvoimaa.

Ruotsissa joka neljäs nuori haluaisi maansa olevan diktatuuri.

"Ei-Länsimaiset maahanmuuttajat ovat puhdasta netto-tappiota", toteaa miljonääri Jens Ulltveit-Moe, joka on sijoittaja ja Umoen konsernijohtaja. Konserni omistaa mm. Peppes Pizzan, Burger Kingin ja T.G.I. Fridaysin, jotka käyttävät paljolti ulkomaista työvoimaa.

Viron suurin sanomalehti Postimees julkaisee artikkelin Viron viesti vieraille: ette ole tänne tervetulleita!
Maahanmuuttajat tunkeutuvat yhä massiivisemmin Eurooppaan.
Lähes kaksi vuosikymmentä Suomessa toiminut valtiotieteilijä Iivi Anna Masso on pohjoisnaapurissa myös sellaisia ihmisiä nähnyt. "Kun lähden Helsingin Itäkeskukseen", kirjottaa hän, "siellä istuu kahviloissa pyyhkeisiin kääriytyneinä ihmisiä, jotka eivät käy töissä ja joista osa voi olla lukutaidottomia, Heillä ei ole paljon mahdollisuuksia eikä varmaan myös tahtoa integroitua muuhun yhteiskuntaan"."Mutta jos yhteiskunta muuttuu värikkäämmäksi niin, että ihmisiä elätetään sosiaaliavustuksilla, ja he muodostavat omia ghettoja, elävät omassa arvojärjestelmässään, pitävät etäisyyttä tai ovat vihamielisiä paikallisia arvoja kohtaan, se aiheuttaa väistämättä ristiriitoja", sanoo Masso.

Hollannin parlamentti kielsi tiistaina eläinten teurastamisen ilman, että ne on ensin tainnutettu.

Norjalaisen tutkimuksen mukaan
Kahdeksan vastaajaa kymmenestä on sitä mieltä, että kotoutumisen tulisi olla tulokkaiden itsensä, ei valden vastuulla.
Kotoutumisen onnistumisen mittapuuna pidetään sitä, että oppii paikallisen kielen ja että pystyy elättämään itsensä.
Hyvin harvat ovat täysin vailla kontakteja maahanmuuttajiin. Toisaalta, hyvin harvoilla on niitä paljon.
80% norjalaisista asuu alueilla, joilla asuu vähän tai ei lainkaan maahanmuutajia. Ainoastaan 4% norjalaisista asuu alueilla, joissa maahanmuuttajien osuus on enemmän kuin 50%.
Enemmistö norjalaisista ei halua laittaa lapsiaan mahdollisuuksia ja voimavaroja pullisteleviin kouluihin.
Huivikieltoa kouluissa, työpaikoilla ja valtion viroissa kannattaa täysin tai osittain 60% norjalaisista. Liki 40% siivoaisi moiset ilmestykset pois katukuvastakin.
Enemmistön mielestä norjalaisten ja ei-länsimaalaisten maahanmuuttajien arvot eroavat toisistaan hyvin paljon.
Neljä kymmenestä kokee norjalaisten arvojen olevan uhattuna maahanmuuton vuoksi.
Ja: Yhä useampi norjalainen on tyytymätön integraatiopolitiikkaan, ja 53,7 uudessa tutkimuksessa haastatelluista haluaa sulkea rajat maahanmuuttajilta.

Saksan keskuspankin johtokunnan jäsen Thilo Sarrazin julkaisi viime elokuussa kirjan ”Deutschland schafft sich ab”, suomeksi ”Saksa lakkauttaa itsensä,” jossa hän sanoi maahanmuuttajista: ”Jos kolmanteen ja neljänteen sukupolveen mennessä ei puhuta Saksaa eikä ole integroiduttu sosiaalisesti, löytyykö edes halua siihen?”

Italialaisen poliitikon ja europarlamentaarikon Borghezion mukaan osa Anders Behring Breivikin ajatuksista on "kerrassaan nerokkaita". Haastattelua on lainannut muun muassa norjalaislehti VG.
Borghezio sanoo tuomitsevansa väkivallan käytön, mutta hän jakaa Breivikin ajatukset.
- Monet hänen ajatuksistaan on ovat hyviä. Osa niistä on erinomaisia.
Italialaispoliitikko selittää, että hän jakaa Breivikin kanssa muun muassa islaminvastaisuuden.

Italiassa: "Lailla halutaan kieltää burkan, vain silmät paljastavan niqabin ja muiden kasvot peittävien kankaiden käyttäminen julkisella paikalla... Myös hunnun käyttöön pakottamisesta voidaan antaa 30 000 euron sakot tai jopa 12 kuukautta vankeutta, kertoo uutistoimisto AP. Huntua julkisella paikalla käyttävä nainen voisi saada 100–300 euron sakot..."

Yhdysvaltalaisen tutkimuksen mukaan yli puolelle eurooppalaisista "maahanmuuttajia on liikaa ja maahanmuuttajista on haittaa heidän elämälleen."

Hollannin tilannetta kommentoi blogissaan Jouko Piho, joka "haluaa vaikuttaa asioihin ja ihmisten elämään rehellisyyden ja oikeudenmukaisuuden näkökulmasta sekä kristillisten arvojen perustalta":
Maahanmuuttajien tulee oppia hollannin kieltä, ja hallitus tulee suhtautumaan ankarammin niihin maahanmuuttajiin, jotka eivät noudata Hollannin lakeja eivätkä huomioi hollantilaisten arvoja.
Hallitus tulee antamaan lakiesityksen, joka kriminalisoi pakotetut avioliitot. Hallitus tulee myös ottamaan käyttöön voimakkaampia toimenpiteitä niitä naisia vastaan, jotka vähentävät työmahdollisuuksiaan pukeutumisensa takia. Hallitus tulee esim. kieltämään kasvot peittävän burkan käytön Hollannissa 1.1.2013 alkaen.
Jouko Piho kommentoi:
"Suomen on syytä ottaa opiksi Hollannin (ja monien muiden maiden) kokemuksista eikä antaa maan muslimiväestön nousta liian suureksi. Mitä enemmän maahan tulee muslimeja, niin sitä enemmän tulee myös radikaaleja muslimeja, jotka eivät halua sopeutua tulomaansa tapoihin ja lakeihin, vaan he haluavat omia erityislakejaan (sharia) ja monenlaista erityiskohtelua heidän hyvin erilaisten tapojensa takia."

Yhdysvalloissa julkaistaan 9/11:ä käsittelevä lasten värityskirja, jossa sanotaan mm: "Lapset, totuus on, että terrori-iskujen suorittajat olivat vapautta vihaavia äärimuslimeja. Nämä hullut vihaavat amerikkalaista elämäntapaa, koska olemme VAPAITA ja yhteiskuntamme on VAPAA."

Yhdysvalloissa poliisi pahoinpiteli muslimiperheen isää ja poikaa muun perheen nähdessä huvipuistossa, kun perheen naiset eivät suostuneet ottamaan huivejaan pois laitteeseen mennessään.

Tanskassa paljastuu äärioikeistolainen Ku Klux Klan- tyylinen salaseura ORG, jonka tavoitteena on puhdistaa Tanska maahanmuuttajista-ryhmään kuuluu useita poliiseja.

Norjan heinäkuun 2011 joukkosurma lisää norjalaisten liittymistä äärioikeistoon.

Hollantilaispoliitikko Frits Bolkestein: Islam ei ole uhka länsimaille, vaan päinvastoin länsimainen kulttuuri uhkaa tehdä tyhjäksi islamin perinteiset arvot.
"Väite islamin uhkasta on hölynpölyä. Päinvastoin meidän vaalimamme arvot, kuten yksilöllisyys ja maallistuminen, ovat uhka islamille."
"Tämän takia he [muslimit] reagoivat niin voimakkaasti."
Hommaforumilla asiaa kommentoidaan:
"Islam on juuri siksi ongelmissa etenkin länsimaissa, että se ei pärjää elämäntapojen kilpailussa. Se ei pysty tarjoamaan ihmisille parempaa. Siksi merkittävä osa länsimaiden muslimeistakin kääntyy enemmän länteen päin, mutta samalla osa uskoo edelleen että islam on parempi ratkaisu, kunhan sitä vain toteutetaan tarpeeksi vimmatun ehdottomasti."

Kommentti:
Mielenkiintoista, että artikkeli Mitä israelilaiset ajattelevat ei-juutalaisista oli lukittu kolmentoista maltillisen vastauksen jälkeen. Aika mielenkiintoista foorumilta, jolle "sananvapaus" on kaiken A ja Ö.

Ranskassa MTV3:n mukaan Islam häiritsee työelämää, koska muslimit kieltäytyvät viemästä lapsia uimahalleihin ja tarjoamasta lapsille sikaperäisiä ruokia. Musliminaisia on erotettu näiden pukeuduttua peittävään kaapuun.

Kadulla rukoileminen kielletään Pariisissa.

FBI opettaa suomalaisille agenteille muslimeiden olevan länsimaalaisten vihollisia:
FBI:n akatemian oppitunneilla Quanticossa on siis kerrottu?
- Koraanin seuraajien (muslimien) väkivaltaisuus on kuvattavissa aikajanalla.
- Mitä hartaammin uskova muslimi on, sitä todennäköisemmin hänestä tulee väkivaltainen.
- Mikä tahansa sota ei-uskovia vastaan on islamilaisen lain mukaan oikeutettu.
FBI on suositellut luettavaksi muun muassa Robert Spencerin kirjaa ”The Truth About Mohammed: Founder of the World’s Most Intolerant Religion”

Suomen Yleisradion toimittaja Kirsi Virtanen Helsingin Sanomissa "luottaa länsimaisen mallin paremmuuteen. "Länsimaalainen elämäntapa on tällä hetkellä kutakuinkin ainoa elämäntapa maailmassa joka edes yrittää tasapuolisesti tarjota koulutusta kaikille, liikkumisen vapautta, uskonnonvapautta, tasa-arvoa ja sananvapautta."

54% itävaltalaisista on samaa mieltä väittämän "Islam on uhka lännelle ja meidän tuntemallemme elämäntyylille" kanssa.
72% kyselyyn vastanneista oli sitä mieltä, että muslimit eivät "noudata sääntöjä" mitä tulee maassa elämiseen.
Väittämä islam ei sovi yhteen länsimaisen demokratian, vapauden ja suvaitsevaisuuden kassa 72% vastanneista oli samaa mieltä.
Itävallassa asuu n. 500 000 muslimia.

Italiassa valmistellaan burkakieltoa
Italiasta saattaa tulla Euroopan kolmas maa, joka kieltää burkan käytön julkisella paikalla. Maan parlamentin perustuslakivaliokunta äänesti tiistaina burkakieltoa koskevan lakiehdotuksen puolesta.
Lailla halutaan kieltää burkan, vain silmät paljastavan niqabin ja muiden kasvot peittävien kankaiden käyttäminen julkisella paikalla.
Myös hunnun käyttöön pakottamisesta voidaan antaa 30 000 euron sakot tai jopa 12 kuukautta vankeutta, kertoo uutistoimisto AP. Huntua julkisella paikalla käyttävä nainen voisi saada 100–300 euron sakot.

Espanja: Mallorcalainen pikkukaupunki on kieltänyt naamahuivien käytön julkisilla paikoilla.

Sveitsi: Sveitsin alahuoneessa hyväksyttiin naamahuivikiello äänin 101 - 77. Seuraavaksi asia siirtyy ylähuoneeseen.
Kommentti Hommaforumilla:
"Jos esitys menee läpi, niin jatkossa henkilö ei voi piilotella viranomaisilta naamahuivin takana. Lisäksi naamahuivit voidaan kieltää julkisissa kulkuneuvoissa ja -rakennuksissa."

Uutinen Belgiasta hommalaisittain:
Belgia: Naamahuivinaisen mies kävi poliisiin käsiksi. Belgiassa naamahuivit ovat laittomia ja poliisi pyysi naista poistamaan naamion tunnistamista varten. Siitäkös naisen aviomies sai raivarit ja kävi poliisin kimppuun.

Italialaiskaupunki Forte dei Marm kieltää muiden kuin italialaisruokaa tarjoavien uusien ravintoloiden avaamisen:
"Tässä ei ole kyse ulkomaalaisvastaisuudesta, vaan kulttuurimme suojelemisesta ja arvostamisesta", kaupungin keskusta-oikeistolainen pormestari Umberto Buratti sanoo.

Itävallan Vorarlbergin osavaltiossa kunnallista asuntoa on alettu myöntää vain saksan kieltä osaaville.

Suomessa vaikuttava belgialaissyntyinen poliitikko Freddy van Wonterghem pitää musliminaisten kivityskuolemantuomiota positiivisena asiana:
"Minun puolesta Saudit tehkööt omassa maassa mitä haluavat, se ei kuulu meille. Positiivisena asiana voidaan pitää, aina kun tapetaan muslimi tyttö, saadaan yksi potentiaalinen muslimien synnyttäjä pois pelistä."

Suomen Suojelupoliisi:
Suojelupoliisin päällikön Antti Pelttarin mukaan (muslimien) terrorismin uhkalta ei säästy enää kylmän pohjolan peränurkkakaan.
- Meillä on ensimmäinen esitutkinta käynnissä ja tämä ilmiö työllistää jatkossa vielä enemmän.
Suomessa käynnissä oleva tutkinta liittyy terrorismin rahoittamiseen todennäköisesti Somaliassa.
Supon apulaispäällikön Petri Knapen mukaan taustalla on ääri-islamilaisen toiminnan hivuttautuminen pikku hiljaa kohti pohjolaa.
- Viime aikoina tähän on vaikuttanut etenkin Muhammed-pilakuvat. Niitä on käytetty motivoimaan toimintaa.

Kasvavasta muslimivastaisuudesta Suojelupoliisi sen sijaan ei ole huolissaan:

Suomessa on huolestuttu netin vihapuheesta ja poliittisen keskustelun kärjistymisestä.
[Terrorismin "tutkija" Thomas] Jokisen mielestä on kuitenkin hyvä, että näillekin mielipiteille on jokin purkautumistie.
- Meidät on säästänyt kaikkein väkivaltaisimmilta ääriliikkeiltä se, että liikkeillä on ollut aina joku kanava vaikuttaa laillisesti. Jos lailliset keinot kielletään, harppaus väkivallan käyttöön pienenee.
Jokisen mielestä pahin virhe olisikin kieltää kaikki vihapuhe nettipalstoilla, sillä silloin se siirtyisi jonnekin muualle.
Pahimmillaan kynnys siirtyä kielletyistä sanoista väkivallantekoihin voisi alentua. Samoilla linjoilla on Supon Knape.
- Poliittisen väkivallan ja radikalisoitumisen ehkäisemisen kannalta on erittäin tärkeää, että sallitaan joskus kärjekäskin vapaa keskustelu. Silloin radikaaliin toimintaan tai ajatteluun taipuvaiset ihmiset löytävät sen sijansa demokraattisesta järjestelmästä. Pikemminkin huolestuttaisi, jos keskustelulle olisi asetettu liian tiukat rajat.

Abdullah Rintala kommentoi:

On se hyvä, että Suomessa ja muualla Euroopassa "laillista kanavaa käyttävät" politiikkaan isolla ääni- ja kannattajamäärällä äänestetyt muslimivastaiset henkilöt ovat löytäneet "sijansa demokraattisesta järjestelmästä järjestelmästä" ja ovat todellakin siirtyneet "laillisia keinoja" käyttäen "sanoista tekoihin." Ilman, että "netin muslimivastaista vihakirjoittelua" on kielletty: Vain uhri voi olla syyllinen.


Viimeinen muokkaaja, Abdullah Rintala pvm Maa Lok 24, 2011 12:03 am, muokattu 1 kertaa
Sun Lok 23, 2011 4:33 pm Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
ummuyusufLiittynyt: 16 Syy 2004
Viestejä: 1551

Lähetä Vastaa lainaamalla viestiä
Lisäykseksi tähän viimeisin mitä HS kertoi, että tämä PS:n Hakkarainen oli taas sivistymättömyydessään lohkaissut: kaikki homot ja lesbot ja somalit Ahvenanmaalle asumaan ja katsotaan miten siitä saadaan toimiva yhteiskunta tai jotain sinne päin...mutta siis pointti tässä, että Hesari julkasee kaiken tämänkaltaisen soopankin, joka kannustaa ihmisiä vihamielisyyteen. Tämä on maa ja yhteiskunta, jossa julkisesti vaimoansa hakkaavat (Nykänen), suonensa arpeiseksi piikittänyt (Andy McCoy) ja kaikennäköiset hörhöt ovat yhteiskunnan mielenkiinnon kohteina. Kuvastaa hyvin tätä "hyvinvointi"valtiota. Joskus on minutkin toivotettu sinne mistä olen kotoisin...mietin että noh, Pohjanmaalle on aika lyhyt matka mutta jos pääsisin sinne minne haluan voisin ottaa lahjoituksia vastaan, kuten romanit joka vuosi paluumatkaansa Romaniaan.

Lää iläähä illalLaah wa Muhammadan rasuululLaah! Ei ole muuta palvomisen kohdetta (ts.Jumalaa) kuin Allaah ja Muhammad on Hänen Lähettiläänsä.

_________________
"The one who is (truly) imprisoned is the one whose heart is imprisoned from Allah, and the captivated one is the one whose desires have enslaved him." Ibn Taymiyah
Sun Lok 23, 2011 9:00 pm Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Abdullah RintalaLiittynyt: 05 Kes 2010
Viestejä: 479

Lähetä Vastaa lainaamalla viestiä
بَرَآءٌَ


Islam-vastaisuuden ruumiinavauspöytäkirjasta:

*

Syyskuun 11. 2001 yhdysvaltalaisen National Review -lehden kolmunisti, republikaanikannattaja Ann Coulter (1961-) kirjoitti

"Meidän täytyy valloittaa heidän maansa, tapettava heidän johtajansa ja käännettävä heidät kristityiksi. Emme epäröineet paikantamasta ja rankaisemasta Hitleriä ja hänen ylimpiä päälliköitään, Mattopommitimme saksalaisia kaupunkeja, tapoimme siviilejä. Se on sotaa, se. Ja tämä on sotaa."

Seuraavana päivänä Coulter kirjoitti:

"Kaikki muslimit eivät ehkä ole terroristeja, mutta kaikki terroristit ovat muslimeja - ainakin kaikki terroristit kykeneviä toteuttamaan murhaavan suunnitelman amerikkalaisia vastaan, jonka jäljiltä 7 000 kuolee alle kahdessa tunnissa."

Vuonna 2007 Coulter osallistui David Horowitzin (1939-) kalifornialaisessa yliopistossa järjestämään "Islamofasismin tiedotusviikkoon," jossa Coulter mainitsi "Islamofasismin tosiasian olevan kiistämätöntä, on oltava vakava vihollisen raakalaismaisuudesta...tahdon tappaa heidät."

Freedom Centerin perustaja, entinen vasemmistolaiskommunisti David Horowitz (1939-) sanoi "Islamistien olevan pahempia kuin natsit, koska edes natsit eivät kertoneet koko maailmalle haluavansa tuhota juutalaiset. Palestiinalaiset ovat natseja. Jokainen heistä ja heidän vaaleilla valitut johtajansa ovat terroristeja."

Televisioevankelista Jerry Falwell (1933-2007) syytti iskujen jälkeen "pakanoiden, abortinkannattajien, feministien, homojen ja lesbojen edesauttaneen iskujen toteutumisessa."

Syyskuun 11. 2001 jälkeen syntyi suuri määrä Islam-vastaisia blogeja, joissa vaadittiin ja kannatettiin kovia otteita muslimeita kohtaan, tunnetuimpana Horowitzin säätiölle työskentelevän entisen kommunistin Robert Spencerin (1962-) JihadWatch.

Italialainen journalisti Oriana Fallaci (1929-2006) kirjoitti vuoden 2001 jälkeen kolme Islamin- ja muslmienvastaista kirjaa sekä lukuisia kolumneja, joista Italian suurimmassa sanomalehdessä hän kirjoitti: "Allahin pojat sikiävät kuin rotat." Hänen kirjoistaan tuli Bestsellereitä ja niitä käännettiin 21 kielelle -myöskin hebreaksi, farsiksi, tanskaksi ja ranskaksi.

Pamela Geller (1958-), jonka mukaan Islam on "on antisemitistisin, kansanmurhaisin ideologia maan päällä," vuoden 2001 jälkeisinä vuosina vaati kalliomoskeijan poistamista "tämän ollessa juutalaisten ensimmäisen ja toisen (Salomonin -tekijä.) temppelin tiellä." Geller myöskin puolusti Radovan Karadzikia (1945-) sillä Bosnian muslimeja "ei kansanmurhattu, vaan he tekivät itsemurhan häväistäkseen vihollisiaan." Hänen perustamansa Stop Islamization of America-järjestönsä perustettiin hänen mukaansa "auttamaan muslimeja, jotka tahtovat jättää Islamin, mutta ovat peloissaan tehdäkseen sen."

Robert Spencer lanseerasi käsityksen muslimien salaliitosta länsimaita vastaan, eräänlaista piilotettua Jihadia, jossa muslimit "käyttävät hyväkseen länsimaiden poliittista korrektiutta sananvapauden rajoittamiseen ja erioikeuksien vaatimisiin." Spencer myös muokkasi at-Taqiyyah'n tarkoittavan muslimien erioikeutta valehdella "vääräuskoisille"rajoittamattomasti.

Tanskan Kansanpuolueen puheenjohtaja Pia Kjærsgaard (1947-) sanoi vuonna 2001 muslimeiden olevan ihmisiä, jotka "valehtelevat, huijaavat ja pettävät." Poliisi torjui tutkintapyynnön sanoen, että "ei ollut aihetta uskoa Kjærsgaardin lausunnon rikkoneen mitään lakia." Seuraavana vuonna Kjærsgaard totesi "sosiaaliturva-asetuksen olevan ohimennyttä, sillä se oli räätälöitä tanskalaiselle perhemallille ja työetiikalle eikä muslimeille, joille on reilua saada turvansa muilta samalla kun vaimo synnyttää paljon lapsia. Lapsilisää hyväksikäytetään, maahanmuuttajan saadessa toimeentulon vain lapsimäärän perusteella. Uudet rangaistukset joukkoraiskauksille täytyy esittää, sillä ongelma saapui useiden toisen sukupolven maahanmuuttajien vandalismin mukana."

Iso-Britanniassa elävä egyptinjuutalainen Gisele Littman (1933-) nimellä Bat Ye'or, muokkasi dhimmi -käsitteen tarkoittavan kaikkia niitä ei-muslimeja, jotka "suhtautuvat liian alistuvasti, suvaitsevaisesti ja myönteisesti Islamia ja muslimeja kohtaan." Käsitettä viljeltiin laajalti Ranskassa vuosina 2002-2003 Ranskan vastustaessa Yhdysvaltain hyökkäystä Saddam Husseinin (1937-2006) hallitsemaan 'Iraaqiin.

Käsite Eurarabia tarkoitti Bat Ye'orin terminologiassa "siionisminvastaista, Yhdysvalloille ja Israelille vihamielistä eurooppalais-islamilaista vihamielistä liittoumaa," kunnes vuodesta 2004 eteenpäin eurarabian käsite vakiintui tarkoittamaan "korkeaa syntyvyyttä ja siirtolaisuutta muslimikansoista ennen pitkää syrjäyttämään eurooppalaisen väestön ja kulttuurin." Britannialainen historioitsija ja ekonomi Niall Ferguson (1964-) -joka vuonna 2011 avioitui Ayaan Hirsi 'Alin (1969-) kanssa- osallistui tähän väestötieteelliseen "aikapommiin," jota useiden väestötietelijöiden kumoavista todisteista huolimatta ei onnistuttu kitkemään ihmisten mielistä, vaan se vakiintui keskeiseksi osatekijäksi Islamia ja muslimeja vastustavilla sivustoilla ja kirjailijoilla.

Vuonna 2004 nuori muslimi odottaessaan bussia perjantairukoukseen hakataan kolmeksi kuukaudeksi koomaan Lontoossa.

Heinäkuussa 2005 Prestonin kaupungissa Britanniassa tapetaan 20-vuotias muslimi. Muslimimies hakataan kuoliaaksi Nottinghamissa; miehen tappanut nuorisoryhmä huusi Islaminvastaisia loukkauksia hänelle.

Belgialainen Paul Beliën (1959-) perusti verkkosivuston Brussels Journal, jonka eräässä kirjoituksessa vuonna 2006 murhatun miehen tappajiksi väitetään -oikeiden tappajien ollessa Puolan mustalaisia- pohjoisafrikkalaisia muslimeja, mutta tiedon varmistumisesta huolimatta Beliën ei poistanut väitteitään:

"Saalistajilla on hampaat ja sorkat. Saalistajilla on veitset. He aloittavat nuorina, vuosittain harjoitellen leikkaamalla karjan kurkut. Voimme pahoin nähdessämme verta, mutta he eivät. He ovat harjaantuneita ja he ovat aseistautuneita. Emme saa kantaa edes pippurisumutetta taskuissamme. Heillä on linkkuveitset ja teurastajan veitset ja he osaavat käyttää niitä."

Yhdysvaltalaisen Edward S. Mayn (1951-) Gates Of Vienna-sivusto kulki Brussels Journalin linjoilla muokatessaan kokonaisvaltaista viholliskuvaa, jossa muslimeiden Euroopassa tekemät raiskaukset nähtiin osana Islamin ja muslimeiden kulttuurin keskeisinä taktiikoina, jolla lamautetaan eurooppalainen sivilisaatio. Muita aiheita olivat jälleen muslimien väestöräjähdys, siirtolaisuus ja kantaväestön kovalla kustannuksella tapahtuva Islamisaatio, jonka puitteissa "eurooppalainen demokratia korvataan Shari'ah'lla ja ei-muslimivästö tapetaan tai pakkokäännytetään Islamiin."

Sanomattakin selvää, että ylläluetellut aiheet löysivät tiensä myöskin kristillisiin julkaisuihin ja kristittyjen evankelioimistyöhön ja Islamia käsitelleisiin televisio-ohjelmiinsa.

Gates of Viennalla myöskin rotuopit muovattiin uuteen muotoonsa -roturealismiksi- jonka todistamiseksi tarvittiin sekä Islamia että muslimeiden väitettyjä raiskauksia ja korkeina esitettyjä työttömyystilastoja osoituksena "integraatiohaluttomuudesta, -kyvyttömyydestä että -puutteesta. Tieteellisestä ala-arvoisuudestaan huolimatta rotuopit saavuttivat suuren kannattajakunnan ja lähtemättömän taustatekijän eurooppalaiselle maahanmuuttokeskustelulle -vaikka käsite keskustelu usein näyttää olevan erittäinkin sievistelevä kuva poliittisten päättäjienkin julmasta muslimivastaisuudesta jopa suorissa televisiolähetyksissä.

Maaliskuussa 2006 Prestonin moskeijaan Britanniassa nuorisojoukon hyökkäyksessä tiiliskivien ja betoninpalojen avulla puukotetaan 16-vuotias muslimi ja vahingoitetaan autoja.

Elokuun 16. 2006 britannialaiset lentomatkustajat sekä kapteeni vaativat lennolta poistettavaksi kaksi aasialaismiestä. Matkustajat luulivat urdun kieltä arabiaksi.

Vuoden 2006 tutkimuksessa kuusi kymmenestä amerikkalaisesta ajattelevat Islamia väkivallan alkusyynä, puolet suhtautuvat Islamiin kielteisesti ja yhdellä neljästä on ennakkoluuloja muslimeihin ja arabeihin yhtälailla. 39% amerikkalaisista haluaisivat muslimeiden kantavan erityistä tuntomerkkiä.

Marraskuun 21. 2006 kuusi imaamia poistetaan lennolta Minneapolisissa ja luovutetaan FBI:lle. Poliisin ja lentohenkilökunnan mukaan toimivat asianmukaisesti poistaessaan miehet koneesta.

Gates of Vienna -sivuston osallistujat kokoontuivat vuonna 2006 nimellä The Center for Vigilant Freedom, joka myöhemmin muuntui International Civil Liberties -yhteisöksi, joka omien sanojensa mukaan oli "islamisaation vastustaja kansalaisoikeuksien puolesta." Toinen samankaltaisella "asialistalla" rakennettu International Free Press Society seurasi perässä, kuten myös moskeijoiden rakentamista vastustava Law and Freedom Foundation.

Ranskalainen filosofi Bernard-Henri Lévy lokakuussa 2006 siteerasi Levinasia, jonka mukaan "Näkemällä vastapuolen paljaat kasvot, et voi tappaa häntä,et voi raiskata häntä...joten muslimien sanoessa huivin suojelevan naista, se on päinvastoin. Huivi kutsuu raiskaamaan."

Brändi nimeltään "Stop Islamization of Europe" monistui useaan maahan, Yhdysvalloissa Pamela Geller johti omaansa ja Tanskassa oli omansa. Gates of Viennan Edward May'n aloitteesta Brysselissä järjestettiin Bat Ye'orin ja Robert Spencerin vetonaulana "Vastajihad"-konferenssi lokakuussa 2007, jossa muita puhujia olivat Britannian Itsenäisyyspuolueen europarlamentaarikko Gerard Batten (1954-), joka samana vuonna myöhemmin kertoi kolumnissaan "musliminaisten huivin symboloivan kasvavaa Islamilaista fundamentalismia brittiläisessä yhteiskunnassa muodostaen vapaalle yhteiskunnalle uhn. [...] Meidän on suojeltava vapaata yhteiskuntaamme pimeälle keskiajalle kuuluvalta filosofialta. Ehdotan aloitettavan massasiirtolaisuuden lopettamisesta, integroidaan ja mukautetaan olevat siirtolaiset ja heidän jälkeläisensä yhteiskuntaamme, poistetaan vieraat kielet julkisista palvelupaikoista, rajoitetaan järjestettyjä avioliittoja ulkomailta ja tiukkana vaatimuksena sujuva englannin kielen taito [...] vaaditaan hallitustasolta Islamilaisia järjestöjä julistamaan fatwoja, joissa [...] terrori-iskuihin yllyttävät tai tekevät muslimit julistetaan luopioiksi ja ei-muslimeiksi ja häpeäksi Islamille. Neljä heinäkuun 7. 2005 itsemurhapommittajaa on julistettava luopioiksi esimerkkinä muille. Koraanin jakeet Jihadista ja al-Wala wal-Bara' ei sovelleta Yhdistuneissä Kuningaskunnissa."

Loppusyksyllä 2007 Britannian ministeri John "Jack" Straw (1946-) sanoo "musliminaisten pukeutumisen huiviin olevan näkyvä kannanotto erottautumisesta ja eristäytymisestä."

Helmikuussa 2009 Batten kirjoittaa kolumnissaan kyseessä olevan -ei sivilisaatioiden törmäys- vaan sivilisaation ja alkukantaisuuden. Törmäys kaiken, joka teki modernin maailman mahdolliseksi ja ideologian, joka tahtoo orjuuttaa meidät uskonjärjestelmään, joka kuuluu seitsemännen vuosisadan Arabiaan ja oli alkukantainen ja takapajuinen jo silloin."

"Stop Islamisation of Europen" tarkoituksena "oli estää Islamia tulemasta poliittinen voimatekijä Euroopassa" johtajanaan Stephen Gash (1953-), jonka mukaan vuoden 1371 ottomaanien Serbian alueen valloittaminen oikeutti Radovan Karadzicin toimet Srebrenican joukkomurhaan heinäkuussa 1995. Ryhmän Tanskan osaston jäsenet saivat kunnallisvaaleissa yhteensä 1 172 ääntä.

Muita puhujia Brysselissä oli israelilainen oikeistopoliitikko Arieh Eldad (1950-), joka vuonna 2008 lähetteessään Knessetille vaati Hebronissa asuvien arabien poistamista Hebronin juutalaisten suojelemiseksi ja oman kertomansa mukaan jakaa päivänsä kahteen osaan;ensimmäisessä yrittäen estää palestiinalaisvaltion luominen. Vuonna 2010 hän kommentoi israelilaisagenttien salamurhahanketta brittipassien turvin "brittien olevan tekopyhiä, enkä tahdo loukata koiria, sillä koiratkin osoittavat lojaaliutta..." Sekä belgialainen Filip Dewinter (1962-), joka sanoi mm. "Hijabiin pukeutuvan allekirjoittavan 'palautetaan lähettäjälle' -sopimuksen."

Vaikka perusteluina oli "ääri-Islamilaisen terrorismin" vastustaminen, käytännössä koko ideologia kääntyi Islamin ja muslimeiden vastustamiseksi usein militaristiseen sävyyn. Anders Breivikin (1979-) kannattama norjalaisen nimimerkin "Fjordmanin" eli Peder Jensenin (1975-), jonka mukaan "Islam käskee taistelemaan muita vastaan, kunnes nämä virtsaavat kuten Muhammad [...] Muslimit eivät ole täällä elääkseen rauhaisaa rinnakkaiseloa; he ovat täällä kolonisoimassa, alistamassa, häiritsemässä ja ylivaltaamassa meitä. Heidän pyhä kirjansa ei vaadi mitään vähempää," kirjoitti Islamin ja sitä harjoittavien tulla lopullisesti ja pysyvästi poistamaan kaikista länsimaisista kansoista sekä mikäli muslimit edelleenkin ovat vihamielisiä, otamme kohteiksi Mekan ja Medinan pommittamisen konventionaalisilla tai epäkonventionaalisilla aseilla. Suuri lukumäärä muslimeita yhteiskunnissamme on joka tapauksessa kallista ja vihamielinen viides kolonna keskellämme vakavasti rajoittaa toimintamme vapautta.

Britanniassa Islam -ja muslimivihamielisyys järjestäytyi puoluekartalla, kuten Britannian kansallispuolueena (BNP), jonka puheenjohtaja Nick Griffin (1959-) vuonna 2008 televisiokeskustelussa vastasi väitteeseen "kansalaisten olevan huumeista ja alkoholista enemmän huolissaan kuin maahanmuutosta" toteamalla Britannian huumeongelman johtuvan Islamista. Myöhemmin Griffin selvitti: "olevan suuri korrelaatio korkeilla BNP:n äänillä ja lähistöjen Islamilaisella väestöllä. Syyllä ei ole mitään tekemistä Islamofobian kanssa, vaan muslimiväestön rikollisella vähemmistöllä vaania nuoria englantilaisia tyttöjä seksiin..."

Seuraavana vuonna Griffin totesi televisiohaastattelussa, että "EU:n pitäisi upottaa laittomia siirtolaisia kantavat laivat estääkseen näiden pääsy Eurooppaan." Myöhemmin hän korjasi, että "ei ketään pidä murhata merillä, vaan laivat kuuluu upottaa, heittää heille pelastusrengas, jotta pääsevät takaisin Libyaan."

Puolueen ohjelmaan kuuluu mm. "ei-brittiläisten ja vieraiden kulttuuristen vaikutteiden tunkeutuminen ylenkatsomaan brittien perinteisiä arvoja, rohkaista kouluja opettamaan Britannian historiaa, kulttuuria ja perinteitä sekä takaaminen julkisen elämän alueet perustuvat perinteisen länsimaisen kristinuskon arvoille, merkkinä kunnolliselle ja sivistyneelle yhteiskunnalle." Kiinnostavaa puolueelta, jonka perustaja John Tyndall (1934-2005) kertoi pitävänsä Mein Kampf'ia raamattunaan.

Syyskuussa 2007 kynsihoitolan omistaja, iranilainen nainen, ryöstetään, potkitaan, viillellään pakettiveitsellä ja hakataan vasaralla käteen New Yorkissa; hyökkääjät raapivat muslimivastaisia sloganeita peileihin.

Huhtikuussa 2008 148 muslimihautaa tuhotaan Ranskan Arrasissa; sian pää oli asetettu roikkumaan eräästä hautakivestä ja joillekin haudoille oli sotattu Islamia ja muslimeja loukkaavia tekstejä. Ironisinta oli, että haudat kuuluivat toisessa maailmansodassa Hitleriä vastaan taistelleille ranskalaismuslimeille;vapaus ja tasa-arvo jne.

Tammikuun 2. 2009 muslimiperhe poistetaan lennolta ja luovutetaan FBI:lle. Lentoyhtiö puolusti toimiaan todeten, etteivät he hyvitä matkustajille uusia lippuja.

Kesäkuussa 2009 tuhopolttoisku Greenwichin moskeijaan, jossa talonmies saa palovammoja yrittäessään estää tulen leviämisen.

Heinäkuun 6. 2009 Islamilaisen avustusjärjestön toimisto tuhoutuu pahoin tahallaan sytytetyssä tulipalossa Glasgow'ssa.

Syyskuussa 2009 nuorisojengi hakkaa eläkkeellä olevan muslimimiehen kuoliaaksi tämän kolmivuotiaan lapsen tyttären silmien edessä.

Joulukuun 13. 2009 Castresin moskeijaa vandalisoidaan Ranskassa; teksteissä lukee "Sieg Heil!, Ranska ranskalaisille ja White Power" ja sian jalka oli jätetty roikkumaan.

Ranskassa Islamin ja muslimeiden vastustajaksi ryhtyi Front National, Tanskassa Dansk Folkeparti, Alankomaissa Partij Voor de Vrijheid ja Ruotsissa Sverigedemokraterna.

Ranskan Kansallisen Rintaman puheenjohtaja Marine Le Pen (1968-) rinnasti vuonna 2010 muslimeiden perjantairukouksen väenpaljouden yltäessä kaduille ja aukioille "Ranskan maaperän miehitykseksi."

Tammikuun 4. 2010 Ontarion moskeijan Kanadassa heitettiin molotovin cocktail, joka palaessaan teki huomattavaa tuhoa. Samassa kuussa BNP:n entinen jäsen tuomitaan muslimeja kohtaan suunnittelemastaan terrorismihyökkäyksestä; hän oli valmistanut suuren määrän toimivia tuliaseita ja räjähteitä.

Elokuun 25. 2010 matkustaja tappaa taksinkuljettajan kysyttyään ensin ja saaden myöntävän vastauksen, onko tämä muslimi.

Syyskuun 11. 2010 Wilders matkustaa New Yorkin WTC-tornit sijainneelle Ground Zerolle ja puheessaan mainitsee "Tähän on vedettävä raja. Meidän ei milloinkaan tule antaa vapaita käsiä heille, jotka tahtovat meidät alistaa. Piirtäkää raja tähän, ettei New Yorkista milloinkaan tule Uutta Mekkaa."

Vuoden 2010 ranskalaisessa tutkimuksessa muslimilla on 2,5 kertaa vähäisempi mahdollisuus saada työpaikka kuin kristityllä.

Kun pastori Terry Jones (1951-) luopui aikeistaan polttaa Koraaneja 11.9.2011, hän totesi: "Edelleen, ennemmin tai myöhemmin on noustava Islamia vastaan;mikäli emme, se ei mene pois."

Tammikuun 24. 2011 63-vuotias veteraani pidätetään suunnitelmastaan räjäyttää Detroitin Islam-keskus. Poliisi tiesi pidättää miehen saadessaan puhelun suunnitelmasta kuulleelta baarimikolta.

Heinäkuun 27. 2011 Norjan Oslon ja Utoyan saaren äärioikeistolaisen verilöylyn jälkimainingissa Suomen Suojelupoliisin apulaispäällikkö Olli Kolstela (1958-)kertoo oululaiselle sanomalehti Kalevalle, että "Supon pääseurantakohteena on Suomessa yhä islamistinen terrorismi ja islamistiset ääriliikkeet" lisäten Tukholman joulukuun 2010 tapahtuneeseen "Jos Euroopassa katsotaan uhkatilannetta, nämä iskut ovat vääjäämättä tulossa pohjoiseen."
Samana päivänä australialaisen mediakonsernijohtajan Rubert Murdochin (1931-) omistama iltapäivälehti The Sun otsikoi "al-Qaidan olevan syyllinen Norjan tapahtumiin."

2000-luvun ensimmäisen vuosikymmenen lopulla ja toisen vuosikymmenen alussa, ovat avoimella muslimivastaisuudella ratsastavat puolueet äänestäjien suosiossa. Muslimivihamielisyyden muuntuessa valtavirraksi ja yleisesti hyväksytyksi, ovat myöskin rivikansalaisten rikokset muslimeja vastaan olleet kasvussa. Sekä tutkijat että poliisit ovat todenneet rikosten kasvun syyksi nimenomaan tiedotusvälineiden ja poliitikkojen avoimen muslimivihamieliset näkemykset. Mutta onneksi Suomen Suojelupoliisia ei muslimeihin kohdistuvat rikokset huolestuta, onhan nämä ainoastaan "spontaaneja ja tilannesidonnaisia," joten ei syytä huoleen meillä; muslimeihin kohdistuvat rikokset voidaan ohittaa vain olankohautuksella "spontaania ja tilannesidonnaista."

Suomen Sisun -joka muuntui turvapaikanhakuprosessin kritiikistä avoimen rotuopilliseksi muslimivastaisuudeksi- puheenjohtaja Teemu Lahtinen (1977-) tuli valituksi Espoon kaupunginvaltuustoon. Tunnetuin Islamia vastustava tekijä on alajärveläissukuinen, Tampereella syntynyt helsinkiläispoliitikko Jussi Halla-aho (1971-), jonka blogisivusto Scripta on suomalaisittain räätälöity Gates of Viennasta ja Brussels Journalista; etenkin viherpoliitikkojen ja RKP:n salaisesta suunnitelmasta Suomen "Islamisoimiseksi," jossa monikultturin ja maahanmuuttajien "toiseudella" ihannointi johtaa koko Suomen -kuten myös skandinaavinaapurien- yhteiskuntajärjestelmän uppoamiseen sekä muslimien nöyristelemisellä että dystopialla muslimiväestön liikaräjähdyksestä.

Alankomaiden PVV:n Geert Wildersin (1963-) saadessa syytteen kannustamisesta vihaan ja syrjintään brittipoliitikko Gerard Batten kertoi kolumnissaan Wildersin "kritisoineen ideologiaa, joka tahtoo tuhota todellisen kultturin, sivilisaation ja lakijärjestelmän, joka sietää ja suojelee sitä. [...] Wilders on urhea mies yrittäessään puolustaa länsimaista sivilisaatiota tämän kohdatessa itsesuojeluvaistonsa menetyksen."

Vuosina 2008-2011 "Vastajihad"-konferenssi kokoontui Wienissä, Kööpenhaminassa, Zürichissä, Pariisissa ja Strasbourgissa, puhujina mm. serbialaistaustainen Srda Trifkovic (1954-), jonka mukaan "Islamia tulisi kohdella väkivaltaisena poliittisena ideologiana kuin uskonnollisena kulttina." Ironisesti, Trifkovic sai maahantulokiellon Kanadaan "poliittisesti epäkelvoista mielipiteistään" johtuen.

Usean yllämainitun saadessa syytteitä lausunnoistaan he ovat käyttäneet rikossyytteitään ja oikeudenkäyntejään tositteina länsimaiden oikeusjärjestelmän alistumisesta Islamin valtaan, toisin kuin kantamaan vastuun sanomisistaan ironisesti syyttäen ajojahdista länsimaista oikeusjärjestelmää, jonka noudattamatta jättämisestä syyttävät muslimeja, saarnaten Islamin maihin tai Shari'ah'aan verraten länsimaisen oikeusjärjestelmän paremmuutta. Kuvaan tietenkin kuuluu "jihadististä" ja "suvaitsemattomista" puheista saarnaavien muslimien kohdalla painostaa hallitusta koviin kurinpidollisiin toimiin tai karkotuksiin, kääntäen itse kohtaamansa vastoinkäymiset sananvapauden rajoittamiseksi, hallituksen, median ja valtiokoneiston osallistuessa salaliittoon maiden islamisoimiseksi.


"Naurakaa hulluille pedoille ajoissa." -Veikko Huovinen (1927-2009), 1971.


Kokosi Abdullah Rintala 1433 eli 2012.
Tor Huh 12, 2012 12:41 am Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:    
Vastaa viestiin    Islamtieto.com Foorumin päävalikko » Islamin vastainen sota, Guantanamo ja salaiset kidustusvankilat Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry: 
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by TMCrea