Islamtieto.com Foorumin päävalikko
RekisteröidyHakuOhjeKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätKirjaudu sisään
Taliban ja Afganistan

 
Vastaa viestiin    Islamtieto.com Foorumin päävalikko » Yleinen Keskustelu Näytä edellinen aihe
Näytä seuraava aihe
Taliban ja Afganistan
Kirjoittaja Viesti
Abdullah RintalaLiittynyt: 05 Kes 2010
Viestejä: 476

Lähetä Taliban ja Afganistan Vastaa lainaamalla viestiä
Taliban ja Afghanistan

Yhdysvallat

*Yli 20 miljoonaa seksuaalisesti kieroutunutta, eli homojen ja lesbojen määrä Amerikassa on suurempi kuin Afganistanin väkiluku
*Joka vuosi 5 000 lasta lapsikaupan uhreina
*Kolmasosa syntyvistä lapsista syntyy avioliiton ulkopuolella
*Yksi kahdestakymmenestä ihmisestä kidnapataan
*Yli 15 miljoonaa lasta on tapettu laillistetun abortin seurauksena
*Kaupunki San Franciscoa pidetään homoseksuaalisuuden pääkaupunkina muodostaen neljäsosan äänestäjistä
*100 miljoonaa alkoholistia
*Alkoholia tuottavat yhtiöt tuottavat alkoholia 24 miljardin dollarin arvosta

Vuonna 2000 tehtiin 26 miljoonaa rikosta

*Joka viidestoista sekunti tapahtuu varkaus
*Aseellinen ryöstö tapahtuu joka kahdeskymmenestoinen sekunti
*Murha tapahtuu joka kolmaskymmenesneljäs sekunti
*Raiskaus joka kuudes minuutti
*Päällekarkaus joka kolmaskymmenesneljäs sekunti

*Rappeuttavimmat elokuvat tuotetaan Amerikan Hollywoodissa, elokuvan pääkaupungissa
*Suurin pornografisten elokuvien ja Internet-sivustojen valmistaja ja tuottaja
*Suurimmat alkoholi- ja tupakkateollisuuden yhtiöt ovat Amerikassa
*Amerikan armeijan läsnäolo Bangkokissa oli merkittävä tekijä luomaan kaupungista seksuaalisen korruption maailmanpääkaupunki
*Suurimmat tuliaseita valmistavat yhtiöt, joiden aseilla tapetaan toisia ihmisiä ovat Ameriikassa

*Arviolta yli 100 miljoonaa Amerikan alkuperäisasukasta tapettu
*Yli kaksi miljoonaa afrikkalaista tapettu orjakaupan aikana
*Vuonna 1944 Yhdysvallat pommitti Tokiota tuhoten kaupunkia 20 neliökilometriä, tappaen 100 000 ihmistä ja miljoona asukasta jättämään kaupungin. Yksi heidän kenraaleistaan vain kylmän viileästi kommentoi amerikkalaissotilaiden "paistaen japanilaisnaisia ja -lapsia, kunnes nämä kuolivat." Yli 64 japanilaiskaupungissa toteutettiin samankaltainen operaatio, puhumattakaan Hiroshimasta ja Nagasakista. Arviolta yli 400 000 japanilaista tapettiin tämänkaltaisella operaatiolla. Paikalle saapuneet japanilaistutkijat raportoivat nähneensä kaduilla mm. kuolleita odottavia äitejä, joiden "syntymättömät, mutta vielä elävät sikiönsä sätkivät kiinni napanuorissaan pölyisinä likaisilla katukäytävillä."
*Vuosina 1952 ja 1973 Yhdysvallat teurasti arviolta 10 miljoonaa kiinalaista, korealaista, vietnamilaista, laosilaista ja kambodialaista.
*Pelkästään vuonna 1963 Vietnamin sodassa tapettiin 160 000 ihmistä, kidutettiin ja paloiteltiin 700 000 ihmistä, raiskattiin 31 000 naista, poltettiin kuoliaaksi 4 000 ihmistä ja 46 kylään tehtiin kemiallinen hyökkäys. Vuonna 1972 vietnamilaisen uuden vuoden aikana Hanoissa ja Saigonissa Yhdysvaltain hyökkäyksissä kuoli 30 000 lasta. Siis lasta.

*Yli miljoona irakilaislasta on kuollut Yhdysvaltain Irakin vastaisissa pommituksissa pelkästään 1990- luvulla. Yhdysvaltain masinoimien sanktioiden tuloksena tuhannen vastasyntyneet irakilaisvauvat ovat sokeutuneet insuliinin puutteesta. Irakilaisten eliniänodote samoista syistä on pudonnut kymmenillä vuosilla. Yli 500 000 odotti kuolemaa radioaktiivisen myrkytyksen tuloksena. Nämä siis ennen vuotta 2003, jonka jälkeen uhrien määrä on vain moninkertaistunut.
*Puhumattakaan maaliskuun 2003 Yhdysvaltain hyökkäyksen jälkeisistä Irakin pommituksista, joiden suuren uhrimäärän lisäksi esimerkiksi Fallujan alueella pommien sisältämien, hitaan puoliintumisajan sisältämien kemikaalien säteilylle altistuneet uhrit sekä komplikaatioille altistuneet, muassaan esimerkiksi syntyvien lasten korkea riski syntyä kuolleina tai mutantoituneina.
*Tuhannet libanonilaiset ja palestiinalaiset ovat kuolleet Israelin Amerikan tuella tekemissä verilöylyissä.
*Vuosina 1412-1414H (1992-1994) amerikkalaiset tappoivat tuhansia Somalian siviilejä hyökätessään Somaliaan.
*Vuonna 1419H (1999) Amerikan laukaisemat risteilyohjukset Sudaniin ja Afganistaniin tappoivat yli 200 ja tuhosivat Sudanissa lääketehtaan (myös Israel, tuo "Amerikan ilkeä anoppi", "tunnetaan järeänä sortokoneena" on jatkuvasti pommittanut myöskin Sudania).
*Israel, Amerikan täydellä siunauksella on tappanut lukemattoman määrän libanonilaisia ja palestiinalaisia, pelkästään siviilejä, tuhonnut asuintaloja ja elinkeinoja.
*Amerikan kauppasaarto Afganistaniin on aiheuttanut 15 000 afgaanilapsen kuoleman.

Tämän lisäksi Amerikka on antanut tukensa ja siunauksensa verilöylyille Tsetseniassa, Bosniassa, Makedoniassa, Kosovossa, Kashmirissa, Filippiineillä ja Islamin mailla, aiheuttaen lukemattomien maastapaon ja miljoonittain väkivaltaisia kuolemia. Tämä kaikki sen ohessa, että muslimit kaikkialla joutuvat jatkuvasti kristillisten lähetyssaarnaajien kampanjoiden kohteeksi, joita pelkästään Amerikan kirkot kovaan ääneen peittelemättä julistavat luoden muslimien maissa raakaa köyhien, nälkäänäkevien ja ahdinkoon joutuneiden muslimeiden hyväksikäyttöä ja väkisin kristinuskoon käännyttämällä leivänpalasta heiluttaen nälkäännääntyvän silmien edessä.

***

Taliban ja Afganistan

Ylists ja Kunnia kuuluvat Allahille, Maailmojen Valtiaalle.

Afganistanilaiset ovat kuin muutkin ihmiset erilaisine uskomuksineen ja menettelytapoineen. Heitä on tavallisia, kouluttamattomia ja heiltä on oppineita ja koulutettuja. Heitä on Sunnan väkeä ja heitä on Uudistusten väkeä. Varmaa on, että afgaanit ovat kärsineet sodista ja koettelemuksista, ensin kommunistien aikana ja sen jälkeisissä heimojen välisissä sodissa aiheuttaen tuhansien muslimien kuoleman ja maastapakenemisen. Kaikki tämä vaikutti laajalti tietämättömyyden ja lukutaidottomuuden leviämiseen heidän keskuudessaan. Täten, ei voi kiistää huonojen tai pahojen asioiden läsnäoloa tai väittää Afganistanin olleen tai olevan vapaa uudistuksista, onhan kyseessä maa, jossa on lukuisia rotuja ja etnisiä ryhmiä, eri kieliä, kirjavia kulttuureja, useita eri uskontoja. Islamin eri menettelytavat sunneista suufeihin ja shiioihin; pashtuja, tajikkeja, uzbekkeja, turkmeeneja, lukuisia muita tuntemattomampia kansoja, jokaisilla omat kielensä persian sukulaiskielistä turkin vastaaviin ja niiden eri muodot; 1980- luvun Neuvostoliiton sodan maastapaon myötä pienentynyt hindu- ja sikhiläisväestö isoimmissa kaupungeissa sekä samasta syystä pienentynyt juutalaisväestö ja edelleenkin Kabulissa on toimiva ja ylläpidetty juutalaisten synagoga.
Jopa Talibanit itsekin edustavat Islamin eri metodologioita, yhden ollessa ahlulhadiitheistä, toisen suufeista, kolmannen ollessa al-muqallid ja neljännen ollen maltillinen seuraamisessa. Joten ei voisikaan väittää, etteivätkö talibanit voisi olla erehtymättömiä menettelytavoissaan. Talibanit olivatkin menestyksekkäitä shari'an noudattamisessa ja saattamisessa voimaan eri puolilla maatansa, poistaen pahuuden ja korruption.

Amir al-Mu'miniin al Mullah Muhammad Umar al-Hanafi al-Bashtuni al-Qandahari al-Afghani

Afganistanin valloitti asSahabi, Profeetan (S) Seuralainen Ashnaf ibn Qays (R), saaden ajr kaikesta siitä Hyvästä, mitä afgaanit ovat Allahin Tähden tehneet kaikka nämä 1300 vuotta: Taistelleet Allahin Sanan korkeimmalla pitämiseksi, pitäen Sunnan mukaisia partoja, vaatetusta ja turbaaneja, toisin kuin useat muut, Amr ibn al-'Aasin (R) valloittama Egypti mukaanlukien, suurimmaksi osaksi hylänneen sen, mitä Profeetta (S) toi.

Vaikka he eivät mitään nimeä itselleen ottaneet, Taliban- liikeen suosio alkoi vuonna 1415 Hijri, jolloin maantierosvous ja naisiin kohdistuva väkivalta sai lopun Mulla Muhammad Umarin (hafitdhahullah), talibanien johtajan aloittaessa, muassaan noin 50 'Umarille al-bayan antaneita tiedon opiskelijoita (al-mullah tarkoittaa Afganistanissa Shari'an käsittääkseni keskiasteen tutkinnon opiskelijaa), taistelut maantierosvoja vastaan ja rankaisten heitä shari'an huduud- laieilla Qandahariin perustetussa Shari'a- tuomioistuimessa. Huduud- rangaistuksia (kuolemantuomio, käden ja jalan katkaisu vastakkaisilta puolilta) ei käytetä, mikäli on mahdotonta estää kansaa varastamasta köyhyyden tai katovuosien vuoksi, mikä oli Ibn al-Khattabin (Rh) ijtihaad ja täten muslimeille velvollinen noudattaa, ollen toisin mitä Somalian al-Shabaabin kerrotaan tekevän, mutta somalilähteet ja -mediat ovat kaukana luotettavasta. Wa Allahu alam.
Lopultakin maantierosvous saatiin loppumaan ja tiet olivat jälleen turvallisia, joka ei Afganistanissa olekaan ihan vähän. Kerrotaan, että Muhammad Umar myöskin antoi kuolemantuomion kaksi naista raiskanneille heimosotapäälliköille.
Pian afgaaniprovinssit olivatkin heidän komennossaan, kunnes he hallitsivat Kabulia vuonna 1417H. Vuodessa talibanit saivat rauhanomaisesti hallintaansa 20 provinssia 31:stä. Afgaanit luovuttivat suosiolla hallinnan talibaneille, koska tunsivat heidät ja heidän johtansa ja koska Afganistanin suurimmat oppineet tukivat heitä. Afgaanit täten järjestäytyivät nopeasti ja lopulta Venäjän ja Intian tukeman Pohjoisen Liiton hallussa oli enää vain 4% maasta.

Talibanien saavutuksiin kuuluivat Shari'an voimaansaattamisen lisäksi:

1. Raskaan ja keskiraskaan aseistuksen takavarikoiminen heimoilta, jotka käyttivät niitä ainoastaan heimosotiin ja maantierosvoukseen.
2. Entisen pääministerin, Neuvostoliitto-mielisen Najibullahin kiinniottaminen Kabulin YK- rakennuksesta, jossa hän piileksi.
3. Patsaiden poistaminen hotellien edestä, mukaanlukien Intercontinental-hotelli.
4. Shari'a- tuomioistuimen perustaminen jokaiseen heidän hallussaan olleeseen maakuntaan.
5. Ministeriön perustaminen, jolla oli useita hyviä ja jaloja saavutuksia joka alalla, mm:

*Jizyah'n kerääminen Dhimmeiltä, joita myös velvoitettiin erottumaan muslimeista. *Kannattaa muistaa, että jiziaa kerätään vain kommuunin varakkaimmilta, ollen vain 1 % verran koko kommuunilta. Jiziyah raukeaa, mikäli dhimmit ovat köyhiä ja jizyan maksaminen tuottaa vaikeuksia, kuten toisen kalifin Umar ibn al-Khattabin (radhiallahu anhu) aikana. Molemmissa tapauksissa dhimmit ovat oikeutettuja elämään rauhassa, harjoittaen uskontoaan, noudattaen omia lakejaan, joita heidän uskontonsa velvoittaa, saamaan suojelua muslimiarmeijalta vihollisiaan vastaan.

*Huomion kohdistaminen Salaah'n (rukouksen) tärkeyteen ja ihmisten velvoittaminen siihen ja kauppojen sulkeminen rukouskutsun jälkeen.

*Turmeltuneisuuden ja epäuskon ilmenemismuotojen estäminen, täten Kabulin televisioasema suljettiin ja tv-kaapelit purettiin. Radiokanava säilytettiin ja nimeksi annettiin 'Radio Shari'ah.' Musiikkikaupat tuhottiin ja musiikkiäänitteiden tuonti maahan estettiin ja niiden salakuljettajia rankaistiin. *Ibn Hazm salli musiikin tietyissä ehdoissa toteutettuna, mutta olletikin kyseessä on heikko mielipide, johon saattoi vaikuttaa hänen asuinpaikkansa Andalusiassa, joka tuhat vuotta sitten olikin maallisella tavalla hedonistinen yhteiskunta. Toinen samankaltainen tapaus samassa yhteiskunnassa oli al-Qurtubin mielipide suun käyttöön seksuaalisen mielihyvän saamiseksi.
Ministeriö muutti myös elokuvateatterin oppituntien pitämiseen sopivaksi
Neuvostoliiton miehityksen mukanaan tuomat bordellit tuhottiin.

*Miehiä kiellettiin leikkaamasta partaansa ja parturit estettiin siitä.

*Naisia estettiin menemästä ulos paitsi hijabiin pukeutuneina ja matkustamasta paitsi mahramin kanssa. Mies- ja naispuoliset työntekijät erotettiin samoista paikoista ja ulkomaalaisten naisten tulo maahan estettiin. Toisin kuin kuffarit väittävät, naisilta ei kielletty terveydenhuoltoa, eikä naisia työskentelemästä sairaanhoitaajina. Naisia ei myöskään lukittu sisälle taloihin, joista eivät saisi poistua ilman miespuolisen lupaa.

*Epäsiveellisyyksiä sisältävien julkaisujen maahantuonti ja julkaiseminen kiellettiin.

*Vuoteen 1420 H mennessä huumeiden kasvattaminen ja tuottaminen oli onnistuttu lopettamaan, heroiinin tuotanto oli talibanien hallintakaudella pudonnut 94%, jonka myös viljelyalueet tarkastanut YK:n komissio vahvisti ja lisäsi, että huumeiden viljelyn lopettaminen oli Mullah Muhammad Umarin käsky lopettaa hänen hallinoalueellaan. Komissio myös mainitsi, että suurinosa Afganistanista tuodusta heroiinista on tuotettu Pohjoisen Liiton aluella.

*Maailman vastustuksesta huolimatta ministeriö onnistui tuhoamaan Bamyanissa olleet suuret patsaat. Kerrotaan, että Mullah Umar tuhosi patsaat vastalauseena sille, että maailma ylenkatsoi Afganistanin köyhää kansaa, kieltäytyen auttamasta sairaita ja kuolevia lapsia, ollen kiinnostunut suurella rahalla vain säilyttämään kyseiset patsaat. Bamyan oli shiialaisen rafidhah-jafari- sektin hallussa ennenkin taliban valloitti sen ja Kayanin laakso shiialaisuudesta irtautuneen Aghakhani-Ismailiittien hallussa, jonka taliban valloitti ennen Bamyania ja kerrotaan, että Ahl As-Sunnah ei ollut käynyt laaksossa 800 vuoteen. Ismailiitit ovat Sunnah-oppineiden (ja jopa 12-shialaisten, rafidhien, tunnetaan lähinnä Iranin valtauskontona) konsensuksen mukaan kääfireitä, ulkona Islamista. *On erimielisyyttä, ovatko shiiat epäuskovia vai eivät, ainakin tekstuaalisesti heidän oppinsa ovat ulkona Islamista, Iranin Khomeini jne. Shialaisuutta on myös eri sektejä, Jemenin zaidiitit lähimpänä Ahl-us-Sunnaa. Ja nykyinen Iranin valtionuskonto, 12-shialaisuus sai leimallisimmat ja tunnetuimmat piirteensä tullessaan Persian valtauskonnoksi vasta 500 vuotta sitten, joten ylläolevat sunnah-oppineiden käsitykset perustuvat viimeistään 700 vuotta sitten annettuihin mielipiteisiin, siis vain rafideista, ei ismailiiteista, jotka ovat olleet kääfireitä sunna-oppineiden konsensuksen mukaan jo sektin syntymisestä alkaen (muistaakseni Azerbaidzanissa) 1200 vuotta sitten. Ja tämä oli mm. Ibn al-Jawzin näkemys 1100- luvulla.
*Internet päätettiin kieltää sen sisältämän turmelevan aineiston vuoksi.

*Haudoilta poistettiin joitakin patsaita ja ihmisiä kiellettiin ilmentämästä shirkiä haudoilla. Hautausmaille sijoitettiin haudoilla käymisen etikettejä indikoivia kylttejä.

6. Koulutusministeriö sulki tyttöjen koulut, sanoen perusteeksi, että "tarvitsemme aikaa kouluttaaksemme oikeamielisiä luotettavia naisopettajia voidaksemme opettaa muslimien tyttäriä." Osa naisopettajista opetti myös sekulaaria, kommunismille pohjautuvaa, ei-islamilaista ideologiaa. Parin vuoden kuluttua 85% kaupunkien tytöistä kävi koulua, joissa oli myös naisopettajia.

Oppikirjana jokaisella koulutustasolla oli 1100 vuotta kestänyt egyptiläinen kiistaton klassikko al-Aqidah at-Tahawiyyah.

7. Taliban asetti pannaan kaikki lähetyskristilliset toiminnat Afganistanissa ja kaikenlaisen lähetyskristillisyyden levittäjää rankaistiin.

8. Taliban teki enemmän naisten koulutuksen, turvallisuuden ja kunnioituksen hyväksi kuin mikään aiempi hallitus: naiset ottivat aktiivisesti osaa jokaiseen yhteiskunnalliseen toimintaan, saivat kulkea rauhassa kaduilla pelkäämättä väkivaltaa tai ahdistelua.

Talibanien emiraatti oli ainoa kansa, joka tunnusti Tsetsenian mujahidiinien emiraatin auttaen näitä miten kykenivät ja avaten maansa ovet heille.

Kaiken tämän Afganistanin Islamilainen Emiraatti sai aikaan vain kuudessa vuodessa siitä, kun saivat maan haltuunsa. Mutta miten on, onko Amerikka ja Eurooppa kyenneet hävittämään rikollisuuden ja siihen johtavan turmeltuneisuuden? Kufrin Pää, Amerikka, tai Eurooppa, ovatko he kyenneet estämään väkivaltarikollisuuden, kansainvälisen ihmiskaupan tai huumausainerikollisuuden edes 50 vuodessa? Tai sadassa? Kahdessa sadassa??

Afganistanin Islamilainen Emiraatti oli Allahin, Korkeimman palkkio niille, jotka hallitsevat Hänen Laeillaan.

Ei epäilystäkään, että tällaiset toimet järisyttävät epäuskovien hiekkalaatikkoleikkejä, joihin ei haluta Islamilaisen valtion perustamista, joten he aloittivat ankaran propagandasodan ja sodanjulistuksen siitä hetkestä alkaen, kun taliban julisti Shari'an tulleen voimaan afgaanien maassa.

Itse asiassa Amerikka aloitti propagandasotansa Afganistanin Islamilaista Emiraattia vastaan sen jälkeen, kun mullah Omar kieltäytyi amerikkalaisyhtiöiden vaatimuksesta rakentaa öljyputki heidän maansa läpi, tietäen Amerikan olevan Islamin kitkeriä vihollisia. Amerikkalaiset suostuttelivat rahalla, tunnustuksella, kehitysavulla ja muilla turhuuksilla, syöteillä, mihin muut presidentit ryntäisivät ja voisivat vain unelmoida, mutta turhaan. Mullah Umar näki, mitä amerikkaiset tekevät muslimiummalle maailman joka kolkassa. Hän sanoi:"Jos jokaisella teistä on vain yksi huoli kullakin kannettavanne, niin minulla kaikki muslimien huolet kannettavanani."

Vääräuskoiset kansat menettivät järkensä valon - jos heillä koskaan olikaan sitäkään vähää - etunenässä Amerikka ja juutalaiset* kokivat välitöntä pelkoa Islamilaisen valtion synnystä, joka opettaa mujahidiineja ampumaan aseilla, joilla ampumaan oppiminen on pakollista oppia. Amerikka sekosi vielä enemmän, koska oli perustettu Islamilainen valtio, joka ei noudattanut Amerikan käskyjä, jonka hallitus ei seurannut heitä, ylistänyt, eikä pelännyt heitä. Amerikkaan syntyi vähän "demokratiavajetta."

(*Juutalaiset tämän päivän Amerikassa ja Israelin hallituksessa ns.ashkenazijutalaiset ovat ratkaisevasti eri kuin Bani Isra'il, eivätkä ymmärtääkseni kuulu Israelin 12 heimoon, ainakin sidos niihin heimoihin on heikko. Samarialaiset Palestiinassa pitävät itseään oikeina israelilaisina ja ashkenaaseja sekä hasideja kerettiläisinä ja ainakin Abdullah Yusuf Ali pitää heitä Samirin (joka Koraanin mukaan käski luoda kultaisen lehmän) jälkeläisinä tai seuraajina..Allahu alam, mutta samarialaisten kohtalo heidän sukupuuttoon kuolemisen uhkansa lisäksi ollut muutenkin traaginen, he elävät Palestiinassa arabien kanssa ghettojen köyhyydessä.)

Muhammad Umar kutsui yhden mujahideenien johtajista pyytäen tätä tiukentamaan koulutustaan, koska viholliset ja heidän sotilaansa odottivat sopivaa hetkeä.

Amerikan hallitus päätti tuhota Islamilaisen Emiraatin etsien vakuuttavaa syytä pettää sen kansaa, koska asetelma ei sallinut yhtään viivyttelyä, oli iskettävä nopeasti. Syntyi laajalti viljeltyjä ja omaksuttuja käsitteitä "talibaaninen terrori", "talibaanien hirmuhallinto", Afganistanin "naisten oikeudet" jne.

Amerikan käskyt pitkin maailman hallituksia kuului aktivoida mediaorganisaatiot antamaan mahdollisimman kuvottava kuva Islamilaisesta Emiraatista ja sen johtajasta sekä Usamah ibn Ladenista. Käsky tavoitti myös arabimaat, käskien kuvata heitä kaikenlaisella vulgaarilla ja inhottavalla. Joten television sontaluukut täyttyivät kuvaillen talibania mitä moninaisimmilla valheilla, joita edes Shaytaan ei olisi keksinyt.

Maailma, Amerika etuvappunenässään aloitti sortavan kauppasaarron talibania vastaan siten, että enemmän kuin 15 000 afgaanilasta on kuollut sen seurauksena.

Amerikka tuki ja avusti taliban- hallitusta vastustavaa Pohjoista Liittoa.

Amerikka hyökkäsi talibanien hallinnoimille alueille risteilyohjuksin vuonna 1419H.

Ristiretkeläiset Afganistania vastaan

Kun syyskuun 11. tapahtui Amerikassa, johtajat Amerikassa syyttivät joiden muslimeista olleen tekojen takana, ennenkuin tutkimukset oli edes aloitettu. Ja ennenkuin tutkimukset saatiin päätökseen, he alkoivat valmistella ristiretkeläiskampanjaansa saadakseen Islamin loppumaan maailmasta nimellä "Sota terrorismia vastaan." Ja muslimimaiden johtajat paljastivat vihansa Islamia kohtaan saaden heppoisen syyn vangita kenet tahansa, missä tahansa, nöyryyttävillä pidätysoperaatioilla, naisten ja lasten edessä, syyttäen, tietenkin ilman todisteita tai tekaistuilla todisteilla "al-Qa'idaan kuulumisesta." Usein myös naiset pidätettiin ja poliisit joukkoraiskasivat heitä monta päivää. Amerikka salli sen. Ja kaikki tiedustelupalvelut kaikissa maissa estivät "terrorismilakien" nojalla lähteä aseellisesti puolustamaan muslimisiskoja ja -veljiä.

Jos ajatellaan, että maailman poliisit suojelevat Profeetan (S) loukkaajia Kurt Westergaardia, Lars Vilksiä, Ayaan HIrsi Alia, Geert Wildersiä, mutta Anwar al-Awlaki (Allah suojelkoon häntä) ei saisi suojelua keneltäkään. Ajatellaan, että maailma sallii avoimesti sijoittaa Yhdysvaltain aseteollisuuteen, vaikka sijoittaja ja kaikki "terrorisminvastaiset yksiköt" tietävätkin varmuudella, että niillä tapetaan, ei pelkästään mujahidiineja, vaan myöskin siviilejä Irakissa, Afganistanissa, Wajiristanissa, naisia ja lapsia ja naapurin lapsia, niin se ei ole terrorismin tukemista. Mutta jos toimitat tai yrität toimittaa rahaa vaikkapa Somalian al-Shabaabille, jotka taistelevat Afrikan Unionin burundilaisia ja ugandalaisia sotilaita vastaan, jotka joukkoraiskaavat Muqdishussa naisia, äitejä ja tyttäriä ja vaimoja näiden lasten silmien edessä, säästämättä raskaanaolevia äitejäkään, niin saa syytteen terrorismin tukemisesta.

Kuffarit haluavat Anwar al-Awlaqin "elävänä tai kuolleena", minä teen dua'an Allahille, että Allah suojelkoon häntä, Hafidhahullah ja haastan kaikki kuffarit, kumman pyyntörukous toteutuu, niiden, jotka taistelevat Allahin tiellä vai niiden, jotka taistelevat at-Taaghuutin tiellä. Wa lillahi rabbanaa natawakkalnaa.

Amerikan tuolloinen fir'awn, helluntaikristitty alkoholisti ja Teksasin teloittajakuvernööri, kahjo Bush sanoi lähtevänsä "ristiretkelle", mutta harvat
muistavat, että Italian alaikäisiinsekaantuja, vanha väkisinmakaaja Silvio Berlusconi sanoi kaksi päivää tapahtuman jälkeen (sen minkä alaikäisiin sekaantumisiltaan ja muilta "naisen kunnioittamisiltaan" ehti):
"Meidän täytyy olla tietoisia sivilisaatiostamme, järjestelmästämme, joka takaa hyvinvointia, ihmisoikeuksien kunnioitusta ja - toisin kuin Islamilaisissa maissa- kunnioitusta uskonnollisille ja poliittisille oikeuksille, järjestelmä, jonka arvoina on ymmärrystä erilaisuudelle ja suvaitsevaisuudelle. Länsi tulee valloittamaan ihmisiä, kuten se valloitti kommunismin, vaikka se tarkoittaisi vastaanasettumista toisen sivilisaation kanssa, Islamilaisen, joka on jumittunut sinne, missä se oli 1400 vuotta sitten."
Amerikka halusi Usamah bin Ladenin luovutettavan Amerikalle, ellei niin alkaisivat amerikkalaisten rynkyt Afganistanissa papattaa, tai pikemminkin ilmasta käsin papattaa.

Muhammad Umar kokosi tuhat oppinutta keskustelemaan Usamah ibn Ladenin tilanteesta ja tuloksena oli, että "Usamah voi valita joko jäämään Afganistaniin korkeasti arvostettuna henkilönä tai lähteä Afganistanista jalona persoonana." Sitten ryhmä antoi fatwan, että on "Fard 'Ayn (yksilöllinen persoonallisuus) taistella Amerikkaa vastaan, mikäli se tulisi sotimaan Afganistaniin."
Muhammad Umar, joka oli Koraanista ja Sunnasta oppinut juutalaisten ja kristittyjen naamioituvan hyveellisiksi naamioihin peittääkseen todeliset raadolliset kasvonsa, sanoi koko ryhmälle, että "nuo kuffarit taistelevat meitä vastaan kaikissa tapauksissa, luovutimme Usaman tai emme! Vaikka Afganistanissa ei olisi jäljellä muuta kuin minun vereni, niin suojelisin edelleen Usamaa ja arabimujahidiineja, enkä luovuttaisi heitä."
"Monet ajattelevat, että sota olisi voitu välttää. Sodan sytyttivät vallat, jotka auttoivat George Bushia taloudellisesti tämän vaalikampanjan aikana."

Ja tämä oli suurin totuus, joka paljastui Irakin sodan jälkeen, missä maailma näki kuinka öljy-yhtiöt, aseteollisuus ja rakennusyhtiöt ovat suurimpia Ristiretkisodasta hyötyjiä. Ja useimmat näistä yhtiöistä omistaa - tai osittain omistaa- Amerikkaa hallitsevan Republikaanipuolueen jäsenet, Bushin perhe, Cheney, Rice ja heidän kaltaisensa, jotka ovat Amerikkaa hallitsevan puolueen johtajia.

"Tämä asia ei liity Usamah ibn Ladiniin, enemmänkin se liittyy Islamiin, mikäli luovuttaisimme hänet ilman todisteita, emme enää pitäisi kiinni Islamilaisesta Shari'asta, emmekä edes afgaaniperinteistä."

Amir ul-Mu'mineen, Allah suojelkoon häntä sanoi:
"Mietin kahta lupausta, Allahin lupausta ja sitä, mitä Bush on luvannut. Allah lupaus on laaja ja suojeleva, enemmän kuin mikään uhka tässä maailmassa. Ja mitä Bushin lupaukseen tulee, se on tyhjä, ei väliä miten pitkään sen seuraukset jäävät toteutumatta. Allah sanoo Hänen maassaan olevan tilaa minne mennä, mutta Bush sanoo, ettei meillä ole mitään minne piiloutua, ei mitään minne mennä. Katsotaan kumman lupaus pitää."
"Olen varma, että Allah suojelee minua ja perhettäni, mikään ei vahingoita meitä, paitsi minkä Allah on meille määrännyt, eikä ole merkitystä, miten vahvalle tasolle Amerikka pääsee, aina on Herra, joka on sitä vahvempi ja Hän kyllä nujertaa sen loppujen lopuksi."

Siellä hän on, Uskovien Johtaja, johtamassa taisteluita Sulaymanin vuorilla, armeijansa lujan ketjun kanssa, lähettämässä sotajoukkonsa lyömään ristilläkuoleman palvojia amerikkalaisista, briteistä, saksalaisista - ja suomalaisista. Ei maa kanna ketään, joka nauttisi suuremmasta vapaudesta ja riippumattomuudesta kuin tämä kaksimetrinen jättiläinen, sillä jokainen muu johtaja on Amerikan orja, jopa Britannia orjallisesti noudattaa kaikkea mitä Amerikka käskee.

Muhammad Umar johti mujahidiineja operaatioissa Qandaharin lentokentällä, jossa kevyesti ja vanhanaikaisemmilla varusteilla aseistautuneet mujahidiinit tuottivat raskaita tappioita "uusimalla ja tehokkaammalla teknologialla" varustautuneille amerikkalaispartiopojille kolmen tunnin mittaisessa taistelussa.

Allah on ylevöittänyt ne, jotka taistelevat Hänen Tiellään ja nöyryyttänyt alhaisimpaan ihmisenäolemisen olotilaan ne, jotka taistelevat at-Taaghuutien tiellä: Raskaiden mies- ja kalustotappioiden lisäksi "tähtilipun" ja "demockratian" aseelliset maahantunkeutujajoukot ovat pysyvästi vammautuneet, menettäneet osia ruhoistaan, joutuneet huumeiden orjiksi, kärsineet mielenterveysongelmista, tehneet itsemurhia, kaikkea näitä lisääntyvissä määrin. Jotkut amerikkalaisista partiopojista tyhmissä kypärissään seiskoskelevat tietämättä mitä tehdä, toiset pienen pamauksen kuulleessaan alkavat vinkua ja vollottaa kuin pienet lapset. Ja ne, jotka ovat toistaiseksi vielä terveitä, alentavat itseänsä (ja sitä kautta moraalinsa) olemalla kuin harjoittelijoita armeijassa ja turisteja Afganistanissa huudattaen tehdaskoneelta kuulostavaa musiikkia, kiinnittelemällä naisten kuvia seinilleen, katsellen pornoa ja vieläkin kuvittelevat olevansa puolustamassa demockratiaa ja suojelemassa Amerikkaa kymmenen tuhannen kilometrin päässä Amerikasta.

Afgaaniheimoille idässä ja nykyisen Pakistanin puolella olevalle Wajiristanille ovat kautta historian hävinneet aikansa mahtavimmat sotajoukot, afgaaneille ovat hävinneet Aleksanteri Suuri, intialaiset, Tsingis Kan, mongolit, britit ja Neuvostoliitto.

Amerikan miehittämisen aikana tapahtunut Afganistanissa

*Viattomia tai "sotavankeja" on kidutettu hulluja koiria käyttämällä.
*Viattomien koteihin on tunkeuduttu öisin, asukkaita nöyryytetty, häpäisty, kidutettu, tapettu vangittu.
*Salaisia vankiloita perustettu, joissa olevien muslimien, olivat he syyttömiä tai eivät, kohtelua emme voi edes kuvitella.
*Amerikka on jatkuvasti pommittanut asuinalueita, joissa on kuollut - suurin osa, lähes kaikki -siviilejä, suurin osa lapsia.
*Amerikka on myös ampunut fosforipommeja - siviilialueille -jotka ovat polttaneet asukkaat kuoliaiksi tai jättäneet henkiin vakavin palovammoin.
*Joka kuukausi amerikkalaisten iskuissa kuolee ainakin 100 siviiliä, eikä Amerikan tarvitse enää edes peitellä tai kieltää tappavansa siviilejä - he myöntävät sen avoimesti. Kuitenkin YK (United Snakes) raportoi systemaattisesti talibanit syyllisiksi kaikkiin siviilikuolemiin¨.
*Osa Amerikan Afganistanissa tai Wajiristanissa käyttämistä aseista ovat kansainvälisten lakien mukaan kiellettyjä ja laittomia käyttää missään olosuhteissa.
*Amerikka käyttää köyhää ja puolustuskyvytöntä afgaanikansaa -pelkästään siviilejä -vastaan aseita ja kidutusvälineitä koko skaalalta alkaen verenhimoisista koirista kaikkein tappavimpiin ja tuhoavimpiin aseisiin, ankaran propagandasodan -sisältäen myös "ihmisoikeus-" ja "evankelioimistyön" -kulkiessa siinä ohessa.
*Amerikkalaiset miehittäjät ja niiden paikalliset avustajat ovat tuhonneet kaupunkien elinmahdollisuudet seurauksena lukuisten naisten viimeiseksi vaihtoehdoksi jääden - ryhtymällä myymään ruumistaan amerikkalaissotilaille ja afgaanipoliiseille sekä lisääntyvä ihmiskauppa lapsista naisiin. Pakotettuina niihin.
*Rikollisuus pelkästään Kabulissa lisääntyy jatkuvasti, rikollisten ollessa usein vielä lapsia - osan lapsista vanhemmat - kunnollisetkin- ovat olleet pakotettuina myymään lapsensa lapsityöläisiksi monikansallisille yrityksille tai rikollisjengeille.
*Osan afgaanien ja etenkin afgaaninaisten ahdingosta ovat luoneet ulkomailla syntyneet afgaanit, jotka useiden näennäisten "asiantuntija"-titteleidensä avulla ovat onnistuneet järjestämään maahan useita nöyryyttäviä ja häikäilemättömästi köyhiä hyväksikäyttäviä "ihmisoikeus-" ja kristillisiä avustusjärjestöjä. Ja kansainvälisen median Amnestyt mukaanlukien autuaasti siunaten nämä.
*Amerikan miehityksen aikana heroiinituotanto lisääntynyt roimasti - jota Amerikka itse ylläpitää ovelan hierarkian keinoin ja suurin osa maailman huumeista on peräisin juuri Afganistanista. Talibaneilla ei ole mitään tekemistä näiden viljelmien kanssa - paitsi niiden järjestelmällinen tuhoaminen.
*Amerikka on järjestelmällisesti estänyt riippumattomien tutkintakomissioiden pääsyn maahan useissa eri asioissa huumetuotannosta sotarikoksiin.
*Länsimaat ovat systemaattisesti kuljettaneet afgaaninaisia ulkomaille seuralais- tai prostituutiotehtäviin.
*Kovasta retoriikastaan huolimatta länsimaat ja Afganistanin nykyinen hallitus eivät ole onnistuneet merkittävästi lisäämään vuoden 2001 tyttöjen koulunkäyntimahdollisuuksia Afganistanissa, suurimman osan kouluista edelleen olevan pienimuotoisia tai TV-kameroita varten järjestettyjä.
*Ja tietenkin, Amerikka ja sen liittolaiset eivät ole kyenneet takaamaan naisten turvallisuutta, mikäli uskomme raportteja, että "happohyökkäykset tyttöjä, naisopettajia ja naisia vastaan lisääntyneet." Teki niitä sitten kuka tahansa, tai pitivät tapaukset paikkansa tai ei, niin argumentti ei edelleenkään häviä, turvallisuutta Amerikka ei ole kyennyt Afganistanin tytöille ja naisille tuomaan.


Kirjoitti Abdullah Rintala keräten aineiston useista eri lähteistä, suurimman osan muslimeiden kirjoittamista Talibania käsittelevistä kirjoista [Nasir ibn Hamd sekä Husayn ibn Mahmuudin "The Giant Man"] etenkin Arabian niemimaalla tuoden kirjoittajilleen lukuisia vaikeuksia.

Dhulhijjah 1431-Rabi al-Awwal , 1432 / Marraskuu 2010 - Helmikuu 3, 2011Viimeinen muokkaaja, Abdullah Rintala pvm Tii Elo 06, 2013 2:36 am, muokattu 1 kertaa
Per Hel 04, 2011 12:00 am Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
ummuyusufLiittynyt: 16 Syy 2004
Viestejä: 1551

Lähetä Vastaa lainaamalla viestiä
Aamin.

Kaksi hyvää kirjaa aiheeseen liittyen on:

Mother of Muhammad, josta voimme todeta kuinka naiset saivat toimia erinäisissä tehtävissä Afganistanissa niin aikoina kun se muka länsimaista oli kiellettyä. UmmMuhammad on käännynnäinen australialainen nainen.
http://www.bookoffers.com.au/the-mother-of-mohammed-sally-neighbour/

My life with the Taliban. Veli yksi heistä vapautetuista afgaani vangeista Guantanamo Baysta, joka on elänyt läpi jo kommunisti ajan sekä ristiretket.
http://www.mylifewiththetaliban.com/My_Life_With_The_Taliban/Home.html

Molempia saatavilla mm. Amazon nettikaupasta.

_________________
"The one who is (truly) imprisoned is the one whose heart is imprisoned from Allah, and the captivated one is the one whose desires have enslaved him." Ibn Taymiyah
Per Hel 04, 2011 10:03 am Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
ummuyusufLiittynyt: 16 Syy 2004
Viestejä: 1551

Lähetä Vastaa lainaamalla viestiä
Tässä myös ote siitä mitä Amirul Mu'miniin Mullah Omar sanoi pari vuotta sitten julkaistussa 'Iid viestissä. Näin ollen, ei voi sanoa etteikö he ole tullut länsimaita vastaan, yrittäen tehdä sopimusta heidän kanssaan jo vuosia sitten.

"Afganistanin Islamilainen Emiraatti haluaa ylläpitää hyviä ja positiivisia suhteita kaikkiin naapureihinsa vastavuoroisesta kunnioituksesta. Emiraatti haluaa avata uuden kappaleen hyvien naapurussuhteiden suhteen, keskinäisen yhteistyön ja ekonomisen kehityksen merkeissä.

Me katsomme koko alueen olevan kuin yhteinen koti vastoin kolonialismia ja me haluamme pitää huolen omasta roolistamme rauhan ja vakauden saavuttamiseksi. Me, Afganistanin Islamilaisesta Emiraatista vakuutamme jokaiselle maalle vastuuntuntoisena, ettemme aiheuta vaaraa toisille aivan kuten emme salli toisten aiheuttavan vaaraa meille.

Me haluamme sanoa, että me olemme synkän, vihollisen media propagandan uhreja. Tämä on nostattanut epäilyksiä meidän sekä muutamien maiden välillä ympäri maailmaa. He ovat väärin tuominneet meidät, että olisimme koulutusta ja naisten oikeuksia vastaan.

He myös syyttävät meitä, että olemme uhka koko maailmalle. Afganistanin Islamilainen Emiraatti haluaa poistaa kaikki nämä epäilykset, joita on esitetty, että etenevä ympäristö on mahdollinen. Afganistanin Islamilainen Emiraatti pyytää länsimaiden kansoja, etteivät he lankeisi Obaman ansaan, joka sanoo että Afganistanin sota on välttämätön. Lännen ei tarvitse julistaa tätä sotaa. Tämä sota itse asiassa alkoi salamyhkäisten perusteettomien syiden johdosta. Koko ihmiskunta kokonaisuudessaan kärsii tämän negatiivisista seuraamuksista. Maailmanlaajuisen ekonomian romahtaminen, epävakaus, luottamuksen pula ja kansainvälisten normien rikkoutuminen on kaikki tämän perusteettoman sodan tulosta.

Länsimaiden ihmisten ei myöskään tulisi tulla NATON pääsihteerin ja Britannian pääministerin väitteiden takia harhaanjohdatetuksi. He väittävät, että Afganistanin sota on länsimaiden puolustusta. Moisien huijauksien ja perusteettomien lausahduksien ei tulisi sekoittaa teitä. Ne ovat vain johtajienne kansaa yllyttäviä keinoja perustella tätä laitonta ja pitkään kestänyttä sotaa, joka rikkoo kaikkia kansainvälisiä periaatteita.

Kansainvälisten periaatteiden mukaan toisella maalla ei ole oikeutta sekaantua naapurimaansa sisäisiin asioihin. Ylimielisten ns. johtohahmojen, Valkoisen talon ja heidän liittolaisen Britannian tulisi tietää, ettei heidän sekaantumista tuhansien kilometrien päästä tulla koskaan hyväksymään näillä alueilla eikä sitä koskaan tulla sietämään.

Alueella meneillään oleva kolonialismin levittäytymissuunnitelma, joka on naamioitunut laittoman ja rikollisen ”sota terrorismia vastaan” iskulauseen alle on itse asiassa yritys, joka on maailmanlaajuisten ihmisoikeuksien vastainen. Se on pyrkimys oikeudenmukaisuutta, rauhaa, luonnonvarojen oikeudenmukaista käyttöä ja itsenäisyyttä vastaan. Tämä pyrkimys tahraa todellisten edustajien haaveet. Jokaisen maan, erityisesti Islamilaisten maiden, meidän naapurimme, voimakkaiden maiden, maiden, jotka eivät ole liittoutuneita tulisi täyttää velvollisuutensa ja heidän historiallinen roolinsa."


_________________
"The one who is (truly) imprisoned is the one whose heart is imprisoned from Allah, and the captivated one is the one whose desires have enslaved him." Ibn Taymiyah
Per Hel 04, 2011 10:33 am Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
LilithLiittynyt: 03 Huh 2010
Viestejä: 15

Lähetä Vastaa lainaamalla viestiä
Pieni huomautus: homoja ja lesboja ei voida kutsua seksuaalisesti kieroutuneiksi.
Suomen kielen sana seksuaalisesti kieroutunut ei tarkoita aikuista ihmistä, joka saa nautintonsa toisesta aikuisesta ihmisestä.
Per Hei 01, 2011 5:22 pm Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti MSN Messenger
ummuyusufLiittynyt: 16 Syy 2004
Viestejä: 1551

Lähetä Vastaa lainaamalla viestiä
Sanoo kuka? Suomen kielen sivistyssanakirja? Kieroutuneita he kuitenkin ovat silla Allaah on luonut miehen naiselle ja naisen miehelle.

_________________
"The one who is (truly) imprisoned is the one whose heart is imprisoned from Allah, and the captivated one is the one whose desires have enslaved him." Ibn Taymiyah
Lau Hei 09, 2011 8:58 pm Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
stygiofobiaLiittynyt: 19 Syy 2004
Viestejä: 311

Lähetä Vastaa lainaamalla viestiä
Eikö kieroutuminen tarkota normista poikkeamista? Valtaväestö kuitenkin on käsittääkseni ihan heteroita, joten muunlainen seksuaalisuus olisi tällöin poikkeavaa ja miksein vielä kieroutunuttakin?

_________________
Käytitkö aikasi ennen kiirettä? Entä terveytesi ennen sairautta tai rahasi ennen köyhyyttä ja nuoruutesi ennen vanhuutta?
Sun Hei 10, 2011 3:48 pm Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Näytä edelliset viestit:    
Vastaa viestiin    Islamtieto.com Foorumin päävalikko » Yleinen Keskustelu Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry: 
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by TMCrea