Islamtieto.com Foorumin päävalikko
RekisteröidyHakuOhjeKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätKirjaudu sisään
Jihad
Siirry sivulle Edellinen  1, 2
 
Vastaa viestiin    Islamtieto.com Foorumin päävalikko » Islam Näytä edellinen aihe
Näytä seuraava aihe
Jihad
Kirjoittaja Viesti
dannuunLiittynyt: 23 Hei 2009
Viestejä: 1
Paikkakunta: pks

Lähetä JIHAD Vastaa lainaamalla viestiä
Jihad (arab. ‏جهاد‎, jihād, lausutaan /jʒihɑd/) on islamin termi, joka kirjaimellisesti tarkoittaa "kamppailua" tai "kilvoittelua", mutta käännetään usein muotoon "pyhä sota".

Jihad on monitasoinen muslimin velvollisuus ja siinä ihminen taistelee omia alhaisia taipumuksiaan vastaan. Se on henkistä puhdistautumista ja sisäistä valmistautumista valaistumiselle. Jihad tarkoittaa myös kamppailua ja taistelua ulkomaailmaa vastaan. Kuitenkin islam edellyttää, että sodan syy on oikea ja kaikki muut toimintalinjat on ensin tutkittu loppuun.[1]
Sun Elo 09, 2009 4:20 pm Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
ummuyusufLiittynyt: 16 Syy 2004
Viestejä: 1586

Lähetä Vastaa lainaamalla viestiä
Tässä jukkapekalle ja muillekin muistutukseksi:

Mitkään yksittäiset ryhmittymät eivät tule julkaisemaan ja julistamaan sanaansa tällä sivustolla, eikä myöskään tahallisesti riitaa haastavien sekä loukkaavien kommentteja tulla julkaisemaan.


"Tänä päivänä Minä olen saattanut täydelliseksi teidän uskontonne ja sallinut suosioni tulla teidän osaksenne, olen armossani antanut Islamin teidän uskonnoksenne. " (Surah al-Maaidah 5:3)

"Te, jotka uskotte, totelkaa Allahia ja totelkaa Sanansaattajaa ja niitä teidän keskuudessanne, joilla on arvovalta. jos kiistelette jostakin, niin alistakaa se Allahin ja Hänen Sanansaatajansa ratkaistavaksi, jos todellakin uskotte Allahiin ja Viimeiseen päivään. Tämä on parasta teille ja edullisintakin. (Surah an-Nisaa 4:59)

"Sano: Jos te rakastatte Allahia, niin seuratkaa minua, ja Allah on rakastava teitä ja antava anteeksi teille syntinne, sillä Allah on Sääliväinen ja Laupias. Sano: Totelkaa Allahia ja Sanansaattajaa! Sillä jos käännytte pois, niin tietäkää, että Allah totisesti ei rakasta uskottomia." (Surah ali Imran 3:31-32)

"Allahin Sanansaattaja on teille todella erinomainen esikuva, jokaiselle, joka luottaa Allahiin, uskoo Viimeiseen Päivään ja alinomaa muistaa Allahia." (Surah al-Ahzaab 33:21)Jos vilpittömästi haluat ymmärtää sodankäynnin syitä tai sielun puhdistavasta jihadistä niin kysy, mutta jätä Raamatun siteeramiset sekä valistus. Kiitos.

_________________
"The one who is (truly) imprisoned is the one whose heart is imprisoned from Allah, and the captivated one is the one whose desires have enslaved him." Ibn Taymiyah
Sun Elo 09, 2009 4:53 pm Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
jukkapekka
Vieras

Lähetä Vastaa lainaamalla viestiä
kiitos vastauksista ja haluasin jatkaa keskusteua kanssanne. Olen täälä kerttaa saanut kaiken tiedon jihadista jota tarvitsen, kiitos teille.
Maa Elo 17, 2009 12:47 pm
Näytä edelliset viestit:    
Vastaa viestiin    Islamtieto.com Foorumin päävalikko » Islam Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2
Sivu 2 Yht. 2

 
Siirry: 
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by TMCrea